Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Και η καθημερινή μας ερώτηση θηλασμού! το γάλα μέχρι πότε τρέχει τόσο πολύ από το ζυβί? Δε φοράω επιθέματα αλλά κοχύλια συλλογής γάλατος για να αερίζεται το στήθος, όμως γίνομαι συνέχεια χάλια! Υπολογίζω ότι σε 10-15 που θηλάζει η τοσοδούλα από το άλλο τρέχουν τουλάχιστον 15-20 μλ τα οποία καταλήγουν με το παραμικρό σκύψιμο στα σεντόνια, στις μπλούζες και εννίοτε στο κεφάλι της μπουμπούς!!!

Πωπώ, ακριβώς έτσι και σε μένα!!!!!!! έσκυβα να τη πάρω, τσουυυππ το γάλα πάνω στη καθαρή μπλούζα, που μόλις είχα φορέσει, γιατί, μάντεψε, είχα λερώσει τη προηγούμενη με γάλα :lol:

για κανά δίμηνο περίπου, ίσως και λίγο νωρίτερα..μέχρι να στρώσει η μπουμπού το θηλασμό της.

Πάντως, τα κοχύλια τα φορούσα κι εγώ, και νομίζω ότι, επειδή βγάζουν τη θηλή προς τα έξω, έχεις και μεγαλύτερη διαρροή γάλακτος...δε μπορώ να στο εξηγήσω, χωρίς να σου δείχνω.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως κι εγώ που δεν φορούσα κοχύλια, αλλά επιθέματα (και έκανα τσιτσιολινισμούς για αερισμό, μια που ήταν και καλοκαίρι) μες στη διαρροή ήμουνα, σίγουρα το πρώτο 20ήμερο. Μετά σταδιακά άρχισαν να μειώνονται τα περιστατικά, στην αρχή όμως μπορεί να έφευγα από το σπίτι χωρίς αλλαξιά για το παιδί, αλλά χωρίς μπλούζα για μένα με τίποτα!

Αφού μια φορά βγαίνοντας από το ντους, ακούω το κλάμα του μωρού και επιτόπου πετάχτηκε το γάλα μέχρι τον καθρέφτη του μπάνιου!!! Σόρι που ήμουν τόσο περιγραφική, αλλά ο καλός μου ακόμα το θυμάται ως την πιο science-fiction φάση της μητρότητας... :D

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Marlie περαστικούλια σου μωρέ..... καλά τί έκανες και εσύ βρε παιδί μου, γυμναστική για πρωταθλητές???????!!!!!!!!

Έχω βρει μια συνταγή για κέικ - πίτα αλλά θα τη δοκιμάσω σήμερα και αν είναι καλή θα σας την πω αύριο. Αν δε φάω και σήμερα γλυκό θα πέσω κάτω από την υπογλυκεμία..... θέλω ζάχαρηηηηηηηηηηηη :tongue:

Ερώτηση: Τα κακάκια με την σταδιακή εισαγωγή στερεών τροφών αρχίζουν να γίνονται πιο πηχτα? Τους θηλασμούς δεν τους έχω μειώσει.

IxBZp3.png

Θοδωρή!!!!!!!!! Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να τον χαίρεσαι τον πρωτότοκο Λεγκω!!

Μαριλένα, σοβαρά έπαθες τέτοια ζημιά από το wii? Και εμείς σκεφτόμαστε να το πάρουμε... λες να πάθουμε τα ίδια...?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Na ζησεις Σοζωρικο κ χρονια πολλα, μεγαλος να γινεις με ασπρα μαλλια! ΣΜΑΑΑΑΑΑΤΣ στο κουκλί μας!

καλα το wii, εχει πολυ πλακα! θυμαμαι σκηνη, ο αντρας μου με τον κουμπαρο μας να παιζουν τενις καθιστοι απο τον καναπε γιατι πρωτα ειχαν πιει διαφορα κ ηταν σαν μεξικανοι που ξαφνικα διωχνουν μια μυγα που τους ενοχλει... ειχαμε ριξει πολυ γελιο!

μπραβο στις γκαστρουλες με τον αποθηλασμο! Οπως κ να το κανεις ζοριζει ο θηλασμος σε αυτη τη φαση, οποτε καλυτερα χωρις αυτο!

