Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα!

εστειλα τους αντρες βολτα και ειπα να μπω να πω μια καλημερα!

ευχαριστουμε για τα χρονια πολλα!ειχαμε τα γενεθλια μας στις 13..

ροζι τα ειχε κοψει τα πρωινα ξηπνηματα ο μανος?

βασω υπομονη κοριτσακι μου...ειναι πολυ δυσκολο το ξενυχτι...

εχω να δηλωσω οτι η τελευταια μας γκρινια οφειλοταν σε δοντι... αμε!

βγαζουμε εναν τραπεζιτη απο αυτους που βγανουν μετα τα δυο.....

αυτα!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ονειρα γλυκα νεφελη!!:tongue:

ευχαριστουμε ερατουλα,αλλα τελικα κοιμηθηκαμε ολοκληρωτικα στη 1,30 αφου μεχρι τοτε ξυπνουσαμε συνεχεια!!!:( δεν μπορω να καταλαβω τι εχει παθει το παιδακι μου...δεν το εκανε ποτε αυτο και τις τελευταιες 2 εβδομαδες (περιπου)με εχει ξεκανει.......:(

Πώς να μεινω εγκυος η ερμη??ούτε καν περιοδο δεν εχω....αν κ κατι μου λέει πως θα αδιαθετησω συντομα

εμενα παντως μου ηρθε μια φορα πριν 2μηνες περιπου και δεν ξαναηρθε.....και μεταξυ μας καλυτερα!!!!!;):D

ευχαριστουμε για τα χρονια πολλα!ειχαμε τα γενεθλια μας στις 13..

χρονια σας πολλα και ευτυχησμενα!!!...πως μας ξεφυγε αυτο?????:shock::rolleyes::shock::rolleyes:

αααα και για να μην το ξεχασω......

καλημερα!!!!:):)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Νταφιδιον θελω συνταγη για γλυκο κατα προτιμηση ανθυγιεινο κ με σοκολατα αλλά να μην έχει γαλα...

υπαρχουν τα απειρα!!! και το καταλαβαινεις οταν κανεις αποχη κ απο τα υπολοιπα κ μετα ξαναγυρνας στην αποχη μονο στα γαλακτοκομικα! καταρχας ολα τα νηστισιμα (πχ μελομακαρονα, χαλβαδες σαμαλη), μετα καρυδοπιτα κ αν θες κοτσαρεις κ σοκολατα απο πανω! θεικες οι καριοκες επισης. θες κι αλλα???

Αναστασια, πολυχρονος ο Στρατος! Να τον χαιρεστε κ να σας χαιρεται, ολη την οικογενεια!

Εγω δεν ειμαι στις καλυτερες μου αλλα θα μου περασει! Η Δαναη μαλλον τραβαει καποιο ζορι, επίσης, κ αρχισε να τραυλιζει με εναν εντελως πρωτοτυπο τροπο, επαναλαμβανομτας πολλες φορες την τελευταια συλλαβη. κανω-νω-νω-νω, ειναι-ναι-ναι-ναι κτλ! Ο γιατρος ηταν σχεδον απαξιωτικος:δεν ασχολουμαστε!!! Βεβαια εμενα ωρες ωρες που το κανει εντονα με πιανει απελπισια, αλλα μετα ηρεμω κ περιμενω να της περασει!

Το απογευμα θα πανε θεατρο με τον μπαμπα της, επλιζω να της φτιαξει το κέφι, το περιμενει πως κ πως!

Επισης ολη την ωρα με τα πιτσιρικια κ δε προλαβαινω να κανω ενα μπανιο κ μυριζω σαν καλοψημενο παϊδάκι! Δε πειραζει αξιζε τον κοπο, περασαμε σουπερ! Λεγκω για μια ακομα φορα ησασταν τελειοι οικοδεσποτες!!! Ευχαριστουμε!

α, ελιζα για τον υπνο κ το κατουρημα που λεγαμε, χτες βραδυ ξυπνησε κανα δυο ωρες μετα που κοιμηθηκε κλαιγοντας χωρις να μπορει να ηρεμισει κ δεν ηξερε τι ηθελε. την πηγα κ εκανε τσισα κ κοιμηθηκε αμεσως μετα! δεν το ζηταει μονη της τη νυχτα κ τις περισσοτερες φορες δε θελει να παμε κ στη τουαλετα αλλα υποψιαζομαι οτι γιαυτο ξυπναει.

