Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Σήμερα συνειδητοποίησα ότι σε 2,5 μήνες θα πρέπει να γυρίσω στην δουλειά και δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι..... :-(:-(:-( δε θέλω να αφήσω το μπουμπουκάκι μου...... θα μου λείπει αφάνταστα :(:(:( Πώς πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός!!!!!!!!!! :confused:

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα σας βάλω αύριο γρινιαρούλες γιατί σήμερα δεν προλαβαίνω.

Ρε γμτ πονάνε πάρα πολύ τα ράμματα σήμερα... παίζει να έχει σχέση με τον καιρό; Λες κι είναι πρώτες μέρες νοιώθω.

Λέγκω αν θυμάμαι καλά, κι εμένα σε άσχετες φάσεις με πονούσαν αρκετά, έβαζα όμως υπόθετα Voltaren που έκαναν καλή δουλειά

Και εμένα ακριβώς το ίδιο, μάλλον αρχίζουν θα θρέφουν και σε τραβάνε. Το υπόθετο Voltaren είναι όντως ένα και ένα ;)

Καληνύχτα σας, πάω για ντουζάκι και τούφα. Τα λέμε αύριο μουυυυτσσσσσ

IxBZp3.png

Λέγκ, πάρε το τζελ ξυλοκαϊνης! Μα, μαζί δεν το συζητάγαμε??? Δεν το είχα χρησιμοποιήσει βέβαια αλλά δεν μπορεί κάτι θα κάνει!

Ο διάδοχος σούπερ μαν έρχεται! Ωραίος και θρεμμένος εεε? Άντε ο γλυκούλης και αυτός! Τάτι μου μπράβο, με το μπαμπά της μπορεί να συμπεριφέρεται δαιφορετικά! όσο για τον μικρό πρίγκιπα τί να πώ? Δεν σου λέω σίγουρα παντως για την τσουλουφίτσα η οποία κοιμήθηκε μόλις τώρα μετά από άπειρο κλάμα και δεν μπορούσαμε με τίποτα να την κάνουμε καλά :(:(:(

Τί να είναι άραγε??? Άβυσσος!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Ω μωρέ Λενιώ,τί να χει η τσουλούφω???ό,τι και να'ναι γρήγορα περαστικά.Παίζει να είναι κανένα άλμα????Λέω εγώ τώρα....Καληνύχτα όμορφες...πάω και γω για τούφες!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Ds, για το λάδι δεν ξέρω και πολλά, αλλά το ηλιέλαιο δεν το εμπιστεύεσαι λόγω όσων έχουν ακουστεί έτσι δεν είναι; Οπότε ένα βιολογικό ηλιέλαιο δε θα ήταν καλή λύση; Το λέω γιατί αυτό νομίζω έχει την πιο διακριτική γεύση και μπαίνει σε γλυκά.

λες εε??γενικα για τη μικρη τουλαχιστον ολα βιολογικα τα παιρνω, απλα δεν ξερω με ηλιελαιο απο τοτε δεν το θελω καθολου, μαλλον και ψυχολογικο θα ειναι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μπορει να το παρω τελικα ...θα δω....

παντως για το αν φουσκωνει πολυ δε μου ειπε καμια.....pls οποια ξερει για να ξερω σε τι φορμα να το ψησω....:)

Σήμερα συνειδητοποίησα ότι σε 2,5 μήνες θα πρέπει να γυρίσω στην δουλειά και δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι..... :-(:-(:-( δε θέλω να αφήσω το μπουμπουκάκι μου...... θα μου λείπει αφάνταστα :(:(:( Πώς πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός!!!!!!!!!! :confused:

κουραγιο ΡΕΝΕ μου καταλαβαινω πως νιωθεις και εγω δε θα αντεχα σε αυτη τη σκεψη......απορω πως τα καταφερνουν οι αλλες μανουλες το καφε...μαλλον θελει πολυ δυναμη και υπομονη!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ααα κι έλεγα τί άλλο ήθελα να πω.

Ντ Σ, σαν κέηκ φουσκώνει... Αν τη βάλεις σε στρογγυλή φόρμα κέηκ είναι ότι πρέπει, για να μοιάζει και με τούρτα...

