Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα!

Χρόνια πολλά στον Στρατούλη, Αναστασία να τον χαίρεσαι!

Μαρίνα και Φελίνι περαστικά!

Λέγκω, άστα αυτά, που και καλά δεν σου άρεσε που πηδάγανε στον καναπέ... Είμαι σίγουρη ότι αν δεν είχες την κοιλιά θα έκανες κι εσύ το ίδιο! :-P :-P Αφού δεν μασάς εσύ από τέτοια!

Εμείς σήμερα πήγαμε σε ένα παιδικό πάρτι και η μικρή είχε 2 υποψήφιους μνηστήρες 3 ετών παρακαλώ. Ήταν και φίλοι μεταξύ τους... Ερχόντουσαν και μου έλεγε ο ένας "την αγαπάαααω", "όχι, εγώ την αγαπάω" έλεγε ο άλλος :rolleyes:

Την τραβολογούσανε από δω κι από κει, λέγανε πως ήταν ιππότες και έπρεπε να τη σώσουν! Στην αρχή της καλάρεσε, μετά όμως που μπούχτισε από το τραβολόγημα άρχισε να τους σπρώχνει και να τους χτυπάει χαχα!

Προβλέπονται δράματα, από τώρα αρχίσαμε να χωρίζουμε τους φίλους συμφορά μου!:lol:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

ροζι αποθηλασμος τι ειναι αυτο??ετσι δεν θηλαζε ουτε νεογεννητο!ολο το βραδυ βεντουζα ειμαστε αυτοκολλητες μερα νυχτα

απο τοτε που ξεκινησε η δυσκοιλιοτητα σταματησε ο αποθηλασμος

ελπιζω να βρεθει γρηγορα λυση γιατι πλεον δουλευω και δεν υποφερεται καθε βραδυ να μην κλεινω ματι

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

ds προς τα που μενετε?

νοτια (γλυφαδα)

εμενα ειναι η αληθεια πως δε μου αρεσει ακομα να παιρνει ο μπαμπας της τη μικρη βολτα για πολλη ωρα, το πολυ 30' αν και συνηθως την παω εγω βολτα ή μαζι. αφου οταν θελει να την παει στους γονεις του να τη δουν (γιατι δεν εχουμε και τις καλυτερες σχεσεις και δεν εχω καμια ορεξη να πηγαινω μαζι) πηγαινω στο jumbo που ειναι κοντα στο σπιτι τους ωστε να μην ειμαι μακρυα απο τη μικρη για πανω απο μια ωρα, δεν μπορω ακομα για παραπανω αισθανομαι μια θλιψη μακρυα της....:( ετσι και αλλιως θηλαζει και συνεχεια και δεν θα μπορουσαμε να ειμαστε χωρια για πολλη ωρα....;)

ειμαι υπερβολικη??? μηπως να προσπαθησω να περισσοτερο???

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Ρε Σοφουκίνι με τέτοιο μάτι πως να μην σφάζονται παλικάρια στην ποδιά της;;; :)

Ρε γμτ με έχει πιάσει πάλι η μέση δεν μπορώ να σταθώ... και γενικά σέρνομαι ολίγον σήμερα αλλά δεν μπορώ να πω ηταν πολύ ομορφο σκ!!!

Επεξεργάστηκαν by Λέγκω

Ρε γμτ με έχει πιάσει πάλι η μέση δεν μπορώ να σταθώ... και γεννηκά σέρνομαι ολίγον σήμερα αλλά δεν μπορώ να πω ηταν πολύ ομορφο σκ!!!

κουραγιο!!!!!:-(

ελπιζω να κοιμηθειτε καλα!!!;)

Είσαι ο άγγελος μου!!

ds χτες βγήκαμε για καφέ στην περιοχή σου για καφε. Ήταν η πρώτη βολτα του μωρού μου...

το διαβασα και ειπα να σε ρωτησω αλλα μετα ξεχαστηκα:(:oops:

που πηγατε???που μενετε εσεις??

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Ρε Σοφουκίνι με τέτοιο μάτι πως να μην σφάζονται παλικάρια στην ποδιά της;;; :)

Ρε γμτ με έχει πιάσει πάλι η μέση δεν μπορώ να σταθώ... και γενικά σέρνομαι ολίγον σήμερα αλλά δεν μπορώ να πω ηταν πολύ ομορφο σκ!!!

αυτο κραταμε ! σκεψου εμενα που και η μεση μου με εχει ταραξει και ηταν απο τα χειροτερα σκ

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Να ρωτήσω κάτι γιατί τα μάγουλα (ειδικα το ένα) είναι κατα κόκκινα; Οι τελευταίοι τραπεζιτες λέτε; Μη μου πείτε να βάλω το χέρι μου να δω γιατί την τελευταία φορά μου κοψε κομμάτι το καθίκι!

