Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Weight gain: Normal newborns may lose up to 7% of birth weight in the first few days. After mom's milk comes in, the average breastfed baby gains 6 oz/week (170 g/week). Take baby for a weight check at the end of the first week or beginning of the second week. Consult with baby's doctor and your lactation consultant if baby is not gaining as expected.

Dirty diapers: In the early days, baby typically has one dirty diaper for each day of life (1 on day one, 2 on day two...). After day 4, stools should be yellow and baby should have at least 3-4 stools daily that are the size of a US quarter (2.5 cm) or larger. Some babies stool every time they nurse, or even more often--this is normal, too. The normal stool of a breastfed baby is loose (soft to runny) and may be seedy or curdy.

Wet diapers: In the early days, baby typically has one wet diaper for each day of life (1 on day one, 2 on day two...). Once mom's milk comes in, expect 5-6+ wet diapers every 24 hours. To feel what a sufficiently wet diaper is like, pour 3 tablespoons (45 mL) of water into a clean diaper. A piece of tissue in a disposable diaper will help you determine if the diaper is wet.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ναι βρε jen μου thx!!

παρε μου δυο γιατι δεν ξερω και τι θα μου δωσουν οταν θα περασουμε μια βολτα απο τους γιατρους...;)

δηλαδη βγαινει γυρω στα 6 ευρω η κρεμα ή βλακειες λεω?:rolleyes:

ok τις παρηγγειλα...ναι καπου εκει βγαινουν η τιμη τους.

Λέγκω, με κάθε επιφύλαξη 3-4 λερωμένες ΜΕΧΡΙ 20 ημερών και μετά δε μας νοιάζει....Βρεγμένες 6-8 μέχρι 40 ημερών

το βρήκα

Και σε ένα νεογέννητο μπορείς να ελέγχεις κάθε 24ωρο αν τρέφεται ικανοποιητικά, πρέπει να βρέχει 6-8 πάνες το 24ωρο και να κάνει 3-4 ικανοποιητικές κενώσεις μέχρι να γίνει 20 ημερών.
Μετά το σαραντισμό το μωρό πρέπει να βρέχει 5-6 πάνες. Πριν πρέπει να βρέχει 6-8 πάνες.

DPYUp2.png EYukp3.png

καλημερα!

Ελίζα τι ωραία ιδεα με το φορτηγακι,σουπερ θα περασανε τα μικρα !

εντωμεταξυ διακρινω μια ομοιοτητα του Κωστή με την μικρη ,ειναι ιδια ??

Ο μικρός Νικολας εκανε και την πρωτη του βολτα στο παιδων μωρε ?

πολυ νωρις αρχισε τις επισκεψεις και οσο σκεφτομαι πως πας για μια ιωση και γυριζεις με 10 περισσοτερες και ασε την αναμονη κανα 2 ωρο

θα ταλαιπωρηθηκε ο καημενουλης

Λεγκουλινι πως και δεν πηγατε στο παιδιατρο να αποφυγετε το παιδων ?

να ειναι γρηγορα περαστικα και αγυριστα !

γαι τα κακα εγω θυμαμαι πως μποει να κανουν απο 1-7 ημερες

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Γενεθλια Κωστή και λίγη εξτρα Σοφία

http://img14.imageshack.us/g/p1181675.jpg/

τέλεια τα παιδάκια! και Σοφία κούκλα! (το έχει το όνομα!):lol:

θα το ξανακανω με σοκολατα 70-80% γιατι η κουβερτουρα παυλιδης δεν λεει με την καμια, ειναι πολυ γλυκια μαυρη για τα γουστα μου)

όντως, οι Παυλίδης είναι υπερβολικά γλυκιές

Εντομεταξύ θηλάζει από 1 έως 7 λεπτά κάθε μία ή δύο ώρες και χθες δεν έκανε καθόλου κακά... Δεν θυμάμαι σε τόσο μωρά πρέπει να κάνουν οπωσδήποτε κακά μέσα στην ημέρα;

Παλλαντινάκι, απ'το σπόρο να δοκιμάσεις οπωσδηποτε τη ζάχαρη, μακραν η καλύτερη που έχεις δοκιμάσει! Και ο γαλλικός πολύ ωραίος και αρωματικός και η μερέντα σπέρνει... και οι σοκολάτες... όπως καταλαβαίνεις φανατικιά κι εγώ του σπόρου απ'την στιγμή που ξεκίνησε!

