Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χτικιοκαλημέρα...

εμείς περάσαμε ένα βράδυ όλο τρέλα, εγώ πήγα για ύπνο στις 2 γιατί πριν μιλούσαμε με τον Μικ και είμασταν και οι 2 μια ομορφιά... Η Άννα ξύπνησε 5000 φορές, σήμερα το πρωί ήμασταν 3 ζόμπι. Δεν θέλω να παραπονιέμαι αλλά αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα, και αυτήν την εβδομάδα έχω άπειρα να κάνω....

Παρόλαυτα... ΔΣ είστε κούκλες μάνα και κόρη φτου φτου φτου, και η τελευταία που είσαι μαιευτήριο είσαι σαν λουλουδάκι, καμία σχέση με λεχώνα...

Ελενάααααααααααααακι μου ξενύχτισα, μπαρόβια να μου φιλήσεις την τσουλούφ!

Α κοριτσάκια πάντως και εγώ θυμάμαι ως ψιλοτραγική την περίοδο 8-13 μηνών, γενικά με είχε κουράσει πάρα πολύ η Άννα μέχρι να περπατήσει...

Αναστασί, φρέσκια φρέσκια βλέπω, μπράβο κοριτσάκι μου! Ματς

Δαφ εγώ φτιάχνω τσάγια και λοιπά ροφήματα αλλά προκοπή δεν βλέπω παιδί μου

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα (λεμε τωρα...)

Νταφιδιο ΘΕΛΩ πολυ τις συνταγες σου... αφουμε φανταζομαι από τωρα να τρωω απομιμηση καρμποναρας..αληθεια γινεται να την φτιαξω με τα υποκαταστατα που μου ειπες???

Αφροδιτη μερσι για τις ιδεες αυριο θα παω για καριοκες...!!!!!!

Νταφ, καντο κ σε μενα ενα κοπι το μηνυματακι! Γιουπι για τις καριοκες του εμποριου δεν μπορω να εγγυηθω! θα σου στειλω οταν ευκαιρεσω συνταγη Φρυνης (οι παλιες ξερουν) που ειναι κολασμενες!

(((Τατι))) περαστικα και κουραγιο κοριτσακι. Δε ξερω τι αλλο να σου πω, κουραγιο κ περαστικα!!!

Πάντως και το Σάββατο και σήμερα είχαμε από ένα επεισόδιο κρίσης... Και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου!

Αφροδιτάκι, και ενός φίλου μου το παιδί το έκανε αυτό... Πόσο καιρό το κάνει?

Σε ποιο θέατρο πήγανε? καλό ήταν? ΄

Πρέπει να δω κι εγώ αν έχει κανένα... Δεν ξέρω αν θα κάτσει τόση ώρα βέβαια ο Αλέκος...

Τι λες δλδ κ μαλλιαζει η γλωσσα σου? Κουραγιο κ σε σενα, θα βελτιωθουν τα πραματα σιγουρα σε αυτον τον τομεα.

Ξεκινησε να "τραυλιζει" την πεμπτη το απογευμα! Ωρες ωρες ειναι παρα πολυ εντονο. Τι εγινε με το παιδακι του φιλου σου? Και αυτο την τελευταια συλλαβη επαναλαμβανε ή κολλουσε στην αρχη της λεξης?

Το θεατρο που πηγαν χτες ηταν απαισιο, κατι με την κοκκινοσκουφιτσα ηταν εδω κοντα στο Καματερο. φυγανε στη μεση γιατι δεν τους αρεσε καθολου.

την προηγουμενη κυριακη ειχαμε παει στο "μαμα για το μαμουθακι" που ηταν μεν καλο, αλλα ο χωρος ηταν πολυ μικρος με πολυ κοσμο κ ετσι εχανε πολυ.

Ντι ες εκτος απο κουκλα εισαι και ανηλικο κ συ ετσι??? φτου φτου κ σε σενα κ στη μικρουλα σου!

Το απογευμα θα φτιαξω χαλβα για να γιορτασω την εναρξη της επιχειρισης "ανοιχτηρι" του Αγγελου! Με γρατσουνισε ενα μικροσκοπικο δοντακι νομιζω!

Κατα τα αλλα εχω μια απαισιοτατη διαθεση που θελω να μπω κατω απο τα παπλωματα κ να ξαναβγω... χμμμ... μαλλον να μη ξαναβγω!

Μια χαρά μας βρίσκω όλες... Τάτι, άσε για λίγο τις δουλειές που έχεις και κάτσε να χαλαρώσεις αν πήγε η μικρή στον παιδικό. Κι εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω για καμια ώρα αν και πρέπει να δουλέψω γιατί το βράδυ θα πρέπει να δείξω τι έχω κανει με το βιβλίο κι η αλήθεια είναι δεν είναι πολλά. Αλλά η μεση μου είναι κομενη και για κάποιο λόγο σουρνομαι.

