Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!!

Μόλις κάθισα λίγο! Είχε πέσει η μπαταρία όλη μέρα και μόλις άνοιξα και είδα τις κλήσεις το μετάνιωσα! Τί κάνετε? Πώς είναι η Αννούλα? Λεγκόπουλο πήγατε στο γιατρό το Νικολάκη? Τί είπε? Εσύ καλύτερα? Πάντως εμένα μετά τις 15 μέρες με τράβαγαν τα ράμματα και καταλαβαίνω το χειρότερο... Αν είναι να πας αύριο.

Η Αναστασία πού είναι? Την σκεφτόμουνα το απόγευμα! Όλες σας σκέφτομαι κατά καιρούς....

Αφροδιτάκι, κουράγιο! Είσαι και σούπερ μαγείρισα και δεν πρόκειται να μείνεις νηστική! Ετοιμάζει ο Χαβιέ τώρα μπριζόλα στα κάρβουνα!

Πήγαμε στην παιδίατρο σήμερα και έκανε εμβόλιο η τσουλούφο.

Ο Αλέκος καλά κρατεί. Πάω να δω το βιβλίο του Σεαρς μπας και ξεστραβωθώ λίγο και μου έρθει καμιά ιδέα για να αντιμετωπίζω τις δύσκολες καταστάσεις!

Ααα κι εγώ θα έκλαιγα αν μου δίναν μια κουταλιά τούρτα! Καλά και οι δασκάλες τί τους πήγαν την τούρτα??? Φυρί φυρί το πάνε μου φαίνεται!

Και για να μην αναρωτιέστε, έχει πανσέληνο στις 30 του μήνα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενω εγω που μολις ειδα να λετε για σοκολατα πηγα κ ξετρυπωσα κατι νιφαδες κουβερτουρας για να βαλω πανω στο βραδυνο μου...μηλο μαζι με κανελα και καρυδια....πώς πρεπει να λεγομαι;;;:tongue::lol:

πλακα κανεις ετσι??? Εκει που νομιζα οτι θα πεις πιτογυρα κ πιτσες πετας το μηλο με κανελα κ καρυδια... κ εριξες κ νιφαδες σοκολατας... Μιλαμε για ασυλία!!!:D:tongue:

Αφρο τι έπαθε έτσι ξαφνικά ο μικρός;μήπως είναι από εμβόλιο η όλη ιστορία; μιας γνωστής μου ο μικρός είχε απίστευτο πρόβλημα κ εκείνη ειχε κοψει τα πάντα μα τα παντα, μεχρι που δοκίμασε κ ομοιοπαθητική κ είδε λίγη βελτίωση ..τη διαφορά την εκανε μια κρέμα που της εφτιαξε μια βοτανολόγος νομίζω...εχω το τηλ της, αν το θες..

δεν το επαθε ξαφνικα. περασε μια ιωση γαστρεντεριτιδας κ μετα απο αυτο χαλασε το συστημα του... βγηκε στην επιφανεια ή προεκυψε καποια νεα αλλεργια, γιατι εγω γαλακτοκομικο δεν εφαγα. Βεβαιααυτη τη φορα εμφανιστηκε στο δερμα κ ευτυχως οχι με αιματακι στα κακα του. Κανει ομοιοπαθητική (γιαυτο κ σταματησε το αιμα),αλλα ειδα οτι μετα απο καποια γευματα του κοκκινιζει η μουρη του εντονα κ υποψιαζομαι καποιες (βασικες) τροφες και κανω πειραματα... ουφ βαρεθηκα με αυτο το πραμα...

Εφτιαξα λιγα (για δοκιμη) ωραια μπαλακια μ καροτο, μαυρη ζαχαρη κ ινδικη καρυδα. Σιγουρα θα τα ξαναφτιαξω, ειναι πανευκολα κ ιδιαιτερα!!

Ααα κι εγώ θα έκλαιγα αν μου δίναν μια κουταλιά τούρτα! Καλά και οι δασκάλες τί τους πήγαν την τούρτα??? Φυρί φυρί το πάνε μου φαίνεται!

Μα πες τα βρε Ελένη! Ήταν ανάγκη να τους δώσουν μια μπουκιά τούρτα; Ας την τρώγανε αυτές! Και μετά δηλαδή τι πήρε η άλλη τηλ. να της το πει;:confused: Για ποιόν λόγο; Για να αισθανθεί άσχημα η μάνα που το μωρό δεν έχει αγωγή και δεν σταματάει να κλαίει όταν του δίνουν μια κουταλιά τούρτα και όχι άλλη; Για να την κάνει να σταματήσει να κλαίει με τηλεπάθεια;:confused::rolleyes::rolleyes: Έλεος πια! Μα νευρίασα όταν το διάβασα αυτό! Αφροδίτη μη μασάς! Μια χαρά φυσιολογικά αντέδρασε το κοριτσάκι σου! Αυτές είναι γκάου!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Λεγκόπουλο πήγατε στο γιατρό το Νικολάκη? Τί είπε?

Αφροδιτάκι, κουράγιο! Είσαι και σούπερ μαγείρισα και δεν πρόκειται να μείνεις νηστική!

σιγα και μη μεινω εγω νηστικη, ουτε εγω με φοβαμαι σε αυτο, ειμαι αθεραπευτα χοντρη!

Ο Νικολακης ευτυχως εδεν θα μεινει μεσα, απλα θα πρεπει να προσεχουν πολυ μην και επιδεινωθει... Δυστυχως σε αυτες τις ηλικιες μια απλη ιωση, ή φλεμματα μπορουν να γυσισουν σε βροχιολιτιδα. το ιδιο ειχε περασει κ αγγελος (ηταν ομως σχεδον 2 μηνων) κ μας ειχε αγχωσει ο ντοκτορ, αλλα ευτυχως πηγαν ολα καλα. Ολα καλα θα πανε κ με τον νικολα!

