Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Α, δε σας είπα, στον τοκετό μου γνώρισα και το Χασιάκο! Πολύ συμπαθής μοιάζει αλλά δεν προλάβαμε να πούμε και πολλά αφού με τις 3 σπρωξιές βγήκε η μπουμπού και μετά με πήραν τα ζουμιά οπότε σταμάτησα τις συζητήσεις!!! Τον είχε φωνάξει ο γιατρός μου να του πει κι αυτός τη γνώμη του για την ευαισθητοποίηση ρέζους που έδειξε η εξέταση! Μαντέψτε: Ξεγεννούσε μία δεκατοτόκο!!!! Μας έδειξε και η τηλεόραση, αφού γεννούσαμε την ίδια ώρα και είμαστε σε διπλανά δωμάτια! Χαρά στο κουράγιο της και μετά αγχώνομαι κι εγώ με τα δύο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρινάκι καλως ηρθατε!!να σας ζήσει !χαιρομαι οταν ακουω τετοιες εμπειριες μπραβο ,περιμένουμε φωτο

ο μικρός Νικόλας ειναι πολυ φατσονι !φτυστος του θοδωρουλη και γλυκας!

εμεινα με τον θοδωρη ,εγινε αγνωριστος πως μεγαλωσε ....αχ ποτε θα σας δουμε μεγαλωσαν μωρε τα ζουζουνακια

καλα , δεν φανταζεστε ποσο αισιοδοξα ακουγονται τα ξυπνηματα της αννας,του θοδωρη και αλεκου...μμμ δηλαδη εγω παριμενα να κλεισει τους 18 μηνες να δω ασπρη μερα και αφου συνεχιστηκαν περιμενω τα 2 και ερχεστε και μου λετε οτι 2,5 ακομα ξυπνανεεε????ποτε θα κοιμηθωωωωω?ε ποτε?

εγω σημερα ειχα αδεια και απο δευτερα παιρνω αναρρωτικη να συνελθω

τζενηηη βρηκα τους μαρκαδορους που εψαχνες!ναι αυτους που δεν γραφουν καναπεδες ,τοιχους,πατωματα ,χερια ,ποδια ...πουθενα παρα μονο σε ενα ειδικο μπλοκακι κια το δινουν σετ εχει βεβαια 14 ευρω ,ακριβουτσικο δεν ειναι ?

αλλα ειναι ωραιο γραφουν μονο μεσα στο περιγραμμα της φιγουρας και εχει αρκετες φιγουρες ,το βρηκα στο Genius

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

καλησπέρα κι από μας!

γύρισα από τα καθημερινά ψώνια όπου με έκραξαν όλες οι γιαγιάδες που βγάζω έξω το μωρό στο κρύο ("καλά δεν το λυπάσαι το καημένο;;;"), μαγείρεψα, έφτιαξα ψωμί και τώρα περιμένω τον καλό μου να έρθει να φάμε.

Μαρίνα 10 παιδιά;;;;; Εμένα και τα 2 άθλος μου φαίνεται!

Μαρινάκι, να σου ζήσει η τοσοδούλα!

Λέγκω, πολύ πετυχημένο το ευχούλης! Του ταιριάζει γάντι του μικρού! Ο Θοδωράκος έχει γίνει τρελλό τεκνό με το μαλάκι του μακρύ με τις μπούκλες!

Εμείς βλέπουμε σπίτια και προσπαθούμε να πάρουμε μια απόφαση ποιό να διαλέξουμε... ουφ!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κι από μας!

γύρισα από τα καθημερινά ψώνια όπου με έκραξαν όλες οι γιαγιάδες που βγάζω έξω το μωρό στο κρύο ("καλά δεν το λυπάσαι το καημένο;;;"), μαγείρεψα, έφτιαξα ψωμί και τώρα περιμένω τον καλό μου να έρθει να φάμε.

γκρ τα νευρα μου!!! και εγω σημερα τον ετνυσα καλα και τον πηγα στις κουνιες και στο σουπερ και περναγαν απο δίπλα μου γριες που μουρμουριζαν γιατι βγαζω το παιδι έξω...:mad:

καλα δεν το συζητω οτι στις κούνιες είμασταν μόνοι μας!!:D

Καλά, και κρύο να μην έκανε, πάντα κάτι βρίσκουν για να πουν τη μ@#$%κία τους οι εξυπνάκηδες. Εμείς να δείτε τί είχαμε ακούσει που δεν κάτσαμε να σαραντίσουμε και κόβαμε βόλτες από ημερών... "πού το πάτε καλέ το παιδί, μην το κρατάτε αγκαλιά, βάλτε κάτι επάνω του θα κρυώσει" (μες στον Ιούλιο) και άλλα εκπληκτικά.

