Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ζήλεψα την συνάντηση στον κήπο αλλα δυστυχως ειχαμε κανονίσει ήδη άλλα...

Την άλλη φορά όμως θέλω να ερθω να (ξανα) δω την dafoικογένεια και να γνωρίσω γιουπι και τα άλλα κορίτσια....αχ εχουν και τα μωρα μας κοντινές ηλικίες και ίσως που ξέρεις ίσως συνεννοηθούν!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα...

Σοφούκι, έτσι να σφάζονται παληκάρια στην ποδιά της~~~

Πάντως, το τί μας περιμένει μετά την γέννα δεν τολμάω να το σκεφτώ, η Άννα πάλι κατουρησε κάτω... και το κάνει ή από βαρεμάρα ή για να μας πει κάτι τέλος πάντων γιατί τις άλλες φορές πάει κανονικά μόνη της στο γιογιό τα κάνει, σκουπίζεται και πολλες φορές αδειάζει και το περιεχόμενο στην λεκάνη...

Η Άννα έχει χτικιάσει από τον βήχα, εγώ είμαι καραγχωμένη (για κείνο το θέμα που ...) και καραμπινάτα μπουκωμένη, ευτυχώς πυρετό δεν έχουμε καμία από τις 2 αλλά την ακούω από μέσα να βγάζει τα σωθικά της από τον βήχα, εγώ δε είμαι μια ομορφιά! Βασω το χουχούλιασμα είναι σχετικό γιατί όταν φευγει ο Μικ με την Άννα αφήνουν πίσω το Ναγκασάκι που πρέπει να μαζευτεί...

Τώρα όμως ναι πάω να χουχουλιάσω γιατί ο καλός μου άναψε το τζάκι...

Σας φιλώ γλυκά...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ζήλεψα την συνάντηση στον κήπο αλλα δυστυχως ειχαμε κανονίσει ήδη άλλα...

Την άλλη φορά όμως θέλω να ερθω να (ξανα) δω την dafoικογένεια και να γνωρίσω γιουπι και τα άλλα κορίτσια....αχ εχουν και τα μωρα μας κοντινές ηλικίες και ίσως που ξέρεις ίσως συνεννοηθούν!!:D

Σιγουρα θα συνενοηθούν!!

Με το νταφακι συνομιλουσαν οι κυριες όταν βολταραν με τα καροτσακια δίπλα-δίπλα!!

Πολύ γελιο!!

Μπορουμε να παμε κ ένα πρωινο καθημερινης που θα εχει ωραια μέρα όσο δεν δουλευουμε ακομα αφου το σκ προκυπτουν υποχρεωσεις συνεχεια..

Φελιν...ζηλευω το τζακι σου αλλά όχι τη μυξα σου...Περαστικαααα

μμμ....

μενεις μακρυα από μετρο??

Εγώ δεν χρειαζομαι το αυτοκινητο για τον εθν. κηπο ευτυχώς...δεν το χωνευω καθολου να οδηγω μεσα στην κινηση κ τη μικρη να κλαιει από πισω...

Διαφημίσεις

μμμ....

μενεις μακρυα από μετρο??

Εγώ δεν χρειαζομαι το αυτοκινητο για τον εθν. κηπο ευτυχώς...δεν το χωνευω καθολου να οδηγω μεσα στην κινηση κ τη μικρη να κλαιει από πισω...

πολυ κοντα σε μετρό αλλά δεν τον έχω βάλει ακόμη σε μετρό γιατι με την πολυκοσμία το αποφεύγω...όταν χρειάζεται προτιμώ να πάρω ταξί.

ουφ..

με αγχωσες...

εγω την έχω βαλει κ σε μετρο κ σε λεωφορειο για 3-4 στασεις κ στο σουπερ κ στο ζαρα την παω όπου έχει πολυκοσμια...

ωχ η μικρη ξαναξυπνησε...

φιλια τσουπρεεεεεεεες

ουφ..

με αγχωσες...

εγω την έχω βαλει κ σε μετρο κ σε λεωφορειο για 3-4 στασεις κ στο σουπερ κ στο ζαρα την παω όπου έχει πολυκοσμια...

ωχ η μικρη ξαναξυπνησε...

φιλια τσουπρεεεεεεεες

α καλά και εγώ τον παω μεσα σε μαγαζια φυσικά με πολυκοσμία...απλά με το μετρό ειχα φάει μια φρίκη απο την εγκυμοσυνη που το έπαιρνα καθε μέρα και ημουν σαν σαρδέλα και φοβάμαι να τον βάλω τώρα...αργότερα σίγουρα.

καλησπέρα!

Ελιζάκι ευχαριστώ πολύ!

Κοιμούνται και οι 2 και η τσουλουφίτσα στο κρεβάτι της, μετά από μια δύσκολη μέρα. Την κόλλησε μύξες ο Αλέκος και σήμερα το απόγευμα έκλαιγε συνέχεια... και κοιμόταν μόνο στο σλινγκ.. Και νομίζω ότι περνάει και άλμα γιατί τρώει κάθε 2 ώρες.... Τώρα όμως κοιμάται στο κρεβάτι της, παράξενο γι αυτήν την ώρα!!!!!

Το πρωί πήγαμε στο τελεφερίκ στην Πάρνηθα και μετά για φαί στην Πεντέλη... Παϊδάκια φάγαμε κι εμείς.

χρόνια Πολλά στο Στρατούλη!

Περαστικά στις αρρωστούλες!