Η σοφια απο ξαπλα σηκωθηκε κ καθισε μονη της στον πωπο της? μπραβο το κοριτσι! αντε κ ορθια σε λιγο!

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

Αναστασία να το χαίρεστε το αγοράκι σας, αν και καθυστερημένα! Πάντως φέτος του κάνατε το καλύτερο δώρο, δύο αδερφούλες να τον συνοδεύουν στη ζωή του από εδώ και πέρα!

Οι υπόλοιπες τι μου κάνετε? Ζήλεψα κηπουρικές, ψησίματα κτλ, αλλά ας μην είμαι αχάριστη, αφού συνήλθα και δεν έχω καθόλου πυρετό σήμερα νομίζω θα πανηγυρίσω! Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα περαστικά, ελπίζω να είναι μέχρι εδώ! Φελίνι δεν ξέρω σε ποιόν λοιμωξιολόγο θα πήγαινα στο Αττικό γιατί είναι γνωστός του γιατρού μου αλλά νομίζω ότι θα το αποφύγω, αρκετά πάρε δώσε είχα με τους γιατρούς τελευταία! Λέω να πάω αύριο για εξετάσεις αίματος και τέλος! Κι επειδή έχω καταντήσει γραφική δε θα σχολιάσω καν το γεγονός ότι μάλλον ο Γωγουλίνος λέει να συνεχίσει το σερί μας με τις αρρώστιες αφού έχει τρελό βήχα! Ας ελπίσουμε ότι από αύριο θα είναι όλα καλά!

Dsάκι στην ηλικία που είναι η κορούλα σου νομίζω όλα τα παιδιά περνάνε μία από τις δυσκολότερες φάσεις στον ύπνο! Τουλάχιστον για μας έτσι συνέβει! Τα καλύτερα έρχονται!

mGKop3.png60Jvp3.png

Eπιτέλους έκατσα... Όλο το πρωί δουλειές και το μεσημεράκι πήγα με το Γιάννη σε παιδική χαρά με τα ξαδέρφια του. Έχει μια υπέροχη μέρα!

Με το κατούρημα, γιατί εμένα ο Γιάννης απαξιεί πλήρως αν κατουριέται ή όχι? ε? Αφού τα κάνει στο πάμπερ και ξυπνάει και μου λέει ότι δεν κατούρησε το βράδυ επειδή ένιωθε στεγνός και το πάμπερ είναι 2 κιλά!! (είδατε απορροφητικότητα..?!)

Για τα συχνά ξυπνήματα, φάση είναι και περνάει!! Εδώ ο Μάνος χτες έκανε σερί και ακόμα δεν το πιστεύω!! Αλλάζουν τα πράγματα!! Το πρωινό ξύπνημα το είχε ψιλοβελτιώσει στο 6:30... Ελπίζω να ήταν μόνο για σήμερα!! Εντομεταξύ κοιμήθηκε στις 10:30 και ξύπνησε στις 2:30!!!!!! Τώρα για να κοιμηθεί ο Γιάννης και εγώ τον πήρε ο Μίμης να τον πάει στο δημοτικό ανοικτό γυμναστήριο για να τρέξει λίγο, να τον δει και ο ήλιος!

Πάω και εγώ να την πέσω λίγο...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια... Ποιες ήταν να πάνε Εθνικό κήπο; Δεν πέτυχα καμία... περάσαμε κι εμείς μια βόλτα τελικα.

Καλα ο Θοδωρής το πρωί ξύπνησε και φώναζε Ναηηηηηη, μπεμπηηηη, Ιδαααααααα... πέρασε πολύ ώρα για να δεχτεί ότι είναι σπίτι τους με τους γονεις τους η Λύδα, η Δανάη και ο Αγγελος! :)

Μαρινάκι το βράδυ βάζεις καναν υγραντήρα στο δωμάτιο του Γώγου; Βοηθάει πολύ άμα έχει βήχα... Πάλι καλά που συνήλθες κοριτσούδα μου... πλακώσου στο φαί και στα φρούτα να πάρεις τα πάνω σου!!!

Βασούλα εμείς πάντως αναγκαστήκαμε και του δώσαμε σιροπάκι δύο φορές κι από χθες έκανε 5-6 φορές κακά του και μάλιστα κανονικά (κάποιες μάλιστα εντελώς σφιχτά) όχι διάροια... φαντάσου στούμπωμα που το είχε ο έρμος! Αφού έδειχνε την πρισμένη κοιλίτσα του κι έλεγε μπεμπηηηηηηης, με παράπονο.

