Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

παλαντιν αυτο ειναι?

http://www.babynat.co.uk/cereals_vanilla.html

αραγε μπορω να το δωσω αντι για ρυζαλευρο?κινοα επιτρεπεται απο τον 6ο μηνα?

αυτό είναι, είναι πολύ πιο νόστιμο από της holle, εγώ όμως τα αναμιγνύω, για ποικιλία. αυτό με κεχρί ή με μούσλι, ή σπέλτα που είναι πιο θρεπτικά. εσύ από 6 μηνών μπορείς να το δώσεις, μαζί με κεχρί που επιτρέπεται

Καφέ όταν θήλαζα έπινα ντεκαφεινε καπουτσινο σταρμπακς και αντι να τον πειράζει έστω και λίγο, εκείνες τις μέρες ειχα παρατηρήσει ότι κοιμόταν καλύτερα τα βράδια...μυστήριο :confused:

πάντως ο ντεκαφ. είναι αρκετά βλαβερός λόγω της επεξεργασίας που έχει υποστεί. καλύτερα κανονικός καφές

ΕΛΙΖΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

eliza να σου ζησει ο μικρος πολυχρονος, να ειστε παντα καλα και ευτυχησμενοι!!!!!!:D:D:D:D:D

δε μου ειπατε τελικα για το κεικ σοκοταχινι της χλοης.....:

πολλα απο τα υλικα της συνταγης δεν τα εχει φαει ακομα η μικρη.....

σιγουρα δεν πειραζει να της δωσω λιγο στα γεννεθλια της για το καλο???

επισης δεν πολυεμπιστευομαι τα ηλιελαια, με ελαιλαδο θα ειναι πολυ βαρυ??

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ds, εμένα μου φαίνεται βαρύ το ελαιόλαδο, έχει και ταχίνι η συνταγή που είναι κι αυτό βαρύ....Βέβαια, χμ,χμ, τα μαγειρικά μου σχόλια δεν έχουν μεγάλη βαρύτητα, αλλά αφού δεν απαντάει κανένας άλλος! :)

Λεγκ εγώ πίνω καπουτσίνο το πρωί...Δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω χωρίς αυτό..

Ευτυχώς η Άννα κοιμήθηκε και εγώ μαζί της καμιά ωρίτσα...

ντιες, εγώ νομίζω ότι μετά τον χρόνο και εφόσον δεν έχετε πρόβλημα με αλλεργίες μπορεί να φάει τα πάντα...

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

myrto μου thx!!!

felinidoc το γλυκο θελω να το κανω για τα γεννεθλια της οποτε θα ειναι ενος....;);)

και βασικα ο λογος που ψαχνω να φτιαξω ενα γλυκακι που να μπορω να της δωσω να δοκιμασει μια μπουκιτσα ειναι γιατι ειμια σιγουρη πως και τουρτα απο το ζαχαροπλαστειο να επαιρνα ο μπαμπας μας θα ηθελε οπωσδηποτε να της δωσει να δοκιμασει...εδω και τωρα μετα βιας τον κραταω ορισμενες φορες....:evil::evil::evil:αν ειμαστε εξω και πεταξουν οι τριγυρω κανενα "δωσε του παιδιου λιγο κεικ να δοκιμασει...τι θα παθει??" και ο μπαμπας μας συμφωνει:evil::evil:(εστω και απο μεσα του...;))

τελος παντων για αυτο προσπαθω να βρω κατι που να μπορω να της δωσω λιγο για μια φορα.....και μου θυμισαν τα κοριτσια το αυτο το σοκοταχινοκεικ.

αν εχετε καμια καλυτερη ιδεα ή τελος παντων, οποια συμβουλη δεκτη...;);):)

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

ds μπορείς ανετα να της το δωσεις το σοκοταχινοκεικ, και αν δεν θες ταχινι κανε ενα γλασσο με απλη κουβερτούρα.

Ελίζα να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!!! Πολύχρονος και να περάσετε όμορφα!

Λεγκούλι να σου πω, το μειωμενο ωράριο μπορεί να το παρει ο Γιώργος το ξέρεις ετσι? και επειδη ειναι απο οτι καταλαβα σε καινουργια δουλειά αν δεν θελει να το παρει τωρα, εχει ισχυ 3 χρονια το δικαιωμα αν δεν κανω λαθος...