Ας ελπίσουμε ότι η νύχτα μας θα πάει καλά!

Πάντως και το Σάββατο και σήμερα είχαμε από ένα επεισόδιο κρίσης... Και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου!

Αφροδιτάκι, και ενός φίλου μου το παιδί το έκανε αυτό... Πόσο καιρό το κάνει?

Σε ποιο θέατρο πήγανε? καλό ήταν? ΄

Πρέπει να δω κι εγώ αν έχει κανένα... Δεν ξέρω αν θα κάτσει τόση ώρα βέβαια ο Αλέκος...

Σας έπρηξα πάλι!!

Ααα ξέχασα να πώ για τον ύπνο ότι η ηλικία των 9 με 10 μηνών είναι ίσως από τις χειρότερες,,, Ετοιμάζονται να περπατήσουν κιόλας και έχουν πολλές ανησυχίες! Οπότε μην απελπίζεστε!

Φιλάκια!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΙΑΝΙΑΡΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

μην το ξανακουσω γιατι αλλιως......ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol::lol::lol:

και ηθελα να ειμαι ευγενικη, ετσι δεν ρωτησα την ηλικια σου!!!(για να μαθεις χεχεχεχεχε:tongue::tongue::tongue::tongue:)

το καλο ειναι, επειδη εχω παρει απο τη μανουλα, οτι εκεινη ειναι 60+ και φαινεται σαν 50+ οποτε....μια χαρα!

μια χαρα καρμποναρα θα κανεις κ με φυτικο τυρι!στα εξαρχεια εχει ενα τελειο μαγαζι που φτιαχνουν που κ που πιτσα με φυτικο τυρι!μιλαμε γκουρμε πιατο!:tongue:

ολο αρρωστουλικα ζουζουνια ακουω και αρρωστουλες μαμαδες...αχχχχ περαστικα!και...φτιαξτε το βρωμοροφημα που αντεγραψα μερικες σελ.πισω, ειναι σωτηριο!!!

Σοφουκα, η Ευτυχια με τετοιες ματαρες περιεργο να μην καψει καρδιες!!;) δεν ειναι μονο η ομορφια, ειναι καλοκαρδα, εντυπωσιακα ματακια που σε κερδιζουν!

Ελιζα εκανες κ δουλειες μετα απο τετοια νυχτα;;;:shock: θεα...θα μου πεις...γινεται κι αλλιως;:roll:

Ελενη μερσι για την ενημερωση, περιμενω τωρα πως κ πως να φτασει η ερατω τους 9 μηνες :tongue:(σε 3 εβδομαδες...ΩΧ!!)

για επομενη βολτα στον κηπο εγω μπορω κυριως ΣΚ, τα πρωινα εχω συνηθως μαθημα......την πεμπτη ερχεται κ το καροτσι μας!!!!!!!!(παραγγειλαμε απο ιντερνετ) ποιος μας πιανει!!επιτελους, γιατι η αντικα ειχε πλακα αλλα ηταν κ απιστευτα αβολη....:rolleyes:

Λεγκω κι εμεις αργα πηγαμε τελικα, στις 3.30 φυγαμε απο εκει!πηγες πολυτεχνειο;

θα παει καμια την τριτη;:confused:

Διαφημίσεις

http://s869.photobucket.com/albums/ab254/d-s-n/?action=view&current=PA170093.jpg

εβαλα μερικες photos να μας δειτε:)

απο τη βαφτιση θα βαλω και αλλες!

Φτου σας!Ματάρες και οι 2!!!!!! ΚΟΥΚΛΕΣ!!!!!!!!!

Να στε πάντα ευτυχισμένες!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημερα κοριτσακια μου!

καταρχην ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!

ελενακι τι εκανες τετοια ωρα κοριτσακι μου?που θα παει θα στρωσει και ο υπνος της τσουλουφιτσας...εχει ακομα πονακια?

ντι ες! κουκλες μαμα και κορη!τελεια ματια!αληθεια η μικρη πηρε το χρωμα των ματιων σου ή οχι?με μπερδεψαν οι φωτο...

καλε κοριτσια μπειτε στο φατσοβιβλιο να σας κανω γειτονισσες... :)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα μικρές μου τυρόπιτες...

Μαρινάκι πως ειναι ο μικρός σήμερα; Εσύ; Πες μου ότι δεν πας στη δουλειά τώρα που είσαι χάλια; Βάλε ρε το γιατρό να σου γράψει μία επαπηλούμενη (έτσι γράφεται;) για όσες μέρες μένουν μέχρι να ξεκινήσει η άδεια, ή θα χεις πρόβλημα με τους κρετινους;

Γεια σου ρε Ντιες με τις ματάρες και την πανέμορφη κόρη! :)

Μικρό ανήλικο Νταφίδιον, τελικά έκανα μαμακία στον εθνιικό γιατί είμασταν τις ίδιες ώρες εκεί... απλά έκανα το γύρω στις κουνιες και σκέφτηκα ότι θα έχετε φύγει. Πολυτεχνείο νέκρα την Κυριακή το πρωί. Εγώ θέλω να πάω Τρίτη αλλά χλωμό! Τι να τον κάνω τον μικρό; Ο γιωργος γυρνάει κατά τις εφτά ο έρμος κι αυτός.

Ελίζα μου ξέρω ότι είναι δράμα αυτό που ζεις τα βράδια αλλά η αλήθεια είναι ότι γέλασα πολύ με την περιγραφή. Χαρας στο κουράγιο σου που τα πηγαινοφέρνεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...