καλη ορεξη κυρία μου!

Μα πες τα βρε Ελένη! Ήταν ανάγκη να τους δώσουν μια μπουκιά τούρτα; Ας την τρώγανε αυτές! Και μετά δηλαδή τι πήρε η άλλη τηλ. να της το πει;:confused: Για ποιόν λόγο; Για να αισθανθεί άσχημα η μάνα που το μωρό δεν έχει αγωγή και δεν σταματάει να κλαίει όταν του δίνουν μια κουταλιά τούρτα και όχι άλλη; Για να την κάνει να σταματήσει να κλαίει με τηλεπάθεια;:confused::rolleyes::rolleyes: Έλεος πια! Μα νευρίασα όταν το διάβασα αυτό! Αφροδίτη μη μασάς! Μια χαρά φυσιολογικά αντέδρασε το κοριτσάκι σου! Αυτές είναι γκάου!

Η Δαναίτσα είναι το παράδειγμά μας! και θα έπρεπε όλα τα παιδάκια έτσι να αντιδράσουν μπας και καταλάβουν τι πατάτα έκαναν.

Όσο για το τηλεφώνημα δεν σχολιάζω!

Ωχ ο Νικολάκης!!!! Πολύ ρουφηγμά δηλαδή. καλά πού την άρπαξε? ο σοζο δεν ήταν αρρωστούλης εεε?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

ενω εγω που μολις ειδα να λετε για σοκολατα πηγα κ ξετρυπωσα κατι νιφαδες κουβερτουρας για να βαλω πανω στο βραδυνο μου...μηλο μαζι με κανελα και καρυδια....πώς πρεπει να λεγομαι;;;:tongue::lol:

για μένα αυτό είναι υγιεινή διατροφή!

Συμπεθέρα, τι κάνεις? Ταλαιπωρείστε με τις παλιοαλλεργίες??

Και τι χουνέρι κάνανε στη νυφούλα μου?????? Σαν δεν ντρέπονται... Ακούς εκεί τούρτα με το σταγονόμετρο! Εδώ εγώ θα έκανα φασαρία αν μου δίνανε μόνο μια κουταλιά!!!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

χα χα και μενα μου ηρθε να της το πω αυτο, αλλα δε με πηρε για να κανω κατι (αλλωστε ειχε σταματησει πια η γκρινια) πηρε να με ενημερωσει γιατι ηξερε οτι μετα θα μου το ελεγε η Δαναη κ επειδη τους κανει πολλα "νερα" τελευταια. Ας πουμε χτες ηρθε με αναφιλιτα σπιτι επειδη στο μπουφαν της δεν ειχαμε την κουκουλα! νευριασε κ ο μπαμπας της που δεν μπορουσε να την κανει καλα και την εκανε χειροτερα... Αλλα και μενα προχτες εκλαιγε επι μιση ωρα γιατι δεν πηραμε νερο απο το σουπερ μαρκετ... Γενικα τρωει μια κριση τη μερα με ασημαντη αφορμη και δεν την κανεις καλα με τιποτα. νομιζω οτι απλα θελει να γκρινιαξει. Ετσι εκτονωνεται, την υπολοιπη μερα ειναι τελεια! Οποτε κ γω δεν αγχωνομαι, αυτο ειπα κ στη δασκαλα και την ρωτησα μαλιστα αν το εχει ξανασυναντησει κ μου ειπε πως ειναι φυσιολογικο. Τωρα το γιατι με πηρε, δε νομιζω να εχει να κανει μετη Δαναη! Τι λες κ συ ρε σοφουκα με την εμπειρια σου?

Α, οσο για την τουρτα ολα τα παιδια τοσο φαγανε, η δικια μου μονο επαναστατησε!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Πολλή δουλειά έχει πέσει τις τελευταίες μέρες. Σας διαβάζω πάντως.

Λέγκω, κουράγιο!!!! Έρχονται καλύτερες μέρες! Και περαστικά στο Νικολάκο!

Ανεβάζω φωτογραφίες...soon with you...

DPYUp2.png EYukp3.png

Aφρο, τα έχουμε ξαναπεί! Αν το παιδί δεν έχει εκρήξεις σ' αυτή την ηλικία τότε έχει πρόβλημα! Είναι τουλάχιστον νερόβραστο!:lol::lol:

Και μόνο μία έκρηξη τη μέρα... μάλλον είσαστε στο τέλος αυτής της πολύ χαριτωμένης περιόδου!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ποιό τέλος βρε κορίτσια!!!!!!!! Ο Γιάννης γιατί το συνεχίζει αυτό... και μη σου πω χειροτερεύει????? Αν φάει σκάλωμα, και ειδικά αν δεν έχει κοιμηθεί καλά, είναι απάλευτος!! Χειρότερη εφηβεία περνάει τώρα απότι στα 2...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Εγώ το έχω ξαναπεί Αφροδιτάκι σε θαυμάζω με την υπομονή σου να τρως πολυ΄συγκεκριμένα πράγματα! Τι να πω εγώ γκρίνιαζα που είχα κόψει μόνο τα γαλακτοκομικά για ένα μήνα! Να ποιά είναι κοιλιόδουλη! Για την αρκίβεια πάω να την πέσω γιατί πάλι θα ψάχνω σε λιγο για σοκολατάκια!

Δεν κατάλαβα, η Λέγκωοικογένεια πήγε παίδων? Αμάν ρε γ@μ@τ@ ευτυχώς δεν το κρατήσανε μέσα! Γρήγορα να συνέλεθει το παιδάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...