Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!Thanx Σοφούκα μου για τις πολύτιμες συμβουλές σου..πόσο δίκιο έχεις γι'αυτό το 'όταν είναι έτοιμη'...απλά πολλές φορές προσπαθούμε να 'φτιάξουμε' τα παιδιά στα μέτρα μας,να τα μάθουμε να κάνουν πράγματα όπως και όταν εμείς θέλουμε....μέγα λάθος...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημέρα...

Στις έξι το πρωί κόντεψαν να με πιάσουν τα κλάμματα απ'την απόγνωση... Τώρα μόλις κοιμήθηκε ο Νικόλας, απ'τις μία το βράδυ δεν είχε ξανακοιμηθεί. Λογικά σε μία ώρα το πολύ πάλι ξύπνιος θα είναι. Πρέπει να ξύπνησε και καμια πενταριά φορές ο Θοδωρίκος γιατί ήταν ανήσυχος...

Έχουμε κλατάρει γμτ απ'την έλλειψη ύπνου, ο γιωργάκης σαν το ζόμπι είναι κι αυτός και βοηθάει όσο μπορεί αλλά πόσο να αντέξει και κείνος... Στη δουλειά κόβει βόλτες για να κρατηθεί ξύπνιος.

Εντομεταξύ τα ράμματα με έχουν τσακίσει χειροτερεύουν μέρα με τη μέρα και η ξυλοκαϊνη δεν πιάνει ούτε στο ελάχιστο. Δεν μπορώ να κάνω δουλειά και το σπίτι είναι σα ναυαγισμένο.

Συγνώμη για τη γκρίνια αλλά είναι πρωί ακόμα και δεν μπορώ να σκεφτώ ορθολογικά... προσπαθώ να σκέφτομαι την Σοφία και την Αναστασία και πως την παλεύουν αλλά το μόνο που καταφέρνω είναι να νοιώθω περισσότερο άχρηστη.

Σταματάω τη μίρλα...

Όλοι έχουμε δικαίωμα στη μίρλα, και είσαι άυπνη τόσες μέρες. Πέσε κοιμήσου ΤΩΡΑ, πρέπει να το παλέψεις να κοιμάσαι σε κάθε ευκαιρία, αλλιώς θα κλατάρεις φιλενάδα. Βγάλε απ'τη μπρίζα τα τηλέφωνα και νάνι, όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται, κλείσε παντζούρια κλπ, κλπ.....Τα ράμματα μου φαίνεται υπερβολικό να πονάνε 15 μέρες μετά τόσο πολύ. Κάνε ένα τηλεφωνάκι στη γιατρό σου....Φιλιά πολλά πολλά πολλά....

Διαφημίσεις

Ο Θοδωρίκος πήγε παιδικό αν και εχω μία ανησυχία ότι τον τριγυρίζει ιωσούλα και δεν ξέρω αν έπρεπε... γμτ ο μικρός πάλι ξύπνησε απαρηγόρητος και δεν μπορεί να αναπνεύσει καθόλου, έχει κλείσει εντελώς η μύτη του, τώρα τον έχω αγκαλια και μπόρεσε λίγο να ξανακοιμηθεί.

Λεγκάκι μου! Πέσε και κοιμήσου και άσε ήσυχο το σπίτι! Να ξεκουραστείς... Να πω μια ιδέα??? Μήπως ο Νικόλας αν τον αφήσεις λίγο χωρίς ζβ τον παίρνει ο ύπνος??? Το λέω γιατί η τσουλούφο δεν κοιμάται στο ζβ... Και μου πήρε λίγο καιρό να το συνειδητοποιήσω...

Υπομονή κοριτσάκι θα περάσει!

Ναι την πήρα την 3η δουλειά και ο θεός βοηθός. Χθες είχα κανονίσει να πάω και στις 2 και γύρισα στις 8.30 το βράδυ και κάθε 3,5 ώρες πήγαινα στη μαμά μου και τάιζα τη μπέμπα... Δεν θα τις ξανακανονίσω και τις 2 μαζί...

Καλημέρα! Ελενάκι μη σε ξαναδώ εδώ, να κοιμηθείς!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Μια νυσταγμενη καλημερα κ απο μενα...

δεν ξερω τι επαθε ο ταρζανακος χτες , ξυπνουσε καθε 15' το πολυ. Μιλαμε δεν εχω κοιμηθει ουτε μιση ωρα ... Τα ματια μου ειναι με τεραστιους μαυρους κυκλους κ πρησμενα. με εχει πιασει κ απιστευτος πονοκεφαλος απο την αυπνια. Να δω πως θα την παλεψω σημερα στο γραφειο κ δεν ειναι ακοαμ ουτε 10 ....

