Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Την πήρα προχθές και μου είπε απλα ότι κλείνουν τα ράμματα. Το θέμα είναι ότι χειροτερεύει μέρα με τη μέρα και πλέον με έχει πιάσει φρίκη γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Πάνα στα μικρά αλλάζω με το ζόρι. Ολα τα κάνει ο γιωργάκης... ήρθε εχθές στις 7 απ'τη δουλειά, πήγε σούπερ μάρκετ, μαγείρεψε, έπλυνε τα πιάτα, έπλυνε τον μικρό... ποτέ δεν έχω νοιώσει τόσο ανίκανη κι αυτό με έχει γονατίσει περισσότερο απ'την αυπνοία. Στο θοδωρή γιατί δεν με ενοχλούσαν όταν κλείνανε δεν καταλαβαίνω; Κι ο θοδωράκος μου είναι τόσο καλός και με βοηθάει μέχρι να γυρίσει ο γιώργος.

Βρε κοπελιά δεν μπορούσε να σου κλείσει ένα ραντεβού να σε δει λίγο;;;;

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι σημαίνει "κλείνουν τα ράμματα"??? να ξαναπάρεις! δε κατάλαβα, ξεγέννησε και τέλος? αυτό χειροτερεύει μέρα με τη μέρα!

γιατί δε τα θες τα υπόθετα??? μπορεί να σε ανακουφίσουν άμεσα.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Συμπεθερούλα, θυμάμαι ότι την πρώτη βδομάδα πόναγα πολύ, μετά άρχισε να υποχωρεί. Ο γιατρός είχε συστήσει υπόθετα. Τώρα μιλούσα με την ξαδέρφη μου που γέννησε την προηγούμενη εβδομάδα και μου είπε ότι βάζει μια αλοιφή που λέγεται celastoderm, είναι κορτικοειδές αλλά συμβατό με το θηλασμό, σε λογικές ποσότητες φυσικά...Παρόλο που ξέρω ότι είναι δύσκολο, θα έλεγα παρόλα αυτά σε δει η γιατρός.Ισως αν πηγαίνατε όλοι μαζί με το αυτοκίνητο ένα απόγευμα;;;

Πραγματικά ασκήσεις υπομονής! Ο Χαβιέ είπε ότι θα σταματήσουμε στα 4!
:tongue::tongue::tongue: στα 4 παιδιά????
Ο Γιώργος πάλι στο κρεβατάκι του κοιμήθηκε....εγώ γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ;;...αναπνέω λαχανιασμένη χωρίς να κάνω το παραμικρό..έχω μπουκώσει κιόλας...στεγνωνει η μύτη και το στόμα μου και όλη νύχτα σηκώνομαι για νερό και τουαλέτα....στο κρεβάτι δεν βολεύομαι πουθενά....έχω και τον άντρα μου που περνάει παθητική εγκυμοσύνη :tongue: γυρίζει όλα τα δωμάτια τη νύχτα και δεν βολεύεται πουθενά...με έχει βαρέσει εγκεφαλικό με αυτό το πράγμα!!!

Μετά το χθεσινό πέσιμο κουτσαίνει λίγο..αν δω οτι συνεχίζεται θα τον πάω νοσοκομείο.

Σε νιώθω, σε νιώθω!!! Πολύ σπαστικο να κοιμουνται επιτελους αυτα κι εμεις οχι! Επισης ελπίζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο, ισως να χτυπησε το νυχακι? Να μας ενημερώσεις ευχομαι ολα καλα!

Τατιάνα περαστικά στην αννουλα...τωρα με την αντιβίωση ελπιζω να ανακουφιστεί γρηγορα...

Λεγκούλι πηγαινε οπωσδήποτε στη γιατρό, και αν δεν βολευουν οι ώρες σε καποιον αλλο στο Ελενα... καπως θα το καταφερετε...ειναι που εχει και το ρημαδοκρυο, να ειχες και τον μικρουλη μαζι με κανα μαρσιπο...

αληθεια μπας και κοιμαται ετσι? για δοκιμασε το...

Εγω εφτιαξα το κεικ που προτεινε η μυρτω ειναι πανευκολο, γρηγορα και δεν λερωνεις πολλα. Ωραιο εγινε! Θα κανω κι ενα γλασσο απο πανω ομως για εφε.

