Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Kαι εμένα κάτι τέτοιο μου είπαν από το Ινστιτούτο... ¨οτι είναι ανεπρακς]ες το δειγμα...Αλλά έχω μέτρηση από το Λητώ που είναι φυσιολογική... Δεν κατάλαβα, μέτρησαν στο Λητώ και στείλανε και στο Ινστιτούτο;;;

Απ΄ότι με ενημέρωσε και η παιδίατρος η εξέταση δε γίνεται σε μικροβιολογικό εργαστήρι ούτε σε μαιευτήρια. Εσείς είχατε ζητήσει να κάνετε τις έξτρα εξετάσεις μήπως (το πακετάκι που περιλαμβάνει υπέρηχο ισχύων κλπ). Πρέπει να το κάνουν σε ατό το Ινστιτούτο, μας είπε το πολύ-πολύ να πάρει ένας μικροβιολόγος το αίμα, ή να το πηγαίναμε να το πάρει η ίδια αλλά είναι πολύ μακρυά και δε βολεύει. Θα αναλάβει ο άντρας μου και ο Θεός βοηθός. Αναστασάκι γιατί να είσαι τόσο μακρυά οέο να έρθεις να αναλάβεις? Daf μήπως είσαι πιο κοντά μας? Δεν ήξερα ότι δεν επιτρέπεται να πάρω ασπιρίνη, δε μου το είπε η παιδίατρος, ούτε έγραφε κάτι στο γράμμα! Κατάλαβα μόνο για ναφθαλίνη και κουκιά!:confused: Στους 6 μήνες γράφει το χαρτί ότι πρέπει ούτως ή άλλως να ελεγχθεί ξανά από μικροβιολογικό εργαστήρι για να γίνει ποσοτική μέτρηση που μάλλον σε τόσο μωρά δε γίνεται.

Pene καλά...δαγκώματα!

Γαλάτ κι εμένα κάνει κάτι τέτοια ο δικός μου με το νερό! Άντρες παιδί μου, απρόσεχτοι σε όλα τους!

Η τοσοδούλα είχε 2-3 κρίσεις το απόγευμα οπού φαινόταν να ζορίζεται πολύ, σαν να πονάει πολύ η κοιλίτσα της! Παίζει να είναι κολικός, από τώρα??? Τι μας περιμένει... Συνήθως όμως την πιάνει αφού φάει, σαν να δυσκολεύεται να χωνέψει! Εντομεταξύ τα κακά της την τελευταία φορά ήταν καταπράσινα, ενώ όλη την υπόλοιπη μέρα ήταν κανονικά κίτρινα! Χμμμ, να ανησυχήσω και για αυτό?Ούτε πρωτομαμά να ήμουν, αλλά νομίζω τώρα επειδή είμαι περισσότερο ενημερωμένη είμαι και περισσότερο αγχωμένη!

Το μικράκι σου Φελίνι εχει πολύ βήχα ε? Μπορείς να δώσεις τίποτα σε τόσο μικράκι?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαι εμένα κάτι τέτοιο μου είπαν από το Ινστιτούτο... ¨οτι είναι ανεπρακς]ες το δειγμα...Αλλά έχω μέτρηση από το Λητώ που είναι φυσιολογική... Δεν κατάλαβα, μέτρησαν στο Λητώ και στείλανε και στο Ινστιτούτο;;;

Ο γλυκούλης μου βήχει , βήχει, βήχει ελπίζω μόνο να μην ανεβάσει κανά πυρετό γιατί την βάψαμε...

και μας μας ειχε ερθει γραμμα οτι ηταν ανεπαρκες και οτι περεπε να το παρουμε εμεις ξανα αλλα τους πηραμε τηλεφωνο οτι δεν θελουμε να το κανουμε εμεις και πηγαμε εκει και το καναν αυτοι...ηταν παρα πολυ καλοι και εξυπηρετικοι...ειναι ενα ιδρυμα στο προαυλιο του παιδων Αγιας Σοφιας...δεν θυμαμαι αλλα στοιχεια αλλα τα γραφει πανω το γράμμα...

