Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Α ρε Λέγκω με τα κατοστάρια σου!!! Δεν ήξερα ότι έχουν και τέτοια επίδραση τα voltaren, θα τα έχω υπόψη μου και για περίπτωση δυσκοιλιότητας! Ευτυχώς ο Νικολάκης σου είναι καλύτερα και είδες που ανησυχούσες μια χαρά τρέφεται, μάλλον από τη νύστα σου δε μετράς σωστά τις πάνες!:)! Εγώ πάλι γιατί αντί για πάνες μετράω φορμάκια ή σελτεδάκια? Ετούτη η τσούπρα από νωρίς θα πάει στο γιογιό αφού με το που την ξεγυμνώνω τσουυυυυπ τα αμολάει, έχει φάει θκατό ο νιπτήρας με το που πάω να την πλύνω!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν νομίζω μωρέ ότι θα υπάρχει θέμα με το κολυμβητήριο αρκεί να στεγνώσει και να ντυθεί καλά μετα που θα φεύγετε.

Ο εμετός είναι χαλια αλλά είναι η καλύτερη λύση για να μπορέσουν να αδειάσουν τα έρμα απ'τα φλέματα. Κι ο θοδωρής όταν γεμίζει κάνει εμετό και ηρεμεί λιγουλάκι.

Μα δεν υπήρχε αμφιβολία ότι τρεφόταν σωστά το προηγούμενο διάστημα γιαυτό και ποτέ δεν μέτρησα πάνες αλλά τις τελευταίες τρεις μέρες δεν τρώει καλά γιατί είναι καταβεβλημένος απ'το κρύωμα. Η ερώτησή μου είναι για να ξέρω πότε αυτό είναι ανησυχητικό. Είναι τρίτη μέρα που δεν έχει κάνει κακάκια αλλά πάνες βρέχει έξι.

Καλημέρα!

Πολλή δουλειά...

Άσχετο αλλά μόνο εγώ δε βάζω και δεν έβαλα γενικά ενυδατική στα παιδάκια μου?

Το άλλο νέο μας?Στο γραμματοκιβώτιο μας περίμενε ένα γράμμα από το Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού όπου μας ενημερώνει ότι στάλθηκαν κάποιες σταγόνες αίμα της μπουμπούς και αν κατάλαβα καλά βρέθηκε ότι μάλλον έχει ανεπάρκεια σε αυτό το ένζυμο που έχει να κάνει με τα κουκιά, τη ναφθαλίνη κ.α. Μέσα είχε και μια βελονίτσα για να της πάρουμε αίμα εμείς από τη φτέρνα και να τους το στείλουμε γιατί λέει πολλές φορές έχουν λανθασμένα αποτελέσματα! Τι είναι πάλι αυτό? Σιγά μη τρυπήσουμε μόνοι μας το μωρό για να του πάρουμε αίμα! Ούφου, μας βλέπω να τρέχουμε στους γιατρούς

Ούτε εγώ βάζω ενυδατική....

Μερική έλλειψη ενζύμου g6pd έχει ο Κωστής (6 ενώ το φυσιολογικό είναι >7). Μας το είπανε από το μαιευτήριο και μας σύστησαν επανεξεταση στους 6 μήνες. Μας ήρθε και το γράμμα από το Ινστιτούτο (αλλά δεν ζήταγαν άλλο δείγμα -απλά επανεξέταση στους 6 μήνες)

Τελικά μετά από κουβέντα με τον παιδίατρο κάναμε επανεξέταση στο χρόνο μαζί και κάποιες γενικές αίματος. Απλά όσο θήλαζα δεν έπαιρνα ασπιρίνη ούτε έτρωγα κουκιά. Ναφθαλίνη δεν χρησιμοποιούμε, απλά πρόσεχα μη μυρίζει καμιά γιαγιαδοθεία ή τίποτα σκεπάσματα.

Από το μαιευτήριο μου δώσανε μια κάρτα με τα απαγορευμένα φάρμακα. Αν τη θέλετε να τη σκανάρω και να την ανεβάσω -από Δευτέρα όμως

Αφρούλι, από πού παίρνεις αμυγδαλέλαιο???

Έχουν τα φαρμακεία. Υπάρχει και της APIVITA σε πολύ βολική συσκευασία με πσιτ-πσιτ. Εγώ το πήρα 1 φορά και μετά παρήγγειλα στο φαρμακείο μου οικονομικη συσκευασία 1 λίτρο και ξαναγεμίζω. Πολύ οικονομικότερο

Δουλειά τώρα...

DPYUp2.png EYukp3.png

Γειά σας!!!

