Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

χρονια πολλα στον γλυκο κωστη!!!:D

μυρτω τελειο τραγουδι !

περαστικα στο χορεψετουςοπαιδο!!:D

λεγκω ζητα το παιδι μου το ριλαξ, τι βλακειες ειναι αυτες, αφου το χρειαζεσαι!κ εμεις δανεικο το ειχαμε, αλλιως θα στο δινα!:wink: περαστικα στο νικολα!

βασω λυπαμαι πολυ.....

σας φιλω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν άλλη μια σφαγή εξελίχθηκε στις 8.00 στην οικία μας...

Δοκιμασα να διαλέξουμε τα ρούχα μας χτες... και αντιμε΄τώπισα την απόλυτη άρνηση...

ΠΟλύ καλημέρα σας!

Θέλω ένα όνειρο να πιαστώ ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλημερα!

Να τα εκατοστήσει ο Κωστής, Ελίζα να τον χαιρόσαστε!!

σορυ που σας μαυρισα χθες .. ηταν η δευτερη εγκυμοσυνη της

και ευτυχως εχει ενα υγιεστατο μωρακι 3 ετων που θα πάρει δύναμη

να το ξεπερασει

Μαμα μια εγω της δινω το απογευμα απο το μεσημεριανο φαγητο ,μετα τσιμπολογαει κανα τυρακι ,φρουτακι και το βραδυ γαλα

εδινα και γιαουρτι αλλα το κοψαμε με την δυσκοιλιοτητα τωρα θα το ξαναρχισουμε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Πώς είστε σήμερα? Άντε Αφρούλα να γίνει καλά ο Αγγελούκος!

Ελίζα! Χρόνια Καλά στον Κωστή! Να ναι πάντα χαρούμενος και Ευτυχισμένος! Είναι το πρώτο παιδάκι που γίνεται 3! Εκτός από της ντάνσεμ.... να ναι καλά ο κούκλος!

Εμείς είμαστε καλά, η τσουλούφ πάλι περιέργως κοιμήθηκε στις 10, με ξυπνήματα κάθε 3 ώρες βέβαια αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα κι απο μας!

Κι εμείς απο υπνο καλά η μικρη μονο στις 3 ξυπνησε μια φορα... ελα που δεν μπορω να κοιμηθω εγω!!! Γαμω την αυπνοια μου μεσα τα νευρα μου...

Ειμαι χαρουμενη ομως γιατι ο Βαγγ θα γυρισει το Σαβατο 5 μερες νωριτερα... επιτελους!

Φελινι εγω θελω ενα μαξιλαρι να πιαστώ....ποιητρια μου εσυ!:tongue:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερααααα

Ρε παιδια αυτο με την εισαγωγη στις στερεες ειναι πολύ χρησιμο κ ολο τα ξεχναμε...δεν μπορουμε να κανουμε κατι να τα έχουμε ολα συγκεντρωμενα???

Εγώ εκτος από αυτα που ειπαν τα κοριτσια δινω κ μηλο βρασμενο (ωμο δεν της αρεσει με τιποτα) κ όταν ειναι ετοιμο προσθετω στο ζουμι κουακερ κ όταν γινει σαν κρεμα το αλεθω στο μουλτι με λιγη μπανανα..

ότι περισεψει το λιωνω με αμυγδαλα κ σταφιδες στο μουλτι κ το τρωω εγω.. μιαμ μιαμ α κ βαζω κ λιγη κανελα...

Καποιος ειχε πει κατι για γραφειο ευρεσης γυναικων για καθαρισμα στο σπίτι, για θυμηστε το ρε παιδια γιατι ψαχνω κ δεν βρισκω...

Επίσης ειχε δωσει καποιος τηλεφωνα για χαρισμα διαφορων πραγματων κ εχω ενα πλυντηριο που λειτουργει αλλά οχι τελεια κ θα ηθελα να το δωσω αφου πήρα στεγνωτηριο..

