Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

μαρινακι να σου ζησει η κουκλιτσα!γερη κι ευτυχισμενη παντα να ειναι!

παλαντιν αυτο εχουμε και εμεις για τον στρατο...πολυ βολικο ειναι!

αυτοκινητο εμεις τωρα εχουμε ενα seat ibiza 2003 σε πολυ κατασταση..... αλλα μαλλον θα το αλλαξουμε να παρουμε κανενα μεγαλυτερο... με τρεις θεσεις πισω και μεγαλο φορμπαγκαζ.....λεμε ή το grand c4 picasso ή το opel zafira....μαλλον θα το παρουμε και 7θεσιο....αλλα μαλλον μεταχειρισμενο γιατι για καινουργιο ειναι πολλα τα λεφτα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Αχ πολύ χάρηκα που πήγαν όλα καλά στο Μαρινάκι... μα τι στόκος που είμαι να μην της έχω ζητήσει νωρίτερα το τηλέφωνο!

Άντε Μυρτώ ετοιμάσου έρχεται η σειρά σου λέμεεεεεεεεεεεεε:tongue:

Καλησπέρα!

Να μας ζήσει το νέο μέλος του καφέ! Μαρινάκι καλότυχο και γερό να είναι το κοριτσακι σου πάντα!

Μπαριλα και εμείς λοιπόν, ολικής βεβαίως βεβαίως αλλά μας αρέσουν και άλλα πιο περίεργα και ψαγμένα που παίρνουμε κατά καιρούς. Και όχι ο Μικ δεν υπάρχει περίπτωση να φάει ελληνικό ζυμαρικό!

Ελένη περαστικά.

Λεγκ, με έχεις μπρεδέψει παιδί μου κάνεις και ζαχαροπλαστική; Νταξ δεν σε αντέχω...

Αυτοκίνητο εμείς θα πάρουμε το Smax και ελπίζω σύντομα για να το έχουμε το καλοκαίρι που θα πάμε Ιταλία αλλιώς με το C3 θα είμαστε για κλάμματα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γεια σας κούκλες!

Μαρινάκι να σου ζήσει η μικρούλα!!!:D:D

Λέγκω, δε σε πιστεύω...καλά η πίτσα, εφτιαξες και σοκολατάκια βρε θηρίο:shock:

και σιδέρωσες:shock::shock:

ξ'υπνησε ο Κωστής...φεύγω..

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Λεγκ, με έχεις μπρεδέψει παιδί μου κάνεις και ζαχαροπλαστική; Νταξ δεν σε αντέχω...

Να μου μιλάς τρυφερά εντάξει;:lol:

Με έχει πιάσει ετεροχρονισμένο νέστριγκ σου λέω... Και τώρα θέλω κάτι να φτιάξω είμαι ανάμεσα σε ψωμί και μπισκοτάκια:tongue:

Καλησπέρα!

Μαρίνα να τη χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!

Ελένη, ίωση είναι... την τσίμπησα κι εγώ και μ' έχει ξετινάξει!

Λέγκωωωω... Αυτό είναι σκάνδαλο, δεν έχεις κλείσει εβδομάδα στο σπίτι με το νεογνό και φτιάχνεις πίτσες, σοκολατάκια και μπισκότα... :confused::confused::confused: Τι να πω... δεν σχολιάζω τίποτα!:rolleyes::rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Λοιπόόόόόν!!!!!!!

Ένα μεγάλο καλωσόρισες στο κοριτσάκι της Μαρίνας μας!!!Όποια λαμβάνει νεότερα να μας ενημερώνει, πλιζ!!!

