Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Kathrin17 είπε:

Δν ειναι κατι φοβερό..πήγαινε η πεθερά μου..εγω δν πήγαινα γτ ο γιατρός έγραφε ότι πρεπει να'μαι κλινηρης.με τον υπέρηχο απ'τον γιατρό..καμις έγκυος απο ίσο ξέρω δεν πάει..Στις κυησεις δν υπάρχει περιπτωση να κόψουν την άδεια.. Κανεις δν παιρνει τέτοιο ρίσκο, γτ αν συμβεί κάτι αρνητικό, την έχουν πατήσει... Τυπικη διαδικασία είναι..βκεπουν με τον υπέρηχο ότι όντως υπάρχει κυηση.. Τίποτα άλλο δν μπορουν να δουν απ'τον υπέρηχο.. 

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Φελινάκι κράτα γερά, 48ωρο αυπνίας βέβαια δεν ξέρω αν και πώς παλεύεται! Περαστικά στην Αννουλα, πολύ πυρετός βρε παιδί μου!

Γαλατούλα και Βασούλα καλή συνέχεια με τον αποθηλασμό! Και μη στενοχωριέστε γιατί πολύ γρήγορα θα θηλάζετε τα άλλα παιδάκια σας!

Ο Αγγελούκος ακόμα δεν έχει καταφέρει να στουπώσει? Αφροδίτη σκέψου ότι με τόσους περιορισμούς στη διατροφή σου, μάντεψε ποια θα είναι Η κορμάρα μέχρι το Καλοκαίρι!

Η τοσοδούλα άρχιζε να ψιλονιαουρίζει από χτες, είπα κι εγώ δεν έχει φωνή αυτό το παιδί!!! Θα έρθει η στιγμή-το ξέρω- που δε θα σταματάει και θα αναπολώ αυτές τις στιγμές! Το πρωί πάντως θήλαζε ανά ώρα, ένώ το βράδυ έκλεισε 4ωρο συνεχόμενου ύπνου και μαζί της κι εγώ :wink: οπότε μάλλον θα ακολουθήσουμε το πρόγραμμά της, αφού με συμφέρει κι εμένα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περαστικα σας felinidoc!!!!:(

σημερα εχει γεννεθλια ο θοδωρικος της λεγκω???

(νομιζω 24 δεν ειχε πει???:rolleyes:)

αν ναι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ λεγκω μου να τον χαιρεστε και να ειστε ολη η τρελλολεγκωοικογενεια παντα καλα και ευτηχησμενοι!!!!!!:D:D:D:D

η λεγκω βρε κοριτσια εχουν οντως τελικα γεννεθλια ή μηπως λεω βλακειες??:confused::rolleyes:

δε σας ειδα να απαντατε και λεω μαλλον χαζομαρες θυμαμαι....:rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλησπέρα σας!!!

Φελινάκο κουράγιο και γρήγορα περαστικούλια σας.

Μαρίνα πιστεύω ότι το πρόγραμμα του μωρού είναι ΟΚ κατά μέσω όρο. Κάνε ένα τσεκ στη θερμοκρασία του δωματίου που κοιμάται και γενικά του σπιτιού και αν είναι 18-20 τότε πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ;)

Περαστικά και στον Άγγελο και τη Στεφανία.

Γαλάτ μακάρι να τα καταφέρουμε και εμείς με το θηλασμό έτσι, για αυτό μην στεναχωριέσαι είσαι αξιέπαινη :!::!::)

Η Μαριλένα πού είναι? Καιρό έχω να την δω.

Εδώ χιόνισε λιγουλάκι αλλά μετά έλιωσε :-( Φτουυυυυυ και ήλπιζα να το στρώσει για τα καλά. Ελπίζω να ξαναρίξει αργότερα.

IxBZp3.png

Ησυχίιιιιιιια!

Φελικάκι, περαστικά σας!

Μαράκι, το πάρκο του Πικιώνη είναι από τα αγαπημένα μου!

Πηγαίναμε βόλτες πριν αποκτήσουμε παιδάκια. Από τότε που αποκτήσαμε δεν έχω πάει...

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!!!!!!

Λεγκωλίνοοοοοοοο μου να χαίρεσαι τον Σοζωρίκο σου και γενικεύοντας, όλους τους άντρες της ζωής σου:) Ο Σοζ έχει γίνει πολύ ομορφούλης και αντράκι!! 2 χρόνια σκανταλιών, γέλιων, χαρών! Αυτά να θυμάσαι:D:D

πολλά φιλάκια κοριτσάκι!!