Και μετά απ'την κοπροπεριγραφή να περάσω στη συνταγή με το σπανάκι...

Χτυπάμε στο μπλέντρε 250γρ ντοματίνια, βασιλικό, μαιντανό, αλατοπίπερο.

Τσιγαρίζουμε ένα κρεμμυδάκι και μετά ρίχνουμε να μαραθεί σπανάκι (γύρω στα 800γρ έβαλα) και μετά ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπλέντερ κι αφήουμε να πιει το ζουμί του. Φαντάζομαι ότι ωραία θα πηγαίνει και κανα πράσο μέσα.

Αν σας αρέσει το σπανάκι είναι ωραιότατη σάλτσα για τα μακαρόνια.

έντιτ: Ροζάκι χαράς στο κουράγιο σου να ξυπνάς απ'της 5.30!!!

Γεια σας κοριτσια!!Σημερα πηγαμε στον κηπο και γνωρισαμε τη συμπαθεστατη γιουποοικογενεια με τη φοβερη ντουντου!!:tongue::tongue::tongue: κριμα που δεν ηρθες ελιζα, την αλλη φορα ελπίζω!ειχε πολυ ωραια μερα και τα μικρα μας το φχαριστηθηκαν, επαιξαν με το μπαλονι, τις κουνιες, την τσουλιθρα, θηλασαν, γκρινιαξαν λιγο, φωτογραφηθηκαν.... απ'ολα!!:D

ειχαν πολυ πλακα διπλα διπλα στα καροτσια επιασαν κουβεντουλα, χιχι!!κ η ερατω λεει σημερα ολη μερα "μαμαμαμαμαμπαμπαμπαμπα", κολλησε μαλλον!:mrgreen:

γιουπι ξεχασα να σου πω για τα μιλκ φρι γλυκα! η βασικη ιδεα ειναι να αντικαθιστας τα γαλακτοκομικα με φυτικα: πχ κρεμα γαλακτος με κρεμα σογιας ή αμυγδαλου, γαλα το ιδιο (ρυζιου, σογιας, αμυγδαλου,βρωμης), βουτυρο με λαδι ή βιολογική μαργαρινη ή κατα τη Χλόη, ταχίνι!! και φυσικα αυτα που λεει και η Αφρονταιτη!:tongue:μπορω να σου στειλω με μειλ και συνταγες για φυτικο τυρι κτλ....αν θες γραψτο μου σε πμ να σου στειλω και τις φωτο...

Λεγκω φιλακι στο θεδωρακη απο μενα !!κριμα που δεν σας πετυχαμε, αλλα δεν πηρες κι εσυ ενα τηλ να σε εντοπισουμε βρε παιδι....

μερσι για τη συνταγη:cool:

κουραγιο στις ξενυχτισσες μανουλες !!

κ χρονια πολλα Στρατο!!...δεν ειπα!;)

Διαφημίσεις

Ζηλεύω πολύ για το χθεσινό τσιμπούσι...

Ο λαιμός μου πάει να βγει από την θέση του, επίσης έχω κάτι φλέμματα άλλο πράγμα, καλά που δεν ήρθαμε πάντως αλλιώς σας έβλεπα όλους στο ίδιο στυλ αυτήν την εβδομάδα...

Αναστασία μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τον στράτο!

Επίσης λέγκω τι λες μωρέ στην Ρόζι που εσύ ξυπνάς 15 φορές από τις 9 μέχρι τις 5.30 και τα χειρότερα έπονται...

Πάντως και η Άννα τώρα τελευταία μια οικοδομή την φροντίζει όσο ναναι γιατί αν ξυπνήσει στις 7 είναι αργά....

Εμένα μου λέτε γιατί το παιδί μου δεν θέλει να φοράει ρούχα;;; Ε;;; Ολο ξεντυνεται... τώρα πχ είναι καθισμένη στο πλακάκι μόνο με το βρακί και τις κάλτσες... Και δεν είναι τα ρούχα γιατί δεν μπορεί να είναι ΟΛΑ τα ρούχα... Και πόσο πια ζεσταίνεται δλδ, δεν σκάμε μες το σπίτι 20 βαθμούς δείχνει το θερμόμετρο...

Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια, έχω βαρεθεί πλέον να την κυνηγάω να ντυθεί...

ΕΝΤΙΤ και η Άννα ήταν σήμερα στον κήπο... εγώ πάλι στο σπίτι χουχούλιαζα..

