Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρία, δεν έχουμε εξερευνήσει τίποτα παραπάνω.

Μου αρέσει πολύ το κιόσκι-σπιτάκι όπως μπαίνεις στα αριστερά σου κι εκεί μπορώ να κάθομαι με τις ώρες...

βέβαια όταν έχεις παιδί δεν κάθεσαι...

Χρόνια Πολλά στον γλυκό μας Θοδωράκι!!!!

(((Λέγκω)))

Μαριλένα, περαστικά.

899667.png226174.png

Μα που έχω το μυαλόοοοοοοοοοοοοοοοο μου;;;;

Γιορτάζει ο Σοζωρίκος σήμερα!

Λεγκουλίνι να τον χαίρεσαι τον ταλιμπανάκο σου να του δώσεις πολλά φιλιά και όταν αναρρώσουμε οικογενειακώς θα του τα πούμε και από κοντά!!! Σμάααααααααατς!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το καλωσόρισμα!:)

και ναι ο αποθηλασμός γενικά δεν μας ταλαιπώρησε πολύ! Ο Ιάσονας το δέχτηκε αρκετά καλά!

Όσο για το Wii είναι φοβερό, απλά θέλει λίγο ζέσταμα πριν:tongue::lol::lol:

Η Μαρινούλα τι κάνει; φαντάζομαι γύρισε σπίτι έτσι;

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια και στις τσούπρες που αποθήλασαν!

Μαριλένα κακό πράγμα το wii παιδί μου!!!

Τώρα που αναστήθηκες άντε να βρεθούμε να δούμε και τον Ιασονάκο, να πάρουμε και τις κηραλοιφές!

Η Άννα σήμερις έχει μόνο δέκατα και επέστρεψε η μίρλα... ευτυχώς ήρθε η μανούλα μου και ασχολείται λίγο μαζί της γιατί εγώ είμαι με κρυάδες και πονόλαιμο...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρα,καλή βδομάδα!!!!!

Λέγκωωωωω!!!!Να το χαίρεσαι το καμάρι σου!!!!Να είναι πάντα χαρούμενο,γελαστό,γεμάτο υγεία και να κοιμάται περισσότερο!!!!!!!!

Μαριλένα,περαστικά μωλέ...Βρε τί έπαθες η γυναίκα....και γω λέω να ξεκινήσω (επιτέλους!!!!)γυμναστήριο.Λες να με βρει τίποτα??????:lol::lol:

Αποθηλάσατε και σεις,ε????Και συ Βασούλι????πράγματι,συγκινητικό,30 μήνες....και μεις αποθηλάσαμε,με 17 μήνες,βέβαια,αλλά καλό είναι κι αυτό;)

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Είμαι μεταξύ των τριών παραστάσεων:

1) Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια (της αρέσει πολύ το παραμύθι της Μαρίνας), το οποίο έχει διάρκεια 1 ωρας

2) Πολύχρωμο παραμύθι, διάρκειας 50 λεπτών (άλλη μανία αυτή με τα χρώματα)

και 3) Μήλα, ζάχαρη κανέλα, διάρκειας 50 λεπτών. (απλά μια εναλλακτική, αν δε βρω στα άλλα δύο)

Η διάρκεια είναι το αρχικό μου κριτήριο. Αν και πιστεύω ότι η Μαρίνα μαγεύεται από τις παραστάσεις... Εσένα σου άρεσε?

Στο πρώτο πηγαν πριν μια βδομαδα η ανιψια μου (2 ετων και κατι μηνων) και δεν τρελάθηκαν και φοβηθηκαν με τον λυκο και βγηκαν εξω με τη μαμα της πριν τελειώσει...σου λεω απλά τι μας είπανε. Μην σε πάρω στο λαιμό μου.

Αυτό το wii τι είναι καλέ θα μου πείτε της άσχετης;

Γεια σου ρε Λάζαρε:lol:

Τατακι τελικα οντως κολησες εεε; Πακετο!!!

Μπράβο κοριτσάκια που θηλάσατε τόσο, μπράβο που αποθηλάσατε και με το καλό και τα επόμενα...

Ευάκι τι κάνει η όμορφη;

Εμείς κοιμηθήκαμε τώρα το πρωί μια ωρίτσα και τώρα είναι πάλι στο βυζι!

Την ημέρα κάποιες φορές κοιμάται... εχθές όμως για παράδειγμα άντε να κοιμήθηκε κανα τετράωρο το πολύ, δεν δικαιολογείται να είναι μέχρι τις 11 το πρωί στην τσίτα:rolleyes: Εντομεταξύ το βράδυ τίναζε τα πόδια όπως τον κρατούσα και σήκωνόταν όρθιο το μαιμούδι:cool:

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

συγχαρητηρια ΡΕΝΕ !!!!!!

