Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα κοπελούδες μου τι κάνετε?

Αυπνια κ σημερα βλεπω στις περισσοτερες απο μας αλλα κ τα νευρα καλα κρατουν .... να δουμε μεχρι ποτε...

Εγω εκτος απο το σπιτι αυτες τις μερες ζοριζομαι πολυ κ στο γραφειο μιλαμε για πολυ πιεση κ αγχος κ ειμαι γενικα μεσα στην μιρλα μιλαμε για πολλα νευρα .....

να σας ρωτησω κατι ασχετο ...

με αφορμη τα προχτεσινα βαψιματα σε καναπεδες μου ειπαν κατι φιλες μου εδω στο γραφειο πως υπαρχουν μαρκαδοροι που γραφουν ΜΟΝΟ σε χαρτι κ πουθενα αλλου κ δεν ειναι αυτη η γμωστη παλετα ζωγραφικης που κυκλοφορει. Μηπως ξερει καμιας σας πως ρημαδολεγονται κ που μπορω να τους βρω γιατι εχθες εψαξα σε ενα σκασμο βιβλιοπωλεια σε τζαμπο κλπ κ ολοι μου λεγαν πως αυτο το πραγμα δεν υπαρχει κ το μονο που υπαρχει ειναι ενα σαν πανακι με κατι μαυρα μαρκαδορακι καμια σχεση δηλαδη. Ρομπα εγινα παλι χτες οπως καταλαβαινετε πηγαινα σε ολα τα μαγαζια κ ζητουσα μαρκαδορους που γραφουν μονο σε χαρτι κ με κοιτουσαν σαν ζομπι !!

Πολλες καλημερες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις εφαγα δυο πιάτα φακές!!!

Εγώ πάντως έχω σωθεί με κάποιους μη τοξικούς μαρκαδόρους νερού που έχω βρει που βγαίνουν κατευθείαν. Για αυτούς που λες Τζενάκο δεν έχω ακούσει κάτι...

Αυτό το σάββατο δουλεύεις Τζενάκο;;;

Τάτι κράτα γερά... θα στείλω τον θοδωράκη για αντιπερισπασμό!

Geny εγώ ξέρω για κάποιους που έχει νομίζω το prenatal οι οποίοι απλά φεύγουν πολύ εύκολα με νεράκι. Αλλιώς το elc έχει ένα μπλοκάκι που ο μαρκαδόρος του παίρνει μέσα νερό και όταν γράφεις μόνο στο ειδικό μπλοκ εμφανίζεται η ζωγραφιά. Αλλά δεν νομίζω αυτό να ικανοποιήσει επίδοξους ζωγράφους επίπλων... :wink:

Γιούπι, αν κοιτάς για καινούρια σκούπα δες ένα σχετικό ποστ που είχε κάνει η Μαρία Στυλιανάκη, εγώ το είχα διαβάσει και πολύ την είχα ζηλέψει. Νομίζω ήταν στο "τα αγαπημένα μου".

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Άντε να φύγουν οι μυξούλες από το νέο μαε μπεμπάκι! Βάζε ορό και ρούφα όσο μπορείς με το ρουφηχτήρι Λενιώ!

Τζενάκι, εγώ έχω κάτι μαρκαδόρους από το Prenatal που βγαίνουν με το πλύσιμο και από τα χέρια και από τα ρούχα! Μια φορά που είχε κατά λάθος βάψει τους καναπέδες, με ένα βρεμμένο πανάκι έφυγαν οι λεκέδες! Αυτοί οι μαρκαδόροι που σου λένε οι συνάδερφοι μήπως είναι από αυτούς που διαφημίζουν στο τελεμάρκετινγκ?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα γλυκα μου κοριτσια!!!!!:D:D

πως γινεται παντα να θυμαμαι τι θελω να γραψω 10 λεπτα πριν και οταν μπαινω να γραψω ξεχναω.....:evil::evil::evil:

