Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

αχ μαμα μία το άκουσα σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο..κουνηθήκατε πολύ???

(μου τη δίνουν οι σεισμοί...)

επίσης ήθελα να σε ρωτήσω: το καρναβάλι των παιδιών είναι στις 7/2??

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρινάκι να σου ζήσει η κουκλίτσα. Και εμένα 2760 γεννήθηκε και πήρε αμέσως βάρος. Μην ανησυχείς καθόλου ;) Να είναι γερή, ευτυχισμένη και καλότυχη.

Μάμα μία και εγώ το άκουσα στο ράδιο για το σεισμό. Ελπίζω να είναι και ο τελευταίος.

IxBZp3.png

Μαρίνα καλώς ήρθες! Πολύ ωραία περιγραφή τοκετού! Και εμένα έριχνε παλμούς λόγω περιτύλιξης....

Οχι θήλαστρο, να επιμείνεις με την μικρή είναι το καλύτερο...

Και ντουσάκια! Κάνουν πολύ καλό και ψυχολογικά!

Η Άννα πάλι ξύπνησε 5 φορές σήμερα την νύχτα...Τελικά αυτή είναι το νεογέννητο και όχι ο μικρούλης που ξύπνησε μία φορά...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Μαρινάκο μου καλώς γυρίσατε στο τσαρδάκι σας και στον Γιωργάκο σας!!! Να χαίρεσαι την μικρούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωραία η τοσοδούλα εεε; Άντε να μας βάλεις φωτό να την χαζέψουμε κι εμείς... δεν έχουμε και πολλές θυληκές νέες αφίξεις!

Λενάκο, έχεις δίκιο για την ξυλοκαίνη, την ξέχασα η ηλίθια και έχω πάρει αυτή που περίσσεψε απ'το νοσοκομείο.

Γιατί σεληνιάστηκε η τσουλουφίτσα καλέ;

Κι εγώ λέω να ξαπλώσω αν προλάβω καμια ώρα γιατί όλο το βράδυ στο βυζί το έβγαλε... το κάθε μία ώρα βυζί το παλεύω αλλά το όλο το βράδυ μου πέφτει κομματάκι βαρυ. Ξύπνησε και τέσσερις-πέντε φορές ο θοδωράκης και έδεσε το κερασάκι! Πολύ αυπνοία ωρε κορίτσια... το περίμενα βέβαια αλλά μια κρυφή ελπίδα υπήρχε... :rolleyes:

Τονια μου, ελπίζω αυτός να είναι ο τελευταίος σεισμός και να ηρεμίσετε...

Καλημέρα!

Αχ Τόνια μου υπομονή με τους παλιοσεισμούς! Ελπίζω να μην ξαναγίνουν...

Τάτι και ο Αλέκος ξύπνησε κατά τις 3 και μετά κάθε πέντε λεπτά... Ευτυχώς κοιμήθηκε στο κρεβάτι του και δεν ήρθε στο κρεβάτι από τόσο νωρίς...

Τί να πω είναι άλλη μια δοκιμασία...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Η Άννα πάλι ξύπνησε 5 φορές σήμερα την νύχτα...Τελικά αυτή είναι το νεογέννητο και όχι ο μικρούλης που ξύπνησε μία φορά...

Χαχαχαχα παρέα με τον θοδωράκη η Αννούλα... για τον μικρό σου τι να πω... μπορεί να κολλήσει λίγο βραδινό ύπνο και το δικό μου νεογέννητο παρακαλώ;;;

Μαρινάκο μου καλώς γυρίσατε στο τσαρδάκι σας και στον Γιωργάκο σας!!! Να χαίρεσαι την μικρούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωραία η τοσοδούλα εεε; Άντε να μας βάλεις φωτό να την χαζέψουμε κι εμείς... δεν έχουμε και πολλές θυληκές νέες αφίξεις!

Λενάκο, έχεις δίκιο για την ξυλοκαίνη, την ξέχασα η ηλίθια και έχω πάρει αυτή που περίσσεψε απ'το νοσοκομείο.

