Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βάζε ορό στη μικρή να τη βοηθά... Αλλά ειναι και φυσιολογικό να καθαρίζει η μυτούλα της...

Αν θες πες στο Γιώργο ότι επειδή είναι μωρό πρέπει όλοι να φοράτε μασκούλα για να την πλησιάζετε, ή να παίζετε το γιατρό με τη μάσκα και έτσι αν μπορέσετε να την προφυλάξετε λίγο...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Kαλησπερα κοριτσακια μου...

Εμεις ειμαστε κουρασμενοι οικογενειακος και να φανταστειτε οτι ο Κ.Οθωνακος δεν εχει κοιμηθει ακομα απαπαπαπαπα τι θα τον κανουμε αυτο το παιδι δεν ξερω πολυ ξενηχτεις ειναι..

Μαρινακι να σου ζησει η κουκλιτσα ... παντως σε τοσο μικρο μωρακι εγω εκανα χρηση το θηλαστρο και ανακουθηζομουν πολυ γιατι πρηζομουν και πολυ μετα την τριτη μερα , αλλα ας σου απαντησουν οι πιο εμπειρες...

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Διαφημίσεις

κ αλλο μωρακι ηρθε!!!!!:D:D:D:D να σας ζησει Μαρινα!!!!

πραγματικα τοσοδουλα πρεπει να ειναι!:D

το θηλαστρο ιιιιισως σε ανακουφισει..οι συμβουλοι δεν το συνιστουν παντως τις πρωτες μερες αν με το θηλασμο πανε ολα καλα. πραγματικη ανακουφιση θα βρεις βαζοντας κρυα φυλλα λαχανου στο στηθος και βγαζοντας λιγο γαλα με το χερι. αν δεν αντεχεις κ ετσι, θελει πολυ προσεκτικη χρηση του θηλαστρου , μην κανεις υπερπαραγωγη και εισαι χειροτερα μετα....

με τα λαχανα μη γελας, ε θα εισαι λιγο σαν σαλατα αλλα κανουν δουλεια τα ατιμα. εγω τωρα που παθαινω που κ που πετρωματα βαζω συνεχως φυλλα λαχανου κ περναει πολυ συντομα.

dsaki πεσ μου για τα μακαρονια με κιμα της μπεμπας μπας και φτιαξω και εγω για τον μπεμπη μου...

ειχα βαλει τον κιμα να βραζει, εβαλα τρεις φρεσκες τοματες, ενα κρεμμυδακι ξερο, μισο καροτακι , μετα απο λιγη ωρα ενα κολοκυθακι, το νερο ηταν σχετικα λιγο στην κατσαρολα (δεν ηταν σαν σουπα;)) και στο τελος εβαλα στην ιδια κατσαρολα να βρασουν και τα μακαρονια ολικης, παρακολουθουσα μεχρι να βρασουν μηπως ηθελε λιγο νερο και οταν ηταν ετοιμα εβαλα και το λαδακι.

η μικρη τα εφαγε με πολυ ανεση, φανηκε να της αρεσουν πολυ αν και η τοματα ηταν λιγο ξινη για τα δικα μου γουστα...;)

ολα τα υλικα που της εβαλα τα ειχα ξαναχρησιμοποιησει στη σουπα της μικρης οποτε αν κατι δεν το εχετε βαλει εσεις τσεκαρε το πρωτα για καμια αλλεργια;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Να σε ρωτησω ποση ωρα εβραζες τον κιμα πριν βαλεις τα λαχανιακα??

τις τοματες το κρεμμυδι και το καροτο σχεδον απο την αρχη τα εβαλα, το κολοκυθακι που δε θελει τοσο πολυ το εβαλα λιγο πριν τα μακαρονια....

συνολικα πρεπει να εβραζε ο κιμας καμια ωρα αλλα το κρεας που βαζω ειναι "ποντικι" που το χρησιμοποιω και για τη σουπα και θελει αρκετη ωρα να βρασει....:rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Axxxx Mαρινάκι συγκινηθηκα η γκάστρω!

Με το θηλαστρο να βγάζεις τοσο οσο να ανακουφιστεις, οχι ολοκληρο γευμα...θα μα πει και το φελινιο...

Καλωςηρθατε και παλι...και συγχαρητηρια που τα καταφερατε τοσο καλα και πηγαν ολα καλα και με φ.τ. μπραβο!

Μυρτούλι τελεια τα νεα, αντε πλησιαζει ο καιρός για το μπεμπάκο!!!

η Ειρηνη κοιμαται ηδη 3 ωρες, κι εγώ δεν ξαπλωσα νωρις σημερα, αφου δεν με παιρνει ο υπνος ειπα να παω κοντρα...

εστειλα και στον βαγγ παραγγελια απο τα Imaginarium και τωρα μαλλον θα παω για τουφες...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μαρίνα, να σου ζήσει η μικρούλα!

Για το θήλαστρο αυτές τις πρώτες μέρες κι εγώ θα έλεγα με φειδώ, γιατί η υπεραραγωγή είναι μπερδεμα... αν όμως δεν τα καταφέρνεις με το χέρι, καλύτερα αυτό παρά να υποφέρεις. Εμένα σ' αυτή τη φάση με βοηθούσαν τα συχνά χλιαρά ντουσάκια, αφήνοντας το νερό να τρέχει στο στήθος - μόνο τότε κατάφερνα να βγάλω γάλα "χειροκίνητα". Ήταν όμως και κατακαλόκαιρο, τέτοια εποχή είναι λίγο πιο δύσκολο αυτό.

Α, και μη σε αγχώνει καθόλου που είναι μικρούλα, απλά λένε ότι τα μικρά μωρά μπορεί να θηλάζουν λίγο πιο συχνά (που κι αυτό μπούρδα είναι, γιατί που ξέρεις πως θα ήταν η όρεξή τους αν ήταν μεγαλύτερα;;;). Η δική μου πάντως γεννήθηκε 2350, και βγήκε από το μαιευτήριο 2100!! Ήταν το πιο μικροσκοπικό γερό και τελειόμηνο μωρο που έχω δει ποτέ, αλλά μια χαρά τα κατάφερε και να θηλάσει και να πάρει βάρος...

Καλή συνέχεια!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Μου δίνεις πολύ κουράγιο Danceme! Τελικά για σήμερα το γλιτώσαμε το θήλαστρο καθώς η τοσοδούλα ξύπνησε μόνη τηε και έφαγε καλά και με ανακούφισε!

Μυρτώ πάρε σειρά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι!!!!!!!!Καλώς σας δέχτηκε το σπιτάκι σας!!!!!!!!Να σας ζήσει η τοσοδούλα!!!Κατοχυρώθηκε κι άλλο παρατσούκλι,η τσουλούφω και η τοσοδούλα!!!!!!!!

Καλημέρα σε όλες!!!!!

Πάλι μας ταρακούνησε ο Εγκέλαδος...μας χόρεψε όλο το βράδυ...φοβάμαι ρε γμτ,όχι για μένα,για το μωρό.....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Μαρινάκι καλωσήρθες!!!

να χαίρεσαι και πάλι τη τοσοδούλα σου!!! μπράβο κοριτσάκι που πήγαν όλα καλά με τον τοκετό!

μη χρησιμοποιήσεις θήλαστρο, κάνε ότι σου είπαν τα κορίτσια (μαλάξεις, χλιαρό ντους).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...