Τι κρίμα που δεν ήρθαμε στον Εθνικό Κήπο:(

Χαίρομαι που περάσατε καλά!:D

Εμείς είχαμε μια επεισοδιακή νύχτα με εναλλάξ ξυπνηματα των 2 παιδιών. Δεν πρέπει να κοιμήθηκα παραπάνω από μισάωρο συνεχόμενο όλο το βράδυ:mad:

Το πρωί φυσικά δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου με αποτέλεσμα τα νεύρα των αρσενικών του σπιτιού να χτυπήσουν κόκκινο:evil:. Που διάθεση για βόλτα μετά....

Έχει γέλιο η κατάσταση όμως.

Ξυπνάει η Σοφία -την παίρνω στο κρεβάτι θηλάζει. Αν και όταν καταλάβω ότι τελείωσε την γυρνάω στο κρεβάτι της

Ξυπνάει ο Κωστής -έρχεται μόνος του και ξαπλώνει δίπλα μου. Όταν ξανακοιμηθεί τον πάω πίσω στο κρεβάτι του.

Αυτό τουλάχιστον επί 3 φορές.

Αφού ο μπαμπάς μας το έχει χάσει και ποτέ δεν ξέρει ποιοι και πόσοι είμαστε στο κρεβάτι:rolleyes::lol::lol:

Αναστασία ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!!!

DPYUp2.png EYukp3.png

Λέγκω είσαι δειλή κοπελιά...τι είναι βρε ένα κομματάκι δαχτυλάκι προκειμένου να μάθεις αν το παιδί σου βγάζει τα τελευταία δοντάκια του! Τόσα δάχτυλα έχεις...Κρύο ε??? Πού διάθεση για χούμορ!!!

Πάντως βλέπω και τις υπόλοιπες γκαστρούλες άλλη από το λαιμό, άλλη από τη μέση πάμε φανταστικά! ΝΟμίζω ότι τελικά για 2ο,3ο, κ.ο.κ. παιδί δεν είναι καλή η εποχή που πρόκειται να γεννήσουμε! Σκέφτομαι σοβαρά πια το ενδεχόμενο να σταματήσω το μικρό για ένα διάστημα από το σταθμό γιατί δεν πάμε καλά! Δεν ξέρω αν τον κόλλησα εγώ αλλά τον κοίμισα με 38,2 πυρετό και δείχνει να πονάει ο λαιμός και τα αυτιά του! Τέλεια δηλαδή!

Βασούλα νομίζω ότι η μικρή σου έχει καταλάβει την προσπάθεια που έκανες να διακόψεις το θηλασμό και σε διεκδικεί με όποιον τρόπο μπορεί!

Όσο για τη μικρή Ευτυχία, το νου σας αρσενικά!!! Έχει και 3 αδερφούς, κέρβερους...

mGKop3.png60Jvp3.png

Μιαμ μιαμ μιαμ

(συγνωμη γκαστρωμεντεκ)

τρώω μια ωραιότατη μους σοκολάτας από το φρες κ είναι όνομα κ πράμα..φρεσκότατη, βιλούδο!!!

Λοιπόν-λοιπόν να πω κ εγω τα κουτσομπολια μου...μισο να φαω κ λίγο...γκλουπ...

η νταφ είναι....νιανιαροοοοοο έχει δίκιο η Λέγκω!!!!

ναι ναι η ηλικια της εχει σαν πρώτο ψηφιο το 2...αχ βαχ... νιατα...

μοιάζουν πολυ με τον αντρα της (νομιζω)- κ το μωρό τους είναι.....

ΥΠΕΡΟΧΟ!!Γλυκο, χαμογελαστο, όμορφο με κατι ματαρες μπλε!!!

Τελικα μονο εμεις φέρουμε την ατοφια μεσογειακη ομορφια!!(όσα δεν φτανει η αλεπου...:tongue:)

Περασαμε ωραια, αλλά ρε παιδάκι μου αυτος ο συζυγός της καθολου προσανατολισμο να μην έχει κ να μην μπορει να μας παει στην παιδικη χαρα

... οχι σαν το δικόμου που έχει αψογο προσανατολισμο:lol::lol::lol::lol:

Λέγκω κοιτουσα για γκαστρ γιατι το σκεφτηκα οτι μπορει να περνουσες αφου κατεβηκατε στο πολυτεχνειο αλλά δεν...

Βάσω να σαι καλά για το κουραγιο που μου δινεις για το επόμενο χρονικο διαστημα...ακομα βεντουζα ε???

Ελίζα κάπως έτσι φανταζομαι την κατασταση κ στο δικο μας σπιτι τα επόμενα χρονια:rolleyes:.Παντως κριμα που δεν τα καταφερατε να ερθετε.

Νταφιδιο ΘΕΛΩ πολυ τις συνταγες σου... αφουμε φανταζομαι από τωρα να τρωω απομιμηση καρμποναρας..αληθεια γινεται να την φτιαξω με τα υποκαταστατα που μου ειπες???

Αφροδιτη μερσι για τις ιδεες αυριο θα παω για καριοκες...!!!!!!

Σας αφηνω προς το παρον...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...