Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Καλημέρα!!! Εμένα μου τα έγραφε ο ιδιώτης γιατρός μου.. Δασκάλα διορισμένη είμαι αλλά δν ξέρω αν είναι αλλιώς στους εκπαιδευτικούς.. 

Μηοως να βρεις ενα γιατρο στο νοσοκομείο κ να στη γράφει καθς μήνα?? 

Με το καλό τα ζουζουνάκια σου.. 

Έχει να κάνει με τα χρόνια προϋπηρεσίας. Εγώ είμαι νέα υπάλληλος οπότε έχω λίγες μέρες αναρρωτική άδειας, μετά το περας αυτής θέλει από κλινική δημοσίου ή ιδιωτική με υπογραφή θεράποντα ιατρού κ δντη!!! 

πρίν από 2 λεπτά , LeneL είπε:

Καλημέρα! Το ξέρεις σίγουρα ότι δεν επιτρέπεται από ιδιώτη; Γιατί κι εγώ στο δημόσιο είμαι - εκπαίδευση - και μου τις έγραφε ο γιατρός μου τις άδειες κάθε μήνα. Ένας υπέρηχος χρειαζόταν απλά, για επιβεβαίωση της κύησης.

Με ειδοποιησαν από την υπηρεσια για αυτό κ το γράφει κ ο υπαλληλικος κώδικας, όλα αυτά βέβαια όταν δεν έχει αρκετό υπόλοιπο κανονικής αναρρωτικής αδειας, εγώ έχω 30 μέρες κ τις εξαντλησα χτες, μου έγραφε ο ιδιωτης γιατρός τις αναρρωτικες. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ευχαριστώ Βάσω! Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε! (όχι σήμερα όμως, γιατί δεν έχω κουβερτούρα, θα κάνω μια άλλη συνταγή που έχω με κακάο)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χελλόου! το πρωί έγραφα με τη Σοφία αγκαλιά να στρυφογυρνάει, γι αυτό ήμουν λακωνική, ούτε καλημέρα δεν είπα η γαϊδούρα.

Εν τω μεταξύ εκεί που η Σοφία περνούσε μια χαρά όταν την έκανα μπάνιο, και το είχαμε ως έναρξη της ρουτίνας ύπνου, ξαφνικά πριν μέρες άρχισε να κλαίει κάθε φορά που την ξεντύνω πριν το μπάνιο, σε όλη τη διάρκεια, και μέχρι να την ντύσω. Μιλάμε πολύ κλάμα, με δάκρυα και ουρλιαχτά. Με αποκορύφωμα σήμερα που έκανε εμετό από το πολύ κλαμα:-(.

Προφανώς μετά από αυτό το μπάνιο αλλάζει ώρα, μπορεί να μην την κάνω και κάθε μέρα, αλλά γιατί ρε γμτ?

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααααααααααα ξέχασα............. βγάλαμε το πρώτο μας δοντάκι!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

σιδερένιο! μπουσουλήματα, δοντάκια, όλα μαζί!

λογικά σε λίγο θα εμφανιστεί και το 2ο

Π

Άσχετο αλλά μόνο εγώ δε βάζω και δεν έβαλα γενικά ενυδατική στα παιδάκια μου? Νόμιζα ότι όσο λιγότερα βάζουμε τόσο καλύτερα :rolleyes: μάλλον γι αυτό έχουν ξεραθεί τα χεράκια της μπουμπούκας και βγάζουν πετσούλες!

Το άλλο νέο μας?Στο γραμματοκιβώτιο μας περίμενε ένα γράμμα από το Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού όπου μας ενημερώνει ότι στάλθηκαν κάποιες σταγόνες αίμα της μπουμπούς και αν κατάλαβα καλά βρέθηκε ότι μάλλον έχει ανεπάρκεια σε αυτό το ένζυμο που έχει να κάνει με τα κουκιά, τη ναφθαλίνη κ.α. Μέσα είχε και μια βελονίτσα για να της πάρουμε αίμα εμείς από τη φτέρνα και να τους το στείλουμε γιατί λέει πολλές φορές έχουν λανθασμένα αποτελέσματα! Τι είναι πάλι αυτό? Σιγά μη τρυπήσουμε μόνοι μας το μωρό για να του πάρουμε αίμα! Ούφου, μας βλέπω να τρέχουμε στους γιατρούς

βασικα και εγω το αμυγδαλελαιο οταν ξεκινησα να της το βαζω (2μηνων)δεν το εκανα για ενυδατωση απλα ηθελα να της κανω μασαζακι μετα το μπανιο οποτε νομιζω πως ηταν το καλυτερο:)

