Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ευτυχώς που υπάρχει και η Μυρτώ και νιώθω φυσιολογική... γιατί αλλιώς με την Λεγκ - Βεφα θα με έπιανε ετεροχρονισμένη επιλόχεια κατάθλιψη!

Λοιπόν και για να σε ανεβάσω Λεγκούλι κι άλλο μπας και μας στείλεις και εμάς κανά έδεσμα (χιχι) στην Άννα δεν της βγήκε καμία ζήλεια καινούργια τώρα που πέρασε καιρός... Με τον μπέμπη είναι όλο αγάπες εκτός αν είναι κουρασμένη και θέλει να την πάω για ύπνο οπότε και αρχίζει να τον βαράει για να τον δώσω στον Μικ και να ασχοληθώ με αυτήν...αλλά πέρα αυτού τα πράγματα καλυτερεύουν με το πέρασμα του χρόνου... Αρχισε και να τρώει πάλι που το είχε κόψει για ΄κάποιο διάστημα. Ξυπνάει βέβαια το βράδυ (να δω πότε θα το σταματήσει άραγε;;;; ) αλλά χτυπάει και κανά σερί που και που και παίρνουμε ανάσα... Βέβαια ακόμα δεν έχει τελειώσε το θέμα ίσως όταν μεγαλώσει ο μικρός και αρχίζει να διεκδικεί τον χώρο του να ξανασεληνιαστεί αλλά μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα τις χειρότερες αντιδράσεις τις είδαμε τις πρώτες 2-3 μέρες...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι να μην ειμαι η 'γεννημενη' μητερα που τα καταφερνει ολα -παιδια -συζυγο-δουλεια -σπιτι- και παραπονιεται ελαχιστα και γουσταρει τρελα την οικογενειακη ζωη μονιμως και δεν εχει ποτε δευτερες σκεψεις;;;εε;γιατι;;

Μήπως είσαι φυσιολογική;;;;:tongue:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Μυρτώ είσαι βαλτή σήμερα και ρίχνεις λάδι στη φωτιά? Ό,τ έλεγα στο Χαβιέ ότι τις τελευταίες μέρες δεν αντέχω τον Αλέκο... Είναι όλο μίρλα, πετάει πράγματα, μία θέλει μια δεν θέλει το ίδιο πράγμα που ζήταγε μανιωδώς πριν ένα δευτερόλεπτο! Δεν ξέρω αν είναι ζήλια ή της ηλικίας αλλά καλά θα κάνει να περάσει! Και σκέφτομαι κάτι απογεύματα Κυριακής που βαριόμουν να πάω για καφέ, ή σινεμά και δεν είχα τί να κάνω στο σπίτι....

Σκέψου λοιπόν ότι σε καμιά 20αριά χρόνια μπορεί να αναπολούμε την παρέα με τα δίχρονα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Είναι όλο μίρλα, πετάει πράγματα, μία θέλει μια δεν θέλει το ίδιο πράγμα που ζήταγε μανιωδώς πριν ένα δευτερόλεπτο! Δεν ξέρω αν είναι ζήλια ή της ηλικίας αλλά καλά θα κάνει να περάσει!

Αυτό!!!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας.

Βρε τί μαυρίλες είναι αυτές!!!!!!

Κορίτσια σκεφτήτε ότι μερικές κοπέλες περνάνε τα από 40 κύματα για να μπορέσουν κάποια στιγμή να ζήσουν αυτό που εμάς τώρα μας κουράζει και μας φαίνεται βουνό. Δε λέω είναι ώρες που λες πως δεν αντέχεις άλλο, αλλά θα μπορούσατε χωρίς τα ζουζουνάκια σας :tongue:. Υπομονή και όλα θα περάσουν και το μόνο που θα μείνει είναι οι όμορφες στιγμές της βρεφικής τους ηλικίας ;)

Marlie τώρα θυμήθηκα.... την Παρασκευή είχαμε διακοπή ρεύματος από το πρωί έως το μεσημέρι :rolleyes:

IxBZp3.png

Οχι δεν θα μπορούσα πλέον να ζήσω χωρίς αυτά...

και όταν λείπει η Άννα μου φαίνεται άδειο το σπίτι!

Αλλά και ό,τι λέει η Ελενη είναι αλήθεια, ώρες ώρες θέλεις μόνο να πατήσεις το mute και το freeze στο τηλεκοντρόλ τους...

Θέλω άμεση απώλεια 7 κιλών για να αρχίσω να ξαναμπαίνω στα ρούχα μου...

Καλημέρα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Οχι δεν θα μπορούσα πλέον να ζήσω χωρίς αυτά...

και όταν λείπει η Άννα μου φαίνεται άδειο το σπίτι!

Αλλά και ό,τι λέει η Ελενη είναι αλήθεια, ώρες ώρες θέλεις μόνο να πατήσεις το mute και το freeze στο τηλεκοντρόλ τους...

