Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλησπέρα!

ds και εμενα βγαζει μονος του τις καλτσες του 100 φορες την ημερα και περπαταει ξυπόλυτος στο πλακάκι...τι να κανω το πήρα απόφαση...

του ειχα παρει απο μοδερκερ κατι παπουτσοκλατσακια αλλα τα εχω μονο για εξω οταν κανει κρυο γιατι στο σπιτι αν και εχουν αντιολισθητικό και πάλι γλιστρανε...

λεω και εγω να κανω την τουρτα μόνη μου και προσανατολίζομαι να κανω μια ευκολη συνταγη τιραμισου που κανει η αδερφη μου...αλλά εχω το εξης θέμα...την κανει μεσα σε ενα μεγαλο μακροστενο ταπερ για να στεκεται...φυσικα αυτο δεν ειναι ωραιο για εμας και εχω ετσι ενα θέμα πως θα κανω τα σαβουαγιαρ να στεκονται χωρις να ακουμπάνε πουθενα...καμιά ιδέα?:roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδώ

Πρώτη τούρτα γενεθλίων

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=4135

;)

thx!!!:):):)

(Ντιεσάκι και Ρενε όπως καταλαβαίνετε δεν πρόλαβα να πάω ταχυδρομείο...)

dont worry!!!;);)

περαστικα!!!:)

Κ εμενα τα ιδια με τα καλτσακια αλλά έκανα τα εξης:

Πήρα από πρεναταλ, μουγερ, μαδερκεαρ καλτσακια που από κατω έχουν πάτο λαστικο ή σιλικονης(όχι μονο καψουλάκια ολόκληρο πάτο)

επίσης της φοράω τα πλεκτα καλτσουνάκια (τα ειχε πλεξει η γιαγια όταν ημουν εγω μωρο) πάνω από τις κάλτσες της κ δεν τις βγαζει..αυτα ίσως να γλιστρανε λίγο όταν κανει τα πρώτα βηματακια) κ τα μαλακα παπουτσια αγκαλιας κάνουν δουλεια αλλά φοβαμαι μήπως κανουν κακο στο ''σχημα'' του ποδιου...

ειχα σκεφτει και εγω τετοια πλεχτα καλτσακια που εχουν και ενα κορδονακι και δενουν κιολας για να μην βγαινουν....ξερετε αν πουλανε τετοια γιατι εμεις μπορει να εχουμε και προγιαγιαδες ομως ειναι ακαματρες και δεν πλεκουν....lololol;):tongue:

ds και εμενα βγαζει μονος του τις καλτσες του 100 φορες την ημερα και περπαταει ξυπόλυτος στο πλακάκι...τι να κανω το πήρα απόφαση...

του ειχα παρει απο μοδερκερ κατι παπουτσοκλατσακια αλλα τα εχω μονο για εξω οταν κανει κρυο γιατι στο σπιτι αν και εχουν αντιολισθητικό και πάλι γλιστρανε...

λεω και εγω να κανω την τουρτα μόνη μου και προσανατολίζομαι να κανω μια ευκολη συνταγη τιραμισου που κανει η αδερφη μου...αλλά εχω το εξης θέμα...την κανει μεσα σε ενα μεγαλο μακροστενο ταπερ για να στεκεται...φυσικα αυτο δεν ειναι ωραιο για εμας και εχω ετσι ενα θέμα πως θα κανω τα σαβουαγιαρ να στεκονται χωρις να ακουμπάνε πουθενα...καμιά ιδέα?:roll:

θα τους ριξω μια ματια..!!!!thx!!

για το γλυκο, δεν ξερω ακριβως πως ειναι, αλλα αμα το εκανες σε μια απο τις φορμες της μιας χρησης και μετα, οταν ειχε σταθεροποιηθει το γλυκο την εκοβες προσεκτικα και την πεταγες.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

λεω μηπως πετυχαινε....:rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλησπέρα!

Υπομονή στις μαμάδες των δίχρονων, ένας χρόνος είναι, θα περάσει!