ελλειψη ενζυμου G6PD εχω εγω και η μικρη δεν το πηρε αφου δε μας ηρθε ποτε χαρτι εμας βεβαια εχω στο μυαλο μου να παω να της κανω μια συμπληρωματικη καποια στιγμη οπως και η dansem για να εχω το κεφαλι μου ησυχο;)παντως δεν ειναι τιποτα για να αγχωνεσαι απλως σταματας να χρισημοποιεις καποια πραγματα που νομιζω πως δεν ειναι και απαραιτητα στην καθημερινοτητα;)

αυτο με την ασπιρινη που λεει και η dansem ειναι σημαντικο και κατα τα αλλα απλα συνηθεια. εγω οταν ημουν μωρακι μου ειχαν δωσει ενα φαρμακο (lonarid υποθετο νομιζω) που δεν επρεπε απο λαθος γιατρου και με τρεχανε.....:rolleyes::rolleyes:απο τοτε η μαμα μου διαβαζε παντα τις οδηγειες πριν μου τα δωσει οσο και αν εμπιστευοταν το γιατρο....;)

Την εξέταση για G6PD, το ένζυμο αυτό που λέτε, την στέλνουν στο Ινστιτούτο από όλα τα μαιευτήρια. Αν έχει το παιδί έλλειψη λαμβάνεις γράμμα, αν όχι δε σε ενημερώνουν. Εμάς επειδή έχει την έλλειψη ο μπαμπάς της μικρής δε μας έφτανε το no news is good news, αν χανόταν στο ταχυδρομείο;;; Τες παν, τα λέω αυτά γιατί ρώτησα τότε το γιατρό και μου είπε ότι να κάνει μεν επαναληπτική, αλλά αφού κλείσει τους 6 μήνες. Κάτι περίεργα ότι μέχρι τότε δεν ειναι "σταθερό" το αίμα και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, δεν τα θυμάμαι και καλά. Ρωτήστε λοιπόν καλού-κακού τον παιδίατρο πριν το τρυπάτε τζάμπα το μωράκι. Εμείς την κάναμε όταν ήταν 7 μηνών και βγήκε αρνητική. Έτσι κι αλλιώς δεν ήταν και καμιά στέρηση το να μη φαω κουκιά ή ασπιρίνη... Θέλει μόνο λίγο προσοχή, γιατί σαλικυλικό οξύ (ασπιρίνη) περιεχουν πολλά φάρμακα, αλλά έτσι κι αλλιώς όταν θηλάζεις τα αποφεύγεις τα φάρμακα.

Α! Και δε θυμάμαι ποια, νομίζω η Αφροδίτη ή η Ds περιέγραφε μια αλλεργία που έμοιαζε ίδια με μία που είχε και η μικρή μου, με της κοκκινίλες γύρω από το στόμα και τα μάγουλα. Εμάς τελικά ήταν στη μπανάνα και το πορτοκάλι και ήταν πολύ δύσκολο να τη βρούμε γιατί εμφανίστηκε πολύ καιρό αφότου τα έτρωγε σε φρουτόκρεμες και αφού είχαμε εισάγει και άλλα στερεά. Έφτασε το παιδάκι να πληγιάσει η μούρη του και να μας δώσει μέχρι και ο ομοιοπαθητικός κορτιζόνη (!?!?) μέχρι να βάλουμε άκρη. Το λέω απλά γιατί τότε έμαθα κι εγώ ότι μερικές αλλεργίες λειτουργούν συσσωρευτικά, οπότε νομίζεις ότι είναι οκ με μια συγκεκριμένη τροφή και μπορεί να "μαζεύει" για 2 μήνες ή και παραπάνω μέχρι να εμφανιστεί...

σε μικροβιολογικο την κανουν τη συγκεκριμενη εξεταση dansem για να κανω τη συμπληρωματικη??

αυτο για τις αλλεργιες δεν το ηξερα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:δηλαδη μπορει να την πειραζει κατι που δεν το ξερω γιατι νομιζω πως αφου περασαν καποιες μερες και δεν εκανε τιποτα ειναι οκ?!?!?!?!?!τελεια...και τι κανουμε????

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Εν τω μεταξύ εκεί που η Σοφία περνούσε μια χαρά όταν την έκανα μπάνιο, και το είχαμε ως έναρξη της ρουτίνας ύπνου, ξαφνικά πριν μέρες άρχισε να κλαίει κάθε φορά που την ξεντύνω πριν το μπάνιο, σε όλη τη διάρκεια, και μέχρι να την ντύσω. Μιλάμε πολύ κλάμα, με δάκρυα και ουρλιαχτά. Με αποκορύφωμα σήμερα που έκανε εμετό από το πολύ κλαμα:-(.

