Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Βάσω αν δεν σε ενοχλεί σ΄αυτή την φάση να το πίνεις με 1-2 πορτοκάλια στυμμένα 1/2 ώρας πριν φας..είναι δύσκολο αλλά βοηθάει πάρα πολύ...

Ο Γιώργος θέλει μπάνιο αλλά επειδή τον κάνουμε όρθιο κλείνει την βρύση ,κάνει νερά και γενικά δεν στεκεται..πλαστουράει σαν τρελό με αποτέλεσμα να βγαίνουμε σαν παπιά οι τρεις μας απο την τουαλέτα.

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Calzedonia τα πήρα,είναι αυτά που έχουν κάτι ζωάκια απο πάνω και φοριούνται σαν χαμηλό μποτάκι κάλτσα...πρόσεχε όμως γιατί γλιστράνε..πρέπει να δεις αν εχουν αντιολισθιτικο πάτο να μην γυαλίζει δλδ απο κάτω.

thx!!!θα τα προμηθευτω αμεσα;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα!

Τεράστια επιτυχία η τούρτα του σπιτιου:cool::cool:. Στο τέλος, αφού γλύψανε την πιατέλα, με βρίζανε που δεν την έκανα μεγαλύτερη:lol:.

Για όσες ρώτησαν, έκανα την all time classic Black Forest της Λαμπρινής, αλλά αντί βύσσινο έβαλα ανανά.

Η τούρτα του σχολείου, πολύ καλή μου είπε ο Κωστής αλλά στην πραγματικότητα δεν έχω ιδέα...έκανα ένα τουρλουμπούκι -μπισκοτοβάση, τσηζκεϊκογέμιση-καραμελοεπικάλυψη.

Ds, για τούρτες κλπ υπάρχει θέμα στο παρεντς. Βάλε στο ψαχτήρι "Πρώτη τούρτα γενεθλίων". Εγώ γενικά χρησιμοποιώ ελαιόλαδο αντι των σπορέλαιων και δεν με ενοχλεί γευστικά.

Όσο για τις κάλτσες, και η Σοφία τις βγάζει συνέχεια -μάλλον της φεύγουν, όχι επίτηδες. Εγώ τελικά της φοράω μαλακά παπουτσάκια αγκαλιάς και δεν τα πολυβγάζει. Διαφορετικά, πριν προλάβω να της βάλω τη μια κάλτσα έχει ήδη βγει η άλλη:rolleyes:

Afrodite, εγώ θυμάμαι να έχω πόνους στα πόδια στην ανάπτυξη -όχι στα 2 βέβαια, αλλά στα 8-9-10 και βάλε. Περαστικά στο Αγγελούκο!

ΡΕΝΕ, μπράβο βρε, είστε σε καλό δρόμο για το φαγητό:D:D

Λέγκωωωωω, θές το ρηλάξ μου?

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα!!!!!!!Με λένε Τόνια και είμαι καλά!!!!

Ευάκι,δεν βάζεις τίποτα άλλα μαντζούνια μέσα?????τίποτα βότανα και τέτοια?????

Καλημέρα.

Δεν βάζω μαντζούνια, αλλά έχω βρει συνταγές στις οποίες μπορείς να βάλεις.

Ωστόσο, μόνο το λάδι και το κερί κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους...

899667.png226174.png

eliza

thx!!

το ψαχτηρι δε μου βγαζει κατι ιδιατιερο....:( θα το ψαξω πιο διεξοδικα μετα!!!

συγχαρητηρια και για το παρτακι σας και για την τουρτιτσα της μαμας!!!!:);)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Μμμμ τους κόβω να ξεγυμνώνονται και οι 2 και να χοροπηδάνε στους καναπέδες φωνάζοντας ψωμί, παιδεία, ελευθερία..:lol:

:lol::lol::lol: Στανταρ!!! Για τα μάταλα έτοιμα τα βλαστάρια μας!

Eγώ που έχω πόνους στα κόκκαλα τώρα λέτε να πάρω μπόι;;;:tongue: (κρύο;)

Ελιζάκο μου να κάνω την ερώτηση στον αδελφό του γιωργου γιατί είναι ικανός να του το χουν δώσει και να χει ξεχάσει να το φέρει το ρεμάλι:cool: αλλιώς θα στο δανειστώ για λιγάκι!