Και επειδη το να παρει μια ωρα η 2 νωριτερα δεν βοηθαει και πολυ , και συνηθως ολο κατι τυχαιναι και δεν φευγεις στην ωρα σου, για μενα καλυτερα μια μερα την εβδομαδα ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γρια σας στα γρηγορα, πριν προλαβει κ ξαναχ@σει ο μικρος. Τη μιση μερα αλ΄λαζω πανεςκ την αλλη μιση πλενω-σιδερωνω τα ρουχα που λερωνει. Η εξεταση δε δειχνει τιποτα, ο πυρετος επεσε, η διαρροια ομως συνεχιζει.... Και θελει λεει διαιατα, απο μενα κ απο αυτον λέει (εγω εχω να παω τουαλετα 3 μερες βεβαια, αλλα ασχετο), αυτοε ομως δεν μαςπολυκανει τη χαρη να φαει... Και εννοειται οτι εχει γκρινια, τοσεςμερες τωρα σπασανε και τα νευρα του...

μα στις 5 τί παθαίνουν όλα? Και ο Αλέκος από τις 5 μέχρι τις 6.30 κάθε πέντε λεπτά!

Tι παθαινουν??? Η ομοιοπαθητικός μου,υποστηριζει οτι λογω της γρηγορης αναπτυξης που εχουν σε αυτη την ηλικια τους λειπει ασβεστιο κ γιαυτο ξυπνανε μεσα στη νυχτα κλαιγοντας, λογω μυηκων πονων. Σας παραπονιουνται ποτε μεσα στη μερα για πονους? Η δαναη συχνα παραπονιεται για την πλατουλα της ή τα ποδια της. Μου εδωσε ενα σκευασμα κ θα της το δωσω την αλλη βδομαδα, λετε να αλλαξω παιδι?

ελίζα, να χαιρεσαι τον κωστη σου, πολυχρονος και ευτυχισμενος, τωρα που ξεφυγε κ απο τα τεριμπλ τους!!!

παλαντιν αυτο ειναι?

http://www.babynat.co.uk/cereals_vanilla.html

αραγε μπορω να το δωσω αντι για ρυζαλευρο?κινοα επιτρεπεται απο τον 6ο μηνα?

καλε ποτε εφτασαν οι κοπελες μας να φανε κιολας??? αχ περνάει ο καιρος.

Θα το δοκιμασω κ γω το ρυζαλευρο, αλλα να στρωσει πρωτα. την εχουν σε ολα τα βιολογικαδικα? Ρε γμτ εχω ενα αγχος τωρα, με τοσες μερες διαρροια, δε μπορει θα τον ξαναπειραξει το εντερο. Ευτυχως μεχρι τωρα, δεν ειδα ουτε βλενα, ουτε αιμα, ουτε πρασινα κακα...

Παλλαντινιο,τι ειναι η σπελτα???

φιλια

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

Μαριλένα,δε μου στέλνεις π.μ. το τηλ.να παραγγείλω και γω κανά βαζάκι,γιατί μέχτι να αξιωθώ να τη φτιάξω μόνη μου και αν ..το βλέπω να καλοκαιριάζει....

Mamma mia το τηλέφωνο για την κεραλοιφή είναι: 2105025833

Ελίζα να χαίρεσαι τον Κωστή!!!!!! Χρόνια του Πολλά!!!!! Να είναι χαρούμενος κι ευτυχισμένος!!!:):):)

Αφροδιτούλι μου να χαίρεσαι τον έρωτα! και περαστικά στον Αγγελούκο!

Λέγκω μου σου στέλνω την αγάπη μου και πολλά-πολλά κουράγια κοριτσάκι μου!

Βάσο τί να πω για την κολλητή σου.... μακάρι η κοπέλα να μείνει γρήγορα έγκυος και πάλι και αυτή τη φορά να είναι τελειόμηνη και να αποκτήσει ένα υγιέστατο παιδάκι.

