Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

όταν ξυπνάει, τι κάνει? σηκώνεται εντελώς, κλαίει, σε φωνάζει? θέλει κάτι συγκεκριμένο?[/QUOte]

με φωνάζει... και αν δεν ανταποκριθώ σηκώνεται και με ψάχνει φωνάζοντας...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

galatouli, εσύ παιδί μου έχεις σπάσει όλα τα ρεκόρ....σου δίνεται η ευκαιρία να κοιμηθείς κι εσύ βρυκολακιάζεις :D

για να δούμε τι θα σου πει για το σπόρι σήμερα ο ντόκτορ.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Kαλημέρα!!!! Δηλαδη σημερα αν σας πω οτι η Ειρηνη κοιμηθηκε σερι 10.30 με 7 και μετα μαζι μου ως τις 9 και μετα χουζουρι ως τις 10.30 θα με κοπανησετε ασχημα ,ε???

Ρητορική η ερώτηση ή να απαντήσω;:tongue:

Τζενάκο να χαίρεσαι το έτερον ήμιση... πάντα ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι και περισσότερο ξεκούραστοι!

Ρενέ μου να χαίρεσαι τον μπαμπουλίνο σου!!!

Του μικρού το συνάχι καλά κρατεί... εκεί που έλεγα προχθές ότι πέρασε, μια και το απόγευμα ανέπνεε καλύτερα, το βράδυ ξανα μανα κίτρινες μύξες και μπούκωμα. Τον καημενούλη και είναι μια σταλίτσα... Ασχετο ο γιώργος τον λέει ευχούλη:lol:

αστα... εχω την εντυπωση παντως πως ειναι απο την εγκυμοσυνη... αντε να ερθει κι ο βαγγος μπας και με νανουρισει! χαχαχαχα

Φελινι κι εμενα ετσι κανει και καμια φορα απο τον υπνο της παει στο σαλονι αντι στο δωματιο μου! καμια φορα επισης σηκωνεται και παει και καθεται στην πολυθρονα που εχω στο δωματιο της .

Τελευται ομως το εκοψε μονη της και δεν σηκωνεται της λεω απο μακρυα κανα δυο λογια παρηγοριας και ισως ξεκινησω και κανα παραμυθι και υπακουει στο " στο κρεβατακι σου γρηγορα, ξαπλωσε αμεσως και κανε νανι, η μανουλα ειναι κοντα μην φοβασαι κλπκλπ" στην αρχη τσινουσε με φωνες αλλα τωρα πιο ηρεμα πραγματα... εσενα βεβαια δεν σε περνει και πολυ η φωνη μην ξυπνησει και ο μικρος... υπομονη βρε Τατιανουλα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ευχουλης! ναι!!!! αληθεια μοιαζει!!!! κι ελεγα τι μου θυμιζει....χαχαχαχα βρε το παιδακι... κι εμενα ηταν μπουκωμενη πολυ στην αρχη λεγκω...παρα πολυ...και δεν ηταν σιγουρα ιωση...

πολυ ορο και τραβηγμα...ρωτα την παιδιατρο ποσο συχνα κανει...

κοιμηθηκες καθολου προλαβες?

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!

Έχω πάθει πλήρη άρνηση με τη δουλειά. Σήμερα θα πήγαινε τη μικρή σχολείο ο μπαμπάς της και είχα όλη την ευκαιρία να δουλέψω ανενόχλητη και αντί γι' αυτό την έπεσα και σάπισα στον ύπνο. Τώρα προσπαθώ να συνέλθω και να πάω να την μαζέψω από τον παιδικό. Πως να το πάρω απόφαση ρε γμτ να στρωθώ, σφίγγει ο κλοιός και θα με πάρουνε χαμπάρι...

Galat, Αθήνα είσαι; Κι εγώ ξύπνια ήμουν, αλλά από σεισμό δεν πήρα πρέφα. Mamma-mia, κουράγιο...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

ναι Αθηνα , ημουν ξαπλωμενη ομως ισως για αυτο....ισως παλι να ηταν ιδεα μου!

Σε καταλαβαινω απο βαρεμαρα δουλειας, εγω ενα ιδιαιτερο εχω και ωρες ωρες μου φαινεται βουνο...ξεσυνηθισα τους ρυθμους...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα καλημερα!!!!

η τοσοδούλα ξύπνησε μόνη τηε και έφαγε καλά και με ανακούφισε!

μπραβο μπραβο!!!!!αντε ολα καλα!!!!;):)

Πάλι μας ταρακούνησε ο Εγκέλαδος...μας χόρεψε όλο το βράδυ...φοβάμαι ρε γμτ,όχι για μένα,για το μωρό.....

αχ βρε mamma mia με τους σκατοσεισμους...:(:(:(κουραγιο, μακαρι να ηταν το τελευταιο....;)

Σήμερα γιορτάζει ο μπαμπάς μας. :cool:

ΡΕΝΕ μου να τον χαιρεστε, χιλιοχρονος, αληθεια ποιοι γιορταζουν σημερα:shock::rolleyes:(ασχετη:rolleyes::rolleyes:)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Βαλτε με και μένα στην άρνηση για δουλειά...

Πρέπει να βγάλω και ένα πιστοποιητικό υγείας γμτ και αντε να τρέχω τώρα γμτ γμτ γμτ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Να 'μαι κι εγώ!

Λέγκω θαύμασα τον ευχούλη σου στο φατσοβιβλίο! Καλέ αυτός μοιάζει ολόκληρος παίδαρος! Ζόρικος άντρας ε? Χρωστάω κι εγώ φώτο αλλά να δούμε πότε θα προλάβω να ανεβάσω!

Γαλατούλα ελπίζω ο γιατρός να σας δώσει και καμιά φώτο από τον υπέροχο του σποριδίου, γιατί εγώ έμεινα με το παράπονο και της μπουμπούκας δεν έχω καμιά φώτο υπερήχου!

Μάμα μία κουνιέστε πολύ συχνά από ό,τι διαβάζω! Κι εμένα η εμπειρία μου από το μεγάλο σεισμό στην Αθήνα με έχει κάνει ψιλοχεθμεντέν με τα ταρακουνήματα!

Τα ζουζούνια μου κοιμούνται και τα δύο, ένώ πριν μας επισκέφτηκε η παιδίατρος! Τη μικρή τη βρήκε σούπερ και έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω της από βάρος αφού μέσα σε τρεις μέρες έβαλε 220γρ! Όλε, όλε, όλε! Ευτυχώς γιατί με είχε πιάσει μία ανησυχία με το θεματάκι! Δε ρώτησα βέβαια αν πρέπει να συνεχίσω να την ξυπνάω συνέχεια για να την ταίζω, αλλά καταλήγω στο όπως μας βγει και στο πόσο θα έχει φάει στο προηγούμενο γεύμα! Όσο για το Γωγουλίνο πήρε κι αυτός επιτέλους λιγο βάρος αφού η μάνα μου τώρα που είναι μαζί μας έχει βάλει σκοπό να τον κάνει θρεφτάρι!!! Βέβαια την ιωσούλα μας την έχουμε όπως μας επιβεβαίωσε και η γιατρός και μου επισήμανε να τα έχω σε απόσταση, πράγμα μάλλον αδύνατο, ειδικά από εβδομάδα που θα μείνουμε οι τρεις μας! Όσο για το σταθμό θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλος Φλεβάρη να μείνουμε σπίτι και αν τα πράγματα είναι ομαλά ίσως και το Μάρτη! Τι με περιμένει και μαζί με εμένα κι εσάς αφού θα σας γκρινιάζω συνέχεια!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...