Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

γεια σας κοπελιες...

μπηκα σημερα με ορεξη να γκρινιαξω και εγω για τη χειροτερη βραδια που εχουμε περασει ως τωρα,ΑΛΛΑ ειδα

1ον οτι υπαρχουν και χειροτερα......;):( και 2ον ειπα να μη "ριξω"αλλο το καφε μας....;);):):)

κουραγιο αδερφες μου!!!!!!:D:D:D:D:D:D

λεγκω βαστα γερα!!!!!!!:):):)

ggeny επισης και μη μασας με την πεθεροεπισκεψη!!!!:tongue:;)

δειξε ανωτεροτητα;)

felia μπραβο σας για τη μετακομιση;) κουραγιο και υπομονη στη δολια μανα;):)

palladinaki thx!!!!:)

dansem περαστικουλια σας!!!!:(

Τι είναι αγαύη;;;

ειναι φυσική γλυκαντική τροφή. Έχει υψηλή διαλυτότητα και γλυκύτητα διπλάσια από τη ζάχαρη, απαιτείται δηλαδή μικρότερη ποσότητα γλυκαντικής ουσίας, άρα και λιγότερες θερμίδες. Ο χυμός Αγαύης είναι υψηλά περιεκτικός σε ασβέστιο, κάλιο και μαγνήσιο.

θα το βαλω και εγω στο σοκοταχινοκεικ της χλοης αντι για συμπηκνωμενο χυμο μηλου....;):)

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ, το κονιάκ εξατμίζεται στο ψήσιμο! Μην αγχώνεστε! Εγώ πάντα βάζω σε όποιο γλυκό χρειάζεται και δεν μου έχει μεθύσει κανένα παιδί μέχρι τώρα! Απλά νομίζω ότι δίνει πιο τραγανή υφή και φυσικά το άρωμα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Aαααααααααααα ήρθα κι εγώ...

Λεγκ θες να στο φτιάξω εγώ το κεικ, αλλά δεν εγγυώμαι για τα αποτελέσματα... και δεν θα είναι από το κονιάκ..

Η Άννα είναι μέσα στην μίρλα. Πότε θα σταματήσει αυτό βρε κορίτσια, πόοοοοοοοοοοτε;;;; Της έβαλα και τις φωνές 2 φορές σήμερα και ακόμα δεν τελείωσε η μέρα:rolleyes::roll::roll:

Πάντως αυτή είναι μια καλή συνταγή για να πειραματιστώ με την αγαύη, επειδή έχει το νερό που μπορεί να το αντικαταστήσω....Χε,χε,ευκαιρία να το ξαναφτιάξω...

Καλά ΚΑΡΑΝΕΣΤΙΝΓΚ έχεις φιλενάδα πρόσεχε είναι ύπουλο! :tongue::tongue::tongue:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Μόλις φαγαμε την πιο κασκαντερική τούμπα της ζωής μας!!!Ανάβηκε στην καρέκλα απο κει στο πάσο της κουζίνας και μπουμ!!!Ουτε κατάλαβα πως έπεσε...δε χτυπησε ευτυχως!!!!!

Τατιάνα υπαρχουν και χειρότερα πίστεψέ με!!!

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Βάλτε κι εμάς στο κλαμπ της γκρίνιας!

Εχθές ζήσαμε σκηνές απείρου κάλλους, με το Γιώργο να κλαίει από γκρίνια! και τη μικρή από πείνα...

Σήμερα το παλεύουμε καλύτερα.

Έφτιαξα έναν πίνακα με τους κανόνες του σπιτιού μας και κάθε μέρα που τηρεί τον κάθε κανόνα πέρνει ένα αυτοκολλητάκι (αυτοκινητάκια και κυρίως κόκκινες Ferrari).

Μέχρι τώρα δουλεύει...

για να δούμε!

899667.png226174.png

Πολύ μου αρέσει το κολπάκι σου Εύη!!! Από ποιά ηλικία πιάνουν αυτά?Ο Γώγος νομίζω πιο πολύ θα ενθουσιαζόταν με τον πίνακα παρά με τα αυτοκολλητάκια βέβαια!:rolleyes:

mGKop3.png60Jvp3.png

Αααα βεβαίως! Εμείς συνήθως βέβαια το κάνουμε αυτό με το "φεγγαρακι μου λαμπρο", με μελωδία τσάμικου, φραγκοσυριανής, εθνικού ύμνου, έως και "Φέγγαράκι μου λαμπρό, τσα τσα τσα" αλά Βουγιουκλάκη... Μεγάααλες στιγμές!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Πολύ μου αρέσει το κολπάκι σου Εύη!!! Από ποιά ηλικία πιάνουν αυτά?Ο Γώγος νομίζω πιο πολύ θα ενθουσιαζόταν με τον πίνακα παρά με τα αυτοκολλητάκια βέβαια!:rolleyes:

Η ιδέα ήταν της Dooo!