μπουσουλοπιτα γρηγορα...;);):tongue::tongue::)

θελω και εγω χιονι.....:(:(:(:(

marle σιδερενια!!!!:D:D

μπραβο σας που τα καταφερατε τοσο καλα για 30 ολοκληρους μηνες!!!!;):)

λεγκω μου να χαιρεσαι τον μεγαλο σου τον θοδωρικο.....τα ειπα και εχτες αλλα προφανως και εκανα λαθος;);)

χρονια σας πολλα λοιπον και να ειστε παντα ευτηχησμενοι!!!!!:D:D

εγω περιττο να σας πω πως καποια στιγμη γυρω στις 06,30 το πρωι, μου σπασανε τοσο πολυ τα νευρα που εβαλα να κλαματα ενω θηλαζα το θησαυρακι μου στον καναπε....:(

κοιμηθηκα 3 παρα, η μικρη ειχε ηδη ξυπνησει 3 φορες πιο πριν,μετα ξυπνησε στις 05,00 και μεχρι τις 07,15 ενω προσπαθησα να τη βαλω στο κρεβατακι της μετα το ζβ γυρω στις 5-6 φορες, με το που την ακουμπουσα ξυπναγε και δεν ηθελε με τιποτα να κατσει.....:(την εβαλα επιτελους στις 07,15, μεχρι να κοιμηθω πηγε 07,30 και ξυπνησε η καλη σου στις 08,15:(:(μετα κοιμηθηκαμε μαζι θηλαζοντας στον καναπε.....καθιστη ως συνηθως:(:(:(:(η μεση χαλια παλι....

δεν ξερω τι παθαινει μερικες φορες....και ειχε φτιαξει πολυ τις τελευταιες μερες!!!!:rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Αυτό το wii τι είναι καλέ θα μου πείτε της άσχετης;

Γεια σου ρε Λάζαρε:lol:

Το wii είναι της Nintendo, παιχνίδια προσομοίωσης. Δηλαδή φτιάχνεις ένα προφίλ δικό σου και παίζεις παιχνίδια. Κάνεις ποδήλατο, κοπηλασία, μποουλινγκ κλπ και κάνεις ακριβώς τις κινήσεις που θα έκανες περίπου και στην πραγματικότητα. Το καλυτερότερο όμως είναι το wii fit που είναι γυμναστική. Κάνεις γιόγκα, στεπ κλπ. Το μηχάνημα σε ζυγίζει, μετράει μάζα σώματος, σου κάνει κάτι τεστ για να δει τη φυσική σου κατάσταση και μετά σε βάζει σε πρόγραμμα γυμναστικής. Κάτι σαν προσωπικός γυμναστής δηλαδή.... άστα Λέγκω, καταστροφή!:lol::lol::lol::lol:

Α! Περαστικά στις αρρωστούλες και τα αρρωστούλικα μωράκια!

δηλαδή στο μπόουλινγκ....

σου δίνει κανονική μπάλα? :-P :-P

ωραίο είναι το wii, μου φαίνεται θα κολλήσω στον νικ να μου το πάρει, να κάνουμε μαζί με τη Μαρίνα γυμναστική (χααχχαχααχα!)

Τατάκι περαστικά και περαστικά σε όποιο άλλο παιδάκι έχει μύξες :D

Μπράβο στα παιδάκια που αποθήλασαν!

Για τον λύκο και τα κατσικάκια, θα δούμε...θα το συζητήσουμε και με τον Νικ...βρε λέτε να πάμε στο μηλο-ζαχαρη-κανέλα να φάμε και μηλόπιτα?:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Ο Θοδωρίκος εγινε 2???Να τα εκατοστήσει το παιδάκι και να είναι πάντα έτσι ζωηρό και χαρούμενο (χαρά στο κουράγιο σου Λέγκω αν άρχισε και ο Νικολάκης από τώρα προσπάθεια να σηκωθεί...το πιασες το λαχείο, κάτι ήξερες που τα έλεγες εσύ από την κοιλιά!) Πάντως βρε θηρίο έκανες και τούρτα???Και τούρτα και πίτσα??? Πόσό πίσω αισθάνομαι!!!

Marle περαστικά σου αν και δεν κατάλαβα τι έχει γίνει! Αυτό το wiii τελικά είναι εικονική ή πραγματική γυμναστική?κάτι δεν κατάλαβα!

Pene τι μπουσουλόπιττα θα μας φτιάξεις?

Eliza περαστικά στα παιδάκια σας!!!

Και η καθημερινή μας ερώτηση θηλασμού! το γάλα μέχρι πότε τρέχει τόσο πολύ από το ζυβί? Δε φοράω επιθέματα αλλά κοχύλια συλλογής γάλατος για να αερίζεται το στήθος, όμως γίνομαι συνέχεια χάλια! Υπολογίζω ότι σε 10-15 που θηλάζει η τοσοδούλα από το άλλο τρέχουν τουλάχιστον 15-20 μλ τα οποία καταλήγουν με το παραμικρό σκύψιμο στα σεντόνια, στις μπλούζες και εννίοτε στο κεφάλι της μπουμπούς!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...