Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Eλίζα,Χρόνια Πολλά στο παιδάκι σου!!!!!Να τα εκατοστήσει,να είναι γερός,χαρούμενος και τυχερός στη ζωή του!!!Να είστε και σεις καλά να τον χαίρεστε,και αυτόν και την αδερφούλα του!!!!!

Ντουντού,να σας ζήσουν τα διδυμάκια!!!!!!!

Βασούλι...:(:(:(:(Κρίμα η φίλη σου....μακάρι να το ξεπεράσει γρήγορα και ακόμα πιο γρήγορα να έχει μια τέλεια και υγιή εγκυμοσύνη με ένα υγιέστατο μωράκι...Εσύ πώς πας??????Την παλεύεις με Στεφανία-θηλασμό-εγκυμοσύνη?????

Λεγκόπουλο,σε αντίστοιχη ερώτηση μου στην Αγλαία μου είχε πει ακόμα και εσπρέσο,άλλο που εγώ τον σιχαίνομαι το συγκεκριμένο....

Να ρωτήξω και κάτι άλλο.Από τί ηλικία αρχίσατε να δίνετε κανονικό βραδυνό στα παιδάκια σας???Εγώ του δίνω τα γνωστά ελαφριά,κανά γιαουρτάκι,κανά τοστάκι,κανά τραχανά (αυτά στο περίπου γιατί από φαντασία..μηδέν).Όχι ότι έχει ανάγκη,από κιλά μια χαρά είναι,αλλά έτσι ρωτάω...Και τί άλλο εναλλακτικό να του δίνω???Κάτι βιολογικές κρέμες που δοκίμασα δεν τις συμπαθεί.Επιμένω με κατσικίσιο γιαουρτάκι,γιατί δείχνει να του αρέσει πολύ.Α,του βάζω και λίγο μελάκι μέσα,κάνει???

Αυτά....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eliza, να χαίρεσαι τον Κωστή!!

Λεγκ, δεν είδα ρηλάξ έχετε; Γιατί μπορείς να τον βάλεις στπ ρηλάξ λίιιγο πιο όρθιο από τελείως ξαπλωμένο...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

χρονια πολλα στον κωστη μας!να τον χαιρεστε ελιζα!

βρε ντου μπας και οταν πετουσα την σκυταλη ησουν μαζι με την κοπελα και αντι να χτυπησει εσενα χτυπησε εκεινη? :) να της ζησουν τα αγορακια της!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Eliza, να χαίρεσαι τον Κωστή!!

Λεγκ, δεν είδα ρηλάξ έχετε; Γιατί μπορείς να τον βάλεις στπ ρηλάξ λίιιγο πιο όρθιο από τελείως ξαπλωμένο...

αχ οντως σε τετοια περιπτωση το ριλαξ με εσωσε... οταν η μεγαλη μας ειχε πρωτοαρρωστησει (40ημερων) και ηταν μπουκωμενη η μυτουλα της ενα ολοκληρο βραδυ στο ριλαξ κοιμηθηκε....το ειχα βαλειι αναμεσα μας στο κρεββατι και εγω κοιμομουν με δυο μαξιλαρια σε ημικαθιστη σταση για να την βλεπω.....:rolleyes:

tqj2p3.png vvtJp3.png

Τα διαλέγει η Άννα αποβραδίς ή εσύ???

Εμείς έτσι το ξεκινήσαμε και σωθήκαμε. Το βράδι είναι πολύ πιο συνεργάσιμη και κεφάτη, και το πρωί δεν αμφισβητεί την επιλογή της για να μη χάσει μούρη...;) Καλά τώρα πια το έμαθε, και εγώ να τα διαλέξω είναι δεδομένο ότι είναι στην καρέκλα τα ρούχα και τα φοράει χωρίς κουβέντα. Αλλά εμείς αυτήν την ιστορία με την πρωινη επανάσταση την τραβούσαμε από 1 έτους - είχε και άποψη και ήθελε και να τα φοράσει μόνη της, που φυσικά δεν μπορούσε με τίποτα...

Mamma-mia, εμείς που δεν έχουμε αλλεργίες τις δίνουμε και ψωμάκι φρυγανισμένο με φυστικοβούτυρο, αυγό σε όλες τις βερσιόν του, κουάκερ με γάλα και μέλι, ακόμα και περίσσευμα από το μεσημεριανό αν ήταν κάτι που ξέρω ότι θα το φάει με όρεξη...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Χμμμ,μάλιστα...αυγό τρώει κατά τις 11 μετά το φρουτάκι του και επίσης μετά το απογευματινό (κατά τις 7)του δίνω το γαλατάκι του πριν κοιμηθεί,οπότε πάλι γάλα πάει πολύ μου φαίνεται...απλά,μάλλον θα το σιχαθεί το γιαούρτι κάποια στιγμή τόσο που έχει φάει και δεν θα το ήθελα...:rolleyes::rolleyes:

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Ελιζακι χρονια πολλα να το χαιρεσαι το αστερακι σου!