Όταν δε την πήραμε 18 ημερών και πήγαμε διακοπές, δεν το συζητάω! Με αποκορύφωμα έναν κύριο που μου είπε εγώ φταίω που το παιδί ξέρασε (έβγαλε γουλίτσα) επειδή το θήλαζα λέει μπροστά στον κόσμο και το ματιάσανε!!!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

γύρισα από τα καθημερινά ψώνια όπου με έκραξαν όλες οι γιαγιάδες που βγάζω έξω το μωρό στο κρύο ("καλά δεν το λυπάσαι το καημένο;;;"),

γκρ τα νευρα μου!!! και εγω σημερα τον ετνυσα καλα και τον πηγα στις κουνιες και στο σουπερ και περναγαν απο δίπλα μου γριες που μουρμουριζαν γιατι βγαζω το παιδι έξω...:mad:

και εμενα ετσι με κοιτανε οταν τη βγαζω με κρυο, την εχω και στο mei tai και ειναι λες και βλεπουν εξωγηινο;):tongue:;):tongue:

παντως στις σκανδιναβικες χωρες (ο αντρας της θειας μου ειναι δανος και ειχαμε παει στην κοπεγχαγη πριν 4-5χρονια)βγαζουν κανονικα τα παιδια εξω απο νεογεννητα σχεδον, δεν τα εχουν φυλακισμενα οι ανθρωποι;), εχουν βεβαια και μια συνηθεια, οταν πηγαινουν για καφε ή για φαγητο να αφηνουν τα μωρακια απο εξω απο τα μαγαζια στα καροτσια να κοιμουνται, ωστε να μαθαινουν το κρυο,λεει(χιονια εξω, ηταν χριστουγεννα). αφου βγαιναμε βολτα και στα μαγαζια απ'εξω υπηρχαν 10-20καροτσια με μωρακια να κοιμουνται. τοτε το ξαδερφακι μου ηταν 2 μηνων και ηταν το μοναδικο μωρακι στα περισσοτερα μαγαζια που την ειχαμε μεσα μαζι μας!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

καλημερα!!!αληθεια πως τα παει η μικρουλα σου με το θηλασμο, με το βαρος??ολα καλα??

Πάμε super!

Στις 22 μέρες που ήρθε ο γιατρός είχε πάρει 1100γρ. και ήταν 56εκ.

Το βραδυνό το έχουμε λύσει με το co-sleeping...

Σήμερα μόνο μου έκανε πράσινα κακάκια χωρίς όμως εγώ να έχω αλλάξει κάτι στη διατροφή μου.

Ήπια ωστόσο λίγο παραπάνω γάλα! Να είναι αυτό???

Βασούλα, πού είναι τα genius να στείλω τη μαμά μου να πάρει και για μας???

Επίσης εμείς που κοιτούσαμε για lego είχαμε καταλήξει στο mytoys.de

Κι εγώ την βγάζω έξω τη μικρή... από 15ημερών!!!

Τα ζουζούνια μου κοιμήθηκαν!

Πάω να φτιάξω τσαγάκι και να δω το επεισόδιο που δεν είδα εχθές!!

Αύριο θα πάμε σινεμά στο Ice Age 3.

Θέλω να πάω κι εγώ οπότε μάλλον θα πάρουμε και τη μικρή μαζί μας.

Είναι πολύ παράτολμο???

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Ευη μπραβο σας!θρεφταράκι και η Ναταλια!στα βαρη και εσυ

ειναι στον Πειραια, αν τους πεφτει μακρυα και το θες μπορω να στο στειλω εγω

οσο για το κρυο η στεφανια μεχρι πριν λιγο καιρο εβγαινε καθε απογευμα

(δηλ βραδιαζε ) βολτα ,ηταν το μοναδικο παιδι στις κουνιες

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλησπέρα!!!!!!!

