Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γαλατ πόσες φορές θηλάζεις;;;;

Εγώ 1 φορά την εβδομάδα...αντε να περάσει και αυτή η εβδομάδα να μπω στον μήνα μου....

Φελια θηλαζω μια φορα μονο (γαλα δεν παιζει ετσι δεν ακουω να καταπινει τουλαχιστον περισσοτερο πιπιλα θα ειναι) και απο το ενα στηθος...

εχω σκοπο να το κοψω τελειως ομος...χαρα στο κουραγιο σου! Μια φορα την εβδομαδα πως κι ετσι θέλεις να θηλάσει και μετά το τσολιαδάκι και κραστας επαφη?

Ερώτηση για διαβασμένες νοικοκυρές... πως βγαίνει το κόκκινο κρασί; Να σημειώσω ότι ο λεκες έχει ξεραθεί. Για να σας δω πόσο μελετημένες είστε γιατί θέλω να βάλω πληντύριο και δεν ξέρω τι να κάνω τα ρουχαλάκια αυτά...

αχ δεν ξερω εγω το ενα και μοναδικο τραπεζομαντιλο που εχω (γιατι τα σιχαινομαι) το βγαζω και το στρωνω λεκιασμενο, και σε καθε λεκε κρασιου βαζω ενα βαζο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα βεβαια τωρα που το σκεφτομαι επειδη ειναι λευκο ισως με χλωρινη? προιον που επισης σιχαινομαι.... το δικο σου ειναι χρωματιστο?

Βασούλα ειναι αναμενόμενα τα πισωγυρισματα...μαλλον σεληνιαστηκανε ολα χθες, μα ειχε τιποτα πο πανσεληνο? δεν τα κατεχω αυτα...

Που να δουν και το μπεμπε να δουμε τι θα ζητανε... αληθεια εσενα λεγκ ζητησε να πιει γαλα ο Σοζωρικος?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Που να δουν και το μπεμπε να δουμε τι θα ζητανε... αληθεια εσενα λεγκ ζητησε να πιει γαλα ο Σοζωρικος?

Ναι ζήτησε αλλά όταν του είπα να πιει κιότεψε:tongue:

Τελικά να κάνω αυτό το κέικ για τούρτα στον παιδικό γιατί δεν την παλεύω να κάνω σκατζόχοιρο... λίγο καθυστερημένη τούρτα αλλά θα δείξουν κατανόηση.

Μου στείλανε δεμένες ζωγραφιές των μωρών στο τμήμα του θοδωρίκου που ζωγραφίσανε για τα γεννεθλια του... το τι κλάμα έριξα δεν λέγετε. Ένοιωσα κι απαίσια που δεν έφτιαξα ακόμα τούρτα για τον παιδικό. Νοιώθω ότι το παραμελώ το παλικαράκι μου και ο καημένος δεν λέει τίποτα...

Διαφημίσεις

Αλήθεια;;;;Εντάξει, το δοκίμασα για πάρτη σου!!! Μπορείς αν το στείλεις άνετα, φτιάξε αν θες κι ένα γλάσο και θα είναι θείκό!

Δεν βγαίνει πολύ μικρό;

Για τον λεκέ δεν βλέπω να λέτε τίποτα ουσιαστικό... γαργάρα το κάνατε ρεμάλια! Τα ρούχα είναι του θοδωράκη ένα φανελάκι και ένα πουκάμισο... μη ρωτήσετε τι και πως... πάντως να του βάλω βάζο πάνω για να μην φαίνεται ο λεκες δεν παίζει!

Πάντως αυτή είναι μια καλή συνταγή για να πειραματιστώ με την αγαύη, επειδή έχει το νερό που μπορεί να το αντικαταστήσω....Χε,χε,ευκαιρία να το ξαναφτιάξω...

Τώρα φεύγω....

Χαχα, δεν έχω ιδέα αλλά σου'χω ένα ωραίο εύκολο κέικ, το έφτιαξα χθες και κοντεύω να το τελειώσω!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-sokolatas.html

Σαν να βλέπω ένα νέστινγκ να ρχεται.....

Είδες και οι ακαμάτρες την πατάνε...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Πάντως αυτή είναι μια καλή συνταγή για να πειραματιστώ με την αγαύη, επειδή έχει το νερό που μπορεί να το αντικαταστήσω....Χε,χε,ευκαιρία να το ξαναφτιάξω...

Τώρα φεύγω....

