Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ωχ! Περαστικά σας! Τατιάνα, Λέγκω, Μαρίνα και οι λοιπές που ακολουθείτε, σκεφτείτε ότι σε λίγο καιρό θα παίρνετε τα μωρά σας μικρά και μεγάλα και θα αλωνίζετε στα πάρκα και θα γυρνάτε και αυτά θα ξεραίνονται ψόφια στον ύπνο και δεν θα υπάρχουν άλλες ιώσεις! ((((((()))))))))

Και σε λίγο ακόμα για μπάνιο και εκεί θα τα δίνουν όλα!

Μπράβο βρε Σοφάκι πάντα θετική σκέψη!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ και ωτίτιδα και βρογχίτιδα η Αννουλα?Περαστικά σας γρήγορα! Ευτυχώς είναι και η Σοφούκα και μας ανεβάζει!

Κορίτσια πώς θα βρω το τραγουδάκι που λέει "Αν όλα τα παιδιά της γης πιανάν γερά τα χέρια κλπ κλπ" ο Γώγος τρελαίνεται γι αυτό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικά στην Αννούλα.

Περάστε το καλύτερα ως "όταν γεμίσει ο πίνακας, αυτό θα σημαίνει ότι τα κατάφερες, οπότε θα το γιορτάσουμε με......" Αυτό τους δίνει την αίσθηση ότι είναι δική τους η απόφαση και η προσπάθεια. Είναι λεπτή η γραμμή μεταξύ δωροδοκίας και επιβράβευσης, και η διαφορά είναι μόνο στην τοποθέτηση, αλλά έχει κι αυτό τη σημασία του παιδαγωγικά... Ελπίζω να βόηθησα...

Το γνωρίζω, και φυσικά ποτέ δεν του το παρουσίασα με την έννοια του κερδίζω. Νομίζω όμως ότι το έχουν αναφέρει στον παιδικό (αυτό πρέπει να το εξακριβώσω)

Είμαστε κυρίως στο μπορούμε να τα καταφέρουμε

- να είμαστε ευγενικοί

- να σεβόμαστε τους άλλους

- να είμαστε συνεργάσιμοι...

899667.png226174.png

Ώχου μωρέ το κοριτσάκι, και πονάει η άτιμη η ωτίτιδα... Περαστικά!

- να είμαστε ευγενικοί

- να σεβόμαστε τους άλλους

- να είμαστε συνεργάσιμοι...

Ουάου! Έχετε θέσει υψηλούς στόχους βλέπω! Εμείς μέχρι στιγμής σε πρακτικότητες το έχουμε χρησιμοποιήσει μόνο, τουαλέτες και τα σχετικά... Αλλά θα μου πεις, αφού πιάνει σ' αυτά, γιατί όχι και σε θέματα συμπεριφοράς;; Άντε, καλή επιτυχία! ;)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

ειδικά αυτό το να είμαστε ευγενικοί...

είμαστε με το ορίστε, σε παρακαλώ (όταν ζητάμε κάτι), σε ευχαριστώ και διάφορα τέτοια

τα οποία τα ξεχνάμε ως δια μαγείας όταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ και κολλάμε...

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

ειδικά αυτό το να είμαστε ευγενικοί...

είμαστε με το ορίστε, σε παρακαλώ (όταν ζητάμε κάτι), σε ευχαριστώ και διάφορα τέτοια

τα οποία τα ξεχνάμε ως δια μαγείας όταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ και κολλάμε...

σώώώώώπα :lol: :lol:

έχετε κάνει σωστή δουλειά πάντως, άι λάικ!!!

Έχετε διαβάσει το discipline book του Sears??? είναι ά-παι-χτο βιβλίο!! από εκεί έχω ξεσηκώσει πολλές τακτικές...

Τάτη, περαστικά στην Αννούλα..λόγω της ίωσης θα είχε τη μίρλα το ζουζούνι....

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Την πήρα προχθές και μου είπε απλα ότι κλείνουν τα ράμματα. Το θέμα είναι ότι χειροτερεύει μέρα με τη μέρα και πλέον με έχει πιάσει φρίκη γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Πάνα στα μικρά αλλάζω με το ζόρι. Ολα τα κάνει ο γιωργάκης... ήρθε εχθές στις 7 απ'τη δουλειά, πήγε σούπερ μάρκετ, μαγείρεψε, έπλυνε τα πιάτα, έπλυνε τον μικρό... ποτέ δεν έχω νοιώσει τόσο ανίκανη κι αυτό με έχει γονατίσει περισσότερο απ'την αυπνοία. Στο θοδωρή γιατί δεν με ενοχλούσαν όταν κλείνανε δεν καταλαβαίνω; Κι ο θοδωράκος μου είναι τόσο καλός και με βοηθάει μέχρι να γυρίσει ο γιώργος.

Καλημέρα !!!

Περαστικά στην Αννούλα και στην Λεγκομανούλα!!!

Η τελευταία: γιατί δεν παίρνεις τον γιατρό τηλ;;;

Ο Γιώργος πάλι στο κρεβατάκι του κοιμήθηκε....εγώ γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ;;...αναπνέω λαχανιασμένη χωρίς να κάνω το παραμικρό..έχω μπουκώσει κιόλας...στεγνωνει η μύτη και το στόμα μου και όλη νύχτα σηκώνομαι για νερό και τουαλέτα....στο κρεβάτι δεν βολεύομαι πουθενά....έχω και τον άντρα μου που περνάει παθητική εγκυμοσύνη :tongue: γυρίζει όλα τα δωμάτια τη νύχτα και δεν βολεύεται πουθενά...με έχει βαρέσει εγκεφαλικό με αυτό το πράγμα!!!

Μετά το χθεσινό πέσιμο κουτσαίνει λίγο..αν δω οτι συνεχίζεται θα τον πάω νοσοκομείο.

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...