Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ωχ ρε Αφρο, καταλαβα....ελπιζω να πιασουν οι πειραματισμοι ....κ εμενα μου τη σπανε οι αλλεργιες απιστευτα!!!!η ερατω εμφανισε πολυ λιγες κ πολυ ελαφρα σε σχεση με τον αγγελο.... αλλα τα νευρα μου με τις παλιοκοκκινιλες!

παιδων ο νικολας γμτ;;;;; κ η αλλη εχει κ τον πονο της να παρει......θετικα βαιμπς.... θετικα βαιμπς .........!!!!!

οσο για το βραδυνο μου, ε αυτο ειχα βρε παιδια, μη βαρατε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: (τελεια εδεσε ομως, θα το ξανακανω με σοκολατα 70-80% γιατι η κουβερτουρα παυλιδης δεν λεει με την καμια, ειναι πολυ γλυκια μαυρη για τα γουστα μου)

ελιζα τελειες!!!!να τον χαιρεσαι κ παλι!!

Επεξεργάστηκαν by DaF

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

eliza super οι photos!!!!!

να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου παντα γερα και ευτηχησμενα!!!!!:D

λεγκω μου περαστικα σας και σε ολα τα παιδακια που εξακολουθουν να ειναι αρρωστουλικα!!!!:(:(

τα δερματικα μας και εμας δεν ειναι πολυ καλα, εβαζα την κρεμουλα της jen και μου τελειωσε (αυριο θα παρω, δεν ειχε το φαρμακειο:rolleyes:) και 2 μερες δεν της εβαλα και φουντωσε!!

πηρα τηλ να την παω στο δερματολογο για να τη δει και μετα μαλλον στον ομοιοπαθητικο και εχει ραντεβου για το μαρτιο:rolleyes::rolleyes:τελεια εεεε????

θα ξαναπαρω αυριο να δω μηπως ακυρωθηκε τιποτα ή μηπως με λυπηθουν αν παρακαλεσω...;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ds σκεπεύω σήμερα να κάνω μια μεγαλη παραγγελία με κρέμες online γιατί μου τελειωσαν και τις επειγομαι...

αν το δεις σημερα και θελεις και εσυ πες μου πόσες και βρισκόμαστε να στις δώσω όταν έρθουν...

απο εδω https://www.yourhealthfoodstore.co.uk/details.php/p352_dr_bach_rescue_remedy_drops_spray_and_cream.html

εκει που λεει

2001336 30g Cream £4.48 (£0.78) £0.00 £5.26

ds σκεπεύω σήμερα να κάνω μια μεγαλη παραγγελία με κρέμες online γιατί μου τελειωσαν και τις επειγομαι...

αν το δεις σημερα και θελεις και εσυ πες μου πόσες και βρισκόμαστε να στις δώσω όταν έρθουν...

απο εδω https://www.yourhealthfoodstore.co.uk/details.php/p352_dr_bach_rescue_remedy_drops_spray_and_cream.html

εκει που λεει

2001336 30g Cream £4.48 (£0.78) £0.00 £5.26

αχ ναι βρε jen μου thx!!

παρε μου δυο γιατι δεν ξερω και τι θα μου δωσουν οταν θα περασουμε μια βολτα απο τους γιατρους...;)

δηλαδη βγαινει γυρω στα 6 ευρω η κρεμα ή βλακειες λεω?:rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ελίζα πολύ όμορφες οι φωτο και ωραίο πάρτυ του έκανες του Κωστή! Να τον χαίρεσαι!! Απ'ότι είδα απασχόλησες μια χαρά τα πιτσιρίκια!!! για πες ιδέες!:)

Καλά η Σοφία έχει μεγαλώσει πολύ κι έχει γίνει μια κούκλα! Ιδίως εκεί που είναι στο πάτωμα μόνη της έχει ΕΝΑ σκέρτσο!:D:

Περαστικά στον Νικόλα!!! Κουράγιο Λέγκω!

Διαφημίσεις

Καλημεραααα

Περαστικα στο Νικολακη ! Τι ταλαιπωρια το βρεφακι ρε γμτ...

Λεγκουλι υπομονη μονο κρατα γερα!!!

Κ εμεις μες στην μιρλα κ χτες ο ταρζανακος εκανε λιγο πυρετο 37,8.

σκ@τ@ σε ολα

Εξκιουζμι εγώ δεν κατάλαβα...πότε πήγε παίδων ο Νικόλας? τώρα πού είναι???

καλημέρα να σας πω! τις φωτογραφίες Ελιζάκι τις βλέπω λίγο μικρές, από το σπίτι θα τις δω μεγάλες..μη τις βγάλεις!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια... ο Νικολουδάκος είναι εδώ αγκαλιά μου, με πρησμένα τα μάτια απο πεφικιτιδα (όλα τα είχα η μαριορη), μπουκωμα και το προσωπο γεμάτο σπυριά. Του έχω βάλει αυτό

0ZilC3ldN84&feature=related

και νανουρίζεται ο γλυκός μου.

Το βράδυ βάλαμε τον υγραντήρα τον κρατούσα και αγκαλίτσα και κοιμήθηκε κάπως καλύτερα. Αλλά στεναχωριέμαι να το βλέπω έτσι ταλαιπωρημένο το μωρό μου.

