Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γεια σας τσουπρες!

Λεγκω, τι παιδι ειναι αυτο? Καλυτερος απο οτι φανταζομουν!!! Ειναι τελειος,και φυσικα εχει κατι το οικειο. Ο Θοδωρης ειναι, ο γιωργος ειναι,δεν καταλαβαινω! Εχω σκασει η γυναικα που δεν το εχω δει απο κοντα, αλλα που θα μου παει, δεν ειναι στο χερι του πες του!!!

Εμεις συνεχιζουμε στους ρυθμους μας, χεσιμο, χεσιμο, χεσιμο!!! Α, εχει κ γκρινια, οχι απο πονο, φαινεται εχουν σπασει κ τα δικα του νευρα. Επιπλεον, κολλησα (δεν ξερω απο που,δεν εχω δει ανθρωπο) κ ενα βλαμμενο συναχι κ η ομορφια συνεχιζεται!

Αυτοί οι μαρκαδόροι που σου λένε οι συνάδερφοι μήπως είναι από αυτούς που διαφημίζουν στο τελεμάρκετινγκ?

μπαααα, αυτοι ειναι εντελως μαπα, τρελλη απάτη!

Κορίτσια και εμενα δεν φόραγε παντόφλες και κάλτσες καθόλου μέχρι φέτος που φοράει κάλτσες και βρακί και τίποτα άλλο μέσα στο σπίτι...

με τοση ζεστη που εκανε, τοτε που ο Μικ ηταν αρρωστος, τρομαξε το παιδι κ τα εβγαλε όλα!

Afrodite, εγώ θυμάμαι να έχω πόνους στα πόδια στην ανάπτυξη -όχι στα 2 βέβαια, αλλά στα 8-9-10 και βάλε. Περαστικά στο Αγγελούκο!

αμα θυμοσουνα κ τους πονους που τυχων ειχες στα δυο κοπελια.... εγω με το ζορι ανακαλω γεγονοτα που εγιναν οταν ημουν 10!

Τελικα ο Θοδωρης με τον Μητσο ταιριαζουν πολυ! Αν ηταν δυνατον να ηταν ολη μερα στην μπανιερα δεν θα ειχε απολυτος κανενα προβλημα.

βαλτε κ τον αγγελο στο κλαμπ, μαλλον στη μπανιερα! Να εχει σηκωθει η τριχα,να εχει μελανιασει απο κρυο, αυτος να γελαει κ να μη θελει να βγει με τιποτα!

Σας ειπα???? ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφροδιτάκι μου γρηγορα ξου ξου ξου χεθιματακια και συναχια!!!!

Οι φωτό Λεγκούλι είναι όλα τα λεφτά είναι πολυ γλυκός!!!!! Και ο Θοδωρής εχει γινει κουκλί λεμε!!!!

Εφτιαξα μια μακαροναδα και με φουσκωσε, με την πρωτη μπουκια στουμπωνω...@αμω τη δυσπεψια μου μεσα... απο την αλλη καλυτερα να μην παρω και κιλά!

πολύ κρυο σημερα... το Σαββατο λετε να εχει τουλαχιστον κανα ηλιο μπας και συναντηθουμε?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Kόβω μια μακριά λουρίδα αλουμινόχαρτο από το ρολό και τη διπλώνω στα 4 κατά μήκος. Έτσι φτιάχνω μια πολύ στενόμακρη λουρίδα. Για το τετράγωνο, εγώ χρησιμοποίησα ένα κουτί ζαχαροπλαστείου που είχα για καλούπι και τύλιξα τη λουρίδα γύρω-γύρω, τσακίζοντας προσεχτικά τις γωνίες. Μετά έβγαλα το κουτί από μέσα, τοποθέτησα το άδειο τετράγωνο στο δίσκο μου και voila!

Μπορείς να βάλεις και κανένα συρραπτικό στις άκρες για να μην πετάνε και να γίνει πιο σταθερό. Εγώ δεν έβαλα.

DPYUp2.png EYukp3.png

Kόβω μια μακριά λουρίδα αλουμινόχαρτο από το ρολό και τη διπλώνω στα 4 κατά μήκος. Έτσι φτιάχνω μια πολύ στενόμακρη λουρίδα. Για το τετράγωνο, εγώ χρησιμοποίησα ένα κουτί ζαχαροπλαστείου που είχα για καλούπι και τύλιξα τη λουρίδα γύρω-γύρω, τσακίζοντας προσεχτικά τις γωνίες. Μετά έβγαλα το κουτί από μέσα, τοποθέτησα το άδειο τετράγωνο στο δίσκο μου και voila!

Μπορείς να βάλεις και κανένα συρραπτικό στις άκρες για να μην πετάνε και να γίνει πιο σταθερό. Εγώ δεν έβαλα.

ευχαριστώ!!!!!!!

Διαφημίσεις

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=qZE9HK2HJnI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=qZE9HK2HJnI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

A, ρε Αφροδιτάκι, παρόλο που έχεις πήξει στο σ#$%ό, διατηρείς ακέραια τη ρομαντική σου διάθεση!!! Εύγε! :) :) :)

Γύρισα από Χασιάκο, ο μπέμπης έφτασε αισίως τα 2800, όλα καλά, η Λήδα έβηχε χθες όλο το βράδυ, έχει καταπιεί μπολικη μύξα και ήρθε κι έδεσε το πράγμα!!!