Ευη, μπραβο στη κοπελαρα!!! Μαρινα κ στα δικα σας!

συμπεθερουλα τι κανουν τα αγορακια σου? παιζουν μαζι? Τσακωνονται ή τα βρισκουν?

Ουφ, γιατο θεατρο, εμεις εχουμε εισιτηριαγια την "ψαροσουπα" αλλα ολο αρρωσταινουμε κ δεν καταφεραμε να παμε!

Α, και χτες ειδαμε το avatar, πολυ μου αρεσε κ θα ηθελα να τη δω σινεμα (πολυτελειες). Ηταν βεβαια Ραμπο απο ενα σημειο κ μετα, αλλα μου αρεσε!

Διαφημίσεις

Rene ναι και αρχίζουν να μυρίζουν σαν .... κακά!

Α και ξεκίνα να φτιάχνεις καμιά μπουσουλόπιτα...

Καλησπέρα, η Άννα εξακολουθεί να έχει δέκατα οπότε και αυριο στο σπίτι όοοοοολοι μαζί, τέλεια αδελφές μου τέλεια!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Aφροδίτη, πότε πότε παίζουν μαζί, πότε τσακώνονται! Κυρίως τσακώνονται πάντως... Ο Γιάννης τσαντίζεται που του πειράζει αυτά που παίζει, τσαντίζεται όταν παίζει κάτι και το θέλει και αυτός, τσαντίζεται με κάποιο τρόπο που παίζει κάποια πράγματα... γενικά είναι λίγο τσαντίλας ο γαμπρός σου!! Ο Μάνος ζα μαν φου!! Πολυ σούργελο παιδί! Πολυ πλάκα έχει...

Εσείς πως τα πάτε?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Χρόνια πολλά στον Θοδωρή και μπράβο στα παιδάκια που αποθήλασαν και ήταν συνεργάσιμα!

Η Σοφία ακόμα δεν έχει καταφέρει να σηκώσει την κοιλιά της από το πάτωμα και να μπουσουλήσει!:rolleyes:

Καλησπέρα!

Λεγκόπουλο, να χαίρεσαι τον γιο σου τον μεγάλο! Να τον καμαρώνεις πάντα!

Περαστικά στα αρρωστούλικα (μαμάδες και μωρά!)

Φιλάκια πολλά, δεν πολυπροκάνω τώρα τελευταία!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Παιδια γεια σας κ από εμενα..

δεν διαβασα καθολου τα νεα σας...

Χτες καναμε τα γενεθλια κ ήταν πολύ ωραια!!

8 παιδακια κ οι γονεις τους κ 2 φιλοι ανευ παιδιων!!

Ωραια ήταν!!

Δεν προλαβαινω καθολου γιατι όταν δεν ετοιμαζω πάρτυ:tongue:, η μικρη δεν ξερω τι φαση περναει αλλά ειναι συνεχεια πάνω μου κ κλαιει όταν δεν την εχω αγκαλια...αφου κ τις ετοιμασιες με τη μπουμπου αγκαλια τις εκανα...

Επίσης εχω στενοχωρεθει γιατι έκανα την εξης διαπίστωση:

4 μερες πριν να ξεκινησω τον βραδυνο αποθηλασμο η λυδια άρχισε να περπαταει κ ξαφνικα όχι μονο δεν ξαναδοκιμασε αλλά δεν θελει ουτε να την κραταω για να περπατησει.. θελει μονο αγκαλια...κ χτες συνδυασα οτι σταματησε το περπατημα με το που την αποθηλαζα το βραδυ.....

πόσο πολυ θα τις στοιχισε .... κ πόσο πίσω θα την πάει σκεφτομαι συνεχεια...

Αυτα...

φιλάκια κ ελπίζω να ειστε καλα!!!

