Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Lego, νταξ δεν σου λεω τπτ εχεις βαλθει να με ρίξεις σε ακόμα βαθύτερη καταθλιψη.... ακου πίτσα........

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευη μπραβο, πολυ συγκινητικος ο γιατρος σου...:)

βασω μην φοβασαι αν δεν εχεις συσπασεις...ειδε κατι κ στο ειπε ή ..'ετσι'; :confused::rolleyes:

γμτ η ερατω εχει ενα μηνα βγαζει γουλιες πολυ συχνα...ειναι δυνατον ; ειχε αρκετη παλινδρομηση πριν αλλα με τις στερεες ειχαμε ησυχασει...τωρα τι ειναι τουτο ;;:(

επισης απο τα χριστουγεννα νομιζουμε οτι βγαζει τα πανω δοντια αλλα δεν....εκανε πυρετο 1 μερα, ειχε μυξες, τωρα ξαναεχει...ειναι απιστετα ανησυχη και γκρινιαρα ειδικα στον υπνο ενω δεν ειχαμε ιδιαιτερο προβλημα.......μα τι γινεται;

και τελευταιο....επισης απο χριστουγεννα, εχει ενα γρομπαλακι πισω απο το λαιμο δεξια, αδενας πρησμενος μας ειπε ο γιατρος κ καθολου ανησυχητικο....αλλα εχουν περασει 20 μερες κ το εχει ακομα!:(

τα φωτα σας...;;;:confused:

τις αλλεργιες τις εβγαζε στα κακα....με κοκκινιλες και πρασινιλες κ τα συναφη...οποτε δεν νομιζω. καινουριο δεν εφαγε, ουτε κ εγω αλλαξα κατι....αχ δεν ξερω γμτ, θα παρω κ παιδιατρο τη δευτερα παλι, αλλα ακουω γνωμες ευχαριστως....

Διαφημίσεις

καλα με βλεπω σε αυτη την εγκυμοσυνη να παιρνω 800 κιλα

στην προηγουμενη κξεκινησα με 51 και τωρα 57:-(

εντωμεταξυ πως γινεται να εχω ναυτιες και να τρωω ολο σοκολατες?

πηγα σουπερμαρκετ και πηρα οσες δεν εχω ξαναπαρει μαζεμενες

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

:lol: οι σοκολατες δεν ειναι ο,τι καλυτερο παντως για τις ναυτιες! φρυγανια;που δεν παχαινει κιολας;:tongue:

ευχαριστω βασω , ηταν κ ο παιδιατρος πολυ κουλ (οπως παντα,ευτυχως, γιατι εγω ειμαι γιουχου) ελπιζω κ εγω να μην ειναι κατι κ να φταινε για ΟΛΑ τα πανω δοντια που μας ταλαιπωρουν!

Νταφάκι για το γρομπαλάκι μην ανησυχείς, μπορεί να μείνει πρησμένος και όλο τον χειμώνα...

Βασούλι πρόσεχε με τα κιλά γιατί εγώ πήρα 5000 σε αυτήν την εγκυμοσ΄νη...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Νταφιδιον, η δαναη εχει μονιμα πρησμενα γραμπαλακια (λεμφαδενες αν δεν κανω λαθος). Συνηθως γινεται οταν τριγυρναει καποια ιωση αλλα σε μας ειναι μονιμα. Το εχουν δει οι παιδιατροι κ μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα, αρκει να μην μεγαλωνουν.

Οσο για τις γουλιες,στον Αγγελο σχετιζονται με τις αλλεργιες,οταν τον πειραζει κατι, κανει κ περισσοτερες γουλιες. Απο την αλλη τριγυρναει κ ιος γαστρεντεριτιδας (εμεις τον περνάμε οικογενειακως) που μπορει να την περναει ελαφρια.

βασω, μπραβο για το σπορι. Για τον θηλασμο, αν δεν εχεις προβλημα με την εγκυμοσυνη, μην τον ακους τον γιατρο, δεν ειναι ενημεροι σε αυτο το θεμα. Το θεμα ειναι τι θες να κανεις εσυ με την στεφανια, αν θες να αποθηλασεις κ ποτε.

Ευη, σωστο ςο ντοκτορ σου! μπραβο του!

Εχω στειλει ενα σμσ στη μαρινα απο το απογευμα, το πηρε, αλλα δεν μου εχει απαντησει. Ελπιζω να της πανε ολα καλα!

Τατι, πολυ ωραια η φωτο!

γεια σας τσούπρες!

Λέγκω καλώς γυρίσατε σπίτι! Θαυμάζω το κουράγιο σου!

Μαρίνα με το καλό η γέννα (αν και παίζει να έχεις ήδη γεννήσει)

ds όχι μόνο μπορείς να δώσεις μακαρόνια ολικής αλέσεως, αλλά είναι και πολύ καλύτερα και πιο υγιεινά από τα άσπρα. Εγώ στη Σοφία και ρύζι και μακαρόνια ολικής δίνω

α, δεν σας είπα, θα πάρω αυτοκίνητο!! το παραγγείλαμε ήδη, γιούπιιιιιιιιιιιι!!!!!!! βέβαια δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, θα κάνω λίγους μήνες υπομονή.

Καθισματάκι αυτοκινήτου για το μωρό από 1 έτους και μετά τι να πάρω; Ακούω για Recaro πολύ καλά λόγια, αλλά κάπου διάβασα ότι τα Maxi Cosi έχουν ανάκληση και βολέυουν στον ύπνο. Καμία γνώμη;;;

dafaki μην ανησυχεις αφου και ο γιατρος ειναι ανετος ...κατι θα ξερει απο αυτα...

και αφου στο ειπαν και οι συμφορουμιτισες;)

vasso και εγω θα ελεγα, απο οτι εχω διαβασει και στο forum, αν δεν υπαρχει καποιο προβλημα στην εγκυμοσυνη δε χρειαζεται να σταματησεις το θηλασμο, μην αγχωνεσαι;):)

evi ξανα μπραβο στο γιατρο σου!!!!;):D:D

το marinaki τι γινεται?? afro ακομα κανενα νεο???ελπιζω ολα να ειναι καλα!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...