Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εύη μακάρι! Εσύ για τι αυτοκίνητο ενδιαφέρεσαι;

Ένα που να πέρνει το καρότσι και 2πράγματα στο port baggage

και να είναι 4θυρο ή 5θυρο!!!

Τώρα είμαστε με ένα polo 3θυρο και αν θέλουμε να πάμε κάπου και να πάρουμε καρότσι μαζί είμαστε για κλάματα!!!

899667.png226174.png

Ελένη περαστικά, ξέχασα να σου ευχηθώ

DaF συμφωνώ μεν, αλλά ο τόνος τράτα δεν μου αρέσει καθόλου :?

Αχ κι ο άντρας μου 3 παιδιά θέλει, αλλά εγώ μόνο στη σκέψη αγχώνομαι:confused:

Κι εγώ λέω ότι θα κάνω και τρίτο αλλά κάποιες στιγμές πάλι το ξανασκέφτομαι. Νομίζω ότι αν αρχίζουν και μεγαλώνουν και μπει η ζωή πάλι σε κανονικούς ρυθμούς μπορεί να ΄μην παίρνω την απόφαση... Θα δείξει.... Πάντως όχι νωρίτερα από 2 χρόνια!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ελένη περαστικά, ξέχασα να σου ευχηθώ

DaF συμφωνώ μεν, αλλά ο τόνος τράτα δεν μου αρέσει καθόλου :?

Αχ κι ο άντρας μου 3 παιδιά θέλει, αλλά εγώ μόνο στη σκέψη αγχώνομαι:confused:

Ευχαριστώ παλλαντινάκι! Νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα να σκέφτεσαι για το επόμενο. Μετά το χρόνο θα έρθει η σκέψη με το καλό!

Διαφημίσεις

γμτ η ερατω εχει ενα μηνα βγαζει γουλιες πολυ συχνα...ειναι δυνατον ; ειχε αρκετη παλινδρομηση πριν αλλα με τις στερεες ειχαμε ησυχασει...τωρα τι ειναι τουτο ;;:(

επισης απο τα χριστουγεννα νομιζουμε οτι βγαζει τα πανω δοντια αλλα δεν....εκανε πυρετο 1 μερα, ειχε μυξες, τωρα ξαναεχει...ειναι απιστετα ανησυχη και γκρινιαρα ειδικα στον υπνο ενω δεν ειχαμε ιδιαιτερο προβλημα.......μα τι γινεται;

και τελευταιο....επισης απο χριστουγεννα, εχει ενα γρομπαλακι πισω απο το λαιμο δεξια, αδενας πρησμενος μας ειπε ο γιατρος κ καθολου ανησυχητικο....αλλα εχουν περασει 20 μερες κ το εχει ακομα!:(

Νταφάκι μου όπως σου είπαν και τα κορίτσια μην αγχώνεσαι για το γρομπαλάκι, κι ο Ιάσονας είχε βγάλει κάποια στιγμή και του είχε μείνει αρκετό καιρό. Τώρα για τα δόντια, μη νομίζεις δε βγαίνουν με τη μία, λίγο πιέζουν, κοκκινίζουν τα ούλα, μετά ηρεμούν για λίγο και μετά πάλι μέχρι να βγει. Ιδίως τα μεγάλα (τραπεζίτες)

Ο Ιάσονας πάλι κι αυτός έβγαζε γουλιές μικρός, είχε λίγη παλινδρόμηση και συνέχιζε να βγάζει και μετά το χρόνο, μην ανησυχείς κάποια στιγμή θα σταματήσει.

μερσί! Toyota IQ αυτόματο, γιατί είμαι στόκος:oops: και δεν την παλεύω με τον συμπλέκτη

με γεια και καλοτάξιδο! καλύτερα αυτόματο, κι εγώ όταν πάρω δίπλωμα και αποφασίσω να πάρω αμάξι, νομίζω πως εκεί θα καταλήξω.