Λεγκουλι υπομονη ρε γμτ που θα παει θα στρωσει ελπιζω σιγα σιγα ο μπεμπουλης .... τα μεγαλα τι θα τα κανουμε ..... Θα κλαταρεις ρε κοριτσακι ετσι οπως πας κ εσυ ..... παρε κανα τηλεφωνο την γιατρο σου να δουμε τι θα σου πει για τα ραμματα μηπως χρειαστει να σε δει κ απο κοντα η να σου πει να παρεις κατι ....

Μπραβο στη Στεφανουλα κ στο ειρηνακι που αποθηλασαν τοσο ομαλα κ σχετικα γρηγορα. Εμεις να δουμε ποτε γολγοθας μου φαινεται. Εκει που παμε καπως να αραιωσουμε λιγο αρχιζει τα ξενυχτια κ θηλαζει σαν νεογεννητο.

Δεν την παλυω με τιποτα σπιτι κ δουλεια χαλι μαυρο ...

Εχω κ εκτακτο μπαστακωμα πεθεριξ που υποτιθεται οτι θα καθοταν μονο Κυριακη κ κατι πηρε το αυτι μου χτες ελεγε στο πεθερο οτι θα κατσει ολη την βδομαδα. Ο ρε μανα μου με λεξοτανιλ θα ειμαι μεσοβδομαδα!!! Ειναι κ κουφη ολη μερα η τηλεοραση ειναι ανοιχτη κ τερμα κ γενικα μου σπαει τα νευρα! Χτες παραλιγο να της χοιμιξω οταν την ειδα να ταιζει το Μητσο με το πιρουνι της! Παλι καλα με κρατησε ο Τασος ..... Αφηστε που απο καθαριοτητα ειναι ........

Αρκετα γκρινιαξα κ σημερα

Συγνωμηηη σας μαυρισα πρωι πρωι αλλα καπου πρεπει να τα πω κ εγω να ξεσπασω αλλιως δεν θα την πολυπαλεψω....

Ρε κοριτσια αυτο που λενε κοιμησου οταν κοιμαται το παιδι μια κουβεντα ειναι.... Σε εμενα ποτε δεν δουλεψε ! Ε δεν τον εχεις κ στην τσεπη τον υπνο να σου ερθει οποτε θες! παρολο την νυστα κ την κουραση απο την υπερενταση κ μονο κ το στρες δεν μπορεις πιστευω να το κανεις ..... Κ εμενα μπορει να κοιμοταν πχ μια ωρα μεσα στην μερα ασχετη πχ 11-12 το μεσημερι αλλα εγω εκεινη την ωρα δεν μπορουσα να κοιμηθω με τιποτα.

Κ καλα τις δουλειες στο σπιτι τις χε...ς αλλα αν εχεις κ αλλο παιδι ειδικα κ ο αντρας δουλευει κ ερχεται αργα σπιτι ενα φαι πρεπει να το φτιαξεις , ενα ρουχο να πληνεις παει περασε η ωρα. Η λεγκω τωρα με 2 παιδια τα απλυτα θα μαζευονται σωριδον καθε 2η μερα σχεδον θα θελει πλυντηριο ... καλα για σιδερο δεν το συζηταμε ..... Πραγματικα δεν βγαινει μεσα στην μερα αν δεν μπορεσεις να καταφερεις να κοιμηθεις το βραδυ εστω κ 1-2 ωρες μετα ειναι δραμα ....

Ναι, φαντάζομαι ότι δεν είναι εύκολο ( φαντάζομαι λέω, γιατί εγώ έχω πολύ φιλική σχέση με τον ύπνο) αλλά πρέπει να το δοκιμάζεις κιόλας, να κάνεις μια προσπάθεια, πως θα γίνει με μία ώρα ύπνο κάθε βράδυ;;;Η στέρηση ύπνου είναι βασανιστήριο.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τζένη πεθεροεπίσκεψη;;;Δεν την βάζεις να σου σιδερώσει κανά ρουχο αντι να κάθεται να βλέπει τον Αφτιά πρωί πρωί......αυτό με την καθαριότητα το έχουν οι περισσότερες..λες και το κάνουν επίτιδες...

Λέγκω τι να πω..για άλλη μια φορά με τα ξενύχτια που τραβάς σου βγάζω το καπέλο!!!ΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΘΟΔΩΡΗ ΤΟΥ FORUM!!!ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ!!!