Ρε Βασούλι, αμα ξεκινήσεις τόσο που θα φτάσεις; Πλακώσου στα φιλετάκια και κάνε λίγο κουράγιο να φυγει το πρώτο τρίμηνο... μετά θα πάρεις τα πάνω σου από διάθεση και αντοχές!

Φελιαααααα, μικρό μουρλοκομείο πλησιάζεις και σύ εεε; Ο μικρούλης δεν κλαίει και δεν κοιμάται δηλαδή όπως ήταν κι ο θοδωρής αλλά ακόμα είναι νωρίς για να πω κάτι... κοντός ψαλμός!!!

Ο Θοδωρής με το νερό έχει τρέλα! Στην θάλασσα έπεφτε με το κεφάλι και τον ψαρεύαμε... δεν μπα να πινε νερό δεν είχε θέμα. Στην μπανιέρα βάζει και την τάπα και κάνει μακροβούτια κι απλωτές... Άντε να περάσουν τα λόχεια, να ξαναβγάλω χαρτιά για να τον παω κολυμβητήριο.

αντί για ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο μπορείς να βάλεις σησαμέλαιο.

είναι καλό λάδι, θεωρείται ανόθευτο, και δίνει μια διακριτική γεύση ξηρού καρπού στα κέικ

καλημέρα κι όλας:D

eliza

thx!!

το ψαχτηρι δε μου βγαζει κατι ιδιατιερο....:( θα το ψαξω πιο διεξοδικα μετα!!!

συγχαρητηρια και για το παρτακι σας και για την τουρτιτσα της μαμας!!!!:);)

εδώ

Πρώτη τούρτα γενεθλίων

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=4135

;)

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Τελικα ο Θοδωρης με τον Μητσο ταιριαζουν πολυ! Αν ηταν δυνατον να ηταν ολη μερα στην μπανιερα δεν θα ειχε απολυτος κανενα προβλημα.

Αλλα εμεις δεν εχουμε μονο προβλημα με τα ρουχα τα οποια τελευταια επισης θελει να βγαζει , θελει κ συγκεκριμενα παππουτσια! του ειχε παρει ο αδερφος μου καποια το Σεπτεμβρη κ επειδη του εχει τρομαρη αδυναμια θελει μονο αυτα να δω αν μεγαλωσει το ποδι του κ δεν του κανουν τι θα απογινουμε. Αφου στο νοσοκομειο οταν πλεον ειχε συνελθει κ σηκωνοταν φορουσε πιτζαμα με timberland!!! Μιλαμε για πολυ σουργελο !!! Εχει φτασει σε σημειο να τα φοραει απο το πρωι μεχρι στις 12 που θα κοιμηθει με διαλλειμα την ωρα του μεσημεριανου υπνου κ απο το πολυ τρεχαλιτο με τα παππουτσια τα δαχτυλακι του συγκαιγονται.

Μαλλον βρε κοριτσια σε αυτους τους μαρκαδορους τους μη τοξικους που ξεπλενονται ευκολα θα καταληξω γιατι δεν την παλευει αλλο. Του εχω πει απο την Δευτερα οτι θα του παρω καινουρια στηλο (ετσι τους λεει) κ με το που μπαινω σπιτι τα ζηταει!

Ααα δεν σας ειπα. Χτες μιλησα στο τηλεφωνο με τον Θοδωρη! Τρελαθηκα! Εχει γινει ανθρωπακι κ κανει προτασουλες! Μιλαει πεντακαθαρα σε αντιθεση με το δικο μου τον τεμπελη που νε μεν λεει πολλες λεξεις - με τον δικο του τροπο βεβαια- προτασες ομως δεν κανει ακομα! γεια σου Τζενη γιεια του Τζενη τι κανεις. Συγκινηθηκα απο μια σταλιτσα που ηταν τωρα μιλαει κανονικα!

Α και μην ξεχασω Βασουλα προσεχε την διατροφη σου με τον σιδηρο. Τρωγε οσο μπορεις κοκκινο κρεατακι κ οπως ειπε κ η Φελια βοηθαει ο χυμος πορτοκαλι μαζι με το σιδηρο. Ολα θα πανε καλα μην ανησυχεις ενας μηνας εμεινε στην ουσια κ περναει το πρωτο τριμηνο.

