Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, με πήραν και τα κλάμματα σε ένα μίτινγκ από τα νεύρα μου. Είμαι πολύ ευσυγκίνητη αφού χάζευα τον Παπακαλιάτη πριν που θήλαζα τη μπέμπα και με ξαναπήραν...:?::?: Η χαζοβιόλα φίλη σας... Τεσπα, θα συνέλθω πού θα πάει! Και μέσα σε όλα αυτά η τσουλούφο δεν πήρε μπιμπερό πάλι αλλά περίμενε ήσυχα και ωραία βλέποντας ωραία όνειρα τη μαμά της! Δεν πεινάει ήθελα να ξερα???

Εγώ βλέπω τον Μόγλι και κλαίω...

Και η τσουλούφ μάλλον δεν πειναει, προτιμά να σε περιμένει... φαντάζομαι αν την κόψει πείνα θα το πιει...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Legolino, να τον έχεις από κοντά τον μικρό Νικόλα. Με κλίση το στρωματάκι του, για να μπορεί να αναπνέει πιο εύκολα λόγω μύξας.

Γέννησε και η αδερφή της κουμπάρας μου σήμερα τα διδυμα αγοράκια της! 36η εβδομάδα έσπασαν τα νερά! όλοι τρέχουν και δε φτάνουν, γιατί οι μικροί μπόμπιρες αποφάσισαν να βγουν πιο νωρίς :D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Δεν ήθελε να ντυθεί, δεν ήθελε να βάλει παπούτσια.... χάλια σας λέω, χάλια...κλάαααααααααμμα πρωί πρωί ατελείωτο, μετά είναι να μην αναπολώ τις μέρες που πηδούσαμε στο αυτοκίνητο και φέυγαμε για το ΣΚ χωρίς να έχουμε κλείσιε τπτ;;;

Που θα πάει θα μεγαλώσει...

μη με βρίσεις :D

έχεις σκεφτεί να φτιάξεις ένα πίνακα που να δείχνει σε εικόνες (κολλάζ, ό,τι να'ναι), όλα τα βήματα της πρωινής προετοιμασίας? Να αγοράσεις επίσης αυτοκόλλητα, τα οποία να τα κολλάει η Άννα κάτω από κάθε εικόνα, όταν την ολοκληρώνει.

μη με βρίσεις, εγώ σ'αγαπάω :D:D:D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Αν καρφωσω και την Αννα στον πινακα με 2 πινεζες μετα θα με λετε κακουργα;;;;

Σημερα με εφερε στα ορια μου...

Πως τις μανατζαρεις πιδι μ 5 βελονες;;;;;

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

καλημερα!

εγω ειμαι αναισθητη με τα εργα δεν πολυσυγκινουμε

αλλα μπορει να δω κατι στο πακετο ή στις ειδησεις και να τα μπηξω

αυτο που μολις ξυπνανε σεληνιαζονται δεν υποφερεται

κ η στεφανια αρζχιζει οχι αυτη την μπλουζα τη αλλη ,οχι αυτη τη ζακετα ,

οχι αυτες τις καλτσες ,ποναει το ποδι μου αλλο παπουτσι και και.... γκρρρρ

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημερούδια!

Μπράβο Τάτι που κοιμήθηκε ο μπεμπάκος! Είναι μια ανάσα και αυτό! μα στις 5 τί παθαίνουν όλα? Και ο Αλέκος από τις 5 μέχρι τις 6.30 κάθε πέντε λεπτά! Ε μετά τον πήραμε στο κρεβάτι... Και η τσουλούφ ότι δεν τρώει την ημέρα το τρώει τη νύχτα (11, 2, 5, 7.30)

Λέγκω μου είσαι στη σκέψη μου! ΥΠΟΜΟΝΗ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ τί να άλλο να πω? Θα τα θυμάσαι σε λίγο καιρό αναπολώντας!

΄

Φιλάκια σας!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ντι ες το ωραίο γλυκό με ταχίνι και χουρμάδες!