ναι και ζάχαρη πήρα, αλλά ξέχασα να το γράψω!

ποιο σάιτ είναι αυτό που λέτε με τον σπόρο?

http://sporos.org

Κάθε πότε πρέπει να κοιτάζω τις πάνες για αν έχει κάνει τσίσα... ξέρω ρωτάω αυτονόητα αλλά δεν με είχαν απασχολήσει ποτέ γιατί και ο θοδωρίκος και στην αρχή ο νικολουδάκος κάνανε τσισάκια και κακά συνέχεια.

κάθε 1 ώρα βάζε ένα κομματάκι χαρτοπετσέτα στην πάνα, να δεις αν θα νοτιστεί

Λέγκω, με κάθε επιφύλαξη 3-4 λερωμένες ΜΕΧΡΙ 20 ημερών και μετά δε μας νοιάζει....Βρεγμένες 6-8 μέχρι 40 ημερών

το βρήκα

πάντως η Πατσούρου είμαι σχεδόν σίγουρη 'οτι γράφει μέχρι 40 ημερών 2-5 κενώσεις και 6-8 πάνες, αλλά αυτές οι μέρες ήταν προφανώς πολύ δύσκολες, γι αυτό ίσως δεν έφαγε και πολύ

ιατρικό ανακοινωθέν:

μπέμπης με μυξα και βηχα και με πρησμένο το ένα μάτι μόνο...

(και δεν του έχωσε μπουνιά η Άννα...)

Αννα σε ανάρρωση, εγώ άρρωστη χάλια...

το βράδυ είχε και έναν κολικό, έβγαλε και κάτι πράσινα κακά με βλέννα, και γενικά πάααααλι δεν κοιμηθήκαμε, και όσο κοιμηθήκαμε με τον υγραν2τ0,ή0ρ,α κ54α

ι οι 3

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλημερα!!

περαστικα σε ολους, μικρα και μεγαλα παιδια!!!!!;)

εμεις κοιμηθηκαμε αρκετα καλα σημερα μετα απο πολλες μερες μπορω να πω...καναμε και ενα σερι 02,30-08,00 (super σας λεω:))

dsακι, μη σε πολυνοιάζει που δεν μπορεί ο δερματολόγος γιατί κάτι μου λέει ότι ό,τι και αν σας δώσει θα είναι κορτιζονούχο:mad: . Τράβα στον ομοιοπαθητικό καλή μου!!!

το ξερω μωρε για αυτο και δεν τολμησα να ζητησω και τη γνωμη της παιδιατρου.....:rolleyes:

ομως ο μπαμπας μας πιστευει πως πρεπει να παρουμε μια διαγνωση απο το δερματολογο και μετα αν δε θελουμε να ακολουθησουμε τη θεραπεια που θα προτεινει να παμε στον ομοιπαθητικο.

εγω προσωπικα θα πηγαινα κατευθειαν στον ομοιπαθητικο αλλα .....:rolleyes:

ok τις παρηγγειλα...ναι καπου εκει βγαινουν η τιμη τους.

thx!!!!!:):)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Μια ομορφια λοιπον κ η σημερινη μερα!!! περαστικα τατιανουλα, ελπιζω να μη χειροτερευσειο μικρος (βλεπε βηχες πυρετους) κ εσυ κ η αννα να αναρρωσετε πληρως!

Λεγκουιν, πως ειστε?

ΕΜεις καλα, πειστηκα οτι ειμαι φαρμακογλωσση, η δαναη πηγε κλαιγοντας σχολειο σημερα, οποτε δε ξαναλεω τιποτα! Ο μικρος οκ, τα πειραματα μου δειχνουν οτι με τη γλουτενη δεν εχει προβλημα, γιατι αφου καθαρισαν τα σπυρακια του του εδωσα ψωμακι κ το εφαγε μιαχαρα χωρις να κοκκινισει. Αυριο θα του δοκιμασω κ ρυζι αν δεν προκυψει τιποτα καινουριο.