χορεψετους τα λες πολυ καλα, μας ειναι πολυτιμες οι συμβουλες σου!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Πρέπει να χτύπησε το γόνατο...έπεσε στα τέσσερα σαν γάτος...

πωπω θέλω και γω κέικ αλλά όλο το αποφεύγω γιατί ότι κιλό δεν πήρα όλη την εγκυμοσύνη το πήρα στις γιορτές +5 μπάμ...

γαλατ έχεις καλή εγκυμοσύνη;;;

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Λέγκω μου καλή μου!!!!! Σου στέλνω πολλές-πολλές αγκαλιές και φιλιά!! Καλό μου κοριτσάκι νομίζω πως θα πρέπει να επιμείνεις με τη γιατρό σου. Έβαλες καθρεφτάκι να δεις τι γίνεται όπως πρότεινε και η Σοφούκα;

Εύχομαι αυτή η περίοδος να περάσει γρήγορα!!!:)

Περαστικά και στην Αννούλα!

Ναι προς το παρόν Φελια μου μια χαρά... ουτε ιδιαιτερη υπνηλια και κουραση οπως την πρωτη, και μονο κανα δυο αναγουλες ειχα στην αρχη (οχι εμετους ευτυχως...)

Φελια σε ειχα ξανρωτησει νομιζω κατι ειχες γραψει παλια, θηλαζετε ετσι αραια για να κρατησεις επαφη μετα τη γεννα? θα τα θηλαζεις και τα 2, η για να πινει μητρικο σε ποτηρι? παντως χαρεα στην υπομονη σου μπράβο!

Μαριλενακι εισαι καλυτερα?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ελένη θα σταματήσετε στα 4 παιδιά;;;;

Πάντως δεν μπορείς να φναταστείς πόσο σε καταλαβαίνω, εμείς το ζούμε σε καθημερινή βάση αυτό, αυτές τις μέρες είναι λίιιιγο καλύτερα γιατί είμαστε όλοι μερα μαζί

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Πήρα πάλι τη γιατρό και μου είπε να βάλω πρωι και βράδυ υπόθετο βολταρεν κι αν δεν περάσει να πάω αύριο το πρωί να με δει μήπως υπάρχει μόλυνση ή κάτι τέτοιο. Βγήκε κι ο μικρός την πρώτη του βόλτα στο φαρμακείο.

Φελιάκο μου ελπίζω να μην έχει τίποτα το ποδαράκι...

Γαλατάκο καλύτερα είμαι, νιώθω ένα τράβηγμα βέβαια αλλά καμία σχέση...

Ο μικρός Νικολάκης βγήκε την πρώτη του βόλτα; Μπράβο! Μακάρι να κοιμηθεί κιόλας τώρα λιγάκι να ξεκουραστεί και η μανούλα λίγο!:)

Διαφημίσεις

Πήρα πάλι τη γιατρό και μου είπε να βάλω πρωι και βράδυ υπόθετο βολταρεν κι αν δεν περάσει να πάω αύριο το πρωί να με δει μήπως υπάρχει μόλυνση ή κάτι τέτοιο. Βγήκε κι ο μικρός την πρώτη του βόλτα στο φαρμακείο.

εννοεις την πρωτη του βολτα στο φαρμακειο? Οπου παει δλδ πρωτη φορα θα λες οτι ειναι η πρωτη του βολτα? Αφου εχεις ξαναβγει με το παιδι...

Αυτη τη φορα ελπιζω να τα καταφερεις με το υποθετο! Αν ειναι,να παμε μαζι αυριο στο Ελενα.

Τατι, περαστικα στην Αννουλα, γι'αυτο ηταν μες στη γκρινια το κοριτσακι, την τριγυρνουσε. Για να σε παρηγορησω, παντως, η Δαναη περναει μια πολυ καλη φαση (ενταξει, τρωει μια κριση τη μερα, αλλα ειναι για να εκτονωθει), ειναι συνεργασιμη και πολυ χαριτωμενη. Συμπεριφερετε αψογα στον Αγγελο κ δειχνει πολυ κατανοηση οταν δεν μπορω! Δεν την χορταινω, σας λεω,ειμαι και πολυ στα κουκουβαγιστικά μου!!!