λοιπον αρχικα να ρωτησω ποσο φουσκωνει στο ψησιμο το σοκοταχινοκεικ της χλοης???(για να ξερω σε τι σκευος να το βαλω ωστε να βγει σε σχημα σαν τουρτα:rolleyes::rolleyes:)

επισης εχω με τη μικρη ενα προβλημα με τις ΚΑΛΤΣΕΣ:rolleyes::rolleyes:τις βγαζει παντα εδω και παραααααααααααααααα πολυ καιρο(πρεπει να τις μπαινοβγαζουμε και 300 φορες τη μερα;)), ως τωρα δεν με πειραζε τοσο πολυ γιατι, ειτε ηταν στο παρκο, ειτε στο καροτσι ειτε στο δωματιο της που εχει χαλι, εδω και λιγο καιρο ομως που δεν της φτανει το δωματιο της για το σουλατσαρισμα κανει βολτες σε ολο το σπιτι και δεν εχω πουθενα χαλι (ακομα γιατι συντομα θα ντυσω και τους τοιχους κατα πως φαινεται;)), τελος παντων, ειναι πανω στο μαρμαρο συνεχεια χωρις καλτσες και τα ποδια της παγακια, της βαζω τις καλτσες και ξανα τα ιδια και παπουτσια αν της βαλω ,οταν θα καταλαβει, μετα απο 5 λεπτα, οτι δεν φευγουμε για βολτα εξω θα τα βγαλει και αυτα :rolleyes::rolleyes:

καμια προταση??????:rolleyes:

αχ το καρδουλινι μου εδω και λιγες μερες ερχεται και μου δινει φιλακια χωρις να της ζητησω, λιωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω;):)

αν θυμηθω κατι αλλο, επανερχομαι;);):tongue:

...α ναι! εχτες της εδωσα τελικα για πρωτη φορα μακαρονια ολικης αλεσης με κιμα!!

εβαλα βεβαια και στον κιμα λιγο καροτακι και κολκυθακι.....:wink: μαλλον της αρεσαν...!!!!:wink:

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Εσύ πώς πας??????Την παλεύεις με Στεφανία-θηλασμό-εγκυμοσύνη?????

αχ δεν την παλευω με την αναιμια !εχει φτασει ο αιματοκριτης στο 31

αποτελεσμα νιωθω πτωμα ,σερνομαι στην κυριολεξια ,κρυωνω ,ζαλιζομαι δεν εχω δυναμη να κανω ΤΙΠΟΤΑ,εχω απο τις γιορτες και μετα που παω στη δουλεια και γυριζω με ταξι ,δεν ξεκουνιεμαι απο το σπιτι και μου τη δινει που παιζω ελαχιστα με τη στεφανια

ποτε επιτελους θα ανεβει λιγο να συνελθω μου τι δινει η κατασταση μου !

οκ σταματαω τη μιρλα ..μην με ξαναρωτησετε τι κανω γιατι θα ξαναρχισω:lol:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Τάτι κράτα γερά... θα στείλω τον θοδωράκη για αντιπερισπασμό!

Μμμμ τους κόβω να ξεγυμνώνονται και οι 2 και να χοροπηδάνε στους καναπέδες φωνάζοντας ψωμί, παιδεία, ελευθερία..:lol:

Για μαρκαδόρους ξέρω μονο αυτους που φεύγουν με νερο..

Για την Άννα κάνω υπομονή κάποια στιγμή θα ησυχάσουμε...ή θα τρελαθούμε τελείως. Αμαν αυτά τα τεριμπλ τους ταχω φάει στην μάπα!:mad:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τζένη όλα τα παιδιά περνάνε απο την ίδια σχολή επίγειων καταστροφών τελικά!!!:tongue:

Λέγκω τι λέει το νινάκι;;;Σε σχέση με τον Θοδωράκι είναι πιό ήσυχος;;;

Εγώ έχω γίνει τεράστεια...κυκλοφορώ πλέον με δίπλωμα Δ΄κατηγορίας..:tongue:

O Γιώργης..η καταστροφή του κόσμου...το σπίτι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο το βομβαρδισμένο Αυγανιστάν...ολα κυλουν στον ρυθμο τους!!!:tongue:

Έχουμε και τις πορίες μας σήμερα...

