Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Loipon καλυτερα να μασαω παρα να μιλαω. Κια πιστεψτε με μασαω πολλα!(θα σας πω μετα). με πηραν τηλαπο τον παιδικο γιατι η Δαναη ξεσηκωσε τον κοσμο επειδη τελειωσε η τουρτα κ ηθελε κιαλλη! καποιο παιδι απο αλλο τμημα ειχε γενεθλια κ περισεψε λιγη τουρτα κ την εδωσαν στο τμημα της δαναης, αλλα ηταν να φανε απο 3 κουταλιτσες.και η Δαναη εκλαιαγε επι μιση ωρα, αρβηθηκε να φαει κ να κοιμηθει επειδη ηθελε κιαλλη τουρτα κ δεν ειχε!!! Ποιος η δαναη που τα γλυκα τα εφτυνε!!! "Απλα ηθελα να σας το πω" μου ειπε η δασκαλα!

Οσο για το φαι τρωω παιδια μου τρωω. Το πρωινο ειναι ζορικο αλλα φροντισα κ για αυτο. Μεσημεριανο εφτιαξα κιμα με κεχρι αλα γιουβαρλακια, δλδ εβρασα κιμα κ αντι ρυζι εβαλα κεχρι κ εφαγα κ γω κ ο γιος μου. Εφτιαξα επισης μιαπιτα, πλαστος λεγεται στη θεσσαλία, με καλαμποκαλευρο και χορτα. Πρωτη φορα την εκανα,αλλα ειναι πολυ καλη(καλυτερη απο της πεθερας μου τουλαχιστον). Αυτη θα εχω κ για πρωινο! εφαγε κ ο αγγελος απο αυτη (βεβαια ειχα βαλει κ αλατι κ ισως γιαυτο ξετρελλαθηκε).

Λεγκω δωσε φιλακια στον μικρο Νικολα, κ συ Τατι στον Αντρικο κ να τους πειτε να μην αρρωστησουν, νταξ?

Μαριλενα, στον αντρα μου παντως εκανε θαυματα, ενω η βολταρεν δεν τον επιανε. βεβαια βρωμαει, ετσι? Για δοκιμασε κ πες μου. Περαστικα γλυκουλα!

Voltaren υπόθετα πάντως εμένα μου έδιναν στο Έλενα μετά την καισαρική που είχα φριχτούς πόνους στην πλάτη (άαααλλο κεφάλαιο αυτό) και οι τύπισσες στην τράπεζα γάλακτος μου είχαν πει ότι δεν πολυπειράζει. Βέβαια το "πολυπειράζει" έχει διαφορά από το δεν πειράζει, οπότε κι εγώ τα έπαιρνα μόνο όταν δεν άντεχα άλλο. Πάντως κάνουν δουλειά τα άτιμα, οπότε χαλάλι...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Λεγκ αν σε παρηγορεί ακριβώς τα ίδια είναι και ο Αντρίκος...

Θα το πω στο Νικόλα για να μη νοιώθει μόνος του :cool: Αχ μωρε να νεογεννητά μας τι τραβάνε και τα παλιοκρυώματα!

Για το πρωί και το βράδυ μου είπε να βάλω και να δω αν θα είμαι οκ αλλιώς να πάω αύριο απο κει... δεν το παραχέζω σε καμία περίπτωση γιατί κι εγώ το φοβάμαι αυτό το δεν "πολυπειράζει". Και μένα μου είχαν φέρει στο Έλενα αλλά βολεύτηκα με την ξυλοκαϊνη και δεν χρησιμοποίησα καθόλου.

Good eveninggggg

Σήμερα είχα διάθεση σκατά.... η μικρή με ψιλοδιέλυσε το βράδυ - για τα δεδομένα μας βέβαια, αλλά........ η θέα από την αυλή μου με έχει συνεπάρει και άρχισα να χαμογελάω πάλι....... χιονίζει πολύ και το έχει ήδη στρώσει....... είναι πανέμορφα :D

Περαστικούλια μωλέ στα αρρωστούλια, όχι ότι και εμείς έχουμε συνέλθει ακόμα (πάνε 20 μέρες και αυτή η βροχιολίτιδα δε λέει να εξαφανιστεί :mad:).

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Αχ τυχερή Pene!!!

Κι εμένα μου έδινε ο γιατρός στην κλινική κάτι υπόθετα όχι τα voltaren όμως, τα πήρα για 2 μέρες παρόλο που δεν μου ήταν απαραίτητα, δε σκέφτηκα η έξυπνη ότι μπορεί να πείραζαν στο θηλασμό!