Αν δεν τρως ταχίνι μην κάνεις το γλάσο! Είναι ένα πολύ ωραίο κέηκ!

Κέικ με γλάσο σοκο-ταχίνι (χωρίς ζάχαρη,αυγά, βούτυρο και χοληστερίνη!)

Μπορούμε να φτιάξουμε αφράτο, νόστιμο και ζουμερό κέικ χωρίς τα κλασικά υλικά

Για το κέικ:

60γρ. κουάκερ

185γρ. χουρμάδες (τους μουσκεύουμε σε ζεστό νερό για μισή ώρα περίπου, να μαλακώσουν, σουρώνουμε και κρατάμε το νερό)

3 ώριμες μπανάνες

125γρ. ηλιέλαιο

90γρ. σογιάλευρο + 90γρ. ρυζάλευρο (για όσους δεν τρώνε γλουτένη, ή διαφορετικά 180γρ, αλεύρι μαλακό (ολικής άλεσης κατά προτίμηση)

1 κουτ. σούπας μηλόξιδο

3 κουταλάκια σόδα

κανέλα σκόνη , βανίλια, μία ιδέα καγιέν (προαιρετικό), για πιο χριστουγεννιάτικο βάλτε κανελογαρυφαλλοπορτόκαλα

Για το γλάσο:

300γρ. ταχίνι (εναλλακτικά ένα από τα λεγόμενα nut butter (φουντούκι, αμύγδαλο, πήκαν) είναι όπως και το ταχίνι, μόνο που είναι πάστα ξηροκάρπιου αντί σουσαμιού).

80γρ. συμπυκνωμένο χυμό μήλου (όπως είναι η συμπυκνωμένη πορτοκαλάδα αλλά χωρίς ζάχαρη, ή αλλιώς μέλι ή σιρόπι αγάβης (low GI, δες σχόλια)

80γρ. χαρουπάλευρο (εδώ θα γέλαγε η μαμά, μάδερ, είναι όπως το κακάο αλλά χωρίς την καφεΐνη, με πρωτεϊνη, βιταμίνες και ασβέστιο και χαμηλότερα λιπαρά, ), ή αλλιώς κακάο (μια χαρά είναι και το κακάο μάδερ, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά)

βανίλια, μία ιδέα καγιέν (είπαμε, προαιρετικό)

νερό όσο πάρει (το νερό που μουσκέψαμε τους χουρμάδες)

Προθερμαίνουμε το φούρνο (160º C). Αλέθουμε το κουάκερ στο μπλέντερ να γίνει σαν αλέυρι. Βάζουμε στην άκρη. Μετά αλέθουμε τους χουρμάδες να γίνουν αλοιφή, προσθέτουμε τις μπανάνες, το λάδι, το κουάκερ και χτυπάμε να γίνουν ομοιόμορφα. Ανακατεύουμε τα αλεύρια με τη σόδα το ξύδι και τα μπαχαρικά και προσθέτουμε στο μίγμα και ανακατεύουμε πολύ καλά (αν χρειαστεί προσθέτουμε μια ιδέα από το νερό που μουσκέψαμε τους χουρμάδες).

Αδειάζουμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε 60-70 λεπτά (δοκιμάζουμε με το μαχαίρι, όχι σαν καρπούζι, το άλλο . Αναποδογυρίζουμε σε σχάρα και αφήνουμε να κρυώσει τελείως. Ετοιμάζουμε το γλάσο: χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά του γλάσου με όσο νερό πάρει(περίπου ½ ποτήρι) για να πετύχουμε μια παχύρευστη σύσταση. Γλασάρουμε όταν το κέικ έχει κρυώσει.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρααααα.

Δυσκολη νυχτα κ η χτεσινη .......

Ας ελπισουμε για τα καλυτερα....

Κ εγω στο κλαμπ με τις αναισθητες ειμαι δεν συγκινουμε με τιποτα στην τηλεοραση , μαλλον ειναι επειδη δεν μου πολυαρεσει ...

