Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!!!:):)

Dsaki κάνει να φάει κάτι με ταχίνι? η Χλόη είχε βάλει μια veggie τούρτα με χουρμάδες, πρέπει να την ανακαλύψεις... κάτι άλλο δε ξέρω να σου προτείνω..

Ντι ες το ωραίο γλυκό με ταχίνι και χουρμάδες!

Αν δεν τρως ταχίνι μην κάνεις το γλάσο! Είναι ένα πολύ ωραίο κέηκ!

thx!:D:D

παντως πολλα απο τα υλικα της συνταγης δεν τα εχει φαει ακομα η μικρη.....

σιγουρα δεν πειραζει να της δωσω λιγο στα γεννεθλια της για το καλο???:rolleyes::rolleyes:

επισης δεν πολυεμπιστευομαι τα ηλιελαια, με ελαιλαδο θα ειναι πολυ βαρυ??

doo να σας ζησουν τα διδυμακια...!!!!:D:D

vassoula :(:(:(κριμα για την κολλητη, ελπιζω να το ξεπερασει γρηγορα και να αποκτησει ενα υγιεστατο μωρακι στο μελλον!!!!

λεγκω κουραγιο και υπομονη...!!!!θα περασει ο πρωτος καιρος και ολα καλα!!!;)

τωρα για τον καφε,νομιζω πως ειναι λιγο νωρις....δεν ξερω βεβαια κιολας σιγουρα γιατι και εγω δεν πινω, ελπιζω να σου πει και καμια πιο εμπειρη "καφετζου";);):)

dansem περαστικα σας!!!!!:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

γμτ τι δύσκολες καταστάσεις... να είναι δυνατή η κοπέλα, να το αντέξει...

Λεγκ, εδώ κάνει ο νες, δεν θα κάνει ο καφές φίλτρου? απλά φρόντισε να είναι μετά από θηλασμό, to be on the safe side.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Πωπω Βασούλι, πραγματικά φρικτό αυτό....δεν υπάρχουν λόγια ρε γμτ...

Χόρεψε τους εγώ τα χωρίζω τα ΄ρούχα από το βράδυ, μόνο που το πρωί δεν θέλει να τα βάλει... Ασε, χαμός... κάθε πρωί δεν αντέχω αυτό που ζω...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αχ Βάσω κρίμα η κοπέλα. Μακάρι σύντομα να ξαναέχει μια εγκυμοσύνη, αυτή τη φορά τέλεια!

Λέγκω δεν απαγορεύεται ο καφές, απλά μπορεί να κάνει το μωρό λίγο πιο νευρικό. Εγώ τόλμησα να πιω ελληνικό όταν η Σοφία έγινε 8 μηνών και δεν είδα καμία επίδραση επάνω της. Μία δοκιμή θα σου δείξει.

Λοιπόν ανακάλυψα μία μάρκα με βιολογικό ρυζάλευρο, που έχει μέσα και λίγη κινόα και φυσική βανίλια (ή έτσι λέει), χωρίς ζάχαρη - γάλα. Λέγεται Babynat. Εγώ προσθέτω λίγο από αυτό στο μούσλι ή την σπέλτα της Σοφίας για να δώσει πιο ωραία γεύση. Ενα άλλο κόλπο για να νοστιμίσουν τα δημητριακά είναι να προσθέσουμε 2-3 βρασμένα και καλά λιωμένα κάστανα

Λεγκω εγω απο την αρχη επινανα καφε την μερα.Στην αρχη ντεκαφεινε μεχρι τον 1 χρονο μετα τον νες το κανονικο.Με τοση αυπνια κ χωρις καφε δεν παλευεται, απλα να τον πινεις μετα τον θηλασμο.Για μενα ο καφες ειναι εξαρτηση κ στην εγκυμοσυνη επινα 1 ελαφρυ δεν μπορω να λειτουργησω διαφορετικα εχω πονοκεφαλο.