Άφρο μου εσύ για να το κάνεις πρέπει να σου κάνει την χάρη ο όμορφος... να σου πω κοπελιά έχεις ξεχάσει όλα τα προικιά του άγγελου εδώ, το ξέρεις φαντάζομαι! Μεγεια το μπυροδοντάκι :)

Ααα εχθές είδα το μίλα της του αλμοδοβαρ και δεν μ'αρεσε καθόλου!!! Συγνώμη πρώην συμπεθέρα ξέρω ότι σε πληγώνω...

ΚΛΑΗΜΕΡΑ !

τατι περαστικα!

DS τι ομορφη που εισαι φτου φτου σκορδα!!και η μικρη απο σενα πηρε !

το τραμ ειναι κοντα σας ?αν θελεις να ξεφευγεις απο την περιοχη σας ειναι ανετο ,τις καθημερινες εχει ελαχιστο κοσμο και μπορεις να κανεις βολτες μεχρι και στο κεντρο μονο που κανει εκατο ωρες για να φτασει στο συνταγμα .εμεις μενουμε κοντα στην ποσειδωνος και παμε συχνα στην παιδικη χαρα του φλοισβου ,παρε ενα απογευμα την μικρη και ελατε εχει απεξω σταση το τραμ

Γιουπι-για-για δεν ειναι παντα ετσι !μην τρομαζεις !μονο οταν εχει καποιο εντονο προβλημα και εξαλλου δεν ειναι ολα τα παιδακια το ιδιο;)

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

καλημέρες!!

σας διαβάζω αλλά δεν γράφω γιατί η Σοφία περνάει εδώ και καιρό τρελή φάση αγκαλιάς και μαμακίασης, οπότε κι εγώ από το να την έχω να κλαίει την παίρνω όλη μέρα αγκαλιά.

Αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω: ds φτου σας κοπελάρες μου:D

στην φωτό από την κλινική είσαι καλύτερη από όλα τα νεξτ τοπ μόντελς μαζί:D

Καλημέρα!!!!!!!

Μη μου πέφτετε σήμερα! Τι είναι μια ακόμα Δευτέρα, λίγο συνεφιασμένη... και τι έγινε που δεν κοιμηθήκαμε το βράδυ καλά??? Η πρώτη φορά είναι?

Εμείς μείναιμε ξύπνιες από τις 3 μέχρι τις 5 (3 με 4 λαγοκοιμόμασταν τρώγοντας και μετά λίγα πονάκια) αλλά μέχρι τις 3 κοιμήθηκε από τις 10.30!!!

Και μετά την πήρα στο κρεβάτι κατά τις 7 και ξανακοιμηθήκαμε αγκαλίτσα και ξαναέφαγε στις 8.30! Καθόλου άσχημα.. Και με βουλωμένη μύτη!

Αφροδιτάκι, του φίλου μου τραύλιζε την πρώτη συλλαβή... Τους είπε ο γιατρός ότι είναι κάτι που την αγχώνει και τους ρώτησε αν είχαν αναφέρει κάτι για αδερφάκι... Εμένα μου ακούστηκαν λίγο υπερβολικά... Τελικά μετά από 3 βδομάδες έφυγε... Δεν την πήγανε σε γιατρούς απλά μιλήσανε με παιδοψυχολόγο...

Τάτι περαστικά... Το θυμάρι είναι πολύ καλό για λαιμούς και βήχες!

Λες να πας κι εσύ κρυωμένη να γεννήσεις?

Πάντως βρε παιδιά είναι τρομερό πώς κολλάνε τα μωρά από τα μεγαλύτερα...

ΑΜΕΣΩΣ

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

τα εξαρχεια ειναι σαν φρουριο στην απο κατω γωνια το πρωι που ερχομουν ηταν γυρω στους 20 αστυνομικους και αλλοι τοσοι ματατζηδες

:confused:φανταζομαι τι θα γινει παλι αυτες τις μερες....

Το απογευμα θα φτιαξω χαλβα για να γιορτασω την εναρξη της επιχειρισης "ανοιχτηρι" του Αγγελου! Με γρατσουνισε ενα μικροσκοπικο δοντακι νομιζω!

Κατα τα αλλα εχω μια απαισιοτατη διαθεση που θελω να μπω κατω απο τα παπλωματα κ να ξαναβγω... χμμμ... μαλλον να μη ξαναβγω!

me too....

με γεια το δοντακι!