Δηλαδή, ήρθε η σειρά μου, ε; Ε;

Ακούστε λοιπόν! Μην περιμένετε από μένα πίτσες σοκολατάκια, τραπέζια σε φίλους και άλλα κουλά. Να περιμένετε, γκρίνια, απελπισία και άλλη γκρίνια! Μερικές φορές νομίζω ότι είμαι η πιο κακομαθημένη εδώ μέσα! Κάθε Κυριακή με πιάνουν τα υπαρξιακά μου, και σκεφτομαι τις Κυριακές που πήγαινα και αγόραζα της εφημερίδες μου και καθόμουν με καφέ και τσιγάρο και διααααααβαζα με τις ώρες! Περνάω μια ολόκληρη μέρα με τη Λήδα και αντί να το ευχαριστιέμαι καταλήγω ότι η παρέα με ένα δίχρονο δεν με κάνει και πολύ χαρούμενη! Αχαριστία φιλενάδες μου, αχαριστία!!! Και μπορω να συνεχίσω επ'άπειρον την γκρίνια, αν δεν αυτολογοκριθώ, φανταστείτε λοιπόν τι έχει να γίνει σε μερικές βδομάδες!!!!

Λοιπόν, βαθιά ανάσα, αυτολογοκρισία, συνεχίζω!

Σήμερα πήγαμε θέατρο με τη Λήδα και είδαμε το ''πολύχρωμο παραμύθι'' αλλά μου είπε ότι δεν τις άρεσε γιατί οι κούκλες ήταν ''χαζές'', ότι καταλάβατε κατάλαβα. Παρόλα αυτά όταν είχε μουσική χτυπαγε παλαμάκια, χόρευε και χοροπηδούσε....Τελοσπάντων δεν πτοούμαι.

Μετά ήρθαν κάτι φίλοι μας με το παιδάκι τους και τα δυο μαζί βομβαρδίσανε το σπίτι, τα είχε πιάσει μια μυστήρια υπερένταση.Ενδιαμέσως η Λήδα φώναζε σαν στρατηγός ''ΜΥΞΑ" και έπρεπε να τσακιστούμε να την σκουπίσουμε!

Το βράδυ έχω να πάρακολουθήσω πρόβα, πω, πω, μου φαίνεται θα βαλαντώσω, είναι πολύ δράμα το έργο....

Αυτά τα ολίγα πολυαγαπημένες μου, σας φιλώ!

Διαφημίσεις

χμμμ... μου ηρθε αναλαμπη...

τονια γιορταζεις σημερα? απο το αντωνια ειναι?

αν ναι χρονια σου πολλα κοριτσακι!

αυτο μου ρθε μολις τωρα και μενα

μαμα μια πολυχρονη !!να σε χαιρονται τα αγορια σου!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Μαρινα να σου ζησει!!!!!!!!:Dευχομαι να εχεις γρηγορα το μωρακι σου μαζι σου!!!

(μου τη δινουν τα μαιευτηρια, σας το εχω πει;:rolleyes:)

μαμαμια χρονια πολλα!!

Κάθε Κυριακή με πιάνουν τα υπαρξιακά μου, και σκεφτομαι τις Κυριακές που πήγαινα και αγόραζα της εφημερίδες μου και καθόμουν με καφέ και τσιγάρο και διααααααβαζα με τις ώρες!
δεν εχω παρα να συμφωνησω μυρτω μου....αχαριστια και τυψεις και βαλε κ αλλα πολλα μαζι :rolleyes: γιατι να μην ειμαι η 'γεννημενη' μητερα που τα καταφερνει ολα -παιδια -συζυγο-δουλεια -σπιτι- και παραπονιεται ελαχιστα και γουσταρει τρελα την οικογενειακη ζωη μονιμως και δεν εχει ποτε δευτερες σκεψεις;;;εε;γιατι;;

λοιπον αυτολογοκρισια κ εδω:tongue: κ στοπ.

πηγαμε σημερα με την ερατω στην ελιζα και μου εδωσε το βιβλιο no cry το οποιο αρχισαμε ηδη να διαβαζουμε με τον συζυγο....ευτυχως η ερατω κοιμηθηκε ας πουμε ευκολα σημερα, οχι οπως χτες παντως που την κοιμιζαμε 2,5 ωρες!!!! το σπιτι της ελιζας ειναι φανταστικο, απο τα ομορφοτερα σπιτια που εχω δει+ το καταπληκτικο γουστο!!!:o

εχουμε πολλη δουλεια παντως με τον υπνο,....και ηδη νιωθω πολυ πτωμα για τα παντα γμτ......κ αυριο ειναι δευτερα.....ελεος.......:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...