ελιζα,να τα χαιρεσαι τα κουκλια σου και να εχεις παντα ορεξη να κανετε ωραιες τουρτες κ ωραιες δραστηριοτητες!!!μπραβο σας!

Παλλαντινιο, η ζαχαρη ειναι σουπερ!!!! μου ειχε φερει η λεγκ μια μερα κ οντως σπέρνει (κ η μερεντα, αλλα πειραξε τον μικρο η ατιμη). Η ζαχαρη εχει τη μυρουδια της μελλασσας για οσους ειναι φαν!

τζεν, αν δε βαριεσαι, μου λες τι μεταφορικα θελει? δε σε προλαβα, θελω κ γω να παρω. Εσας παραπονιουνται τα παιδια οταν τους βαζετε ενυδατικη? εμενα κλαινε κ τα δυο, γιατι τσουζει,οποια μαρκα κ να βαλω....

τζεν, αν δε βαριεσαι, μου λες τι μεταφορικα θελει? δε σε προλαβα, θελω κ γω να παρω. Εσας παραπονιουνται τα παιδια οταν τους βαζετε ενυδατικη? εμενα κλαινε κ τα δυο, γιατι τσουζει,οποια μαρκα κ να βαλω....

Ax κρίμα βρε Αφροδίτη που δεν προλαβες...και εγω τελευταια στιγμη το ειπα γιατι ξαφνικα ειδα οτι τελειωνουν και δνε θελω να σκασω 14 ευρω στο φαρμακειο...τα μεταφορικά ειναι 10 λίρες περιπου ανεξάρτητα ποσότητας γιατι κατα καιρους εχω παρει πολλα πραγματα και παλι τοσο βγηκαν...

και μενα τελευταια παραπονιεται οταν του τη βαζω αυτην τη κρεμα οχι γιατι τσουζει αλλα γιατι κρυώνει νομιζω...κλαιει οταν ειναι αυτος ζεστος απο υπνο και η κρεμα κρυα.

περαστικά σε ολα τα άρρωστα μωρά...δεν γραφω συχνα αλλα σας παρακολουθω και σας συμπονώ!

Διαφημίσεις

περαστικά στα μωρουλίνια μωρέ...

Ελίζα επαθα πλάκα με το ποσο μεγάλωσε η Σοφία...την είχα δει τελευταια στο σπιτι της Τατιάνας.... πω πω.... να τα χαίρεστε και παντα τοσο ωραία παρτυ!

Λ'εγκω ιδιαίτερη αγκαλίτσα! Ελπίζω τουλάχιστον τα υποθετα να σε ανακουφισαν λιγάκι...

εμείς καλά μια φορα μονο ξυπνησε οπως συνηθως, αλλα το πρωι δεν την θηλασα και ειχαμε δραματα...το καημενο μετα αγκαλιά και θηλαζε πανω απο τη μπλουζα μου... εχει λιγο πισωγυρισει γιατι χτυπησε με ενα παιχνιδ στο στομα και εχει μια πληγη στη γλωσσα της...και δεν τρωει πολυ την ενοχλει...

Παω να απλωσω...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

τώρα που λέτε για δερματικά...στις γάμπες η Μαρίνα έχει μερικά σημεία που είναι πιο άγρια στην αφή. Τα ξύνει ενίοτε και κοκκινίζουν ή κάνουν πολυ μικρά σπιθουράκια που εξέχουν και σου έρχεται να τα ξύσεις για φύγουν (σαν το καύκαλο δηλαδή).

Της βάζω λαδάκι weleda, να της βάλω και καμιά ενυδατική?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

εμενα επειδη μου παραπονιουνται με τις ενυδατικες, βαζω αμυγδαλελαιο. Ενυδατωνει κ αυτο, αλλα οχι οσο η κρεμα. οποτε γνωμη μου ειναι να βαλεις μια καλη ενυδατικη.