Για τις εξετάσεις του G6PD, θέλει ένα τρύπημα στη φτέρνα του μωρού. Κι εμένα στην Ευτυχία μου το στείλανε να το ξανακάνω γιατί ήταν λέει ανεπαρκές το δείγμα. Είπα να μην το κάνω μόνη μου και ξαναβγεί ανεπαρκές και ζήτησα από την παιδίατρό μου να το κάνει και να στείλω μετά το χαρτάκι στο ινστιτούτο. Όμως αρνήθηκε και μου είπε πως συνέχεια τους τα γυρνάνε πίσω ως ανεπαρκή και γι' αυτό δεν αναλαμβάνουν συνήθως οι παιδίατροι. Πήγα ένα πρωί εκεί (στο Αγία Σοφία είναι), δεν θυμάμαι αν έκλεισα ραντεβού... Την τρυπήσανε και αυτό ήταν!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Στο Λητώ πώς μετρήσανε; Μόνο τη λήψη κάνουνε στα μαιευτήρια... Δεν το εξετάζουνε το δείγμα, το στέλνουνε εκεί! Μάλλον θα έχουνε σημειώσει στο βιβλιάριο απλώς ότι έγινε η λήψη.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

χελλόου! το πρωί έγραφα με τη Σοφία αγκαλιά να στρυφογυρνάει, γι αυτό ήμουν λακωνική, ούτε καλημέρα δεν είπα η γαϊδούρα.

Εν τω μεταξύ εκεί που η Σοφία περνούσε μια χαρά όταν την έκανα μπάνιο, και το είχαμε ως έναρξη της ρουτίνας ύπνου, ξαφνικά πριν μέρες άρχισε να κλαίει κάθε φορά που την ξεντύνω πριν το μπάνιο, σε όλη τη διάρκεια, και μέχρι να την ντύσω. Μιλάμε πολύ κλάμα, με δάκρυα και ουρλιαχτά. Με αποκορύφωμα σήμερα που έκανε εμετό από το πολύ κλαμα:-(.

Προφανώς μετά από αυτό το μπάνιο αλλάζει ώρα, μπορεί να μην την κάνω και κάθε μέρα, αλλά γιατί ρε γμτ?

μήπως κρυώνει? εμεις εκει ειχαμε καταλήξει...

Διαφημίσεις

Για τις εξετάσεις του G6PD, θέλει ένα τρύπημα στη φτέρνα του μωρού. Κι εμένα στην Ευτυχία μου το στείλανε να το ξανακάνω γιατί ήταν λέει ανεπαρκές το δείγμα. Είπα να μην το κάνω μόνη μου και ξαναβγεί ανεπαρκές και ζήτησα από την παιδίατρό μου να το κάνει και να στείλω μετά το χαρτάκι στο ινστιτούτο. Όμως αρνήθηκε και μου είπε πως συνέχεια τους τα γυρνάνε πίσω ως ανεπαρκή και γι' αυτό δεν αναλαμβάνουν συνήθως οι παιδίατροι. Πήγα ένα πρωί εκεί (στο Αγία Σοφία είναι), δεν θυμάμαι αν έκλεισα ραντεβού... Την τρυπήσανε και αυτό ήταν!

όχι δνε θελει ραντεβου!

και ναι τιποτα δνε καταλαβε και ο δικος μου κοιμοταν του καλου καιρου και δνε ξυπνησε ουτε με το τσίμπημα!:D

Εσείς είχατε ζητήσει να κάνετε τις έξτρα εξετάσεις μήπως (το πακετάκι που περιλαμβάνει υπέρηχο ισχύων κλπ).

Ναι έκανε το πακέτο αυτό και μέσα σε αυτές είχανε και G6PD

Στο Λητώ πώς μετρήσανε; Μόνο τη λήψη κάνουνε στα μαιευτήρια... Δεν το εξετάζουνε το δείγμα, το στέλνουνε εκεί! Μάλλον θα έχουνε σημειώσει στο βιβλιάριο απλώς ότι έγινε η λήψη.