Έστω κι έτσι, θα θέλει να βλέπει τον πίνακα του να γεμίζει...

Ακόμη το δουλεύω...

Τώρα σκέφτομαι ότι προκειμένου να μην βαρεθεί, θα δίνω ένα θέμα σε κάθε εβδομάδα και τα αυτοκόλλητα θα σχετίζονται με αυτό.

Σχετικά με την ηλικία δεν ξέρω.

Ξέρω όμως ότι δεν του ήταν κάτι ξένο γιατί και στον παιδικό όταν καταφέρνουν κάποια πράγματα, "κερδίζουν" κάτι.

899667.png226174.png

Εύη, σε πολλά παιδάκια πιάνει αυτό από πολύ νωρίς, κι εμείς το κάναμε/κάνουμε στη μικρή σε διάφορες φάσεις από τα 2 και μετά.

Μια συμβουλή μόνο: όσο μπορείτε προσπαθήστε να αποφύγετε την έννοια "κέρδισες" το τάδε ή το δείνα. Αυτό στην ουσία περνάει το μήνυμα ότι "σουζητάω να κάνεις κάτι που το ξέρω ότι είναι δυσάρεστο, αλλά έτσι θα με ευχαριστήσεις κι εγώ θα σε ανταμείψω". Περάστε το καλύτερα ως "όταν γεμίσει ο πίνακας, αυτό θα σημαίνει ότι τα κατάφερες, οπότε θα το γιορτάσουμε με......" Αυτό τους δίνει την αίσθηση ότι είναι δική τους η απόφαση και η προσπάθεια. Είναι λεπτή η γραμμή μεταξύ δωροδοκίας και επιβράβευσης, και η διαφορά είναι μόνο στην τοποθέτηση, αλλά έχει κι αυτό τη σημασία του παιδαγωγικά... Ελπίζω να βόηθησα...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Χμφφ, την νύχτα η Άννα ανέβασε πάλι πυρετό 39 και σήμερα της άρχισα αντιβίωση γιατί ήταν 4ο 24ωρο με πυρετο, την έστειλα και από την παιδίατρο με τον Μικ και όντως έχουμε ωτίτιδα και βρογχίτιδα (το 2ο το ήξερα) και είμαστε με εισπνοές, αντιβίωση ... και ξαναλέω τέλεια αδελφές μου τέλεια...

Οπότε δεν πάμε παιδικό και την υπόλοιπη εβδομάδα, με βλέπω με διπλή δόση λέξο...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ωχ! Περαστικά σας! Τατιάνα, Λέγκω, Μαρίνα και οι λοιπές που ακολουθείτε, σκεφτείτε ότι σε λίγο καιρό θα παίρνετε τα μωρά σας μικρά και μεγάλα και θα αλωνίζετε στα πάρκα και θα γυρνάτε και αυτά θα ξεραίνονται ψόφια στον ύπνο και δεν θα υπάρχουν άλλες ιώσεις! ((((((()))))))))

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ρίξτε και από δω ένα λεξο παρακαλώ!!!!!!!!

Σήμερα δώσαμε ρέστα.... Κι εγώ μαζί! Δεν ήθελε να κοιμηθεί το μεσημέρι και μετά από πολύ κλάμα με έπεισε... Τελικά κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου στον καναπέ... Και το απόγευμα μεταξύ του παιχνιδιού με τα καπάκια της κατσαρόλας (θυμήθηκε τί έκανε πριν 1 χρόνο???) με κάτι πλαστικά κουτάλια που κατέληγαν στο στόμα της μπέμπας (θα μάθει γρήγορα κουτάλι αυτή!!!!) άρχισαν και οι σφαλιάρες αλλά όχι απευθείας πάνω της, στο πίσω μέρος του ρηλάξ στο ύψος του κεφαλιού της!!!!!!

Εεε εκεί δυστυχώς έβαλα τις φωνές! Αλλά δεν πολυχαμπάριασε! Ε μετά ήθελε γάλα αλλά όταν του έβαζα δεν ήθελε και ήθελε τόστ, μετά όχι τόστ αυγό κτλ...

Πραγματικά ασκήσεις υπομονής! Ο Χαβιέ είπε ότι θα σταματήσουμε στα 4!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...