Τζεν δεν πειραζει,ολο κ κατι αλλο θα βρω κ θα παραγγειλω κ γω. Εμενα παντως κ με αυτη μου παραπονιουνται (για την ακριβεια κλαινε πολυ για μερικα λεπτα), αλλα μου αρεσε αυτη η κρεμα γιατι την βαζω και στα χερια μου και κανει δουλεια. Στα εκζεματα των παιδιων καλυτερη μεχρι τωρα μου φανηκε ενα baby lotion της sebamed, που εβαζα κ στον αγγελο οταν ηταν νεογεννητο.

Εσας παραπονιουνται τα παιδια οταν τους βαζετε ενυδατικη? εμενα κλαινε κ τα δυο, γιατι τσουζει,οποια μαρκα κ να βαλω....

εμενα την τσουζει ειδικα οταν της βαζω μετα το μπανιο που ειναι ανοιχτοι οι ποροι....:rolleyes:την υπολοιπη μερα οχι τοσο!

εμενα επειδη μου παραπονιουνται με τις ενυδατικες, βαζω αμυγδαλελαιο. Ενυδατωνει κ αυτο, αλλα οχι οσο η κρεμα. οποτε γνωμη μου ειναι να βαλεις μια καλη ενυδατικη.

αμυγδαλελαιο της βαζω καθε μερα εγω γιατι της κανω μασαζ με αυτο μετα το μπανιο αλλα στα εκζεματα δεν ειδα ιδιατερη ενυδατωση, μονο αν της εβαζα παρααααααα πολυ και παραααααα πολλες φορες μεσα στη μερα τοσο πολυ που πολλες φορες χαλαγε η πανα γυρω γυρω στο λαστιχο στα μπουτακια!:rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Πολύ στενοχωρήθηκα που με το που μπηκα διάβασα ότι ο Νικολάκης και ο φιλαράκος του (γιος Τατιάνας) ταλαιπωρούνται έτσι! Μα και επεφυκίτιδα μέσα σε όλα? Γρήγορα περαστικά σας!

Ελίζα κουκλιά τα παιδάκια σου αλλά κι εσύ τέλεια οργάνωσες το πάρτυ!

Άσχετο αλλά μόνο εγώ δε βάζω και δεν έβαλα γενικά ενυδατική στα παιδάκια μου? Νόμιζα ότι όσο λιγότερα βάζουμε τόσο καλύτερα :rolleyes: μάλλον γι αυτό έχουν ξεραθεί τα χεράκια της μπουμπούκας και βγάζουν πετσούλες! Τι να χρησιμοποιήσω? Αυτό το αμυγδαλέλαιο το έχουν όλα τα φαρμακεία? Άσχετο αλλά χτες και σήμερα η μπουμπούκα έκανε έναν εμετό και έβγαλε όλο το πρωινό της γεύμα. Λέτε να είναι ένδειξη αλλεργίας από τώρα επειδή έχω πλακωθεί στις σοκολάτες? Εντομεταξύ όταν θηλάζει κάνει όπως εκείνο το παιδάκι στη διαφήμιση με το lurpak γκλουπ, γκλουπ, γκλουπ! Εξακολουθεί και τρώει συνήθως 10' σε μεγάλα κέφια πιάνει το 20' και συνήθως τρώει ανά 2,5 ώρες ίσως και 3. Νωρίτερα δεν κάνει καμιά προσπάθεια.

Το άλλο νέο μας?Στο γραμματοκιβώτιο μας περίμενε ένα γράμμα από το Ινστιτούτο Υγείας Παιδιού όπου μας ενημερώνει ότι στάλθηκαν κάποιες σταγόνες αίμα της μπουμπούς και αν κατάλαβα καλά βρέθηκε ότι μάλλον έχει ανεπάρκεια σε αυτό το ένζυμο που έχει να κάνει με τα κουκιά, τη ναφθαλίνη κ.α. Μέσα είχε και μια βελονίτσα για να της πάρουμε αίμα εμείς από τη φτέρνα και να τους το στείλουμε γιατί λέει πολλές φορές έχουν λανθασμένα αποτελέσματα! Τι είναι πάλι αυτό? Σιγά μη τρυπήσουμε μόνοι μας το μωρό για να του πάρουμε αίμα! Ούφου, μας βλέπω να τρέχουμε στους γιατρούς

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...