Θα ελεγα τωρα τι ωραια να βρεθουμε το Σαββατο αλλα τωρα θυμηθηκα πως δυστυχως δουλευω ..... χνιφ σνιφ

Καλημέρα!!!

Λέγκω σου έχω στείλει μήνυμα, για τσέκαρε!

Κορίτσια με έπιασε η μέση μου!!!!δεν μπορώ να κουνηθώ λέμε! Χτες πήγα σε μια φίλη μου και παίξαμε wii sports και wii fitness και σακατεύτηκα η παλιόγριαααα!!!!!! είμαι με λέοντος και βολταρεν (Ντιεσάκι και Ρενε όπως καταλαβαίνετε δεν πρόλαβα να πάω ταχυδρομείο...)

Άλο γκερλς!!!!!!Βάσωωωωω!!!!Έλα να χτυπήσουμε μια μετάγγιση παιδάκι μου!!!!31 αιματοκρίτη...πω,πω,λογικό είναι να νιώθεις εξαντλημένη...εγώ σταθερά 41-42,ακόμα και στην εγκυμοσύνη...είμαι όμως και τροφαντή,τροφαντή,παίζει και αυτό το ρόλο του...Όσον αφορά το φαγητό,ο δικός μου τρώει μεσημεριανό κατά τις 2,30 με 3.00 και μετά τον υπνάκο του,κατά τις 6,30 με 7,00 τρώει γιαουρτάκι και μετά κατά τις 9,30-10,00 το γαλατάκι του...οπότε,τί απογευματινό να φάει :rolleyes::rolleyes:???δεν νομίζω να έχει ανάγκη πιο πολύ φαί,μια χαρά τον βλέπω...

Πω,πω βλέπω τα τικεράκια μας...πώς μεγαλώνουν έτσι γρήγορα τα παιδάκια μας.....ετοιμάζεται και η νέα φουρνιά,σε λίγο θα αρχίσει και ο επόμενος γύρος σκυταλοδρομίας;););)Φυτώριο το καφέ,όχι αστεία!!!!

Και μεις μια από τα ίδια με τις κάλτσες-παπούτσια!!!Άπειρες φορές βάλε-βγάλε-βάλε-βγάλε....γουστάρει πολύ όμως το τρεχαλητό στα πλακάκια,ταπ,ταπ,ταπ τα πατουσάκια!!!!!!

Μαριλένα,περαστικά....

Επεξεργάστηκαν by mamma-mia

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Κ εμενα τα ιδια με τα καλτσακια αλλά έκανα τα εξης:

Πήρα από πρεναταλ, μουγερ, μαδερκεαρ καλτσακια που από κατω έχουν πάτο λαστικο ή σιλικονης(όχι μονο καψουλάκια ολόκληρο πάτο)

επίσης της φοράω τα πλεκτα καλτσουνάκια (τα ειχε πλεξει η γιαγια όταν ημουν εγω μωρο) πάνω από τις κάλτσες της κ δεν τις βγαζει..αυτα ίσως να γλιστρανε λίγο όταν κανει τα πρώτα βηματακια) κ τα μαλακα παπουτσια αγκαλιας κάνουν δουλεια αλλά φοβαμαι μήπως κανουν κακο στο ''σχημα'' του ποδιου...

Τελειες οι συνταγες για τουρτες κ εχει κ για εμας που δεν καταναλώνουμε γαλακτοκομικα...

Εγώ πήρα μια από τα Δεσποινα που ειναι σκατζοχοιρος αλλά σε χρωμα ροζ!!

Ειναι τελειος κ βγαινει κ πιο φτηνα σε σχεσει με τουρτες-τουρτες που προτεινουν για γενεθλια..δηλαδη θα μου βγει 37 ευρω ενώ αν επαιρνα άλλη τουρτα από το ιδιο ζαχαροπλαστειο θα μου εβγαινε τουλάχιστον 55..

Σκεφτομαι ομως να προσπαθησω να φτιαξω κ μια μιλκ φρι για μενα κ μια αλλη μαμα που δεν τρωει γαλα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...