Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αχ τώρα που σας διάβασα βλέπω για τα κιλά και...με πιανει απελπισια...

στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ξεκινησα 60, εφτασα 73 εχασα 5 κιλά και μετα αλλα 7 με διαιτολόγο.

τώρα ομως ξεκιναω 67!!!! οιμε οιμε το βλεπω το 80+ να ερχεται....

τεσπα ολα μαζι μετα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με γεια το τικερακι γκαλατουλα!!

Με το καλόοοο!!!

Ε κ μην ανησυχεις για τα κιλάκιαααα... το μωρο να ειναι καλά κ εσυ με το θηλασμο κ 2ο παιδι να μεγαλώνεις θα τα χάσεις.. εγώ ειμαι 3 μειων απο τα κιλά προ εγκυμοσύνης

Ευχαριστω για τις απαντησεις κοριτσάκια!!!

Α κ κατι ακομα...

ακόμα τα κακά του μωρού ειναι μαυρα, εμενα στο 3ο 24ωρο ειχαν γινει ηδη μουσταρδα...

ειναι προβλημα που στο 4ο 24ωρο δεν έχουν μουσταρδεψει???:tongue:

Καλημερα!

Μεχρι στιγμης εχουμε καταστερεψει μερικα εκταρια δασους σε πάνες κ εχουμε μπουκωσει κ τη χωματερη των Α.Λιοσιων!!!! Πολυ διαρροια λεμε, εδωσα δειγμα για καλλιεργεια μιας και πυρετο απο χτες, αλλα θελει 48 ωρες λέει... Ερεψε το καημενο, 5η μερα διαρροια...

Η Δαναη ευτυχως περναει μια αξιοζηλευτη κριση, ειναι ενα υπεροχο παιδι, που τολμω να πω οτι δε με χαλαει η παρεα της (καλα μη τρελλαθουμε, θαα ηθελα να πιω κ ενα καφεδακι με τις φιλες μου), ειδικα αν θυμηθω πως ηταν λιγες μερες πριν,που ουρλιαζε με το παραμικρο.

Τονια, πολυχρονη κ ευτυχισμενη κοριτσακι μου.

Ευχαριστω και για τις ευχες για τον θανασακη μου, θελαμε η σημερινη μερα να μας βρει στη Δημιτσανα, αλλα δυστυχως με τις αρρωστιες αλλαξαν τα σχεδια.Δε πειραζει,παλι καλα που ειναι σπιτι να παρω κ γω μια ανασα γιατι ο μικρος καθεται μονο αγκαλια.

Διαφημίσεις

Α,Ελενη, τωρα που σου ηρθε περιοδος θα σου φυγουν κ τα κιλα. Τατι κ σε σενα, οταν σου ερθει.εμενα θα μου φυγουν αμα σταματησω να τρωω γλυκα

Οιμε οιμε... στην Άννα μου ήρθε όταν γιορτάσαμε τα πρώτα της γενέθλια...

Εντωμεταξύ μου ξανάρθαν και λόχεια... αχ βαχ

Ελένη τα 7 κιλά είναι για να αρχίσω να ξαναμπαίνω σε κάποια από τα ρούχα μου... Ιδανικά πρέπει να χάσω 13...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Α αφροδιτη οταν βρω χρονο να γραψω τι μου ειπε ο παιδογαστρεντερολογος........

Θα γεμισω σελιδεεεεςςςςςς

να βρεις χρονο, με ενδιαφερει πολυ. Σε ποιον ειχες παει, ειπεμε?

Καλημέρες!

Χρονια πολλά στους Θανάσηδες!! Και στους Αντώνηδες για εχθές!:D

Περαστικά και πάλι σε όλα τα αρρωστούλικα, μικρά και μεγάλα:-(

Ναι λοιπόν, ήρθε η daF με το Ερατάκι εχθές από το σπίτι. Τολμώ να πω ότι η Ερατώ έχει μεγαλώσει πάαααρα πολύ και είναι ΦΟΒΕΡΑ ήσυχη!!!:shock: Η Σοφία δίπλα της έμοιαζε ένα φωνακλάδικο μωρό:tongue:. Ο δε Κωστής, δεν προλάβαινε να μαζεύει τα παιχνίδια του για να τα "σώσει" απο τα 2 κορίτσια. Στο τέλος βέβαια έσκασε και κάτι φιλιά στην Ερατώ. Μήπως να ζητήσουμε το χέρι της?:P:p

Επίσης, τρακάραμε την Τατιανο-οικογένεια έξω από την παιδική χαρά του Πικιώνη εχθές. Μια χαρά όλοι και ο πιτσιρίκος κουκλί!!:D

Α,Ελενη, τωρα που σου ηρθε περιοδος θα σου φυγουν κ τα κιλα. Τατι κ σε σενα, οταν σου ερθει.εμενα θα μου φυγουν αμα σταματησω να τρωω γλυκα

Κυρία, κυρία...εγώ που δεν μπορούσα να σταματήσω να χάνω, -έπεσα κάτω από τα επιτρεπτα όρια, λέμεεε- τώρα που μου ήρθε περίοδος πρέπει να κόψω το φαΐ και τα γλυκά?:confused:

DPYUp2.png EYukp3.png

Εγώ απλά τρώω και δεν ζυγίζομαι...

Τώρα κοιμήθηκε ο μικρούλης από χθες το βράδυ... σε λίγο όμως επιστρέφει ο θοδωρίκος άρα χλωμό να κοιμηθώ.

Άφρο μου, να χαίρεσαι το Θανασάκη σου (θα σε πάρω το απόγευμα να σας τα πω και τηλεφωνικα)

Ρε γμτ είναι δυνατόν να έχει τόσες μέρες το παιδί διάροια; Δεν κατάλαβα έχει και πυρετό;;; Από όρεξη πως είναι το αστεράκι;

Σε σχέση με την προηγούμενη κουβέντα... είναι φυσιολογικό και υγιές τα παιδιά να μην αντικαθιστούν ούτε τους σύντροφούς μας ούτε τους φίλους μας. Το αντίθετο το θεωρώ αρκετά αρρωστημένο και δυστυχώς συμβαίνει πολύ συχνά...

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν σας ενδιαφερει....

Παράσταση κουκλοθεατρου για μικρούς και μεγάλους!!!

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 12:00

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΓΩ, Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο (πλησίον Μετρό)

ΑΠΟ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ

Info: 210 95.32.236 – 693.7126015

Εδώ το video της παράστασης:

περιττό να σας θυμήσω ότι το ραντεβού για Πικιώνη μεταφέρεται αυτό το Σάββατο ε??? 11 το πρωί, καιρού επιτρέποντος και πάλι.

Άφροοοοοοο μη πας τώρα Δημητσάνα, έλα το Πάσχα να πάμε βόλτες μαζίιιιιιιιιι!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...