Πάντως αν βάλεις και ελαιόλαδο μια χαρά θα είναι... Εγώ τέτοιο χρησιμοποιώ πάντα και βάζω και πιο λίγο από τις συνταγές...

Αυτά από μαγειρικές συνταγές. Όσο για τη δουλειά, Ρένε, έχει και αυτό την ομορφιά του. Θα ξεσκάσεις λίγο και θα γυρνάς με μεγαλύτερη όρεξη για παιχνίδι...

Κοριτσάκια τι μου κάνετε?Εμείς επιστρέψαμε επιτέλους από χτες σπίτι μας κρατώντας την κουκλίτσα μας αγκαλιά! Διάβασα στα γρήγορα τις προηγούμενες σελίδες και θέλω να σας ευχαριστήσω όλες πολύ-πολύ για τις ευχές!

Όλα πήγαν καλά τελικά, σωματικά η γέννα ήταν πανεύκολη αλλά ψυχολογικά ταλαιπωρήθηκα πολύ! Πήγαμε στο μαιευτήριο στις 2μ.μ., στις 4.30 μου βάλανε τεχνητούς πόνους αν και ψιλοείχα και δικούς μου όμως δεν καταλάβαινα τίποτα, κατά τις 6 μου σπάσαν τα νερά (επίσης δεν κατάλαβα τίποτα) που ήταν λίγο κιτρινωπά κατά τις 7.30 και χωρίς να έχω ιδιαίτερους πόνους έπεσαν κάμποσες φορές οι παλμοί του μωρού και σε συνδυασμό με το γεγονός οτι η εξέταση που έκανα την προηγούμενη είχε διπλασιαστεί και ο γιατρός μου είχε τρομάξει, άρχισαν να μου κάνουν νύξη για καισαρική. Με πήρε πολύ από κάτω, επαναλάμβανα συνέχεια αν θα αλλάξει κάτι αν γεννήσω λίγες ώρες νωρίτερα, προσπαθούσα να κερδίσω χρόνο λέγοντας ότι αν πρόκειται να κάνω καισαρική θα κάνω ολική νάρκωση κ.α. μέχρι να έρθει ο αναισθησιολόγος να με πείσει και καλά για το αντίθετο τους και ενώ είχα 2-3 διαστολή και ελάχιστους πόνους, τους ήρθε αναλαμπή να κάνουμε επισκληρίδιο το ένα μόνο φάρμακο που είναι πιο ήπιο αναλγητικό και βοηθάει να μαλακώσει ο τράχηλος, χωρίς να σταματάει τις συσπάσεις. Κατά τις 8.30 έγινε κι αυτό και μετά έφτιαξαν οι παλμοί του μωρού. Λίγο πριν τις 10 άρχισα να έχω 4-5 δυνατούς πόνους με εξετάζει ο γιατρός και είχα τελεία διαστολή οπότε τρέχοντας μπήκαμε στο χειρουργείο και μου βάλανε στο δρόμο το άλλο φάρμακο της επισκληριδίου και με 3 σπρωξίματα γλίστισε το κοριτσάκι μας! Η απόλυτη αγαλίαση! Τυλιγμένο με το λώρο στο λαιμό μία φορά αλλά πολύ σφιχτά και μάλλον αυτός ήταν ο λόγος που έχανε παλμούς απ΄ότι είπαν! ΜΟυ την άφησαν στην ανάνηψη ένα δύωρο και μετά θα τη μεταφέρανε στη μονάδα γιατί λόγω του θέματος που είχα εγώ χρειαζόταν περαιτέρω εξετάσεις. Την άλλη μέρα ήμουν τελείως χάλια, ειδικά όταν κατέβηκα στη ΜΕΝΝ και είδα τα μωράκια στις θερμοκοιτίδες με τα σωληνάκια κ.α. Ευτυχώς μετά από κάμποση δική μου γκρίνια και επιμονή το ίδιο απόγευμα ανεβάσαν τη μπουμπού στον όροφο και την είχα πια μαζί μου! Όλες οι εξετάσεις της ήταν πολύ καλές και ενώ ήταν πάρα πολύ πιθανό να κάνει ίκτερο λόγω του θέματος με το αίμα αλλά και του ότι ήταν πολύ μικρό μωράκι δεν έκανε τίποτα! Όλα καλά λοιπόν και τώρα παλεύουμε με το θηλασμό γιατί ομολογώ είμαι πολύ αγχωμένη που είναι τόσο μικρούλα. Ακόμα είναι στη φάση που κοιμάται συνέχεια και την ξυπνάω ανά δύωρο για φαγητό. Το στήθος μου έχει αρχίσει και πονάει πάαααρα πολύ αφού το γάλα τρέχει συνεχώς και γίνομαι χάλια, αλλά η μικρούλα κάνει μικρά γεύματα και δε με ανακουφίζει ιδιαίτερα! Έχει νόημα να χρησιμοποιώ θήλαστρο (ήδη έβγαλα ένα γεύμα) ή θα κάνω τα πράγματα χειρότερα?