Τι κάνετε, μου λείψατε...Τρέχω λίγο μπας και προλάβω να τελειώσω τη δουλειά μου πριν γεννήσω...Την πρεμιέρα αποκλείεται να τη δω, εκτός και αν πάρω στο μαιευτήριο λάπτοπ και μπω στο skype...χαχα, ο φροντιστής σκηνής είπε ότι μπορεί να με εξυπηρετήσει για να την δω on line...Λοιπόν, πέρα από την επιστημονική φαντασία, κρίμα, θα φάω το χαμαλίκι και θα χάσω το γλέντι, αλλά από την άλλη γλυτώνω και το τραγικό ερώτημα ''τι σ$%@ να φορέσω;''.....Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα, τώρα άρχισα να γεμίζω το βαλιστάκι του μαιευτηρίου και δεν έχω πάρει ακόμα καρεκλάκι αυτοκινήτου, δεν έχω βγάλει το λίκνο από την αποθήκη, τι άλλο.....Α, ναι, ανησυχώ μη μου σπάσουν τα νερά σε κανένα μαγαζί ή στο θέατρο....Αυτά τα δικά μου, σας ζάλισα....

Τα μικρούλια-μικρούλια όλα καλύτερα απ'ότι βλέπω....ευτυχώς...

Δοντάκια ακούω! Να σας πω, δοντόπιτα δεν υπάρχει, πως όχι, για όλα υπάρχουν πιτες για τα δόντια τίποτα;;;

Λοιπόν, ούτε κι εγώ βάζω ενυδατική, η άσπλαχνη μάνα, λένε να πρέπει να αρχίσω;;;Μασαζάκι;;;Δεν προσφέραμε τέτοιες υπηρεσίες στο σπα. Να αναθεωρήσω; Μηπως για τον υιό ετοιμάσω φουλ πρόγραμμα μποτέ, με σοκολατοθεραπείες και άλατα θαλάσσης;;;;

Καινούριες γκαστρούλες όλα καλά;;;Καλά νέα διαβάζω μέχρι τώρα!!! Ρε παιδιά, συνέχεια σκέφτομαι τη Χλόη, σε τι μήνα είναι τώρα; Έχει κανείς νέα της;;;;

Διαφημίσεις

Λοιπόν ιγμορίτιδα είναι όταν η φλεγμονή και το μικρόβιο (βακτήριο, όχι ιος) πιάνει τα ιγμόρεια άντρα (πονοκέφαλος, πηχτές μύξες...) έχω ευαισθησία και τσουπ με έπιασαν...

ο μικρός με 2 εγκυκλοπαιδειες στα πόδια του καλαθιού για να είναι πιο ψηλά το κεφάλι είναι ΟΚ κοιμάται κιόλας...

αντιβίωση λεγκ δες αν είναι συμβατή με θηλασμό, εγώ παίρνω augmentin που έχει risk level 0

ούτε εγώ χρησιμοποιώ ενυδατική...αμυγδαλελαιο έβαζα στην 1η εγκυμοσύνη, στην 2η κλαην..

Μαρινάκι γιατί να μην τον πας στο κολυμβητήριο; εγώ λεω ναι αρκεί να κάνεις ότι είπε η Λεγκω μετά...

Προσπάν κάνει και κάτω των 2 αλλά δεν θυμάμαι δοσολογίες..

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Μυρτώ σματς έσκασε το χειλάκι μου που σε διάβασα...

φυσικά κορίτσι μου στον υιο να κάνεις φουλ μποτέ, σαν παραδοσιακή μάνα, το κορίτσι κλαην, το αγόρι στα ώπα ώπα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Α και μην βιάζεσαι με το λίκνο, θα σου στείλω την καλαθούνα θα σου τα πλύνω κιόλας αν δεν προλαβαίνεις ντοντ γουορι!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

αν διαβάσεις τις οδηγίες του prospan, θα φρίξεις. Οπότε τις αφήνουμε στην άκρη.

Εγώ έδινα ένα κουταλάκι το βράδυ πριν κοιμηθεί και όταν χειροτερεύε ο βήχας και πνιγόταν.

Πιστεύω ότι είναι άκακο. Έχει και γεύση κεράσι :D

Τατιανούλιμ, περαστικά σου!

Αχ βρε Μυρτούλι, μόλις έδωσα το καθισματάκι αυτοκινήτου και ρηλάξ της chicco... Μου ήταν άχρηστο μέχρι να μπει το 2011..

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Α, γαλατούλι, σ'ευχαριστώ, ούτως ή άλλως θέλουμε να πάρουμε ένα συγκεκριμένο, που κάθεται στο καρότσι, απλώς δεν έχουμε αξιωθεί να ψωνίσουμε!

Kαλέ, τι γαλατούλι λέω, ντου μου σας μπέρδεψαααααα!

Επεξεργάστηκαν by myrto

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...