Ds και ο δικός μου δεν κρατάει κάλτσα...βγάζει και το παντελόνι και ο Θανάσης φοβάται να μην καταλήξει το παιδί επιδειξίας :lol:

Του φοραω κάτι μαλακα παπουτσοκαλτσάκι και δεν τα βγαζει,ευτυχώς...

Βάσω παίρνεις σίδηρο;;;Πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα γιατί θα πέσει κι άλλο.

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Φελίνι, τα συλλυπητήριά μου, άλλη ιδέα δυστυχώς δεν έχω εκτός ίσως από το να μην της πας κόντρα και να την αφήνεις να ντύνεται όπως της έρθει μέχρι να της φύγει το κόλλημα...

πριν μερικα χρονια που το ξαδερφακι μου ηταν σε αυτη την ηλικια (τωρα ειναι 5), ειχαμε διαβασει με τη θεια μου πως σε αυτη τη φαση, που παθαινουν ενα τραλαλαλα με την επιλογη των ρουχων, ειναι σημαντικο να τα αφηνουμε να κανουν τις επιλογες τους γιατι αναπτυσσεται η προσωπικοτητα τους και δεν εχει να κανει τοσο πολυ με παραξενια:rolleyes:και οτι μετα απο λιγο καιρο θα ξανακουσουν τη συμβουλη της μαμας και θα μαθουν να κανουν και απο μονα τους πιο σωστους συνδιασμους;);)

για ενα διαστημα βλεπαμε συνεχεια τη μικρη να βαζει φορμα και λουστρινι παπουτσι απο κατω:shock::shock::shock::shock::D:D, σιγα σιγα της περασε και ολα καλα;)

Είσαι ο άγγελος μου!!

Κορίτσια και εμενα δεν φόραγε παντόφλες και κάλτσες καθόλου μέχρι φέτος που φοράει κάλτσες και βρακί και τίποτα άλλο μέσα στο σπίτι...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

v@ssoyla λιγη υπομονη, ο πρωτος καιρος ειναι ο δυσκολος....καλα και ο τελευταιος λιγο;)

ολα θα φτιαξουν σιγα σιγα!!!:)

Του φοραω κάτι μαλακα παπουτσοκαλτσάκι και δεν τα βγαζει,ευτυχώς...

απο που τα εχεις παρει αυτα???

γιατι ορισμενα που της εχω δοκιμασει τα βγαζει:(

ντιες αυτο το θεμα το εχουμε και εμεις απο παντα

δεν φορεσε π[οτε καλτσες στο σπιτι ουτε παντοφλες

μαλλον πρεπει να στρωσεις χαλια

τελεια, οπως ειπα θα ντυσω και τους τοιχους γιατι σε λιγο θα μου γινει η spiderwoman και παλι θα παγωνει;);)

Είσαι ο άγγελος μου!!

:lol:ειναι θερμη γυναικα η αννα!οχι προτιμω να μην φοραει καλτσες

γαιτι καθεται συνεχεια πανω στο μαρμαρο και οχι στο χαλι

τι ωραια που ο θοδωρης θελει το μπανιο

εμενα θελει μονο το σωμα τα μαλλια να ειναι μες την μπιχλα

ουρλιαζει λες και την σφαζουν

φελια σημερα τωρα το ξεκινησα το σιδηρο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

απο που τα εχεις παρει αυτα???

γιατι ορισμενα που της εχω δοκιμασει τα βγαζει:(

Calzedonia τα πήρα,είναι αυτά που έχουν κάτι ζωάκια απο πάνω και φοριούνται σαν χαμηλό μποτάκι κάλτσα...πρόσεχε όμως γιατί γλιστράνε..πρέπει να δεις αν εχουν αντιολισθιτικο πάτο να μην γυαλίζει δλδ απο κάτω.

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...