Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

νταφ αν θηλαζει δεν χρειαζεται να πιει αλλο γαλα

στο χρονο αν βγεις και την εχεις θηλασει πριν και εχει φαει τα φαγητα της μπορει μεχρι να γυρισεις να μην πιει τιποτα , αν παλι πεινασει μπορει να πιει κατσικισιο

μπορει να πιει και με καλαμακι αλλα και μπουκαλι αν το εχει μαθει

Επεξεργάστηκαν by v@sso

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω Βασω!!!

λοιπον, δεν ξερω τι σας λεει αυτη η ειδηση, αλλα εμενα μου λεει πολλα , μιας κ η διπλωματικη μου ειχε ακριβως αυτο το θεμα!!!!!!!!

ΑΘΩΑ Η ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1455271&posted=1#post1455271

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

μετα το χρονο πρεπει οπωσδηποτε να πιει κ αλλο γαλα, πχ κατσικισιο; ή δεν ειναι απαραιτητο; αν παλι ξεκινησουμε με κατσικισιο, σε τι θα το πινει;;;επισης σκεφτηκα αν θελησω να βγω για βραδυ, θα μπορουσα να αντικαταστησω ενα θηλασμο με κατσικισιο;;;εσεις τι κανατε;:confused::confused::confused::confused:

Νομίζω ότι αν εσύ δεν το θέλεις δεν είναι απαραίτητο να πιεί άλλο γάλα.

Ωστόσο μετά το χρόνο μπορείς να της δώσεις φρέσκο.

Εγώ ξεκίνησα μετά τον 14ο μήνα να του δίνω να δοκιμάζει φρέσκο σε ποτηράκι.

Συνέχιζα κανονικά να θηλάζω...

Όταν το συνήθισε και ένα μεσημέρι ήπιε ένα ολόκληρο μπιμπερό,

στον αποθηλασμό αντικατέστησα τον ένα θηλασμό με φρέσκο.

Επίσης, μετά το χρόνο, όταν έβγαινα έξω του έδινα φρέσκο γιατί είχα επιστρέψει το θήλαστρο (είχα νοικιάσει τη Lactina για 13 μήνες)

899667.png226174.png

Ds έκανα σήμερα μακαρόνια ολικής με κιμά όπως μου είπες και δεν ήθελε να φάει έφαγε λίγο μονό του και δεν ήθελε τι θα τον κάνω αχ αχ αλλά το απόγευμα του έκανα qaker με μηλαρακάκι τριμμένο μέσα και το έφαγε όλο την πλακά έπαθα άβυσσος η ψυχή των παιδιών λέμε!!!

υπομονη, και εμεις τα εχουμε περασει, αρχισε να ψιλοτρωει γυρω στο 9μηνο και τωρα εχει βελτιωθει αρκετα, με μια εβδομαδα αποχης σε ολο αυτο το διαστημα επειδη ειχαμε δοντια:rolleyes::rolleyes:

σε λιγο καιρο θα τρωει κανονικα και δε θα το πιστευεις....;):)

ντέπον πολυ κουφο αυτο που λες για τα καροτσια...απιστευτο!!!!!:o κ εμεις εξω ειμαστε παντος καιρου, αφου το ερατουλι μεταλασσεται σε Τερατουλι αμα κατσει μεσα εστω κ μια μερα....την εντυσα καλα, βαλαμε γαντακια- κασκολακι και πηγαμε σουπερμαρκετ μεσω παρκακιου:) δεν ηταν σπουδαια βολτα αλλα κατι ηταν κ αυτο!

πολυ κουφο και που να το εβλεπες κιολας, παθαμε πλακα και εγω και η θεια μου και ο καλος μου. και η μεγαλυτερη μας απορια δεν ηταν τοσο για το κρυο αλλα για το αν φοβουνται μην τους κλεψουν τα παιδια και μας ειπαν πως δεν εχουν τετοιου ειδους εγκληματηκοτητα :rolleyes::rolleyes:

εγω παντως δεν νομιζω πως θα μπορουσα να το κανω αυτο κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες....

για το κατσικισιο και εγω εχω ακουσει πως μπορεις να το εισαγεις σιγα σιγα αν θες χωρις να ειναι απαραιτητο.

ΑΘΩΑ Η ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!

διαβασα λιγο το θεμα!!!

μπραβο για την αποφαση του δικαστηριου!

και πολλα μπραβο και σε αυτη τη ΓΥΝΑΙΚΑ και ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

γεια σας κοριτσάκια!

Γυρισα απο τον γιατρό όλα καλά! το σποράκι φασολάκι ειναι ακριβως στην ηλικία κυησης, και ακουσα και την καρδούλα! Χαρηκα πολύ!

