Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

κοριτσακια μου γλυκα , πως ειστε???

εμεις "ετοιμαζομαστε" για νανι σιγα σιγα σιγα σιγα....;)

αφηστε τις νοικοκυροσυνες και πατε να βολταρετε οσες μπορειτε....;):D

απο τα κοριτσακια που πηγαν για κηπουρικη δεν ειχαμε κανενα νεο...ε??

θα περασανε τελεια μαλλον!!!!:)

φιλακια πολλα!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ονειρα γλυκα νεφελη!!:tongue: η ερατω κοιμηθηκε απο τις 9 σημερα!εχει καμια εβδομαδα που κοιμαται 9-9.30 σκορδα, σκορδα!!:mrgreen:

Μαρινα περαστικα, το ταμιφλου τι να το κανεις , αν ηταν γουρουνογριπη θα ειχαν κολλησει ολοι, ειναι τρομερα μεταδοτικη! ελπίζω να σου περασει γρηγορα!!!

αυριο πρωι, αν εχει ωραια μερα, λεω να παμε εθνικο κηπο, ψηνεται καμια;

τελικα με την κηπουρικη τι εγινε;πήγατε;

τι συνταγη θες γιουπινι μου;μηπως μπορω να βοηθησω...-δεν ειμαι εγκυος βεβαια!-:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γεια σας κούκλες!

(((((Μαρίνα)))))). Περαστικά σου βρε κοπέλα!!! Μην αγχώνεσαι, όλα μια χαρά θα πάνε και απόφυγε τα βρωμοφάρμακα:evil:

απο τα κοριτσακια που πηγαν για κηπουρικη δεν ειχαμε κανενα νεο...ε??

θα περασανε τελεια μαλλον!!!!:)

Παρούσα!

Η κηπουρική ήταν πολύ καλή! Φτιάξαμε τις γλαστρούλες μας, τις φυτέψαμα και τώρα περιμένουμε να φυτρώσουν. Τις ποτίζουμε και τους τραγουδάμε:D

Η Λέγκω, μάλλον προσπαθεί να χωνέψει οπότε μάλλον αύριο θα τη δείτε -χεχε, σε κάρφωσα μικρό μου παϊδάκι:mrgreen:

ονειρα γλυκα νεφελη!!:tongue: η ερατω κοιμηθηκε απο τις 9 σημερα!εχει καμια εβδομαδα που κοιμαται 9-9.30 σκορδα, σκορδα!!:mrgreen:

Το θέμα -σε μας τουλάχιστον- δεν είναι τι ώρα κοιμάται, αλλά ανά πόση ώρα ξαναξυπνάει:?. Πάαανε οι παλιές καλές εποχες που κοιμότανε 10-4:cry::cry:

ΟΜΩΣ, σήμερα η Σοφία κάθισε μόνη της (από ξαπλωτή) πρώτη φορά!!!!:D:D Το έκανε μια και μετά άλλες 5-6 στο καπάκι να το εμπεδώσει:lol:

Επίσης, έχω μια αίσθηση ότι το πρώτο δοντάκι έσκασε μύτη, αλλά δεν με αφηνει να το δω....να το αισθανθώ μόνο, άουτς:mrgreen:

Αμεεεε!!! Για τι ώρα λες?

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

χμμ κι εγω σαν να τη ματιασα, εχει ξυπνησει 3 φορες και την ανελαβε ο πατερας της στην επομενη παω εγω...

χαιρομαι που σας αρεσε η κηπουρικη, δεν ειναι πολυ γλυκος ανθρωπος η Μαρω;:D

επειδη εγω ειμαι πολυ πρωινη:tongue::tongue::tongue: λεω κατα τις 12 να ειμαστε εκει! θα σου στειλω με πμ στο αλλο φορουμ τηλεφωνο και που να βρεθουμε!

Λεγκωωωω πααααλι τρως;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αν ο πυρετός συνεχίσει μέχρι τη Δευτέρα θα πάω να δω ένα λοιμωξιολόγο στο Αττικό! Αυτάαααααααααα, σας ζάλισα!

Τα ξεπερνάω όλα, δεν νομίζω να έχεις γρίπη αλλά να ξεκουράζεσαι ΠΟΛΥ ακούς, και υγρά...μην πάρεις το ταμιφλου προς θεού κορίτσι μου, δεν είναι εγκεκριμένο σε εγκυμοσύνη...

Ποιον σου παν τον Σκουνδρα;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Θα πάει ο Μικ με την Άννα, εγώ σε ένα μνημόσυνο...