Στην εγκυμοσυνη τα εμπηγα ανετα οταν διαβαζα εδω στο φορουμ ιστοριες για γεννες κ ολα τα σχετικα ..

Λεγκουλι , Τατιανακι υπομονη ολα θα στρωσουν σιγα σιγα. Παλι καλα που εχουμε κ βοηθεια απο τους αντρες μας να λεμε γιατι αλλες κοπελες δεν εχουν ουτε κ αυτο.

Πηγαμε προχτες κ ειδαμε την ανηψια του αντρα μου ( του αδερφου του που εχει χωρισει) ενα μηνα μεγαλυτερη απο τον Μητσακο κ στεναχωρηθηκα πολυ ρε γμτ. Ναι μεν εχει μαμα γιαγια ξαδερφες θειες που μενουν ολοι μαζι κ την αγαπανε κ την προσεχουνε αλλα μεγαλωνει χωρις τον μπαμπα της. Τον βλεπει 1-2 ωρες την βδομαδα μονο που πανε παιδικη χαρα κ παιζουνε γιατι μενουν ψιλομακρια κ δεν μπορουν να βλεπονται πιο συχνα.

Διαφημίσεις

Αν καρφωσω και την Αννα στον πινακα με 2 πινεζες μετα θα με λετε κακουργα;;;;

προφανώς και θα σε λέμε!! οι πινέζες δεν κρατούν τίποτα, θα δεινοπαθήσεις να τα καταφέρεις.

Να δοκιμάσεις ταβανόπροκες :P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Τον βλεπει 1-2 ωρες την βδομαδα μονο που πανε παιδικη χαρα κ παιζουνε γιατι μενουν ψιλομακρια κ δεν μπορουν να βλεπονται πιο συχνα.

αυτό δεν είναι καλό. Πρέπει να αυξήσει τις ώρες ο κουνιάδος σου, είναι απαραίτητο στην ηλικία αυτή που βρίσκεται η μικρή!

Ο δικαστής έδωσε μόνο τόση ώρα στον πατέρα (απίθανο μου φαίνεται) ή λόγω απόστασης έγινε τόση λίγη?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Την βλεπει τοσο λιγο γιατι δεν μενουν στην ιδια πολη. Οταν παει να την δει την παιρνει απο το σπιτι κ πανε εξω στην παιδικη χαρα η σε φιλους κ οπως φανταζεσαι ποσες ωρες να κατσει 1-2 3? Την γυρναει πισω να φαει να κοιμηθει κ ολα τα σχετικα. Δεν εχουν παει σε δικαστηρια ακομα οτι συμφωνιες κανουν ειναι μεταξυ τους. Γενικα κ η κοπελα δεν εχει προβλημα να βλεπει ο κουνιαδος μου την μικρη κ τετοια απλα το κοριτσακι ειναι μικρο ακομα να το παρει αυτος να μεινουν μαζι 2-3 μερες κ ο ιδιος στην ουσια φοβαται μην κλαει η μικρη κ ζηταει την μανα της κ ολα τα σχετικα. Πιστευω οταν μεγαλωσει θα βλεπονται πιο πολυ αλλα οσο να ειναι ρε γμτ εγω στεναχωριεμαι με αυτες τις καταστασεις.

Καλημερούδια!!!

Ματς-μουτς, Λενάκι ευσυγκίνητο! Και εγώ στο κλαμπ, εδώ βούρκωσα στο κουκλοθέατρο που πήγα τη Λήδα, ρεζιιιιιιιλι!

Τατη μου, σε νιώθω, δε μπορώ άλλο κυνηγητό για τα ρούχα με την κοιλούμπα! Κάθε μέρα αγκομαχώντας φτάνουμε στο σχολείο!!!

Ντου, πολύ γελάω με το πρότζεκτ κάλτσα. Πάντως είσαι πολύ τρέντουλας, μέχρι και η Ούμα Θέρμαν, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, βγάζει το πλεκτό!!!!

Τόνια, καθυστερημένα χρόνια πολλά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...