Ελένη μου περαστικά σου! και κοίταξέ το λίγο με την πιπίλα, είναι μικρή ακόμη και μπορεί να την έχει συνηθίσει και να ξεχνιέται. για δοκίμασε λίγο να της την κόψεις. Επίσης, πως να πάρει μπιμπερό από σένα, αφού σε μυρίζει και αποσυντονίζεται;

Καλησπερα!!! Τελικά πήγαμε στο παρτάκι ωραία ηταν, η μικρή ελεγε οτι ειναι ο αγιος τσίλης (επειδη της φορεσα σκουφο, περιεργως δεν το πειραξε)

να δειτε και το honda civic 5d εμείς με βαση τον χωρο τα ψαξαμε ολα! εχει πολυ καλο εξοπλισμο και σχετικά καλη τιμη. αυτο πηραμε εμεις, καλα βεβαια ειμαστε και λιγο περιεργοι στα γουστα μας θελαμε κατι λιγο μη συνηθισμενο...

http://www.honda.co.uk/cars/civic5door/

εχω και ενα πολο ευτυχως 4θυρο παλιο του 96 και βολευομασταν γιατι ο βαγγος ως γερμανοφιλος νεος εργενης ειχε το ΤΤ...ποσο λυπηθηκα οταν το πουλησαμε μισοτιμης αλλα βλεπεις διθεσιο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μα καλά καμιά δεν αγοράζει MISKO? εμένα αυτα μου άρεσαν (όταν έτρωγα τωρα κανω διαια):P

Dafaki μην αγχωνεσαι με τα γρομπαλάκια και μας βγαζει ο Στέφανος καθε φορα που αρρωσταίνει...τώρα εχει ενα τεράστιο μετά την ωτίτιδα που πέρασε τα Χριστούγεννα...δεν βλέπω να του περνάει σύντομα.

Εύη έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο! 3θυρο πολο! μεγάλη πίκρα! και με σκληρές αναρτήσεις αγωνιστικό έτσι για να γινόμαστε εγω και το μωρό πίσω φραπέδες...φρίκη...το αγόρασε ο καλός μου πριν 3,5 χρόνια τότε που ούτε καν πήγαινε το μυαλό μας οτι θα παντρευτούμε και θα κανουμε παιδιά! τόσο γιουχου!

Καλημέραα!

Πώς είστε σήμερα κοπελιές?

Εμείς ξυπνήσαμε από τις 7:15. Έβαλα το φαγητό να βράζει και σε λίγο θα πάω να θηλάσω τη Ναταλία.

Για τα αυτικίνητα...

Εμείς έχουμε σκοπό να αλλάξουμε το Polo για ένα Smax ή το mondeo ή το insignia

οπότε τώρα θέλω εγώ ένα σχετικό μεγάλο μικρό και οικονομικό (για 2ο).

899667.png226174.png

Καλημέρα σουσουράδες τι χαμπέρια;

Εμείς περάσαμε ένα υπέροχο βράδυ... ο θοδωρίκος ξύπνησε δύο φορές (τη μία για γάλα και την άλλη γιατί ξεσκεπάστηκε) κι ο μικρός έτρωγε και κοιμόταν σε γενικές γραμμές... ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω:tongue: Βρε λες... μιλάμε ένα πεντάωρο το χτούπησα άνετα!!!

λεγκολιν για πες τι κανει ο θοδωρης στο μικρο?τον πλησιαζει?

Πολύ καλά τα πάνε... ακόμα δεν του έχει βγει ζήλια. Φαντάζομαι πιο μετά θα του προκύψει. Αλλά για την ώρα είναι υπέροχος ο γλυκούλης μου με τον νικολάκο, ούτε πρόβλημα όταν θηλάζω ούτε τίποτα.

Καλά από τη μία η αδυναμιά από την άλλη η αφαγία, διαβάζω από την Εύη για σκυτάλες και παθαίνω το σοκ μου!!!! Λέω μπράβο κουράγιο! Θέλει και τρίτη σκυτάλη και τον Απρίλιο κιόλας?????

Ευτυχώς μετά είδα το αυτοκίνητο! Καλορίζικο σε όλες σας!

:lol: Κι εγώ το ίδιο σοκ έπαθα!