Αναστασί, φρέσκια φρέσκια βλέπω, μπράβο κοριτσάκι μου! Ματς

κι ομως παρολο που κοιμαμαι καλυτερα τωρα το πρωι νιωθω πιο νταουν...

μαλλον τωρα που χαλαρωνω αρχιζει και μου βγαινει η κουραση ολων αυτων των ημερων...

ΑΜΕΣΩΣ

οντως!:mad:

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Αναστασι σε βλεπω που κινησε και στο φατσοβιβλιο πως τα προλαβαινεις ????

ειδες τι κανει ο θηλασμος!:P

οταν μπαινω ειναι συνηθως οταν θηλαζω και φυσικα οταν λειπει ο μικρος.... αν ειναι εδω ο στρατος ουτε κατα διανοια να ανοιξουμε υπολογιστη.... αρχιζει τα "δικο μου ειναι....":lol:

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ααα εχθές είδα το μίλα της του αλμοδοβαρ και δεν μ'αρεσε καθόλου!!!

Νομίζω ότι είναι από της χειρότερες του..

Επίσης να κάνουμε σύλλογο μάζωξης προικιών Αφροδίτης...

Ξεκινησε να "τραυλιζει" την πεμπτη το απογευμα! Ωρες ωρες ειναι παρα πολυ εντονο. Τι εγινε με το παιδακι του φιλου σου? Και αυτο την τελευταια συλλαβη επαναλαμβανε ή κολλουσε στην αρχη της λεξης?

Τώρα χωρίς να είμαι εξπέρ πάντως αυτό που έχω ακουσει και εγώ είναι αυτό που σουπε ο παιδίατρος, το αγνοούμε γιατί η Δανάη μίλαγε κανονικά...

τα εξαρχεια ειναι σαν φρουριο στην απο κατω γωνια το πρωι που ερχομουν ηταν γυρω στους 20 αστυνομικους και αλλοι τοσοι ματατζηδες

Πολύ χαίρομαι που δεν μένουμε πλέον εκεί, που δεν με άφηναν να περάσω από πουθενά τέτοιες μέρες... Ντάξει μου λείπει το κέντρο δεν λέω, αλλά ώρες ώρες νιώθω και καλύτερα. Βασούλι με γεια την φώτο με αρέσει πολύ!

Καλημέρα!!!!!!!

Μη μου πέφτετε σήμερα!

ΑΜΕΣΩΣ

Καλώστηνα την αισιόδοξη νότα...:-P

Βέβαια η τελευταία φράση σου ήταν μαχαίρι στην καρδιά...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Kαλημέρα!

Βάλτε μας κι εμας στο κλαμπ των άρρωστων μωρών! Με πήραν το πρωί τηλ. από τον παιδικό, η Ευτυχία έχει πυρετό και έφυγα άρον άρον απ' τη δουλειά να την πάρω. Τώρα είμαστε σπίτι και βυζοσυνδεδεμένες!

ds, έχω πάθει πλάκα! Ειδικά με τη φωτό απ' το μαιευτήριο! φτου φτου φτου σου! Και η κόρη κουκλάρα, στα 'χνάρια σου!

Λέγκω ξεκουράσου λίγο με τη μέση!

Ελίζα, χαχα, μου ξύπνησες αναμνήσεις πριν μερικά χρόνια τις ίδιες διαδρομές έκανα, γιατί δεν χωρούσανε να τους αφήσω όλους στο κρεβάτι. Μόνο με την Ευτυχία τη γλίτωσα, γιατί πλέον κανένας από τους μεγάλους δεν ξυπνούσε!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!! Περαστικά σε όλες! Εμείς περάσαμε ενα γεμάτο σκ, καλά αλλά ρουτινέ....Η μικρή ειναι ενταξει απο ενα μινι μπουκωματακι αλλα εχει πολλή γκρίνια...

Τζεν, κι εμείς τη δυσκοιλιότητα απο σιδηρο την εχουμε...αλλά σε γενικές γραμμές κάνει(ολιγον κατσικισια ομως) 1 φορά μπορει και 2, οπότε λέω ακόμα να μην κάνω κάτι ...

Σημερα θα πάω στο μεγαρο σε κάτι θεατρικά βραβεία του Αθηνοράματος , εντάξει βαρετό αλλα πάω να κάνω παρέα σε εναν ξαδερφό μου και να βγω

και λίγο απο το σπίτι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!!!!

Θα σχολιάσω κι εγώ την ομορφιά της ds.

Φτου σου κοριτσάκι μου!!!

Είστε δύο κούκλες!!!

Επίσης βλέπω έχουν μαζευτεί πολλά ανήλικα στην παρέα!!!

Πρώτα η Daf τώρα κι εσύ!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...