Προφανώς μετά από αυτό το μπάνιο αλλάζει ώρα, μπορεί να μην την κάνω και κάθε μέρα, αλλά γιατί ρε γμτ?

και εμενα (το ειχα γραψει παλιοτερα) μας ειχε συμβει , πιθανον να ηταν και στη ηλικια σας....κρατησε μια εβδομαδα το κλαμα(ενω συνηθως γελαγε και επαιζε) στο μπανιο και μετα κοπηκε....χωρις να καταλαβουμε ποτε τι τελικα την ενοχλησε?!?!?!?!:rolleyes:απο τοτε ολα οκ παλι!!:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

αυτο το κεικ που εβαλε η μυρτώ το θέλει το γλάσσο του...ετσι γινεται θεικό... αυτο που μου αρεσει πολυ ειναι η υφη του ειναι ζουμερο καπως...δεν τριβεται...ειναι απο τα υγρα κεικ... πολυ καλο και ευκολο.

Τα κολασιμα της Θεοδωρας ειναι ονειρο οντως....

Ρενε με γεια το δοντάκι ακριβως 7,5 μηνων και η δικιά μου εβγαλε το πρωτο!

Παλλαντιν κι εμενα ειχε περασει μια τετοια φαση και μαλιστα καταργήσαμε και την μπανιέρα, την καναμε ορθια (ηταν πιο μεγαλη ομως) και επανηλθε...

Θα ελεγα να αλλαξεις ωρα του μπανιου (πχ μολις ξυπναει απο τον μεσημεριανο υπνο? ) και η ρουτινα δεν χαλαει μην φοβάσαι... το πολυ να προσθεσεις τιποτα...πχ χτενουλα? καποιο συγκεκριμενο τραγουδακι?

(εμεις πλενουμε δοντια και βαζουμε πυτζαμες αρκει για να καταλαβει οτι τωρα νανι)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μάλλον παίρνει χαμπάρι σιγά σιγά ότι την ετοιμάζει για ύπνο και δεν θέλει...?

τι να πω, νυστάζει πάντως, δεν είναι ότι την βάζω με το ζόρι για ύπνο

και εμενα (το ειχα γραψει παλιοτερα) μας ειχε συμβει , πιθανον να ηταν και στη ηλικια σας....κρατησε μια εβδομαδα το κλαμα(ενω συνηθως γελαγε και επαιζε) στο μπανιο και μετα κοπηκε....χωρις να καταλαβουμε ποτε τι τελικα την ενοχλησε?!?!?!?!:rolleyes:απο τοτε ολα οκ παλι!!:D

έχω παρατηρήσει πως όταν την κάνουμε μπάνιο μαζί με τον μπαμπά της, δεν κλαίει πολύ. κλαίει όμως και πάλι, απλά ξεγιελιέται κάπως με τα παιχνιδάκια που της κάνει. Πάντως σε μας έχει πάνω από εβδομάδα ήδη

Παλλαντιν κι εμενα ειχε περασει μια τετοια φαση και μαλιστα καταργήσαμε και την μπανιέρα, την καναμε ορθια (ηταν πιο μεγαλη ομως) και επανηλθε...

Θα ελεγα να αλλαξεις ωρα του μπανιου (πχ μολις ξυπναει απο τον μεσημεριανο υπνο? ) και η ρουτινα δεν χαλαει μην φοβάσαι... το πολυ να προσθεσεις τιποτα...πχ χτενουλα? καποιο συγκεκριμενο τραγουδακι?

(εμεις πλενουμε δοντια και βαζουμε πυτζαμες αρκει για να καταλαβει οτι τωρα νανι)

ναι, μάλλον μεσημέρι θα το μεταφέρω το μπάνιο της.

η χτενούλα είναι καλή ιδέα, θα της αλλάζω πάνα, θα βάζουμε πιτζαμάκι και υπνόσακο, θα κλείνω τα φώτα, τραγουδάκι, μαμ, νάνι. Αυτά κάνουμε και τώρα, απλά έχουμε και το μπάνιο στην αρχή, αλλά πιστεύω θα προσαρμοστεί κι έτσι

εγώ νομιζω η δικιά μου το επαθε ισως επειδη καποια μερα της εβαλε το νερο πολυ ζεστο μπορει να ζεματιστηκε ελαφρως χαχαχαχαχα (ο μπαμπας της δεν το παραδεχεται που ετοιμαζει το νερο)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...