Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο βρε Σοφούκα! Να σαι καλά! που μας ανεβάζεις.

περαστικά στον Αγγελούκο! πολύ πυρετό έχει?

Βρε Λεγκούλι τί κάνει όλη τη νύχτα ο Νικόλας δηλαδή? Κλαίει? Αν τον θηλάζεις ξαπλωμένη και κοιμάσαι δίπλα του?

Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, με πήραν και τα κλάμματα σε ένα μίτινγκ από τα νεύρα μου. Είμαι πολύ ευσυγκίνητη αφού χάζευα τον Παπακαλιάτη πριν που θήλαζα τη μπέμπα και με ξαναπήραν...:?::?: Η χαζοβιόλα φίλη σας... Τεσπα, θα συνέλθω πού θα πάει! Και μέσα σε όλα αυτά η τσουλούφο δεν πήρε μπιμπερό πάλι αλλά περίμενε ήσυχα και ωραία βλέποντας ωραία όνειρα τη μαμά της! Δεν πεινάει ήθελα να ξερα???

Τώρα είναι από τις λίγες φορές που έφαγε το βράδυ, την πήρε ο ύπνος και κοιμάται τέτοια ώρα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

elenikat αν δε ησουν αδιαθετη θα ελεγα και εγω πως εισαι εγκυος, με τετοιο συναισθημα.......;););)

βρε μπας και δεν ηταν περιοδος???? γιατι και εγω συνελαβα την μικρη τον μαιο και τον ιουνιο ειχα αιμα για αυτο και αργησα να καταλαβω πως ειμαι εγκυος....;)

βρε κοριτσια εχετε να προτεινετε να φτιαξω κανενα γλυκακι στα γεννεθλια της μικρης ωστε να μπορω να της δωσω να φαει λιγακι ετσι για το καλο???

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

mamma - mia

σε 150γρ. ελαιόλαδο προσθέτω καθαρό κερί περίπου 3x3x3 εκ. (ένα κυβάκι) και τα ζεσταίνω μαζί μέσα σε ένα μπρικάκι. Αφού προκύψει ένα ομοιόμορφο μίγμα το αδειάζω σε ένα βαζάκι και το αφήνω να κρυώσει.

Μετά το βάζω στο ψυγείο όπου μπορείς να το διατηρήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Καθαρό κερί αγοράζει η γιαγιά μου από ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Θα τη ρωτήσω και θα σας πω.

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Dsaki κάνει να φάει κάτι με ταχίνι? η Χλόη είχε βάλει μια veggie τούρτα με χουρμάδες, πρέπει να την ανακαλύψεις... κάτι άλλο δε ξέρω να σου προτείνω..

καλημέρα κόζμε.

Μου τη δίνει η περίοδος... "πλημμύρισα" πάλι χτες. Άι χέιτ ιτ!

Λενίτο, τα εύκολα δάκρυα μου έμειναν κατάλοιπο από τη λοχεία... τη παρασκευή και το σάββατο είχε το dirty dancing στον άλφα.. Ε, και τις δύο φορές άνοιξαν οι βρύσες. Εκεί που χορεύουν κιόλας :D:D ντουμντιριντίρι!!!

χτες άρχισα να πλέκω μία κάλτσα! για να δούμε τι θα βγεί!!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

βασικά έχω αρχίσει δύο projects, ένα με κάλτσα κι ένα με vest.

Την κάλτσα κυκλικά, με 3 βελόνες? Το vest τί είναι?

Καλά αυτό το εύκολο κλάμα μου έχει μείνει και εμένα από την εγκυμοσύνη και όχι μόνο αυτό αλλά δεν μπορώ και να δω και κανένα θρίλερ ή έστω μία ταινία με αγωνία....... δεν αντέχουν τα νεύρα μου :? Θα μου φύγει ποτέ αυτό?????????

IxBZp3.png

Καλημερααααα

Σημερα κρατησε ο γιωργος τον μικρο 6-8 και κοιμηθηκα ενα φουλ διωρο. Δοκιμαζω το ξαπλωτο αλλα επειδη ειμαι πτωμα το ψιλοαποφευγω...

Αααα εβγαλε και την πρωτη κιτρινη μυξα!

Να στειλω ενα φιλι στο Λενουλακο μου... και μια σφαλιαρα στους μιτινγκιακους που την εκνευρισαν!!!

Να βαλω και ανεβαστικο ασμα

dgJabA9NANA

Καλημέρες!!! Ο μπέμπης κοιμήθηκε από τις 11 μέχρι τις 5 και μετά μέχρι τις 8.30... Παγκόσμια πρώτη έκανε αλλά τί να το κάνεις;;; Η Άννα ξύπνησε στις 2, στις 5 (εκεί συμπέσανε και δεν ξανακοιμήθηκε αφού ούρλιαξε για τα καλά κανά 20λεπτο) ευτυχ'ως την κράτησε ο Μικ και την κοίμησε για κανά 20λεπτο κατά τις 7.30...

Δεν ήθελε να ντυθεί, δεν ήθελε να βάλει παπούτσια.... χάλια σας λέω, χάλια...κλάαααααααααμμα πρωί πρωί ατελείωτο, μετά είναι να μην αναπολώ τις μέρες που πηδούσαμε στο αυτοκίνητο και φέυγαμε για το ΣΚ χωρίς να έχουμε κλείσιε τπτ;;;

Που θα πάει θα μεγαλώσει...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...