Καλέ Εύη, στη παιδική χαρά πηγαίνατε χωρίς παιδιά? και τι κάνατε? :D:D άσε, μην απαντήσεις :-P

Λέει ότι φτιάχνει ο καιρός από αύριο..για να δούμε! πάντως στη Πάρνηθα έχει χιόνια, πας μόνο μέχρι το τελεφερίκ, μετά έχει κλείσει ο δρόμος. Ωραία θα είναι μια βόλτα στα χιόνια!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα.

Πως είναι τα αρρωστούλικα σήμερα? Ελπίζω πολύ καλύτερα ;) Εμάς πάντως ακόμα να μας φύγει τελείως το μπούκωμα....... τί στο καλό κλείσαμε 3 εβδομάδες :mad:

Καλά σας έχω νέα..... η μικρή άρχισε να λέει ΜΑΜΑ, ε, εντάξυ όχι και πολύ συνηδειτά αλλά μέρα με τη μέρα πιο πολύ :D:D Και ...... πήραμε θέση για μπουσούλιμα!!!!!!!!!!!!!!!! Στα 4, ο ποπός όρθιος και ταλαντεύεται, τί πλάκα που έχει :lol:

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα Θοδωρακη! Πολυχρονος κ χαρουμενος να εισαι παντα!

Λεγκουλι να τον χαιρεσαι το ταλιμπανακο σου !

καλημεραααα

αγχος αγχος εχω μια συναντηση σε 15 ' που θα μας ανακοινωσουν κατι πολυ σημαντικο κ δεν ξερω αν τελικα θα ειναι καλο η κακο ..... δωστε μου θετικη ενεργεια να πανε ολα καλα ......

τζενάκι ελπίζω να είναι καλό!!!!

Ρένε μου τι πλάκα εχει η θέση "χαλασμενο τραπεζάκι" χαχαχαχαχαχα κανα μπουσουλήματα και τι ωραία που χιόνισε!!!!

Εγώ χθες πέρασα πολύ όμορφα, ψησαμε στο τζάκι μπριζολίτσες το μεσημέρι (οκ εφαγα κι εγώ δεν ειχα απεχθεια αυτη τη φορά) με γιαγιά παππού και το απογευμα πηγα σε μια καταπληκτική θετρική παρασταση το guns,guns,guns στη σκηνη του εθνικού θεατρου στο γκάζι με την κουμπαρούλα μου και μετα για φαγητό σε ενα μεζεδοπωλειο....ηταν σουπερρρρρρρ

η παραστση ηταν οτι καλυτερο εχω δει φετος γελασα, θαυμασα την ομάδα, περασα καλα ρε παιδί μου, αυτο που βγαίνεις με άλλη διάθεση... σας το προτείνω ανεπιφυλακτα ειναι διπλα στο μετρο κεραμεικός αν και τελειωνει την κυριακή και ηταν γεμάτο δεν ξερω αν υπαρχουν εισητηρια...

Γυρνώντας εριχνε χιονονερο...

Σημερα επιτελουσ κοιμηθηκα κανα τετραωρο και νιωθω πραγματικά άλλος ανθρωπος...μαλλον ηθελα καθαρο αερα!

Σας φιλώ!

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΟΔΩΡΑΚΗ!!!!!!!!! ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ , ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΣΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΓΑΝΑΣ ΠΑΝΤΑ!!!!! Να τον χαίρεστε, και εσυ να τον χαίρεσαι μικρέ Νικόλα!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλέ Εύη, στη παιδική χαρά πηγαίνατε χωρίς παιδιά? και τι κάνατε? :D:D άσε, μην απαντήσεις :-P

Πήγαμε πρώτη φορά με μια φίλη (γαλλίδα) αρχιτεκτόνας κι αυτή

όταν έκανε μια εργασία για τον Πικιώνη.

Μας άρεσε πολύ, και όταν θέλαμε να βρεθούμε να αράξουμε, να τα πούμε με την ησυχία μας πηγαίναμε εκεί...

899667.png226174.png

ΚΑλημέρα!!!

Λέγκω να χαίρεσαι τον Θοδωρίκο σου!!!!

Να είναι πολύχρονος και πάντα τρελλούτσικος και ευτυχισμένος!!

Αϋπνία και στο δικό μας σπίτι...Και τα 2 παιδιά με μπούκωμα και ποοοοοολλές μύξες:-(

Ευτυχώς το πάρτυ μας εχθές πήγε πολύ καλά.:P Θα σας βάλω φωτό μόλις προλάβω

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...