Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Πήγαμε πρώτη φορά με μια φίλη (γαλλίδα) αρχιτεκτόνας κι αυτή

όταν έκανε μια εργασία για τον Πικιώνη.

Μας άρεσε πολύ, και όταν θέλαμε να βρεθούμε να αράξουμε, να τα πούμε με την ησυχία μας πηγαίναμε εκεί...

και δε μου λες, έχει και άλλα πράγματα να δεις, πέρα από τις δύο παιδικές χαρές εκατέρωθεν της εισόδου?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!

Εμείς αναρώσαμε!Μετά από πολύ βήχα και μύξα η Λήδα πήγε σήμερα σχολείο...

Περαστικά σε όλους!!!

Χρόνια πολλά στον πρώην γαμπρούλη μου!!!! Σοζωρίκο γλυκέ, να είσαι χαρούμενος και σκανταλιάρης πάντα!!! Να σε χαίρεται η τρελοοικογένεια σου!!!! Μουτς-μουτς!!!

Πήγαμε στο "Μικρό Πολυτεχνείο'' και είδαμε το ''πολύχρωμο παραμύθι'' (το ''μικρό πολυτεχνείο'' είναι απέναντι από τον σταθμό του Θησείου )...Έπαιζαν δύο ηθοποιοί και είχαν και μπόλικες κούκλες...

Διαφημίσεις

Είμαι μεταξύ των τριών παραστάσεων:

1) Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια (της αρέσει πολύ το παραμύθι της Μαρίνας), το οποίο έχει διάρκεια 1 ωρας

2) Πολύχρωμο παραμύθι, διάρκειας 50 λεπτών (άλλη μανία αυτή με τα χρώματα)

και 3) Μήλα, ζάχαρη κανέλα, διάρκειας 50 λεπτών. (απλά μια εναλλακτική, αν δε βρω στα άλλα δύο)

Η διάρκεια είναι το αρχικό μου κριτήριο. Αν και πιστεύω ότι η Μαρίνα μαγεύεται από τις παραστάσεις... Εσένα σου άρεσε?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα!

Κοιμήθηκα με την Αννα το βράδυ και ξεκουράστηκα... Σηκώθηκα βέβαια για γάλα, πονσταν, κατούρημα, να θηλάσω τον μπέμπη 2 φορές αλλά τουλάχιστον έκανα και ένα 3ωρο σερί...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αααααααααααααααααααααα... δεν κοιμάται!

Νυσταλαία καλημέρα... Να κοιμήθηκε και μία ώρα σύνολο όλο το βράδυ... και ακόμα το μάτι γαρίδα!

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχες... σας σήμερα στις 7,30 το απόγευμα γεννήθηκε το αστεράκι μου! Ωραία είναι τα άτιμα τα πλασματάκια, πολύ τα καμαρώνω και κάθε φορά που τα χαζεύω απορώ πως υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που να τα κακομεταχειρίζονται, πόσο σκατάνθρωπος πρέπει να είσαι;;;

Το Σάββατο του έφτιαξα και τουρτίτσα και σβήσαμε τα κεράκια με λίγα άτομα έτσι να μην περάσουν απαρατήρητα τα γεννεθλιάκια του. Έκανα την τούρτα σκατζόχοιρο με μωρό σκατζοχοιράκι από δίπλα:tongue: Χάλια γευστικώς μου βγήκε γιατί έκανα πειραματισμούς αλλά είχε πλάκα εμφανισιακά!

Α α αα ξέχασα..... χιονίζει!!!!!!

Θέλω κι εγώ χιόνια... πριν δύο χρόνια ακριβώς είχε χιονίσει.

Έλα και μπουσουλίσαμε!!!!!!!!!:D

αγχος αγχος εχω μια συναντηση σε 15 ' που θα μας ανακοινωσουν κατι πολυ σημαντικο κ δεν ξερω αν τελικα θα ειναι καλο η κακο ..... δωστε μου θετικη ενεργεια να πανε ολα καλα ......

Αναπνοούλες κι όλα θα πάνε υπέροχα γλυκούλα μου!!! Περιμένουμε να μας πεις τι έγινε...

Τατιανάκι μου, πως πάει μωρέ με την Αννούλα; Τουλάχιστον να μην αρωστήσει ο Αντρέας ρε γμτ...