Εσύ πως είσαι σήμερα μικρή μου γριπωμένη τυρόπιτα;

Εγώ θέλω να πάρω καινούργιο παπάκι επιτέλους!!!!!!!!!! Απ'το 98 με κατατρεγμένο πενηνταράκι είμαι, να μην πάρω μια προαγωγή στο κατοστάρι;;; Πρέπει όμως να βγάλω δίπλωμα γιατί έχω της τροχαίας για τα πενηντάρια κι εκεί κολύομαι... είναι λεφτά το σκατοδίπλωμα!

Μα καλά καμιά δεν αγοράζει MISKO? εμένα αυτα μου άρεσαν (όταν έτρωγα τωρα κανω διαια):P

Εμείς μπαρίλα παίρνουμε γιατί είναι ωραία της ολικής και πλέον δεν παίρνουμε άσπρα.

Στον τόνο προτιμάμαι τον τράτα... ο ρίο μάρε ναι μεν είναι νόστιμος αλλά νομίζω ότι είναι κι ο πιο πυρηνικός ;)

Απ'το πρωί έχω ξετινάξει τα σοκολατάκια που έφτιαξα χθες!

Πάω για σίδερο όσο προλαβαίνω... φιλιάαααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Η μαρινα μας γεννησε μια ροδαλη κουκλιτσα, 2610, με ΦΤ τελικα. Ειναι καλα, μονο που την μικρη την κρατησαν κατω και αρχισαν παλι ακριβως το ιδιο παραμυθι που λεγαν κ σε μενα. να την δουμε μην τυχων κανει αναιμιακαι κουραφεξαλα. Ειπε οτι θα κανει την διαμαρτυρια της μπας και της το πανε πανω, αλλα κ να μην τα καταφερει,σημασια εχει που πηγαν ολα καλα και να συνεχιζουν να πανε!

Συγχαρητηρια και απο δω κοριτσακι, να σου ζησει και να ειναι γερη και καλότυχη!!!

Να σας πω, τοσες γεννες σας εχω ανακοινωσει,αμα μου δινατε μπουρμπουαρ οπως στις μαιες, θα ειχα εξτρα μισθο!!! :-)

Εμεις ειμαστε ολοι καλυτερα, εκτος αποτον αγγελο που συνεχιοζει να χ#ζει καθε 10 λεπτα.

Ελενη, η ιωση κυκλοφορει, αν δεν εισαι εγγυος, μαλλον την εχεις κ συ! Σμουτς και περαστικα!

Παλλαντιν καλοταξιδο!!! Εμεις εχουμε το Νισσαν ΤΙΙΔΑ, και το διαλεξαμε λογω μεγαλων χωρων χωρις να ειναι μεγαλο εξωτερικα.

Πρεπει να γινει καμια δουλεια σημερα,υπαρχει πολυ μπιχλα εδω μεσα....

σας φιλω

Καλημέρα! Μαρίνα να χαίρεσαι την κουκλίτσα σου!

Αφροδίτη περαστικά στον Άγγελο. Είδα σε άλλο θέμα που ρωτούσες, το baby muesli και το κεχρί κλπ της Holle δεν τα βράζουμε, απλά προσθέτουμε ζεστό νερό

Συγχαρητήρια Μαρινάκι! Να σας ζήσει η κούκλα! Μια βδομάδα διαφορά με το Νικόλα έχουν δηλαδή?βρε κάτι γενέθλια που θα έχουμε του χρόνου!

Άντε Μυρτώωωωω!

Ευχαριστούμε Αφροδιτούλα! Πάντα τέτοια να μας ανακοινώνεις!

Μου ήρθε περίοδος δε σου πα? Έγκυος δεν είμαι! Αλλά ευτυχώς δεν έχει κολλήσει κανένας άλλος!

Καλημέρα!!

Να ζησει κ απο δω η μικρη κουκλιτσα!

Λαγκω κ σοκολατακια? Καλα δεν σε πιστευω! Σουπερ παει ο μικρουλης μακαρι να συνεχισει ετσι να ισιωσεις κ εσυ λιγακι!

Βασουλα πως πας?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...