Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ds όχι μόνο μπορείς να δώσεις μακαρόνια ολικής αλέσεως, αλλά είναι και πολύ καλύτερα και πιο υγιεινά από τα άσπρα. Εγώ στη Σοφία και ρύζι και μακαρόνια ολικής δίνω

δεν της εχω δωσει ουτε ασπρα μακαρονια ακομα....θα της παρω απο βδομαδα....;):)

α, δεν σας είπα, θα πάρω αυτοκίνητο!! το παραγγείλαμε ήδη, γιούπιιιιιιιιιιιι!!!!!!! βέβαια δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, θα κάνω λίγους μήνες υπομονή.

Καθισματάκι αυτοκινήτου για το μωρό από 1 έτους και μετά τι να πάρω; Ακούω για Recaro πολύ καλά λόγια, αλλά κάπου διάβασα ότι τα Maxi Cosi έχουν ανάκληση και βολέυουν στον ύπνο. Καμία γνώμη;;;

με το καλο το τουτου!!!τι?? (αν επιτρεπεται??:cool::cool:)

και εμεις κοιταμε για καθισματακι τις μαρκες που ειπες ;)

μας αρεσει αυτο και νομιζω πως εχει και ανακληση αν θυμαμαι καλα:

http://www.babycarseats.com/Recaro-331.02.MM1K-RCR1383.html

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φοβερός ο γιατρός Ευάκι... όπως είπε και η Βάσω μεγάλη υπόθεση να σε κάνει να νοιώθεις ασφάλεια!

Βασουλίνι, μια χαρά το σποράκι!

Τηλέφωνο δεν έχει καμία απ'τη Μαρίνα εεε; Λογικά θα έχουν στις μαμάδες Ιανουαρίου αρα θα μαθουμε από κει... άντε να γεννηθεί κι αυτό το πλασματάκι!

Παλλαντινάκο μου εγώ έχω ρεκάρο και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Μικρό μου ανήλικο μίλησε η εμπειρία άρα εγώ δεν έχω να συμπληρώσω τίποτα ;)

Τατι, τι να κάμω μου έχει ξεμείνει το νέστιγκ:tongue:

δοκιμασα μια φορα οταν πρωτοβγηκαν τα μακαρονια ολικης

και βρε παιδια δεν μου αρεσαν καθολου

βεβαια εγω ειμαι και μακαρονου και εχω συνηθισει τα ασπρα

Εμείς παλι παίρνουμε πλέον μόνο τα ολικης της μπαριλα που μας αρέσουν παααρα πολύ... τα έχεις δοκιμάσει; Καλύτερα απ'τα άσπρα μου φαίνονται... κι εγώ τρελή μακαρονου!

δοκιμασα μια φορα οταν πρωτοβγηκαν τα μακαρονια ολικης

και βρε παιδια δεν μου αρεσαν καθολου

βεβαια εγω ειμαι και μακαρονου και εχω συνηθισει τα ασπρα

εμενα μου αρεσουν πολυ...ισως οχι οσο τα κανονικα αλλα τοσο ωστε να τα τρωω αντι για τα ασπρα....ο καλος που δεν τρελενεται, ενταξει που και που αλλα οχι για συνεχεια...:rolleyes:

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

εμεις πηραμε το maxi cosi το καλοκαιρι και ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι

εχει ανακληση καλη για υπνο

ευχαριστώ!

με το καλο το τουτου!!!τι?? (αν επιτρεπεται??:cool::cool:)

και εμεις κοιταμε για καθισματακι τις μαρκες που ειπες ;)

μας αρεσει αυτο και νομιζω πως εχει και ανακληση αν θυμαμαι καλα:

http://www.babycarseats.com/Recaro-331.02.MM1K-RCR1383.html

μερσί! Toyota IQ αυτόματο, γιατί είμαι στόκος:oops: και δεν την παλεύω με τον συμπλέκτη

ωραίο φαίνεται το καρεκλάκι!

Εμείς παλι παίρνουμε πλέον μόνο τα ολικης της μπαριλα που μας αρέσουν παααρα πολύ... τα έχεις δοκιμάσει; Καλύτερα απ'τα άσπρα μου φαίνονται... κι εγώ τρελή μακαρονου!

όντως, η Barilla έχει τα πιο νόστιμα, κι εγώ αυτά παίρνω

όντως, η Barilla έχει τα πιο νόστιμα, κι εγώ αυτά παίρνω

ωραια ωραια αντε με το καλο!!! ποτε θα το εχεις????

barilla και εμεις αλλα για τη μικρη θα παρω βιολογικα!!

μπηκα και στη maxi cosi παλι ωραια φαινονται!;)

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Καλά από τη μία η αδυναμιά από την άλλη η αφαγία, διαβάζω από την Εύη για σκυτάλες και παθαίνω το σοκ μου!!!! Λέω μπράβο κουράγιο! Θέλει και τρίτη σκυτάλη και τον Απρίλιο κιόλας?????

Ευτυχώς μετά είδα το αυτοκίνητο! Καλορίζικο σε όλες σας!

Είμαι λίγο καλύτερα, Αφροδιτούλα λες και εγώ να έχω αυτόν τον ιό? Ευτυχώς είμαι μόνο εγώ! Έφαγα το λαπά μου και τις φρυγανιές μου, και ο Αλέκος είναι στη γιαγιά σήμερα το βράδυ. Αφού ήθελε να μείνει να του αρνηθώ?

Η μπέμπα σήμερα έφαγε το πρωί στις 7.30 και μετά στις 110 που ξύπνησε προσπάθησα να της δώσω μπιμπερό το οποίο δεν πήρε και μετά δεν ήθελε ούτε βζ και ξαναέφαγε στις 15.30!!!!Άβυσσος τα μωρά τελικά! βρε λέτε το δάχτυλο να παρεμβαίνει στο θηλασμό???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ευχαριστω κοριτσια , τατη ανακουφιστηκα με αυτο που μου λες.

τον παιδιατρο δεν τον πηρα δευτερη φορα, τη δευτερα θα παρω, εγραψα τι μου ειπε πριν 20 μερες...μακαρι να περασει συντομα παντως...

ο βασιλοπουλος που εχουμε κοντα δεν εχει ολικης!!!απιστευτο!!(επισης δεν εχει τρατα τονο -ασχετο- και εχει μονο το ριο κ με εκνευριζει, καθοτι υποστηριζουμε μικρες εταιρειες και οσο το δυνατον τοπικες:tongue:

palladin με γεια και καλοταξιδο!

ευχαριστω κοριτσια , τατη ανακουφιστηκα με αυτο που μου λες.

τον παιδιατρο δεν τον πηρα δευτερη φορα, τη δευτερα θα παρω, εγραψα τι μου ειπε πριν 20 μερες...μακαρι να περασει συντομα παντως...

ο βασιλοπουλος που εχουμε κοντα δεν εχει ολικης!!!απιστευτο!!(επισης δεν εχει τρατα τονο -ασχετο- και εχει μονο το ριο κ με εκνευριζει, καθοτι υποστηριζουμε μικρες εταιρειες και οσο το δυνατον τοπικες:tongue:

palladin με γεια και καλοταξιδο!

Σκλαβενίτη δεν έχετε κοντά σας??? Μου αρέσει πιο πολύ σαν σούπερ. Βέβαια κάποια πράγματα δεν τα έχει και τότε πάω στο Βασιλόπουλο. Μα να μην έχει ολικής? Μπας και δεν είχε μια φορά λόγω έλλειψης?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...