Περαστικά στα βρεφάκια! Αύριο κιόλας να είναι περδίκια! Η θκατουλίτσα μου πώς γίνεται να χορταίνει στο 10' κι αν φάει παραπάνω να τα βγάζει??? Φτάσαμε τα 2800!!! Γιούπιιιιι!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνα, έχε στο νου σου ότι μπορεί από την πείνα της να τρώει άτσαλα στο πρώτο 10λεπτο, οπότε να καταπίνει μαζί και κάποιον αέρα, και μετά γι΄αυτό να της βγαίνει το έξτρα γάλα. Αν ακούς φσστ, κλατς και τέτοια όταν ξεκινάει το γεύμα της μπορεί να είναι κάτι τέτοιο - εγώ το έλυσα σταματώντας την μόλις άρχιζε να θηλάζει λίγο πιο ήρεμα και καθίζοντάς την λίγο για να της βγει ο αέρας. Μετά έτρωγε όσο ήθελε, αλλά δεν "καπάκωνε" αέρα ώστε να το βγάλει. Στα μαθήματα θηλασμού και οι συμβουλοι λένε πάντα ότι τα παιδιά που θηλάζουν δεν χρειάζεται να ρευτούν, αλλά αυτό είναι δεδομένου ότι από την αρχή βεντουζώνουν αεροστεγώς, κάτι που στην δική μου δεν ίσχυε στην αρχή του κάθε γεύματος. Μπορεί βέβαια να το ξέρεις αυτο ήδη, απλά σκέφτηκα μήπως επειδή είναι αντίστοιχων διαστάσεων έχουν και τα ίδια χούγια... ;)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Ναι προς το παρόν Φελια μου μια χαρά... ουτε ιδιαιτερη υπνηλια και κουραση οπως την πρωτη, και μονο κανα δυο αναγουλες ειχα στην αρχη (οχι εμετους ευτυχως...)

Φελια σε ειχα ξανρωτησει νομιζω κατι ειχες γραψει παλια, θηλαζετε ετσι αραια για να κρατησεις επαφη μετα τη γεννα? θα τα θηλαζεις και τα 2, η για να πινει μητρικο σε ποτηρι? παντως χαρεα στην υπομονη σου μπράβο!

Μαριλενακι εισαι καλυτερα?

Για αγοράκι σε βλέπω!!!:-)

Τον θηλάζω να κρατήσω επαφή ώστε αν ζητήσει έστω και λίγο ,βλέποντας το μωρό να τρώει θα του δώσω....ο Γιώργης τώρα πίνει φρέσκο γάλα κανονικά στο ποτηράκι....

Μόνο που ένας νεογνολόγος με τρόμαξε και μου λέει ότι μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο των νερών ο θηλασμός ..είμαι και για καισαρική προγραμματισμένη και καταλαβαίνεις το άγχος...

Δεν ξέρω τι έχω πάθει και έχω έρωτα με τα αυγά μάτια....μπορώ να φάω ένα καφάσι αυγά την ημέρα...κρατιέμαι όμως μην κάνω καμιά αλλεργία....φτου!!!

Ηθελα να ρωτήσω,μήπως ξέρετε κάποιο online κατάστημα να πουλάει μαύρο κακάο...αυτό που κάνει τα γλυκά μαύρα σοκολατένια αμαρτωλά;;;;;

Επεξεργάστηκαν by Felia

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Γειά σας!!!

Λέγκω, κουράγιο μάνα!!! Ελπίζω τουλάχιστον να περάσει ο πόνος! Πάντως, χωρίς να έχω εμπειρία, δεν μου ακούγεται λογικό να χειροτερεύει ο πόνος...

Οι υπόλοιπες νεομάνες και εγκυμονούσες τι κάνετε???? Εμείς καλά! Ο Μάνος μαγειρεύει και ο Γιάννης τραγουδάει την Καστορίνα από το Mazoo and tha zoo 3...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλησπέρα!

Λέγκω (δεν θυμάμαι αν το ξαναείπα) κι εμένα τα ράμματα με ενοχλούσαν όταν ήταν να κλείσουν, και έβαζα 2 voltaren τη μέρα, όμως εγώ είμαι πολύ μυγιάγγιχτη με τον πόνο. Για να λες ότι πονάς εσύ, που γέννησες και χωρίς αναισθησία, θα σου έλεγα να τσεκάρεις μήπως έχει μολυνθεί. Καθρεφτάκι έβαλες;

Πωπω γενικώς δύσκολα είναι με δύο παιδιά, να δω πότε θα το πάρω απόφαση.