Διαφημίσεις

Γιουπιγιάγια, μπορεί να μην έχει και σχέση! Πολλά παιδάκια κάνουν τα πρώτα βήματα και μετά σταματάνε για μεγάλη περίοδο. Ίσως κάτι να τη φόβισε... Θα ξαναβρεί τον τρόπο, μη φοβάσαι! Εξάλλου δεν αποθήλασες μαχαίρι, ούτε για πολλές ώρες! Μπορεί να είναι μια άσχετη φάση, να ετοιμάζει ίωση, δόντι κλπ. Δηλαδή όταν πήγα την Ευτυχία παιδικό που είχε και αποθηλασμό για 8 ολόκληρες ώρες από εκεί που θήλαζε κάθε ώρα και αποχωρισμό, πόσο πίσω έπρεπε να πάει; Μην αγχώνεσαι, απλά αν ζορίζεται κάπου, προσπάθησε να αποθηλάσεις τη νύχτα όσο πιο ήπια γίνεται ή κάνε μια υποχώρηση για ένα διάστημα αν δεις ότι υπάρχει θέμα στη συμπεριφορά του παιδιού που επιμένει (αν δεις να κολλάει πολύ επάνω σου σε σχέση με παλιότερα, θα πει πως σε έχει πιο πολύ ανάγκη για κάποιο λόγο τώρα) και όταν ηρεμήσει και επανέλθει συνεχίζεις κι εσύ με τον αποθηλασμό!

Η εμπειρία μίλησε πάλι κι έγραψε!!!!!!!!Δώσε και σε μένα τα φώτα σου μεγάλη γκουρού....Πώς θα καταφέρω να κοιμίζω τον Κων/νο χωρίς αγκαλιά και κούνημα???Μέχρι τώρα έτσι κοιμάται μόνο και μάλιστα μόνο με μένα με τον πατέρα του ούτε με σφαίρες...πώς θα τα καταφέρω να τον βάζω στο κρεβατάκι του και να κοιμάται σιγά-σιγά μοναχός του???Κανά δυο φορές που δοκιμάσαμε τη βάρβαρη μέθοδο 'τον αφήνω να κλάψει και επεμβαίνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα' πλάνταξε στο κλάμα, και γω μαζί μ'αυτόν,δε μου άρεσε καθόλου...

Καληνύχτες και ένα γλυκό φιλάκι στο μαγουλάκι του Θοδωράκη.Και του χρόνου,γλυκό αγοράκι,να είσαι πολύχρονος και καλόχρονος!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

palladinaki πηρα να δωσω κανενα απογευμα στη μικρη της babynat αυτο που ειχες προτεινει χωρις ζαχαρη και γαλα, πως το φτιαχνεις εσυ?? απλα προσθετεις ζεστο νερο??

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Είναι πολύ μικρός ακόμα και μάλλον δεν είναι έτοιμος! Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον βάζεις στο κρεβάτι και να περνάς αρκετή ώρα μαζί του λέγοντας παραμύθια ή τραγούδια ή κάτι άλλο ήρεμο ή απλά να κάθεσαι μαζί του αν το δέχεται. Αφού θα έχει συνηθίσει αυτή τη διαδικασία και θα είναι και λίγο μεγαλύτερος, θα αρχίσεις να του λες ότι πας πχ να κάνεις μια γρήγορη δουλίτσα και θα γυρίσεις και θα φεύγεις (όμως πραγματικά για πολύ λίγο!) και θα ξαναγυρνάς. Ο χρόνος αυτός σιγά σιγά θα αυξάνεται, ώσπου κάποια φορά θα γυρίσεις και θα τον βρεις κοιμισμένο.! Ε, δεν θα είναι πάντα τόσο ρόδινα τα πράγματα, άλλοτε δεν θα συνεργάζεται καθόλου, άλλοτε περισσότερο. Πάντως και αυτός ο τρόπος θέλει αρκετό χρόνο και είναι ανάλογα με το παιδί. Εγώ στα μεγαλύτερα που θήλασα μόνο μέχρι 7 και 9 μηνών αυτό έκανα. Σε άλλους δούλεψε μέσα σε ένα μήνα, σε άλλους ήθελα γύρω στο χρόνο, αλλά υπήρξαν και πισωγυρίσματα, δηλ. εκεί που το παιδί κοιμόταν πλέον μόνο του, με τη γέννηση μικρότερου αδελφού χρειάστηκε να μένω μαζί του για έναν ακόμα χρόνο!

Τώρα με τη μικρή έχω σωθεί! Απλά θηλάζω, κοιμάται και την αφήνω στην κούνια της και δεν σκοπεύω να παρέμβω καθόλου σ' αυτή τη διαδικασία! Όταν θα είναι έτοιμη φαντάζομαι θα αρχίσει από μόνη της να κοιμάται αλλιώς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...