Ορίστε, συνέχεια έχω την αίσθηση ότι κάτι έχω ξεχάσει! Τα χρόνια πολλά για τον Κωστή, Ελιζάκι να τον χαίρεσαι τον ομορφούλη σου!!!

καλησπέρα και περαστικά στα αρρωστούλια!

η Σοφία εξακολουθεί τις προσπάθειες να μπουσουλήσει, αλλά εξακολουθεί να μην τα καταφέρνει. Σηκώνει τον πωπό της όπως είναι μπρούμυτα, το κουνάει μια δεξιά μια αριστερά, προσπαθεί να πάει μπροστά, δεν τα καταφέρνει, εκνευρίζεται και γυρίζει ανάσκελα. Αλλά λογικά είναι ζήτημα ημερών.

Εν τω μεταξύ έκανα μία μεγάλη ανακάλυψη: το φυστικοβούτυρο!!!!! Καλά, είναι φοβερά νόστιμο! Εννοείται βιολογικό χωρίς συντηρητικά και ζαχαρο-αλάτια.

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα, να πω, σμακ!

Γκρουμφφφφφφ.........Καλησπέρα!

Αφροδίτη μου στο εύχομαι να γίνεται όλοι καλά άμεσα ...

μας έχεις λείψει αφάνταστα...

Την νυχτα η Άννα ξύπνησε 10.000 φορές, κάθε ώρα ενώ ο μπέμπης κοιμόταν μακάριος. Εντωμεταξύ είναι τοσο γλυκουλης που μουρχεται να τον σηκώσω εκεί που κοιμάται να τον φιλήσω αλλά συγκρατιεμαι...

Σήμερα την έντυσε ο Μικ και την κατέβασε στο σχολικό γιατί εγώ απλά αρνιόμον να το ζήσω αυτό το σκηνικό άλλη μία μέρα...Τεσπα σήμερα ήταν λίιιιγο πιο δεκτική.

Λεγκ παω να δω φωτος...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Λοιπόν, Αφροδίτη φοβερή ταινία, όπως και όλες του Wong Kar Wai... αγαπημένος!

Μυρτώ τέλεια τα νέα για τον μπεμπάκο, άντε λίγες μέρες μείνανε και θα έχει και η Λήδα τον personal μπέμπη της!

Αρεταίειο μια χαρά μαθαίνω ότι είναι άνοιξαν και τον κάτω όροφο, σούπερ φιλενάδα είμαι ενθουσιασμένη...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

γεια σας κοπελιες...γυρισαμε προν λιγο απο τη γλυφαδα, δε βρηκα καλτσοπαπουτσακια που να μου φενεται πως η μικρη θα τα κρατησει στα ποδια της....:(:(:(

της πηρα απο το zara home κουταλακια, που δεν ενθουσιαστηκε κιολας....:(:(

οποτε γενικα τζιφος τα ψωνια σημερα....

για το λαδι στο σοκοταχινοκεικ...αν βαλω αμυγδαλελαιο τι λετε???αφου το σησαμέλαιο λετε πως ειναι εντονο....

επισης δε μου ειπατε φουσκωνει πολυ?????

Δεν της φοράς τα φορμάκια που έχουν μέσα και τα ποδαράκια?

της φοραω αλλα μονο στον υπνο, γιατι οταν σουλατσαρει στο σπιτι δεν τα βολευομαστε αφου οταν σηκωνεται ορθια δε "καθονται" καλα και τα παταει ή μπαινει το ενα ποδι στο αλλο πατζακι:rolleyes:

περαστικα με τη θηλη....(παλι):(

Ανεβάζω φωτό στο φατσοβιβλίο απ'το νέο μέλος!;)

βρε λεγκω εμεις εδω τιποτα????:(:(:(:(:(:(:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Γεια κι απο μένα!

Πιφ-πιφ, παλιοδουλειά... όλο μισοδουλεύω κι όλο πίσω μένω. Σκατούλες.

Κατα τα λοιπά, η μικρή τελικά τη σκαπούλαρε τη γρίππη ή ό,τι ήταν αυτό που την τριγυρνούσε, απλά με μια σχετική υποτονικότητα. Η οποία σ' αυτή τη φάση καθόλου δε με χαλάει... (άκαρδη μάνα)

Ds, για το λάδι δεν ξέρω και πολλά, αλλά το ηλιέλαιο δεν το εμπιστεύεσαι λόγω όσων έχουν ακουστεί έτσι δεν είναι; Οπότε ένα βιολογικό ηλιέλαιο δε θα ήταν καλή λύση; Το λέω γιατί αυτό νομίζω έχει την πιο διακριτική γεύση και μπαίνει σε γλυκά.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

περαστικα με τη θηλη....(παλι):(

Σε ευχαριστώ, αν και αυτή τη φορά δεν είναι τόσο έντονος ο πόνος και ελπίζω να μην γίνει ;)

βρε λεγκω εμεις εδω τιποτα????:(:(:(:(:(:(:(

Έλα μου ντεεεεε :tongue:

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...