Ελίζα να χαίρεσαι τον Κωνσταντινάκο σου :tongue:

Καλά εμένα σήμερα σελινιάστηκε το παιδί μου...... έφαγε με μανία όλο το ρυζάλευροοοοοοο!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock: Εκεί που δεν άνοιγε το στόμα της για τίποτα παρά μόνο έγλυφε ό,τι της ακούμπαγα στα χειλάκια, τώρα το απόγευμα άνοιξε το στόμα διάπλατα και δεν έλεγε να το κλείσει. Γκρίνιαζε μάλιστα η κυρία γιατί σου λέει αργούσα να της προσφέρω την επόμενη δαχτυλιά (με το κουταλάκι δυσκολευόμαστε ακόμα λιγουλάκι). Αφού έφαγε 60 γρ και σκέφτηκα να της φτιάξω και λίγο ακόμα, αλλά είπα να μην το παραχ##$%$ω :D

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

ds μπορείς ανετα να της το δωσεις το σοκοταχινοκεικ, και αν δεν θες ταχινι κανε ενα γλασσο με απλη κουβερτούρα.

thx!!!

λεω να το κανω κανονικα και αμα ειναι να μην της δωσω απο το γλασσαρισμενο..να της δωσουμε απο μεσα...;)

ΡΕΝΕ μπραβο σας!!!! μπορω να φανταστω τη χαρα σου και την ανακουφιση σου....τα περασαμε και εμεις!!!!;)

καλη συνεχεια!!!!!

afro ελπιζω ο αγγελακος σου να γινει γρηγορα καλα επιτελους και να μην ξαναρρωστησει (συντομα τουλαχιστον:().

καλη συνεχεια

Είσαι ο άγγελος μου!!

Αφροδιτούλι κι ο Ιάσονας παραπονιόταν πριν λίγο καιρό για πόνους στα ποδαράκια. Τώρα αυτό συχνά σημαίνει ότι σε λίγο καιρό θα πάρει ύψος.
γι'αυτο ακριβως κ η κωνσταντα υποστηριζει οτι χρειαζονται ασβεστιο.

Τατι,αν δεν κοιμηθηκες κ μπορεις, παρε.

Καλησπέρα!

Ελίζα να τον χαίρεσαι!

Ντουντούκα, να χαίρεσαι τα ανηψια!

Βασούλα, κρίμα... μακάρι όλα να τους πάνε καλά από εδώ και πέρα!

Το ρηλάξ το έχω δώσει, φαντάζομαι θα μου το στείλουν πίσω γιατί το πιτσιρικάκι τους έχει μεγαλώσει αλλά δεν τους ξέρω άμεσα τους ανθρώπους για να το ζητήσω από μόνη μου.

:shock::shock::shock: Καλά, είσαι τρελή παιδάκι μου; Ζήτα εκειπέρα το ρηλάξ να στανιάρεις λίγο! Αχ αυτές οι ορμόνες, έχουνε χαζέψει κόσμο και κοσμάκη!:tongue::tongue::tongue:

Τι κάνετε; Εμείς μια χαρά, σήμερα είχα απίστευτη ενέργεια και έριξα τρελό σίδερο το απόγευμα (τώρα για κανένα δίμηνο δεν ξανασιδερώνω:rolleyes::rolleyes:)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

η σπέλτα είναι μία ποικιλία σιταριού, όπως το ντίνκελ, που έχει λιγότερη γλουτένη από το κανονικό σιτάρι, και αρκετά θρεπτικά συστατικά.

δείτε εδώ κάτι σχετικά με τη ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι http://ariadni144.wordpress.com/2009/05/15/%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%B7-%CE%B6%CE%AC%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%AC%CF%83%CF%80%CF%81%CE%BF-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%8D/

Ναι βρε Λέγκ ζητα το ριλάξ! θα σου εδινα το δικό μου αλλα θα το θελει ο αδερφος μου σε κανα μηνα...

Βασούλα ξέχασα...πολύ κρίμα για τη φιλενάδα σου...πως το ανακάλυψαν στο Β επιπέδου?

μαμα μια εγώ δινω βραδυνο το ιδιο με το μεσημεριανο ή κουάκερ με γάλα(απο οταν επινε φρεσκο) απο σχεδον ενός έτους... γιατι γιαουρτια τοστ κλπ δεν ετρωγε γενικώς απογευματινό δεν εκανε ιδιαιτερο εκτος απο καμια πορτοκαλαδα κλπ

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...