Ελενη, σου εχω πει οτι γουσταρω πολυ τον Χαβιε??? Ακου θα σταματησουμεστα 4!!! Δλδ αν δεν ειχε τιςκρισεις ο αλεκος, ποσα ηθελε? Να σου πω, πες του να μη ξαναπαει στο ζαχαροπλάστειο, θα σας καταστρεψει ο γερος!!!

Σημερα πεφτει πολυ πεινα, εκτος απο τη γλουτενη, δοκιμαζω να κοψω και το ρυζι γιατι τα εκζεματα του μικρου καλα κρατουν. Αλλα τι σκ@τα να φαω, οεο??? Να τηγανισω πατατες για πρωινο???

Ε, και σταματηστε με τα κεικ σας, ετσι????

α,μαριλενα, την καουντερπέιν την δοκιμασες?

Λοιπόν γλυκά χωρίς γλουτένη

http://www.sintagespareas.gr/sintages/search-results.html?cattext=18cat128&pagenr=3&Itemid=71

Σουφλέ χωρίς γλουτένη!!!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/sokolatenio-gliko-xoris-aleiri.html

Συνταγές χωρίς γλουτένη

http://www.sintagespareas.gr/sintages/category/xoris-glouteni.html

Ξέρω ότι σε πολλά μπορεί να έχει γάλα αλλά όλο και κάτι θα βρεις... Πάντως ρε Αφροδιτάκο εγώ δεν ξέρω αν θα την πάλευα να μην τρώω τίποτα... μπράβο ρε μωρό!

Λοιπόν η επιχείρηση υπόθετο ήταν άκρως επιτυχημένη και μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό :)

Πρώτη βόλτα εννοω με τα πόδια βρε... η άλλη βόλτα ήταν με ταξί ;)

Μαριλενάκο μου μόλις τώρα έκλεισε ο μικρός τα μάτια του για να δούμε αν θα κρατήσει για να ξαπλώσω λίγο μια και κοιμήθηκε κι ο θοδωρίκος.

α,μαριλενα, την καουντερπέιν την δοκιμασες?

όχι, βάζω βολταρεν. Λες η καουντερπειν να είναι αποτελεσματικότερη;

Μπράβο στη Δανάη!!!! φτου φτου στο κοριτσάκι!!!!

θκατούλες μου έχετε λείψει.....

Μαριλενάκο μου μόλις τώρα έκλεισε ο μικρός τα μάτια του για να δούμε αν θα κρατήσει για να ξαπλώσω λίγο μια και κοιμήθηκε κι ο θοδωρίκος.

Μπράβο! Διακρίνω μια σύμπνοια!:D:)

Μπράβο! Διακρίνω μια σύμπνοια!:D:)

Που κράτησε γύρω στα δεκαπέντε λεπτά!:rolleyes: Τα χάλια του έχει ο Νικολουδάκος μπούκωμα και σημερα βηχαλάκι και έχει απ'οτι ακούω και φλέμματα... έχει τσιμπλιάσει και το ένα του ματάκι, να τον κλαίνε οι ρέγγες είναι ο έρμος, πολύ παιδεύεται γιαυτό θέλει αγκαλίτσα για να ηρεμίσει και να αναπνεύσει καλύτερα.

Αφροδίιιιιιιιιιιτη! Δλδ τί τρως φιλενάδα; αερα κοπανιστό;;; Πωπω θα κάνεις μια κορμάρα πάντως άλλο πράγμα! Μπ΄ραβο στην Δνάη πάντως, μου δίνεις ελπίδες (αν και η Άννα είναι πιο θκατόπαιδο από την δικιά σου...)

Λεγκ ευτυχώς έκανε δουλειά το υπόθετο. Αλλά έχε υπόψιν σου ότι δεν είναι και πολύ ΟΚ το βολταρέν με τον θηλασμό, μην το παραχ#!$@%

Φελια κοιμήσου, γιατί μετά τα ξενύχτια είναι χειρότερα...

Και γω ψήνομαι να κάνω το κεικ... μμμμμ

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...