Η Ευτυχία μου τραγουδάει το αχ κουνελάκι με χορογραφία!!! Είναι πολύ γλυκιά! κουκουβάαααα!:D:D

Τζεν, κάντο σε στρογγυλή φόρμα για τούρτες, αυτή που ανοίγει μετά και βγαίνει το στεφάνι γύρω γύρω. Λογικά αν έχει παγώσει καλά θα στέκεται! Αλλιώς σε κανένα ωραίο πυρέξ;

Δεν θυμάμαι τι άλλο διάβασα...:rolleyes:

Πάω να μαγειρέψω φασολάδα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλησπέρα σας.

Καλά σήμερα η μικρά με πήγε καροτσάκι.... ξύπνησε νωρίς, κοιμήθηκε μετά aπό καμιά ωρίτσα στο βζ για 1 ώρα και ξαναξύπνησε. Το μεσημέρι πάλι άλλη μια ώρα ύπνο στο βζ, όπως και το απόγευμα.Μα τί στο καλό την ημέρα μόνο στο στήθος θα κοιμάται????? :confused:

Α, και δεν σας είπα το καλό...... πάλι άρχισε να με ενοχλεί η θηλή :evil::evil::roll: όμορφα, έεεεεεεεεεεεεεε???????????????

Marlie μην ανησυχείς για την κρεμούλα και περαστικούλια σου.

Ds γιατί δεν της φοράς καλσονάκι? Πάντως, τέτοια παντοφλοπαπουτσάκια έχεουν και τα JUMBO ;)

IxBZp3.png

Κ

Α, και δεν σας είπα το καλό...... πάλι άρχισε να με ενοχλεί η θηλή :evil::evil::roll: όμορφα, έεεεεεεεεεεεεεε???????????????

Marlie μην ανησυχείς για την κρεμούλα και περαστικούλια σου.

Ds γιατί δεν της φοράς καλσονάκι? Πάντως, τέτοια παντοφλοπαπουτσάκια έχεουν και τα JUMBO ;)

το σκεφτηκα για το καλσον αλλα δε μου φενεται πολυ υγιες να το εχω το παιδι με το καλσον μεσα στο σπιτι , να μην αναπνεει το δερματακι της:(

τα παντοφλοπαπυτσακια του jumbo τα βγαζει:rolleyes: για αυτο ρωτησα για αυτα με τα κορδονιακια;);)

παντως αυριο θα παω και στη γλυφαδα στο calzedonia, mothercare και prenatal να δω....τι θα δω...

για τη θηλη σου τελικα ειχε βγει το πορισμα πιο ηταν το προβλημα ή απλα με ολα αυτα που εκανες περασε και δεν καταλαβαμε ποτε ποιο ηταν το προβλημα???:rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Βάλτε κι εμάς στο club με τα πείσματα.

Το τι συμφωνίες κάνουμε για να ντυθούμε, κοιμηθούμε κλπ κλπ δεν περιγράφεται...

Όταν όμως συμβαίνει στις 5 τα ξημερώματα... δεν παλεύεται με τίποτα...

σήμερα το πρωί στις 6 ξαπλώθηκε φαρδύς πλατύς στο μάρμαρο και αρνούνταν τα πάντα...

Ωστόσο, μπορώ να πω ότι με τον ύπνο δεν έχουμε προβλήματα, ούτε με το Γιώργο ούτε με τη μικρή. Μπορεί να κοιμάμαι κι εγώ στις 10 γιατί είμαι ψώφια από ολόκληρη την ημέρα, αλλά... κοιμόμαστε

Σήμερα, νομίζω ότι χτύπησα το joker!

Ήταν και οι δύο γονείς μου στο σπίτι και ο Γιώργος κόλλησε στον μπαμπά μου

οπότε πήρα τη μικρή και κοιμηθήκαμε 3 ώρες το μεσημέρι. ΤΕΛΕΙΑ!

Το βράδυ στις 8 κοιμήθηκε ο Γιώργος και στις 9:15 η Ναταλία!

Αφού στήσαμε με το Βασίλη 3 βιβλιοθήκες και τακτοποιήσαμε το γραφείο...