Βασουλα κριμα ρε γμτ αυτα εινα δυσαρεστα....Μια φιλη μου ειχε παρομοιο περιστατικο στον 6ο μηνα κ της στοιχισε παρα πολυ. Μετα παλευε ενα χρονο να ξαναμεινει εγκυος...

Καλημέρα!

Έχουμε γενέθλια σήμερα!!!

Εχθές το βράδυ έφτιαξα 2 τούρτες:cool: Μια για το σχολείο και μια για το σπίτι! Παροξυσμός ζαχαροπλαστικής κυρίες και κύριοι:tongue:

Και θα φτιάξω κι άλλη για την Κυριακή που θα κάνουμε το πάρτυ του!!! Αποφασίσαμε να καλέσουμε τα παιδάκια από τον παιδικό και εγώ θα τους κάνω φουλ πρόγραμμα με παιχνίδια κλπ. Και Ζαχαροπλάστης και Ανιματερ, τρομάρα μου:tongue:

Και η τσουλούφ ότι δεν τρώει την ημέρα το τρώει τη νύχτα (11, 2, 5, 7.30)

Κι η Σοφία στο κλαμπ!:cool::mad:

Γέννησε και η αδερφή της κουμπάρας μου σήμερα τα διδυμα αγοράκια της! 36η εβδομάδα έσπασαν τα νερά! όλοι τρέχουν και δε φτάνουν, γιατί οι μικροί μπόμπιρες αποφάσισαν να βγουν πιο νωρίς :D:D

Να σας ζήσουν!:D

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα έστω και αργά κοπελιές!!!

Λέγκω,να σας ζήσει (σου εύχομαι και πάλι) το σποράκι!!!

Το χει η μοίρα σου να γεννάς ξενύχτιδες!!!

Βασούλα ,το επιβεβαίωσαν και σε άλλους γιατρούς αυτό;;;Εύχομαι να τους πάνε όλα καλά!!!

Μυρτώ μπήκες στον μήνα σου ε;;;Άντε με το καλό!!!

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Πολυχρονος, πολύχρωμος και πάντα παίδαρος ο Κωστάκης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανάμεσα στον Νικόλα και τον θοδωρή εε;

Για λέγε τι τούρτα έκανες για να πάρουμε καμια ιδέα! Εμείς φέτος θα κάνουμε σεμνά και ταπεινά γεννέθλια...

Ντουντούκι ξέχασα να ευχηθώ για τα διδυμάκια σας... να τα χαίρεστε τα σποράκια σας! Για διδυμάκια δεν βγήκαν άσκημα πάντως... Από κιλά πως είναι;

Το θέμα με τον καφέ είναι ότι πότε εννοούμε μετά τον θηλασμό; Ακόμα δεν έχει καμία σταθερότητα μπορεί να θηλάζει συνεχόμενα για πολλές ώρες... Άσε που η δοκιμή που θα με πήσει είναι που με τρομοκρατεί. Κι αν τον πιάσει η καφείνη μετά από πόσα 24ωρα θα ξανακοιμηθεί:rolleyes:

Εντομεταξύ μάλλον τον ενοχλεί το μπουκωματάκι και κοιμάται αγκαλιά μου με το που τον αφήνω ξυπνάει ο σκατούλης...

μπορείς να του βάλεις γαλατάκι στη μύτη του? (είναι λίγο δύσκολο, αλλά καλό κάνει).

Όσο για τον καφέ, αν κάνει μαραθώνιο, πιες καφέ ταυτόχρονα..μέχρι να φτάσει στο αίμα, έχεις άλλες 4-5 ώρες μπροστά σου :P

Τα διδυμάκια γεννήθηκαν 2100 και 1800. Ο μικρούλης είναι στη θερμοκοιτίδα, αλλά και τα δύο είναι μια χαρά!

Ελιζάααααααααααακιιιιιι να χαίρεσαι τον Κωστή σου!!! Έγινε ολόκληρο αντράκι!! να του δώσεις πολλά γλυκά φιλακια!!

Και σε μας να δώσεις τις συνταγές :D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...