με καλει το καθηκον.. τα ξαναλέμε

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απ'το βρυκολακοσπιτο... ευτυχώς ο μικρός δείχνει να αναπνέει καλύτερα και κοιμήθηκε έστω και λίγο στο κουνάκι του!

Μήπως να αρχίσουμε την παρέα με το τσουλουφάκι μπας και μας κολήσει κομματάκι ύπνο παραπάνω;:tongue:

Σοφουκάκι εγώ απορώ που σιδερώνεις ακόμα και στο δίμηνο. Εγώ σε κανα χρόνο στανταρ θα το κόψω!!!:cool:

Στην πρωινή σφαγή με τα ρούχα βάλτε κι εμάς... απλά κάποιες φορές δεν είναι για τα ρούχα αλλά γιατί θέλει να κάνει μπάνιο ο γοργόνος μας! Αν μπορούσε να είναι συνέχεια μέσα στην μπανιέρα θα το έκανε!!!

Αυτάαααα τα ολίγα και χαριτωμένα...

Ααα ωρέ παιδιά δεν τους ξέρω τους ανθρωπους πως θα τους πάρω τηλέφωνο; Βασικά πρέπει να πω στον αδελφό του γιώργου, για να πει στον κολλητό του, για να πει στην αδελφή του... σε κανα εξάμηνο θα το χω πάρει όπως καταλαβαίνετε:lol:

γιουπι ποιο στεγνωτηριο πηρες ?και ποσο εκανε

θελω να παρω και εγω σου λυνει τα χερια

Επειδη χαλασε το πλυντηριο πήρα πλυντηριο στεγνωτηριο σε μια συσκευη...

Πήρα ένα γουϊρλπουλ νομιζω 750 ευρω........

ενεργειακη κλαση Β που για στεγνωτηριο ειναι πολύ καλη..

Υπηρχε κ αριστον πιο φθηνο κ ενα πανακριβο μιλε..

αλλά εχει μονο ρυθμιση για το χρονο στεγνωματος όχι για θερμοκρασια κ κατι πυτζαμες μου μαζεψαν..

Δεν ξερω όμως αν υπάρχει στα στεγνωτηρια ρυθμιση για θερμοκρασια...

Καλημέρα!

Η μικρή δεν ξέρω τί στο καλό είχε, αλλά μάλλον το περνάει στο πόδι - ο ψηλός πυρετός που μας είπε ο γιατρός να περιμένουμε μετά από αυτά τα συμπτώματα έφτασε το συγκλονιστικό 37,2 και αφού ζεστάθηκε (γιατί όντως την πήραμε παγωμένη από το σχολείο) είχε απίστευτα κέφια... Οπότε το θεωρούμε φολς αλάρμ και συνεχίζουμε!

Γιούπι, εγώ ότι έχω για πέταμα τα δίνω στο ρέτο, 2106625096. Είναι μη κυβερνητική που απασχολεί άτομα στην επανένταξη μετά από αποτοξίνωση. Τους τηλεφωνείς και έρχονται και τα παίρνουν, τα επιδιορθώνουν και τα μεταπωλούν στο μαγαζί τους ή τα ανακυκλώνουν αν δεν παίρνουν φτιάξιμο. Απλά πες τους ότι πρόκειται για πλυντήριο, για να φέρουν μεγάλο όχημα και άτομα για το κουβάλημα.

Φελίνι, τα συλλυπητήριά μου, άλλη ιδέα δυστυχώς δεν έχω εκτός ίσως από το να μην της πας κόντρα και να την αφήνεις να ντύνεται όπως της έρθει μέχρι να της φύγει το κόλλημα...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Μερσι ντανσεμ..

σε αυτους θα πάρω...

την τελευταια φορα που σκουπισα τραβηξα μια λιζοπαϊν (συσκευασια όχι καραμέλα) κ μια που δεν βγαινει με τιποτα μια που ειναι αρκετα παλια θα την δώσω κ αυτην κ δεν θα την παω σε μαστορα αφού ειναι για καλο σκοπο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...