Θέλω άμεση απώλεια 7 κιλών για να αρχίσω να ξαναμπαίνω στα ρούχα μου...

Καλημέρα!

Καλά, αυτό εννοείται..... τί στο καλό γονείς ήμαστε, αυτό είναι το φυσιολογικό :tongue:

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Μποντζόρνο πριτζιπέσσες μου!!!!!!!!!!

Λέγκολιν άστες να λένε! ζηλεύουν γι'αυτό τα λένε! νι! :D φτιάξε εσύ ό,τι θες και αν δεν έχεις άλλα μάτια κουζίνας, να σου δανείσω τα δικά μου βρε!!! :D

Μαρινάκιιιιι να σου ζήσει η κορούλα σου!! μικρούλα βγήκε, σαν γατάκι!!!

Χτες είδαμε τον Σέρλοκ Χολμς! Αν και είχα λύσει αρκετά από τα μυστήρια μόνη μου (τι σου κάνει η πείρα και οι σπουδές...), ήταν μια όμορφη ταινία!

Μυρτούλι, χρυσό τον έχω κάνει τον Νικ να πάμε τη Μαρίνα σε παιδικό θέατρο, αλλά όλο μου λέει ότι είναι μικρή και δε θα αντέξει, κλπ κλπ. Το παιδάκι μου όμως το έχω δει ότι εκστασιάζεται με παραστάσεις!!

Πάντως, όσον αφορά τη γκρίνια, της έχω κόψει την φόρα της Μαρίνας! :lol: Δε τα σηκώνω εγώ αυτά, τέλος :P

και πάρτε κι αυτήν την ενημέρωση που θα αρέσει πολύ σε θεατρόφιλες/ους:

http://www.pametheatrometram.gr/

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλημερααααααααααααααααα

Δεν εχω χρονο να σας διαβασω αλλά συμφωνα με το τελευταιο ποστ το μαρινακι γέννησε:

Να σου ζήσει μαρινακι!!!

Να ναι χαρούμενο κ γερό το γατσουρινι σου!!!!!

κ η λεγκω επέστρεψε δριμυτερη!!!!

καλώς τη λεγκω κ το νικολα!!!

΅ευχαριστω εστω κ ετεροχρονισμενα για τις ευχες!!

Ναι τελικα όοολα πήγαν τελεια με τη γεννα κ δεν πέτυχαν τα πιθανα υποχθονια σχεδια της γιατρου...ισως επειδη ειχε δειξει η αδερφη έντονα τις αναγκες της κ επειδη ειναι επαρχεια δεν θα ήθελε να της βγει η φημη του καισαρικακια!!

Ειχε πονακια όλη μερα στις 13-1 κ το βραδακι σπασαν τα νερα έξω από το ιατρειο που ειχε πάει να την τσεκαρει η γιατρος.

Την ειδε της ειπε να παει από το σπιτι να ετοιμαστει κ να φυγουν μαζι για αθηνα...

Πήγε στο σπίτι έκανε ντους κ ξεκινησαν μαζι με τη γιατρο τον γαμπρο μου που οδηγουσε κ τη μαμα μου κ στο δρομο της εκανε κ αναπνοες η γιατρος!!

Δωδεκα το βραδυ μπήκε στο χειρουργειο κ 1:33 γεννηθηκε η τσουπρα μας κ οταν μας την εφεραν μας κοιταζε!!

Ειχα τετοια συγκινηση που ενω την επαιρνα με την κάμερα ξέχασα να πατησω το κουμπί κ δεν εγραψα τιποτα!!!!!!!!!!!

(Γιατι ειχα συγκινηθει τωρα ενω στη μπουμπού μου ημουν γαϊδαρα???)

Τεσπα καθε μερα ήμουν εκει για να βοηθησω με το θηλασμο κ έφευγα σχεδον απρακτη επειδη η μικρη δεν ξυπνουσε με ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Επειδη η αδερφη ειχε αγχωθει επικινδυνα κ με το φοοβο του ικτερου μου ζητησε να την θηλασω εγω, κ τη θηλασα!!

Σε εμενα επιανε κοιμησμενη ισως επειδη ηταν πιο ευκολο????Δεν ξερω!!

Παντως από χτες έπιανε κ στην αδερφή κ ολα καλά.. νομιζω πως τη θηλάζει πολύ αποτελεσματικά....

Αλήθεια θυμιστε μου πόσες πάνες πρεπει να λερώνει? κ ως πότε? μετα τις 40 μετράμε αλλιώς ? Τα ξεχασα....

Σορυ για το σεντόνι....

Φιλάκιααααα

ΑΑΑ κ επεισης ως πότε ειναι φυσιολογικο να κοιμαται τόσο?Μήπως φταιει η επισκληριδιος???????

καλημερα!

χρονια πολλα σε Αθανασιους και Αθανασιες...εμενα γιορταζει ο ανιψιος μου...

αχχχ....θελω μονο να κοιμαμαι σημερα....με το ζορι κρατω τα ματια μου ανοιχτα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...