Πάω να ξαπλώσω τώρα μπας και κοιμηθω λιγάκι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια!

Γυρισα απο τον γιατρό όλα καλά! το σποράκι φασολάκι ειναι ακριβως στην ηλικία κυησης, και ακουσα και την καρδούλα! Χαρηκα πολύ!

Πάω να ξαπλώσω τώρα μπας και κοιμηθω λιγάκι...

μπραβο!!!!

να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη λοιπον και ολα να ειναι super!!!!!!:D:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα!

DaF, χώρα των Βάσκων μου φαίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον από το Βερολίνο, προφανώς γιατί δεν έχω πάει και δεν έχω ιδέα τί παίζει εκεί, πέραν των γνωστών... Αλλά βέβαια αν καταφέρετε και τα 2 θα προσπαθήσω να κρατήσω τη ζήλια μου σε φυσιολογικά επίπεδα και να βρω και τις υπόλοιπες πληροφορίες για το Βερολίνο! Λετ μη νόου.

Και μια που η Ds έφερε την κουβέντα, ήθελα να σας πω την εμπειρία μας με το γάλα... Η κόρη έπινε άπειρο κι εγώ είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι αν είναι σωστό, αλλά δεν είχα ρωτήσει το γιατρό, γιατί όλοι με δουλέυανε. Ότι οι άλλοι κάνουν αμάν να πιει το παιδάκι τους γάλα, ότι είναι το πιο καλό πράγμα κλπ. κι εγώ ανησυχώ αντί να χαίρομαι. Ήταν και ο μπαμπάς της ο οποίος όποτε του ζήταγε δεν άντεχε να της το αρνηθεί κλπ. οπότε κι εγώ δεν ήθελα να δώσω τη μάχη και να είμαι μόνη μου η κακιά που δεν δίνει γάλα στο παιδί.

Εν τω μεταξύ, η ξαδέρφη μου έχει αναιμία και πηγαίνει σε έναν διαιτολόγο που μου διαφέυγει τώρα το όνομά του, αλλά είναι υποτίθεται αυθεντία, και αυτός της είπε και στην εγκυμοσύνη ακόμα να μην πίνει γάλα, αλλά να κάνει σωστή κατα τ' άλλα διατροφή! Ότι από τη στιγμή που ένας άνθρωπος αποθηλάζει δεν υπάρχει λόγος να πίνει το γάλα άλλου ζώου, μπορεί να πάρει από αλλού το ασβέστιό του. Συγκεκριμένα της είπε κάτι του τύπου "έχεις δει ενήλικες ή και έγκυες κατσίκες να πίνουν γάλα π.χ. σκύλας; ή νομίζεις ότι έχουν όλα τα άλλα ζώα έλλειψη ασβεστίου;;"

Δεν είμαι σίγουρη αν το εξηγώ αυτό σωστά, αλλά υποτίθεται ότι ο οργανισμός για να μεταβολίσει το ασβέστιο ουσιαστικά "καίει" σίδηρο, και η μικρή μου που στα 2 και εως τα 3+ είχε φτάσει να πίνει πάνω από 1 λίτρο φρέσκο τη μέρα, είχε τραγική έλλειψη σιδήρου. Εν τω μεταξύ αρρώσταινε διαρκώς μέχρι που ένας φίλος που κάνει χρόνια ολιστική ιατρική μας είπε ότι το γάλα (άλλων ζώων) δημιουργεί ένα "φιλμ" στο έντερο και στον οισοφάγο το οποίο κάνει δύσκολη την απορρόφηση άλλων θρεπτικών ουσιών και στην ουσία καταστέλλει το ανοσοποιητικό. Κάπου εκεί ήρθε και συμφώνησε και ο Dansemος ότι οι ποσότητες που πίνει η μικρή είναι υπερβολικές και αποφασίσαμε να της το μειώσουμε. Άσε που αυτό το πράγμα έμοιαζε πιο πολύ με εθισμό στη γεύση, παρά με ανάγκη και, τέλος πάντων, παν μέτρον άριστον, σωστά;

Πραγματικά δεν ξέρω αν στέκουν επιστημονικά όλα αυτά, αλλά στην πράξη της το μειώσαμε δραστικά και... δεν έχει αρρωστήσει από τότε! Αυτά όλα έγιναν πριν 4 μήνες και μάλιστα μέσα στο χειμώνα και τις άπειρες γρίππες, η μικρή πάει καθημερινά σχολείο, συναναστρέφεται συνέχεια παιδάκια (είχανε και κρούσμα Η1Ν1 το Νοέμβρη) και το μόνο που έγινε ήταν προχθεσινό, που τη γλίτωσε με ένα συναχάκι και λίγα δέκατα για μια μέρα. Από τότε που αποθήλασε και πλακώθηκε στο φρέσκο δεν είχε κάνει πάνω από εβδομάδα απύρετη χειμώνα, και δεν μπορεί να μη μας κάνει εντύπωση η διαφορά, γιατί δεν αλλάξαμε τίποτα άλλο και ήταν και πάρα πολύ άμεσο! Τώρα για το σίδηρο δεν ξέρω να σας πω, από βδομάδα θα πάμε για επαναληπτική αιμοληψία και θα δούμε.