Όσο αφόρα το κρύο μάλλον εγώ είναι πολύ πίσω , τον βγάζω αλλά πάμε στην νονά του και μετά κουράζεται και νάνι , εγώ λέω ότι μια ωρα τουλάχιστον πρέπει να βγαίνουν τα μωράκια άσχετα εγώ που φοβάμαι το κρύο..... Και κάτι άλλο επειδή ζω σε νησί έχει παράξενοι πολύ υγρασία μα παράξενοι πολύ και το άλλο είναι ότι δεν μένουμε στο κέντρο , εγώ δεν οδηγώ και τα ΜΜΜ είναι λίγο χαλιά , αλλά αύριο άμα δεν βρέχει μακάρι θεούλη μου θα τον πάρω μαζί μου στα ψώνια και θα πάμε και κούνιες που λατρεύουμε .... Πάντως η συννυφάδα μου για να κοιμίσει το μωρό 6 μηνών τώρα (μένουν Σουηδία) το βγάζει κάθε βραδύ έξω στους μείων βαθμούς …

Ds έκανα σήμερα μακαρόνια ολικής με κιμά όπως μου είπες και δεν ήθελε να φάει έφαγε λίγο μονό του και δεν ήθελε τι θα τον κάνω αχ αχ αλλά το απόγευμα του έκανα qaker με μηλαρακάκι τριμμένο μέσα και το έφαγε όλο την πλακά έπαθα άβυσσος η ψυχή των παιδιών λέμε!!!

Λεγκω σου έχω στείλει αίτημα στο φατσοβιβλιο ....

Εύη θα ήταν πολύ ωραία ιδέα να την πάρετε μαζί σας cinema και εγώ θέλω να το κάνω αλλά μου φάνετε λίγο δύσκολο και φοβάμαι μην ουρλιάζει και δεν κάθετε ήσυχα λέω εγώ τώρα αλλά θα το κάνω γιατί θα ήταν πολύ ωραία εμπειρία για εμάς , πάντως άδω στην Ρόδο δεν ξέρω αν αφήνουν τόσο μικρά μωράκια θα ρωτήσω γιατί είναι και παράξενοι άδω!!!

Επεξεργάστηκαν by pelagia

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

ντανσεμ ξεχασα να σου πω υπερπολλα ευχαριστω για τις πληροφοριες περι βερολινου!!!!!!τελικα πρωτα θ α κανονισουμε για χωρα των βασκων το πασχα οπου θα εχουμε δωρεαν διαμονη σε...αγροκτημα:tongue: και βλεπουμε μηπως παμε 3ημερο-4ημερο βερολινο κατα τον ιουνιο, με ποιο φτηνο εισιτηριο...πωπω ελπιζω να κατσουν κ τα δυο, εχω πααααρα πολυ καιρο να βγω απο ελλαδα....:rolleyes:

ντέπον πολυ κουφο αυτο που λες για τα καροτσια...απιστευτο!!!!!:o κ εμεις εξω ειμαστε παντος καιρου, αφου το ερατουλι μεταλασσεται σε Τερατουλι αμα κατσει μεσα εστω κ μια μερα....την εντυσα καλα, βαλαμε γαντακια- κασκολακι και πηγαμε σουπερμαρκετ μεσω παρκακιου:) δεν ηταν σπουδαια βολτα αλλα κατι ηταν κ αυτο!

εχει ακομα το ρουθουνισμα γμτ!!!οχι μυξα, ουτε βηχα, μονο ρουθουνισμα. να ειναι απο τα ταλαιπωρα πανω δοντια που βγαινουν εδω και ενα μηνα;;;;;;τι λετε;;;;;;;:confused:

επισης αλλη ερωτηση!!!σημαντικη!!!μετα το χρονο πρεπει οπωσδηποτε να πιει κ αλλο γαλα, πχ κατσικισιο; ή δεν ειναι απαραιτητο; αν παλι ξεκινησουμε με κατσικισιο, σε τι θα το πινει;;;επισης σκεφτηκα αν θελησω να βγω για βραδυ, θα μπορουσα να αντικαταστησω ενα θηλασμο με κατσικισιο;;;εσεις τι κανατε;:confused::confused::confused::confused:

εριξα μια γρηγορη ματια στο mytoys δεν πολυσυμφαρει εκτος και αν ειναι πολυ μεγαλη η παραγγελια ενα που πηρα απο το genius 15 ευρω στο mytoys εκανε 9,90 +15 μεταφορικα

Καλά σίγουρα, αν δεν θες να κάνεις μεγάλη παραγγελία δε συμφέρει.

Εμείς παραγγείλαμε από 'κει όλα τα δώρα για τα χριστούγεννα,

οπότε στα 170ευρώ ήταν μια χαρά!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...