Γιατί σεληνιάστηκε η τσουλουφίτσα καλέ;

Κι εγώ λέω να ξαπλώσω αν προλάβω καμια ώρα γιατί όλο το βράδυ στο βυζί το έβγαλε... το κάθε μία ώρα βυζί το παλεύω αλλά το όλο το βράδυ μου πέφτει κομματάκι βαρυ. Ξύπνησε και τέσσερις-πέντε φορές ο θοδωράκης και έδεσε το κερασάκι! Πολύ αυπνοία ωρε κορίτσια... το περίμενα βέβαια αλλά μια κρυφή ελπίδα υπήρχε... :rolleyes:

Τονια μου, ελπίζω αυτός να είναι ο τελευταίος σεισμός και να ηρεμίσετε...

Γκρρρρρρρρρρρρρ μόνο η Μαρίνα να βάλει???????????

Εσύ κυρία μου??????????

Βάλτε καλέ να δούμε τα μπαρμπουνάκια σας. :tongue:

Σήμερα γιορτάζει ο μπαμπάς μας. :cool:

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Ρενέ,να τον χαίρεστε τον μπαμπά σας!!!!!!!Χρόνια πολλά και καλά!!!!!Έχουμε κανέναν άλλο Τάσο,Αναστάση,Αναστασία που γιορτάζει?????

Για τους σεισμούς,τί να πω....μας κουνάει συνέχεια,αλλά δε συνηθίζεται ρε γμτ....Τον Ιούνη του 2008 που έκανε το μεγάλο,ήμουν 7 μηνών σχεδόν και μόνη μου στο σπίτι και τα είχα παίξει...ας κάνει μικρούς μικρούς να εκτονώνεται τουλάχιστον,τί να πω...

Ντουντούκι,το Καρναβάλι των μικρών είναι μια βδομάδα πριν των μεγάλων,οπότε λογικά στις 7 είναι.Θα μας έρθετε?????

Επεξεργάστηκαν by mamma-mia

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Έτσι λέμε να έρθουμε, γιατί πρέπει η μάμυ μου να πάει στα 40 ενός γνωστού...και επειδή δεν οδηγεί, λέγαμε να κάνουμε όλοι μαζί μια εκδρομή. Οπότε, με την ευκαιρία, θα δει η Μαρίνα και το καρναβάλι το παιδικό!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλημερα!

μαρινακι καλως μας ηρθες! να σας ζησει η τοσοδουλα! αν μπορεις να την εχεις σε ενα δωματιο ξεχωριστα απο τον γιωργακη θα ειναι οτι καλυτερο...τουλαχιστον για κανα μηνα να δυναμωσει λιγο... το ξερω ειναι δυσκολο... αλλα προσπαθησε...

τατιανα μια χαρα τον βρισκω τον μικρουλη σου....

(((λεγκω))) υπομονη...

μαμμα μια μικρους σεισμους απο δω και περα κοριτσακι μου...

οσο για το καρναβαλι.... απο οταν ειμαστε ελευθεροι λεγαμε με τον συζηγο οτι θελουμε να ερθουμε αλλα ακομα να αξιοθουμε....θα το κανουμε καποια στιγμη πλεον μαζι με τα παιδια.....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ουφφφφφ τελείωσα τις δουλειές!!! Τα έχω παίξει σήμερα, από της 5 είμαι ξύπνια, αλπίζω το μεσημέρι να μου κάνει το χατήρι η μικρά και να κοιμηθούμε καμιά ωρίτσα.

Μάμαμια σε ευχαριστώ για τις ευχές ;)

Άρχισε να ρίχνει χιονόνερο...... μακάρι να χιονίσει.......

IxBZp3.png

Kαλημέρα!!!! Δηλαδη σημερα αν σας πω οτι η Ειρηνη κοιμηθηκε σερι 10.30 με 7 και μετα μαζι μου ως τις 9 και μετα χουζουρι ως τις 10.30 θα με κοπανησετε ασχημα ,ε???

Ομως εγω κοιμηθηκα 4-5 μια ωρα (παρεπιπτοντως Τονια καταλαβα κι εγώ τον σεισμο(!) 3-4 πρεπει να ηταν μολις ειχα ξαπλωσει...)

και μετα 7-9... αυπνοια δηλαδη ουτως η αλλως απλα χωρις το κοιμιζε...

Ντου πλακα εχουν οι "λιλιπουτειοι καρναβαλιστες", αν δεν βρεχει θα της αρεσει της Μαρινας.

Πατρουλα μου εχει λειψει...μα ειναι 2 ωρες δρομος γιατι δεν παω πιο συχνα? μμμμ

Ρενε να χαιρεστε τον μπαμπά σας!

Σημερα εχω ραντεβου με τον γιατρό πάω να δω το φασόλι...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...