Όχι σεντόνι, παπλωματοθήκη ολόκληρη έγραψα! Τόσο αναλυτικά περιγραφή τοκετού δε νομίζω να ξαναέκανε καμία!:lol:!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ντ Σ, σαν κέηκ φουσκώνει... Αν τη βάλεις σε στρογγυλή φόρμα κέηκ είναι ότι πρέπει, για να μοιάζει και με τούρτα...

Πάντως αν βάλεις και ελαιόλαδο μια χαρά θα είναι... Εγώ τέτοιο χρησιμοποιώ πάντα και βάζω και πιο λίγο από τις συνταγές...

thx!!!:D:D:D:D:D

το ελαιολαδο μας ειναι και λιγακι βαρυ, ειναι δικης μας παραγωγης ειναι super σε χαρακτηριστικα αλλα οντας μερακληδες οι σπαρτιατες (καταγωγη του καλου μου;););)) ειναι καπως βαρυ για γλυκα .....:rolleyes::rolleyes:φοβαμαι μηπως μυριζει και πιο εντονα απο οτι πρεπει....

thx παντως, θα δω με το λαδι...

ελπιζω να εχετε ησυχη νυχτα....;););)

Είσαι ο άγγελος μου!!

Γεια σου Μαρινάκι!!!! όλα καλά λοιπόν! Καλά πόσο μικρή είναι δηλαδή??

Νομίζω χωρίς να είμαι και σίγουρη ότι το θήλαστρο σε αυτή τη φάση μπορεί να σου κάνει χειρότερα τα πράγματα. Βγάζε με το χέρι στο μπάνιο για να ανακουφιστείς και να κάνεις μασάζ όταν κάνεις ντους στο στήθος σου με χλιαρό νερό και σαπουνάδα!

Ο Γώγος τί είπε? Πώς αντιδρά??? Άντε καλώς ήρθε και η τοσοδούλα!!!!!!!!

marinaki μπραβο σας!!!!!

συγχαρητηρια !!!να σας ζησει το μπουμπουκακι σας!!!!!!!

ολα να πανε καλα απο δω και περα:):):):):)

δεν ξερω για το θηλαστρο ελπιζω να σου απαντησει καποια που να γνωριζει πιο πολλα για τη χρηση του τοσο νωρις, εγω χρησιμοποιησα αργοτερα και ετσι οι συμβουλες μου θα ειναι αχρηστες..;)

παντα γερη να ειναι και καλοτυχη!!!!!!!!

καλη συνεχεια!!!!!!;):)

Είσαι ο άγγελος μου!!

Η τοσοδούλα μας γεννήθηκε 2.610 και τώρα είναι 2.520 περίπου! Τοσοδούλα σας λέω!!! Ο Γωγουλίνος μου έχει τρελαθεί, θέλει να την αγκαλιάζει διαρκώς αλλά προσπαθούμε να τους κρατάμε σε απόσταση γιατί τις μέρες που ήμουν στο μαιευτήριο είχε πυρετό και ο βήχας και η μύξα εξακολουθούν! Βέβαια προς το παρόν έχει διαρκώς (διαρκώς όμως!!!) κάποιον να ασχολείται μαζί του γιατί δεν κάθεται ούτε 5' μόνος του να παίξει! Τώρα τι θα γίνει από εβδομάδα που θα μείνουμε μόνοι μας, δεν έχω ιδέα! Εντομεταξύ ρίξαμε προηγουμένως και στη μικρή ορό γιατί ψιλορουθούνιζε και φτερνιζόταν!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...