Εντομεταξύ θηλάζει από 1 έως 7 λεπτά κάθε μία ή δύο ώρες και χθες δεν έκανε καθόλου κακά... Δεν θυμάμαι σε τόσο μωρά πρέπει να κάνουν οπωσδήποτε κακά μέσα στην ημέρα;

Το ρ/β με τη γυναικολόγα μετατέτηκε για αύριο... άλλα δύο υπόθετα για πάρτη μου:cool:

Την άρπαξε κι ο Μητσάκος;;;

Ελίζα, υπέροχο το πάρτυ!!!!!!!!!!!!!!! Άντε και στο Σοφάκι! Τι πρόστυχη κατασκευή ήταν αυτή που έβαλες τα μικρά να φτιάξουν; Πολύ σούπερ! (και το σπίτι σου πρέπει να σπέρνει)

Παλλαντινάκι, απ'το σπόρο να δοκιμάσεις οπωσδηποτε τη ζάχαρη, μακραν η καλύτερη που έχεις δοκιμάσει! Και ο γαλλικός πολύ ωραίος και αρωματικός και η μερέντα σπέρνει... και οι σοκολάτες... όπως καταλαβαίνεις φανατικιά κι εγώ του σπόρου απ'την στιγμή που ξεκίνησε!

Δεν θυμάμαι πως σκατά μπαίνει το τικεράκι και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ. Ο μικρούλης είναι 18 ημερών... τις προηγούμενες μέρες ήταν κομπλέ με βρεγμένες πάνες και κακάκια. Χθες όμως δεν είμαι σίγουρη αν έβρεξε τις έξι πάνες...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

ωχου μωρέ το νικολάκι τι τραβάει:cry::cry:

Κι εμείς δεν είμαστε στα καλύτερά μας. Μύξες η Σοφία, μύξες, βήχα και τσίμπλες ο Κωστής....

eliza super οι photos!!!!!

να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου παντα γερα και ευτηχησμενα!!!!!:D

τα δερματικα μας και εμας δεν ειναι πολυ καλα, εβαζα την κρεμουλα της jen και μου τελειωσε (αυριο θα παρω, δεν ειχε το φαρμακειο:rolleyes:) και 2 μερες δεν της εβαλα και φουντωσε!!

πηρα τηλ να την παω στο δερματολογο για να τη δει και μετα μαλλον στον ομοιοπαθητικο και εχει ραντεβου για το μαρτιο:rolleyes::rolleyes:τελεια εεεε????

θα ξαναπαρω αυριο να δω μηπως ακυρωθηκε τιποτα ή μηπως με λυπηθουν αν παρακαλεσω...;)

thanks!:P

dsακι, μη σε πολυνοιάζει που δεν μπορεί ο δερματολόγος γιατί κάτι μου λέει ότι ό,τι και αν σας δώσει θα είναι κορτιζονούχο:mad: . Τράβα στον ομοιοπαθητικό καλή μου!!!

Για το παρτυ είχα πιο μεγαλεπίβολα σχέδια απασχόλησης (μου χαρίσανε ένα πολύ καλό βιβλίο http://www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=578073), με παιχνίδια και χορούς αλλά τελικά μόνο τη χειροτεχνία καταφέραμε...δεν πειράζει έχουμε χρόνια μπροστά μας. Πάντως τα πιτσιρίκια το ευχαριστήθηκαν:D

DPYUp2.png EYukp3.png

Leg, πρόσφερε συνεχώς και άλλαζε στήθος, αν το αφήνει μετά από λίγο. Νομίζω ότι πρέπει να βρέχει και να κάνει κακά.

Είναι και η ίωση που τον έχει καταπονήσει λίγο, είναι και μικρούλης, δεν έχει τη δύναμη να ζητήσει γαλατάκι.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Leg, πρόσφερε συνεχώς και άλλαζε στήθος, αν το αφήνει μετά από λίγο. Νομίζω ότι πρέπει να βρέχει και να κάνει κακά.

Είναι και η ίωση που τον έχει καταπονήσει λίγο, είναι και μικρούλης, δεν έχει τη δύναμη να ζητήσει γαλατάκι.

Του δινω μωρε Ντουντουκάκι μου αλλά αν δεν έχει περάσει μία δύο ώρες δεν τρώει με τίποτα... Το πρωί ήπιε λίγο παραπάνω (γύρω στο εφτάλεπτο) και έβγαλε το επιπλέον που ήπιε.

Κάθε πότε πρέπει να κοιτάζω τις πάνες για αν έχει κάνει τσίσα... ξέρω ρωτάω αυτονόητα αλλά δεν με είχαν απασχολήσει ποτέ γιατί και ο θοδωρίκος και στην αρχή ο νικολουδάκος κάνανε τσισάκια και κακά συνέχεια.

4-5 πάνες κακά, 6-8 πάνες τσίσα. Με κάθε επιφύλαξη το λέω, γιατί ο Νικόλας είναι 18 ημερών και μπορεί να ισχύουν άλλα πριν τις 40 μέρες... για να το ψάξω λίγο, ανέμεινε στο ακουστικό!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...