899667.png226174.png

το σκεφτηκα για το καλσον αλλα δε μου φενεται πολυ υγιες να το εχω το παιδι με το καλσον μεσα στο σπιτι , να μην αναπνεει το δερματακι της:(

τα παντοφλοπαπυτσακια του jumbo τα βγαζει:rolleyes: για αυτο ρωτησα για αυτα με τα κορδονιακια;);)

παντως αυριο θα παω και στη γλυφαδα στο calzedonia, mothercare και prenatal να δω....τι θα δω...

για τη θηλη σου τελικα ειχε βγει το πορισμα πιο ηταν το προβλημα ή απλα με ολα αυτα που εκανες περασε και δεν καταλαβαμε ποτε ποιο ηταν το προβλημα???:rolleyes:

Δεν της φοράς τα φορμάκια που έχουν μέσα και τα ποδαράκια?

Με τη θηλή μάλλον για μυκητίαση πρόκειται, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Θα το ξεπεράσουμε και αυτή τη φορά, τί θα κάνουμε ;)

Καλημέρααααααα

Αχ από το Σ/Κ ξεκινάνε τα πρώτα χιόνια του χειμώνα :D:D:D πολύ μου αρέσει..... τζακάκι, καμία ταινία (με άπειρα διαλείματα βέβαια), το κοριτσάκι μου κοντά και έξω να ρίχει χιόνι....... τέλεια

Καλημέραααααα

IxBZp3.png

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε κοπελιές;;;

Εμείς σήμερα ξημερώσαμε συναχωμένοι..ολο το βράδυ δεν κλείσαμε μάτι (εκτος απο τον μπαμπά που πέφτει σε χειμερία)...κάνω άσκηση αγρυπνίας για το ανερχόμενο αστέρι!!!:tongue:

Ρενέ που έχει χιόνια;;;

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε κοπελιές;;;

Εμείς σήμερα ξημερώσαμε συναχωμένοι..ολο το βράδυ δεν κλείσαμε μάτι (εκτος απο τον μπαμπά που πέφτει σε χειμερία)...κάνω άσκηση αγρυπνίας για το ανερχόμενο αστέρι!!!:tongue:

Ρενέ που έχει χιόνια;;;

Θα έχει το Σ/Κ όπως λέει η ΕΜΥ - το καλό που τους θέλω.

Κουράγιο, εμείς τώρα ξεμπερδέψαμε με την ιωσούλα - 2 βδομάδες τραβιόμασταν!!!!!!

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έκανα αυτό πριν 2 χρόνια:

Φτιάχνουμε μια στρογγυλή φόρμα χωρίς πάτο από αλουμινόχαρτο την ακουμπάμε στην πιατέλα μας και στρώνουμε τα μπισκότα στον πάτο.

Γίνεται και σε τετράγωνο μια χαρά, το έκανα φέτος:D

ΚΑλημέρα!

Σήμερα ο υπολογιστής μου έχει φάει κολλημάρα και από το πρωι τραβιέμαι να τον συνεφέρω:mad::-x και έχω και μπόλικη δουλειά:mad:

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημεραααααα... ησυχία στο καφέ! Τρέχουμε τρέχουμε;;;:lol:

Μαριλένα παιδί μου σε σακάτεψε η κακούργα η φίλη σου!!!:tongue: Τι τα θελες μαρηηηηη τα ακροβατικά;;; Και για να χουμε καλό ρώτημα τι είναι αυτά που πήγατε και κάνατε;

Θέλω χιονιαααααααααα αλλά αμα γίνεται καθημερινή μπας και κρατήσω τον γιωργάκη καμια μέρα παραπάνω στο σπίτι! Μόλις είχα γεννήσει τον θοδωρίκο μετά από λίγες μέρες χιόνισε... Σοφούκα εσύ πρέπει να γέννησε μέσα στα χιόνια σωστά;

Φέλια κράτα γερά!

Εύη αυτά που γράφεις για τον ύπνο είναι σκανδαλώδη... Εγώ χθες έκοβα δρομολόγια μία στο ένα μία στο άλλο... στα ταυτόχρονα έστελνα αντιπρόσωπο

Ανεβάζω φωτό στο φατσοβιβλίο απ'το νέο μέλος!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...