Θα τους βρείτε κλασικά ή να μασαμπουκώνουν τα κατσίκια, ή στην παιδική χαρά...

Εντιτ παλι μασαμπουκιάσατε, ε;;; Λείπω και εγω με τις σουρωτές...μμμ

εμένα πονάει ο λαιμός μου μάλλον με κόλλησαν οι άλλοι 2 της οικογένειας... αλλά πυρετό ακόμα δεν έχουμε.

Φιλιά, και καληνύχτα

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Ενα γρήγορο....

Νταφιδιον θελω συνταγη για γλυκο κατα προτιμηση ανθυγιεινο κ με σοκολατα αλλά να μην έχει γαλα...

Ρε μπας κ εισαι εγκυος κ εχεις ενδιαφερον για συνταγες??

..........ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι(ζουμπουλιας) κ εγω μεγαλο ενδιαφερον έχω για τη ζαχαροπλαστικη τελευταια:shock:

Αυριο λεμε κ εμεις για εθν κηπο!!!!

Για στειλτε πμ... βεβαια εμεις δεν ειμαστε τοσο πρωινοι συνηθως παμε μετα τις 2!!!!!

Σοφουκααααααααααα

Πώς να μεινω εγκυος η ερμη??ούτε καν περιοδο δεν εχω....αν κ κατι μου λέει πως θα αδιαθετησω συντομα κ φοβαμαι να μην χασω το ραντεβου με το γιατρο μου που το εχω κλεισει από τον Αυγουστο....

νυχτεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςς

Μαρινάκι μου περαστικά κι αγύριστα καλή μου!!! Σας έχουν πάει τρέχοντας οι ιώσεις απ'το Σεπτέμβρη και μετά... Ελπίζω να ξυπνήσεις περδίκι αύριο!

Εμείς περάσαμε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σήμερα! :)

Πήγαμε κηπουρική που ήταν πολύ ωραία... εγώ ενθουσιάστηκα με το γλαστράκι που φτιάξαμε... μη σας πω περισσότερο απ'τον Θοδωρή. Ο μικρός έφαγε φρίκη γιατί η μία κοπέλα φορούσε άσπρο φόρεμα και νόμιζε ότι ήμασταν σε νοσοκομείο. Του πήρε καμια ώρα να βρει τα νερά του. Μετά στο σπίτι ψήσαμε... ποοοοοοοοοοολυ φαί σας λέω... Τάτι, στείλε σου λέω καμια σουρωτή! Ο θοδωρής έλιωσε στο παιχνίδι και στις 8.30 απλά νέκρωσε... Κι έτσι εμείς τελείωσαμε τη βραδιά μας με επιτραπέζιο που βεβαίως τους πήρα τα σώβρακα :cool:

Αύριο εγώ έλεγα να πάω μια βόλτα απ'το πολυτεχνείο μια και ξεκινάει ο τριήμερος εορτασμός, να πάω και τον μικρό. Άρα χλωμό για εθνικό κήπο, αν και δεν είναι άσκημη ιδέα...

εντιτ: Αναστασάκι να χαίρεσαι τον παίδαρό σου!!!!!!!!! Χρόνια πολλά και λαχταριστά!

Επεξεργάστηκαν by Λέγκω

Καλημέρα!!

Σήμερα μπορεί να κοιμήθηκε σερί ο Μάνος από τις 10, αλλά στις 5:45 όρθιος...Είχα μέρες να μου κάνει τόσο πρωινό ξύπνημα!! Το κορυφαίο είναι ότι πάντα ξυπνάει αχάραγα την Κυριακή και την Δευτέρα δεν ξυπνάει κανένα τους πριν τις 7:30!!

Αναστασία, γενέθλια έχει ο μικρός σου? Να τον χαίρεσαι!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

καλημερα!

(((μαρινακι))) ευχομαι να μην ειναι τιποτα ,περαστικα ξου ξου να φυγουν γρηγορα τα βρωμοδεκατα

ροζι και τι κανετε στις 5.45.πωπω πολυ βαρβαρο ξυπνημα

αν τον καθυστερουσες το βραδυ με παιχνιδια να κοιμαται πιο αργα ?

εγω θα κλαταρω,τα βραδια δεν κλεινουμε ματι, θηλαζει ΟΛΗ την νυχτα

εχει παλι προβλημα με τα κακα ,το πρωι ειμαι σαν σιγμα τελικο

παμε βολτα να συνελθουμε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...