Ντουντουκι κ εσυ τα ανηψουδια δεν θυμαμαι να σου ειπα!

Φελιααααα τι σουπερ φωτο ειναι αυτη του μικρου! Επαθα πλακα λεμε!!!

Πωπω πλακα πλακα πλησιαζουν σε λιγο καιρο τα 2α μας γεννεθλια!

Αντε Ελιζα ριξε καμια συνταγη να περνουμε καμια ιδεα ....

Λοιπόν ανακάλυψα μία μάρκα με βιολογικό ρυζάλευρο, που έχει μέσα και λίγη κινόα και φυσική βανίλια (ή έτσι λέει), χωρίς ζάχαρη - γάλα. Λέγεται Babynat. Εγώ προσθέτω λίγο από αυτό στο μούσλι ή την σπέλτα της Σοφίας για να δώσει πιο ωραία γεύση. Ενα άλλο κόλπο για να νοστιμίσουν τα δημητριακά είναι να προσθέσουμε 2-3 βρασμένα και καλά λιωμένα κάστανα

το babynat ρυζαλευρο το εχουμε ανακαλυψει οταν ηταν 6 μηνων και μας έσωσε ...τώρα το εχουμε μονο για καμια εξοδο οταν δνε προλαβαινουμε να ετοιμασουμε φαγητο να το παρουμε μαζι το απόγευμα...ειναι ομως πολυ καλο!

το ειχαμε γραψει και εδω ξανα.

Να ρωτήξω και κάτι άλλο.Από τί ηλικία αρχίσατε να δίνετε κανονικό βραδυνό στα παιδάκια σας???Εγώ του δίνω τα γνωστά ελαφριά,κανά γιαουρτάκι,κανά τοστάκι,κανά τραχανά (αυτά στο περίπου γιατί από φαντασία..μηδέν).Όχι ότι έχει ανάγκη,από κιλά μια χαρά είναι,αλλά έτσι ρωτάω...Και τί άλλο εναλλακτικό να του δίνω???Κάτι βιολογικές κρέμες που δοκίμασα δεν τις συμπαθεί.Επιμένω με κατσικίσιο γιαουρτάκι,γιατί δείχνει να του αρέσει πολύ.Α,του βάζω και λίγο μελάκι μέσα,κάνει???

Αυτά....

εμεις απο 7 μηνών του δίνουμε όσπρια με λαχανικά...οκ δνε του δινω μεγαλη ποσοτητα γιατι ειναι απόγευμα αλλα οκ...χορτάινει!:P

Να ευχηθώ στην Μαρίνα να της ζήσει το νέο μωράκι της!

Καφέ όταν θήλαζα έπινα ντεκαφεινε καπουτσινο σταρμπακς και αντι να τον πειράζει έστω και λίγο, εκείνες τις μέρες ειχα παρατηρήσει ότι κοιμόταν καλύτερα τα βράδια...μυστήριο :confused:

Διαφημίσεις

το babynat ρυζαλευρο το εχουμε ανακαλυψει οταν ηταν 6 μηνων και μας έσωσε ...τώρα το εχουμε μονο για καμια εξοδο οταν δνε προλαβαινουμε να ετοιμασουμε φαγητο να το παρουμε μαζι το απόγευμα...ειναι ομως πολυ καλο!

το ειχαμε γραψει και εδω ξανα.

το δωσατε αντι για ρυζαλευρο δηλαδη τζεν?σαν ξεκινημα στις στερεες τροφες δηλαδη?αν ναι τοτε θα το δοκιμασω κι εγω...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Το ρηλάξ το έχω δώσει, φαντάζομαι θα μου το στείλουν πίσω γιατί το πιτσιρικάκι τους έχει μεγαλώσει αλλά δεν τους ξέρω άμεσα τους ανθρώπους για να το ζητήσω από μόνη μου. Για την ώρα τον έχω αγκαλιά γιατι έτσι μπορεί και αναπνέει καλύτερα και κοιμάται έστω και λίγο. Του βάζω ορό και του τραβάω τις μυξούλες. Τον έρμο και είναι μια σταλίτσα!

Τις ώρες που είμαι και με τα δύο απλά απορώ ρε Αναστασάκι πως τα καταφέρνεις με τρία μωρά...:rolleyes:

Μπορειτε να μου ξαναθυμήσετε την μάρκα του ρυζάλευρου όταν θα φτάσουμε σ'αυτή την ηλικία;:D

το δωσατε αντι για ρυζαλευρο δηλαδη τζεν?σαν ξεκινημα στις στερεες τροφες δηλαδη?αν ναι τοτε θα το δοκιμασω κι εγω...

ναι στην αρχη δωσαμε της holle αλλα ειναι άνοστο και ετσι δώσμαε αυτό

η κινόα ειναι ασφαλής για μικρά μωρά δες εδω http://www.wholesomebabyfood.com/quinoababyfoodrecipes.htm (λέει απο 8 μηνων αλλα οκ ειναι αυστηρό site)

ταυτοχρονα του ξεκίνησα και ενα γευμα με φρουτα (μήλο)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...