Τι είναι αγαύη;;; Που πας στάσου... Να βάλω κονιάκ ή θα τα στείλω αδιάβαστα τα ανήλικα;:rolleyes:

Την τούρτα δεν την κόβουν με όλα τα παιδάκια του παιδικού;

Αν είναι έτσι σκατούλες θα φτάσει... θα πρέπει να κάνω διπλή δόση και που να το βάλω; Εκτός αν κάνω μια κανονική σε φόρμα και μια δεύτερη μαφινς αλλά πολύ δουλεια μου φαίνεται...

Πολύ σφίξιμο το βρέφος μου... όλη την ώρα σφίγγεται, είναι κατακόκκινο και βγάζει ήχους... τραγική η κατάστασή του!

(((((((Λεγκοπουλάκι))))))

Πήρες τη γιατρό για τα ράμματα;

Αν όχι, βάλε ένα καθρεφτάκι να δεις τι γίνεται εκεί κάτω, αν έχει πύον κλπ. Αν είναι όλα καλά, υπομονή θα περάσουν (και κανένα παυσιπονάκι)

Το κέικ μπορείς να το κάνεις σε 30άρι στρογγυλό ταψί, διπλή δόση, θα βγει σαν βασιλόπιτα στο σχήμα!

Μην τα γράφεις έτσι παιδί μου αυτά με τους λεκέδες από κρασί στα ρούχα του παιδιού, γιατί θα σου στείλουν την πρόνοια!:tongue::tongue::tongue:

Και να σου πω κοριτσάκι! Ξέρεις πολλές λεχώνες που να κάθονται να φτιάχνουν τούρτες για τον παιδικό για τα γεννέθλια του μεγαλύτερου; Εγώ πάντως, απ' όσο θυμάμαι, όταν είχα τον δεύτερο νεογέννητο, έδινα εκεί στον μεγάλο μόλις γυρνούσε απ' τον σταθμό ένα γιαουρτάκι στο χέρι και τον άφηνα να τα βγάλει πέρα μόνος του, ήξερε δεν ήξερε να φάει!:oops: Εσύ τώρα νιώθεις τύψεις και θέλεις να φτιάξεις και τούρτα! Ρίξε εκειπέρα κανέναν ύπνο, γιατί αρχίζεις και παραλογίζεσαι καλό μου! Σμουτς!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ερώτηση για διαβασμένες νοικοκυρές... πως βγαίνει το κόκκινο κρασί; Να σημειώσω ότι ο λεκες έχει ξεραθεί. Για να σας δω πόσο μελετημένες είστε γιατί θέλω να βάλω πληντύριο και δεν ξέρω τι να κάνω τα ρουχαλάκια αυτά...

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει ότι βάζεις πάνω στο κόκκινο λευκό κρασί :rolleyes:

IxBZp3.png

Πέστα βρε Σοφουκα γιατί θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω από την Τρελέγκω μας! Αυτή δεν είναι λεχώνα, η Μαίρη Παναγιωταρά στο τσακίρ κέφι της! Κάτσε βρε κορίτσι μου να ξεκουραστείς, κι άσε τους λεκέδες να ποτίσουν λίγο ακόμα, και όσο για την τούρτα...ας περιμένει λίγο ακόμα, σιγά μη σου κάνουν μούτρα τα πιτσιρίκια!

Τζενάκι κι εσείς ζόρικο βράδυ?Αν και από αυτά που διάβασα δεν πέρασε και κανείς εύκολα χτες! Τι έγινε πάλι, για να αναλάβει κάποια να παρακολουθεί τα αστρολογικά για να προετοιμαζόμαστε για το τι θα συμβεί το βράδυ!

Εγώ έχω βαρεθεί να αλλάζω μπλούζες, πάλι χάλια έγινα και δεν αντέχω αυτή την υγρασία! Πόσα σουτιέν θηλασμού να έχω???

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλή μου Λέγκω συμφωνώ απόλυτα με την Σοφούκα μας! Άκου την έμπειρη τη μάνα! Μην τρελαίνεσαι και θες να τα φτιάξεις όλα. Δε χρειάζεται να περνάνε όλα από τα χεράκια σου καλή μου! Στείλε τον Γιώργο να αγοράσει μια τούρτα να τελειώνετε! και πάρε τη γιατρό σου τηλ! Στο τέλος θα αντιδράσει από μόνο του το σώμα σου!

Φέλια μπράβο στον μικρούλη σου! Μεγάλη πρόοδος!

Και θέλω να σας πω πως ναι τελικά το φεγγάρι έφταιγε χτες βράδυ. Κι ο Ιάσονας ξύπνησε στις 4 και μετά κατά τις 6 κλαίγοντας γοερά (είδε κάποιο όνειρο).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...