Σόρρι για το σεντόνι, αλλά αυτόν τον καιρό με έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το θέμα γάλα...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

dansem έχεις απόλυτο μα απόλυτο δίκιο!!! και ο γιατρός επίσης!!! ωραίος γιατρός!!

ποιος είναι, κατά πού πέφτει???

~~~~~~~~~~~~~~

πήγαμε στο πάρκο Πικιώνη!!! εγώ η Μαρίνα και ο Νικ :D:D:D

κορίτσια είναι ωραιότατο!!!!! μας άρεσε πολύ, το καλοκαίρι θα έχει πολύ δροσιά κάτω από τα πεύκα! Είχε λίίίγο λάσπη, αλλά δεν πτοηθήκαμε. Βρήκαμε κι άλλα παιδάκια, όλα αγοράκια, και με ένα είχαμε και στενό μαρκάρισμα... :D:D

Καλά, ε, έξω είναι χαρά θεού!!!!!!!! τι ωραίος ήλιος είναι αυτός!!!!!

για να δούμε τώρα το απόγευμα πού θα βολευτούμε....

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Dooo απ' ότι κατάλαβα θα το επισκέπτεστε συχνότατα το πάρκο Πικιώνη από εδώ και στο εξής! Θέλω κι εγώ να πάω, να δουμε πότε!!!

Διάβαζα αυτά που λέγατε για το κρύο και τα παιδιά! Χα, δεν έχετε γνωρίσει την πεθερά μου για να καταλάβετε τι κόλλημα μπορεί να έχει ο άνθρωπος με το κρύο! Θεωρεί ότι δεν πρέπει να αερίζουμε καθημερινά κι ας είναι το παιδί σε άλλο δωμάτιο, γιατί μπορεί και να πουντιάσει!!! Ντόιγκ! Ήταν Απρίλης μεσημέρι στα προάστια της Αθήνας, Ο Γωγουλίνος 9-10 μηνών και τον βγάλαμε από το αυτοκίνητο ακριβώς στα σκαλιά του σπιτιού τους ενώ φορούσε το μπουφανάκι του! Παθαίνει η δική σου υστερία και τσίριζε ότι θα ΤΗΣ το πουντιάσω το παιδί και δίνει εντολή στον πεθερό να φέρει κουβέρτα! Για πότε μου τον πήραν από τα χέρια τον κουκούλασαν και έτρεξαν να ανέβουν τα μόλις 10 σκαλοπάτια για να μπούμε στο σπίτι δεν κατάλαβα!!! Δεν τολμώ να ξαναπώ ότι συνεχίζουμε το κολυμβητήριο αφού βρήκε το λίγο για τον οποίο ο Γώγος είναι διαρκώς άρρωστος!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι απιστευτη η πεθερά! Οχι εμενα το αντιθετο στην αρχη τη σκεπαζα ως ψαρωμενη και η μαμα μου μου ελεγε θα το σκασεις το παιδι!

Πως πατε με την μπουμπού? Τρώει καλά τώρα?

eNeap2.pngTSzHp3.png

μια χαρά, ζύγισε το ζουζούνι, το μέτρησε, και είπε ότι τα πάμε εξαιρετικά καλά:D

Πάντως μου κάνει εντύπωση, είναι από τους ελάχιστους γιατρούς που δεν έχουν αυτό το εκνευριστικό στυλάκι αυθεντίας. Είναι απόλυτα συζητήσιμη και φιλική.

Ο προηγούμενος παιδίατρος να φανταστείς μου έβγαλε ένα πρόγραμμα κάθε μήνα και εμβόλιο. Όταν του είπα ότι δεν θέλω να κάνει ακόμα εμβόλια η Σοφία μου λέει: "Μα αυτό δεν γίνεται!" Αφού του είπα ότι γίνεται και παραγίνεται με κοίταξε μέ ένα ύφος "ανεύθυνη μάνα που βάζεις το μωρό σου σε κίνδυνο". Ενώ η Πατσούρου σε σέβεται ως άνθρωπο και ως γονιό, και το θεωρώ πολύ σημαντικό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...