Παρήγγειλα από τον sporo (εναλλακτικό εμπόριο) κακάο, καφέ, σοκολάτες και μερέντα, και ανυπομονώ να τα δοκιμάσω!

Διαφημίσεις

Μαρίνα, έχε στο νου σου ότι μπορεί από την πείνα της να τρώει άτσαλα στο πρώτο 10λεπτο, οπότε να καταπίνει μαζί και κάποιον αέρα, και μετά γι΄αυτό να της βγαίνει το έξτρα γάλα. Αν ακούς φσστ, κλατς και τέτοια όταν ξεκινάει το γεύμα της μπορεί να είναι κάτι τέτοιο - εγώ το έλυσα σταματώντας την μόλις άρχιζε να θηλάζει λίγο πιο ήρεμα και καθίζοντάς την λίγο για να της βγει ο αέρας. Μετά έτρωγε όσο ήθελε, αλλά δεν "καπάκωνε" αέρα ώστε να το βγάλει. Στα μαθήματα θηλασμού και οι συμβουλοι λένε πάντα ότι τα παιδιά που θηλάζουν δεν χρειάζεται να ρευτούν, αλλά αυτό είναι δεδομένου ότι από την αρχή βεντουζώνουν αεροστεγώς, κάτι που στην δική μου δεν ίσχυε στην αρχή του κάθε γεύματος. Μπορεί βέβαια να το ξέρεις αυτο ήδη, απλά σκέφτηκα μήπως επειδή είναι αντίστοιχων διαστάσεων έχουν και τα ίδια χούγια... ;)

Μάλλον αυτά που μου λες ισχύουν και στην περίπτωσή μας γιατί ρεύεται σε κάθε γεύμα. Πάντως γενικά τρώει γρήγορα! Θα προσπαθήσω να εφαρμόσω αυτά που λες. Ευχαριστώ πολύ!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας κορίτσια ..τρέχω τρέχω κ δεν φτάνω!!από επόμενη εβδομάδα θα είμαι πιο χαλαρά όμως, θα μπαίνω πιο συχνά...δεν σας προλαβαινω με την καμια παντως!!η μυρτω γέννησε;ποια εχει σειρα;;

Αφρο τι έπαθε έτσι ξαφνικά ο μικρός;μήπως είναι από εμβόλιο η όλη ιστορία; μιας γνωστής μου ο μικρός είχε απίστευτο πρόβλημα κ εκείνη ειχε κοψει τα πάντα μα τα παντα, μεχρι που δοκίμασε κ ομοιοπαθητική κ είδε λίγη βελτίωση ..τη διαφορά την εκανε μια κρέμα που της εφτιαξε μια βοτανολόγος νομίζω...εχω το τηλ της, αν το θες..

κάτι λετε για μαυρη σοκολατα...θελω κ εγω!!!

παλλαντιν απο το σπορο παιρνουμε χρονια (απο τοτε που ανοιξε )οχι μονο αυτα αλλα κ απορρυπαντικα, για πιατα ρουχα κ πατωμα. εχει την πιο φτηνη βιολογικη σοκολατα παντως..

λεγκω στο ραμμα μου (ενα και πονεμενο ειχα:rolleyes:) εβαζα βαμμα καλεντουλας, υποτιθεται οτι τσουζει , εγω δεν καταλαβαινα κατι. παντως κ εγω θα ελεγα κοιταξε το, επρεπε να νιωθεις καλυτερα, οχι χειροτερα!!

παλλαντιν απο το σπορο παιρνουμε χρονια (απο τοτε που ανοιξε )οχι μονο αυτα αλλα κ απορρυπαντικα, για πιατα ρουχα κ πατωμα.

ναι ε; εγώ αυτά ούτε τα πρόσεξα:oops:

το μάτι μου πέφτει επιλεκτικά μόνο εκεί που θέλει.

Είμαι λίγο... εχμμμ.... μα ποια είναι η κατάλληλη λέξη; Α, ναι... κοιλιόδουλη:D

ενω εγω που μολις ειδα να λετε για σοκολατα πηγα κ ξετρυπωσα κατι νιφαδες κουβερτουρας για να βαλω πανω στο βραδυνο μου...μηλο μαζι με κανελα και καρυδια....πώς πρεπει να λεγομαι;;;:tongue::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...