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Όχι πεστε μου ποια είναι η θέση μου; Είναι ο Γιώργος με το Θοδωρή παίρνουν φόρα και πηδάνε στο κρεββάτι... Πρώτον, πόσο να αντεξει το έρμο κρεββάτι; Δεύτερον, όταν θα βγεί και το δεύτερο τι θα κάνω με τρεις κάφρους στο σπίτι;;; Βαγδάτη θα μου το κάνουν το σπίτι συμφορά μου!!!

Μικρό Νταφίδιον πρέπει να είχατε φύγει οταν φτάσαμε γιατί καθυστερήσαμε να ρθουμε! Καλά η φωτό της Ζάπα Ερατώς είναι όλα τα λεφτά... έχουμε παρόμοια το θοδωρή:cool: Την έχω στο μσν...

Τάτι μου σε κολλήσανε τα καθάρματα; Για τον γυμνισμό της Αννούλας ένα έχω να πω είναι θερμή γυναίκα γεμάτη πάθη τι πρόβλημα έχεις εσύ δηλαδής;:tongue:

Όχι πεστε μου ποια είναι η θέση μου; Είναι ο Γιώργος με το Θοδωρή παίρνουν φόρα και πηδάνε στο κρεββάτι... Πρώτον, πόσο να αντεξει το έρμο κρεββάτι; Δεύτερον, όταν θα βγεί και το δεύτερο τι θα κάνω με τρεις κάφρους στο σπίτι;;; Βαγδάτη θα μου το κάνουν το σπίτι συμφορά μου!!!

:D:D:D:D:D:D

Εντάξει!!!

Έτσι εξηγούνται όλα!!!!!

899667.png226174.png

Dsάκι στην ηλικία που είναι η κορούλα σου νομίζω όλα τα παιδιά περνάνε μία από τις δυσκολότερες φάσεις στον ύπνο! Τουλάχιστον για μας έτσι συνέβει! Τα καλύτερα έρχονται!

thx!!!

ελπιζω να περασει γρηγορα, οχι μονο για μενα αλλα και για τη μικρη, να κοιμαται το θησαυρακι μου ηρεμα...στενοχωριεμαι να διακοπτεται ο υπνος της απο κατι ενω ειναι παρα πολυ κουρασμενη και να μην μπορω να καταλαβω και γιατι....:-(:sad::-(

επισης εχω να πω πως ζηλευω απιστευτα που μενετε ολες προς τα "εκει" και πατε βολτα στον Εθνικο κηπο και συναντιεστε....γιατι εμεις για να φυγουμε απο τα προαστια για να παμε στον εθνικο κυριακατικα δεν παιζει, και μονο να το πω στον μπαμπα μας θα με παρει με τις πετρες και θα με μαζευετε μετα....:lol::lol::lol::lol: τελος παντων, ελπιζω να περασατε τελεια!!!:):)

εμεις πηγαμε σε μια θεια μου σημερα και φαγαμε, καλα ηταν δε μπορω να πω, διπλα στο σπιτι μας βεβαια αλλα ενταξει, παιξαμε και την μπιριμπιτσα μας(οταν κοιμοταν το θησαυρακι μου) για την πλακα μας δηλαδη, μη μας περασετε και για τζογαδορους ή χαρτομουτρα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

σας ειπα οτι εδω και δυο μερες κανουμε και τα πρωτα μας βηματακια κρατώντας τα χερακια της μαμας ή του μπαμπα??????ναι ναι ναι.....αχ πως μεγαλωνουν ετσι????? θελω και αλλο......:wink:

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

εγω δεν ζηλεψα ουτε τα τσιμπουσια σας ,ουτε τις βολτες σας στον εθνικο αλλα καταζηλεψα το χουζουρεμα που εκανε η τατη μονη στο σπιτι!!

Ποσο θα ηθελα σημερα (ναι ειδικα σημερα )να μην δουλευε ο μπαμπας της και να την επαιρνε για κανα 2ωρο

να ξαπλαρω στον καναπε να απολαυσω το καφεδακι μου,να δω τηλεοραση , να διαβασω κατι με την ησυχια μου βρε αδερφε ...αχ πλεον αυτα ειναι πολυτελειες !

σημερα με κουρασε υπερβολικα ,μες την μυρλα να θελει ολο αγκαλια ,τι κακο κι αυτο μην την αφησω δευτερολεπτο κατω και να θηλαζει συνεχεια

ds προς τα που μενετε?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...