Ο Γιώργος απόψε κοιμήθηκε για πρώτη φορά στο δωμάτιο του γιεεεεεεεεεε!!!!Πετάχτικε μόνο 2 φορές ,στις 3 και 7:30 και με ζήτησε.....εγώ όλη την νύχτα δεν μπορούσα να κοιμηθώ...τελικά εγώ έχω το πρόβλημα προσαρμογής....περίμενα κόβοντας βόλτες μπας και με ζητήσει,αλλά τίποτα...στο τέλος έπεσα αγκαλιά με το μαξιλάρι (ο σύζυγος τελευταία τα έχει φτιάξει με την σαλονοτηλεόραση μέχρι τις 4..) και με πήραν τα ζουμιά που το μωρό μου δεν με έχει ανάγκη...Τελικά κατάλαβα ότι τις νύχτες πεταγόταν γιατί ροχαλιζω σε επίπεδο μέτρησης ριχτερ...

Το καλό είναι ότι ξύπνησα πρωί και συμάζεψα και το δωμάτιο λίγο....ελπίζω να συνηθίσω γρήγορα χωρίς τον Γιώργο αγκαλιά τα βράδια!!!:tongue:

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

καλημερα! Στους ρυθμους μας και παλι, με τον ερωτα στη δουλεια (ωραια ειναι κ η αδεια κ να μη πας πουθενα τελικα) κ τη Δαναη σχολειο!

και γω χτες τη νυχτα κοιμηθηκα ελαχιστα αλλα δε με πειραζει γιατι χτες το μεσημερι εγινε θαυμα κ κοιμηθηκα ενα τριωρο! Ξυπνησα αλλος ανθρωπος, οποτε την παλεψα το βραδυ που ξυπναγαν και τα δυο (ευτυχως εν'άλλαξ). Οποτε λεγκακι μου αμα κοιμηθει ο μικρουλης (που θα κοιμηθει, τι θα κανει?) πεσε διπλα του κ ολο κ κατι θα γινει, μονο κ μονο οτι θα ξεκουρασεις το κεφαλι σου! α, και για τα ραμματα ειπαμε, παρε παυσιπονο,δε παθαινει τιποτα το παιδι με κανενα ντεπονακι (το πολυ πολυ να κοιμηθει)! ορο του εβαλες? Ξεμπουκωσε?

Α, επισης ο αγγελος φαινεται να παει καλυτερα με το θεμα της αποχετευσης, περασαν 2 ωρες κ δεν τα εχει κανει, οποτε παμε πολυ καλα!!!

Ελενη, σου εχω πει οτι εισαι θηρίο!!! Μπραβο βρε κοπελα μου, ειλικρινα σε θαυμαζω!!! και παρολο που εχεις τοσα πραματα στο κεφαλι σου, εισαι και ηρεμη!!! Προτυπο!!!!

Σας φιλω!!!

καλα, φελια, να ξεσυνηθισεις λιγο γιατι σε λιγο που θα κοιμασαι αγκαλια με το μπεμπε, θα πρεπει να συνηθισεις το νεο "μεγεθος". Ποσες φορες δε ξυπνησα μεσα στη νυχτα κ μου πηρε αρκετα δευτερολεπτα να καταλαβω ποιο παιδι εχω αγκαλια. ακομα το παθαινω. Οσο για τον ερωτα, αστον στον καναπε, αμα θελει κ ο τσολιαδακος να ερχεται στο κρεβατι, μαζι με τομωρο θα ειστε πιο ανετα οι τρεις σας!

Μπραβο στον γιωργακο που τα παει τοσο καλα!!!

Ax πόσο σας καταλαβαίνω...Φελια, Τζενη... κι εγώ στηνα ρχη ειχα μεγαλο αγχος οταν πηγε στο δωματιο της... επισης Τζενη δεν μπορω ευκολα να κοιμηθώ...δυστυχως δεν ειχα ποτε και τον πιο ευκολο υπνο. Αλλα αυτο το καθε λιγο, με το που πανε να κλεισουν τα ματια να πεταγεσαι ειναι οτι χειροτερο, παθαινα και ταχυκαρδια καμια φορα απο την τρομαρα....

Επισης χθε μαλλον ολα μαζι σεληνιαστηκαν, κι εμενα που εχει στρώσει ξυπνησε 4, 5, 6.30,8 και στο ενδιαμεσο μουρμουριζε και στριφογυρνουσε δεν κοιμοταν...

κι εγώ φυσικα εως τις 2 δεν ειχα κοιμηθει, αχ τωρα με κοβουν ματια στομαχια κλπκλπ

Επισης εμεις δεν εχουμε αποθηλασει ακομα, το πρωι οταν ξυπνησει ζηταει και ειναι πολυ δυσκολο να αρνηθω κλαίει... θα κρατησω αυτο το γευμα καμια εβδομαδα και απο το σκ θα σηκωνεται ο μπαμπας της να της φτιαχνει γαλα στο ποτηρι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...