Η Στεφανίτσα είναι καθόλου καλύτερα;

Γκαλατάκι, όλα καλά με το σποράκι εεε; Έλα και το φάγαμε το πρώτο τρίμηνο και σε λίγο θα έχουμε τις πρώτες φωτογραφίσεις του σποριδίου!!!

Σήμερα θα πάρω και την γυναικολόγο μου να τη ρωτήσω για τα ράματα γιατί έχω τόση ενόχληση...

Είμαι μεταξύ των τριών παραστάσεων:

1) Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια (της αρέσει πολύ το παραμύθι της Μαρίνας), το οποίο έχει διάρκεια 1 ωρας

2) Πολύχρωμο παραμύθι, διάρκειας 50 λεπτών (άλλη μανία αυτή με τα χρώματα)

και 3) Μήλα, ζάχαρη κανέλα, διάρκειας 50 λεπτών. (απλά μια εναλλακτική, αν δε βρω στα άλλα δύο)

Η διάρκεια είναι το αρχικό μου κριτήριο. Αν και πιστεύω ότι η Μαρίνα μαγεύεται από τις παραστάσεις... Εσένα σου άρεσε?

Αν πας στο ''μήλα ζάχαρη κανέλα'' πες, γιατί κι εγώ ήθελα να το δω...

Το πολύχρωμο παραμύθι ήταν καλό, και της Λήδας της άρεσε πολύ η ιστορία, με βάζει συνέχεια να της την λέω, και να την ξαναλέω...Οι κούκλες της φάνηκαν για κάποιο λόγο τρομακτικές...Ίσως ήταν λίγο πιο αδρες από ότι έπρεπε για τόσο μικρά παιδάκια...Δεν ξέρω...

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου Καλημέρα!!! Επιτέλους αναστήθηκε ο ...Λάζαρος:lol::lol::D

Γελάω αλλά δεν είμαι για γέλια, μάλλον για κλάματα είμαι γριά γυναίκα:lol::lol::lol:

Επειτα από 3 μέρες ακινησίας στο κρεβάτι με ενέσεις, επιτέλους σηκώθηκα αγαπημένες μου και μπήκα να σας καλημερίσω. Ακόμη είμαι προσεκτική (και θα είμαι γενικώς) γιατί ένα τράβηγμα το έχω...

Το καλό στην υπόθεση είναι ότι πατέρας και γιος τα βρήκανε με τον δικό τους τρόπο, βέβαια είχαμε και απώλειες (γραμμένους τοίχους, σπασμένο DVD) αλλά τουλάχιστον ο Ιάσονας ξεκώλησε λίγο από τη "μαμά". Και να σας πω πως με τις ενέσεις κάναμε και αναγκαστικό αποθηλασμό, και μπορώ να πω πως αυτό το κεφάλαιο του θηλασμού έκλεισε πια.... 30 μήνες θήλαζε ο νουνούκος μου....

Σήμερα γενεθλιάζει και το ταλιμπανάκι μας; Χρόνια Πολλά στο Θοδωρίκο μας! να είναι υγιής κι ευτυχισμένος! Ελενίτσα μου να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις!

καλημερα!

να τα εκατοστησεις γλυκούλη Θοδωρούλη !!πολλές σκανδαλιες και χαρες !

Μαριλενα ηταν ευκολος ο αποθηλασμος ε?συγκινητικο 30 μηνες!

κι εμεις προς τα κει οδευουμε ,3 μερα χωρις θηλασμο

ντου πηγαινε σε ολα και πες μας εντυπωσεις :lol:γιατι θελω και εγω να την παω αυτο με τα κατσικακια που παιζεται?

τζενουλα ευχομαι να ειναι για καλο !

πως ειναι τα αρρωστουλικα ?η στεφανια ευτυχως δεν ξανα εκανε πυρετο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Μαριλένα σιδερένια! Και μπράβο σας για τον θηλασμο...ολα καλά ο νουνουκος χορτασε γαλατακι... κι εμεις σε καμια εβδομάδα απο οτι φαίνεται θα αποθηλάσουμε...ολα καλά!

Λεγκούλι γιατι το Σαββατο την τουρτα? ποτε εχει γενεθλια ο Θοδωρής? Ο μικρούλης γαριδα,ε? δηλαδη ολο το βραδυ με μια ωρα? και την ημερα? κοιμαται καθολου?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...