σοφουκι όχι κάνανε μέτρηση ποσοτική (15 είχε με ΦΤ 7-20) οπότε δεν το ξανακάνω...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

έχω παρατηρήσει πως όταν την κάνουμε μπάνιο μαζί με τον μπαμπά της, δεν κλαίει πολύ. κλαίει όμως και πάλι, απλά ξεγιελιέται κάπως με τα παιχνιδάκια που της κάνει. Πάντως σε μας έχει πάνω από εβδομάδα ήδη

μετα τις πρωτες 3-4 μερες που εκλαιγε σκεφτηκαμε και καναμε το εξης: πηραμε το αγαπημενο της παιχνιδι(μασητικο) και το βαλαμε στη μπανιεριτσα μαζι της(παρολο που ειχε τα παπακια της κτλ)βοηθησε παρα πολυ την πρωτη φορα απλα ξεχαστηκε για λιγο, την επομενη μερα περισσοτερο και μετα για 1-2 μερες δεν εκλαιγε καθολου αλλα δεν εδειχνε να το απολαμβανει και οπως παλιοτερα με γελια κτλ μετα απο αυτο επανηλθαμε κανονικα και γελια την απομενη φορα και μια χαρα...;)

αν θες δοκιμαστε μια μερα και μετα αλλαζετε το προγραμμα σας;)

δεν ξερω αν θα βοηθησει αλλα σε εμας επιασε, αν και ακομα δεν εχω καταλαβει τι στο καλο την ειχε πιασει, ισως να ηταν τιποτα με το νερο καμια μερα οπως ειπε και η galatoyla.

Απ΄ότι με ενημέρωσε και η παιδίατρος η εξέταση δε γίνεται σε μικροβιολογικό εργαστήρι ούτε σε μαιευτήρια. Εσείς είχατε ζητήσει να κάνετε τις έξτρα εξετάσεις μήπως (το πακετάκι που περιλαμβάνει υπέρηχο ισχύων κλπ). Πρέπει να το κάνουν σε ατό το Ινστιτούτο, μας είπε το πολύ-πολύ να πάρει ένας μικροβιολόγος το αίμα, ή να το πηγαίναμε να το πάρει η ίδια αλλά είναι πολύ μακρυά και δε βολεύει. Θα αναλάβει ο άντρας μου και ο Θεός βοηθός. Αναστασάκι γιατί να είσαι τόσο μακρυά οέο να έρθεις να αναλάβεις? Daf μήπως είσαι πιο κοντά μας? Δεν ήξερα ότι δεν επιτρέπεται να πάρω ασπιρίνη, δε μου το είπε η παιδίατρος, ούτε έγραφε κάτι στο γράμμα! Κατάλαβα μόνο για ναφθαλίνη και κουκιά!:confused: Στους 6 μήνες γράφει το χαρτί ότι πρέπει ούτως ή άλλως να ελεγχθεί ξανά από μικροβιολογικό εργαστήρι για να γίνει ποσοτική μέτρηση που μάλλον σε τόσο μωρά δε γίνεται.

πωπωπω και θα πρεπει και εμεις να παμε εκει αν θα θελω τη συμπληρωματικη να ειμαστε σιγουροι...:(

αν το ψαξεις λιγο online, δες και εδω (http://www.paidiatros.gr/index.php?cid=4&id=380&st=2) θα βρεις τι απαγορευτεται;)

....καληνυχτα σας κοπελιες!!

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα.

Τί κάνουν τα αρρωστούλικα? Εμάς ήρθε η παιδίατρός και είπε ότι το αναπνευστικό της είναι καθαρό - ευτυχώς, δε θα το άντεχα πάλι. Τί στο καλό ρε γ$%%ο τόσος θηλασμός και να αρρωσταίνει έτσι εύκολα και μάλιστα να το γυρίζει σε βροχιολίτιδες :mad:.

Όσο για το δοντάκι μην με αγχώνεται και εσείς..... τρέμω μήπως και με δαγκώσει. :rolleyes:

IxBZp3.png

rene αν σε δαγκώσει την απομακρύνεις και της λες όχι κοιτώντας την στα μάτια...

