Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

YIOUPI να σου ζήσει το ανιψούδι

(τώρα το είδα) Για τις πάνες δεν γνωρίζω τίποτα, αλλά όσον αφορά τον ύπνο κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα, αφού 3 φορές στο μαιευτήριο είχα ζητήσει μάια για να έρθει να μου την ξυπνήσει - δεν ξύπναγε με τίποτα όμως!!!!!!!! Από μικρό φαίνεται το υπναρούδικο τέκνο ;)

IxBZp3.png

ΓΙΟΥΠΙ νομιζω ατην αρχη 8-12 θηλασμοι ημερισιως κ 6-7 πανες βρεγμενες κ 3-4 λερωμενες. Ας με διορθωσουν αν κανω λαθος!

Ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις! Να την χαιρεστε την ανηψουλα!

YIOUPI να σου ζήσει το ανιψούδι

(τώρα το είδα) Για τις πάνες δεν γνωρίζω τίποτα, αλλά όσον αφορά τον ύπνο κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα, αφού 3 φορές στο μαιευτήριο είχα ζητήσει μάια για να έρθει να μου την ξυπνήσει - δεν ξύπναγε με τίποτα όμως!!!!!!!! Από μικρό φαίνεται το υπναρούδικο τέκνο ;)

Αυτο ξαναπεστο! Εμενα απο ωρων φαινοτανε τι ξενυχτι θα ακολουθουσε!!!! Η μαλλον καλυτερα απο την κοιλια απο το κλοτσιδι κ κ το στρυφογυρισμα που εκανε ολη την νυχτα ειχα μαντεψει τι θα τραβηξω κ με λεγαν ολοι υπερβολικη! Ελα μου ομως που δεν ημουνα κ ακομα ειναι σχεδον 2 χρονων κ ξενυχταμε! Ακομα δεν κοιμαται ολη νυχτα σερι κ ξυπναει συνεχεια!

Καλημερα

Ο μικρός έχει ξεκινήσει έντονο ρουθούνισμα... Αναστασία, μόνο ορό έβαζες, σωστά;

Νομίζω ότι με έχετε παρεξηγήσει αλλά είμαι εντελώς άυπνη, εντελώς πεσμένη για να αναλύσω οτιδήποτε. Όταν συνέλθω, θα επανέλθω...

Ετεροχρονισμένα χρόνια πολλά Τόνια μου!!!

Διαφημίσεις

κατς ντε! ρουθούνισμα δεν κάνουν όλα τα μπεμπέ, ειδικά τόσο μικρά?

εχεις δικιο μαρια...ακομα αποβαλλουν τα υγρα....

αλλα με ενα παιδι που παει ΄παιδικο.... ο καθαρισμος δεν θα το κανει κακο....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Μαμαμία χρόνια Πολλά!

Αφρονταιτ να χαίρεσαι τον Σάκη!

Λεγκ και ο δικός μου ο μικρός κάνει ρουθούνισμα αλλά δεν του έβαλα τίποτα...

Νομιζα ότι είναι φυσιολογικό! Βρε λές;;; (τύφλα νάχουν τα διπλώματα μπροστά στο βλαστάρι μου δεν καταλαβαίνω τπτ...)

Γιουπι όπως τα έγραψε η Τζένη μέχρι 20 ημερών. Μετά 6-7 πάνες βρεγμένες μόνο (το χεσιμο δεν μας ενδιαφέρει πλέον...)

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Τάτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

έχουν τελικά απόκριες οι Ιταλοί στις 14 Φλεβάρη????? με έχει φάει ο Νικ να μάθει :D:D

Μπορεί φιλενάδα, μπορεί, δεν ξέρω πότε πέφτει φέτος...

κατσε να δούμε το καλεντάριο.......

16 φλεβ είναι martedi grasso (τσικνοπεμπτη-δλδ τσικνοτρίτη για την ακρίβεια...) οπότε ναι 14/2 μεσα στο καρναβαλι είναι...

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλημέρα γκερλς! Τάτη μιας και σε βρήκα εκλεισα ραντεβου στο Αττικο στη Σούκα για αυχενική απο τωρα γιατι ξερω οτι γίνεται χαμος, να παω η να παω σε κανα ιδιωτικο? Ειναι καλη ετσι?

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα γκερλς! Τάτη μιας και σε βρήκα εκλεισα ραντεβου στο Αττικο στη Σούκα για αυχενική απο τωρα γιατι ξερω οτι γίνεται χαμος, να παω η να παω σε κανα ιδιωτικο? Ειναι καλη ετσι?

Η καλύτερη! φυσικά να πας εκεί!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Αχ πολυ χαρηκα,!! Και νομιζα οτι δεν θα βρω ραντεβου! Και εδω που τα λεμε δεν μου περισσευουν και τα 150-200 ευρω και θελω να δω και το πανεμορφο νοσοκομειο που θα γεννησω...ναι λοιπον επισημη ανακοινωση, και Τατη μεγαααααλο ευχαριστώ!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

ειχα κανει καποσα quotes εχτες που ηθελα να απαντησω και τελικα δεν προλαβα....:(:(

τελος παντων, να σου ζησει η μπουμπου σου marinaki παντα ευτυχησμενη και γερη!!!!

χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν ή γορταζαν εχτες!!!;):D

αυτα προς το παρον δεν προλαβαινωωωωωωωωωωωωωω:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...