μην φοβάσαι, αν πίνει δεν δαγκώνει

εγώ ξεκίνησα αντιβίωση γιατί έχω ιγμορίτιδα γενικά όλοι έχουμε κάτι σε -τιδα και πρέπει να γίνω καλά γιατί δεν την παλεύω άλλο...

ο μικρός κοιμάται τώρα στο καλάθι ευτυχώς...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

δηλ. τι διαφορά έχει η ιγμορίτιδα από την καταρροή???

θέλω να πάρω crocs για τη Μαρίνα και δεν έχει το χρώμα που θέλω στο νούμερο που θέλωωωωω...Αααααααααααααα!

Αφρούλι, από πού παίρνεις αμυγδαλέλαιο???

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέεερα (διακοπτόμενη από ένα χασμουρητό), σήμερα είμαι νυσταγμένη αφού έχω κοιμηθεί σύνολο 4,5 ώρες! Εντάξει δεν παραπονιέμαι γιατί πολλές από εσάς κοιμάστε πολύ λιγότερο και για μεγάλα χρονικά διαστήματα! Χαρά στο κουράγιο σας! Ελπίζω σήμερα όλα τα αρρωστούλια να είναι πολύ καλύτερα!

Η τοσοδούλα τώρα την έχει πέσει για ύπνο κι εγώ ζουλεύω γιατί ο Γωγουλίνος θέλει παιχνίδια! Εντομεταξύ από 20 Δεκέμβρη είναι συνέχεια με μύξες και πολύ φλέμα! Η γιατρός 2 φορές τον είδε δεν έχει ακροαστικά ή κάτι, μας έδωσε ένα σιρόπι εδώ και μια εβδομάδα αλλά δεν έχω δει βελτίωση. Έχει τόσο φλέμα που φτάνει σχεδόν στο σημείο να κάνει εμετό! Τον λυπάμαι που ταλαιπωρείται τόσο και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανένας τρόπος να ηρεμήσει, αφού ούτε σχολείο πάει και γενικά είναι ψιλοκλεισμένος μέσα! Για να είμαι ειλικρινής μετά από πολύ καιρό λέμε να πάει κολυμβητήριο σήμερα, γιατί και μόνο που το συζητάμε τρελαίνεται από τη χαρά του. Εσείς τι λέτε, μήπως χειροτερέψει?

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας μικρές μου τουλούμπες... τι χαμπάρια;

Ρενέ μεγεια το πρώτο μπυροδοντάκι!!!!!!!!!!!!! Άντε και στα επόμενα...

Ω ρε Τάτι πακέτο με την ιγμορίτιδα... αλήθεια πως είναι ο μικρός σήμερα; Εμένα είναι καλύτερα από χθες κιόλας... και κοιμήθηκε και καλύτερα. Κακά του βέβαια δεν έχει κάνει. Πήγαμε και στο γιατρό χθες και είχε συνέλθει αρκετά. Τα ματάκια του ήταν τραγικά γιαυτό πήραμε κι άλλο κολήριο να συνέλθουν. Εντομεταξύ είναι θρεφταράκι και πήρε και τρεις πόντους :cool:

Πήγα και στο Έλενα και με είδε η γιατρός... δεν υπάρχει μόλυνση ευτυχως, επιβαρύνονται μου είπε λόγω κούρασης και απ'τα βάρη γιαυτό... κλάην δηλαδής. Μου δωσέ αντιβίωση και να συνεχίσω τα υπόθετα μέχρι δευτέρα αλλά λέω να μην τα πάρω γιατί αυτά τα συμβατά με το θηλασμό δεν τα πολυεμπιστεύομαι. Άσε που σε κάθε υπόθετο κάνω κατοστάρι μετά για την τουαλέτα (με το συμπαθειο κιολας είναι και πρωί:tongue:)

Αμυγδαλελαιο έχει σε όλα τα φαρμακεία και στα βιολογικάδικα! Είναι ωραιότατο και για τις ραγάδες και πολύ πιο φτηνό απ'τις ειδικες κρέμες... αυτό για τις εγκυούλες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...