Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

σοφουκα ασχετο.....

με 4 παιδια ποιο αυτοκινητο εχετε...?

Άσχετο, αλλά έχουμε το toyota starlet! Και έχω όλα τα παιδιά στο πίσω κάθισμα, τη μικρή στο καρεκλάκι, τον μεγάλο δεμένο με τη ζώνη τριών σημείων και τους άλλους δύο στη μέση με τη ζώνη 2 σημείων:rolleyes: Περιμένουμε να μας πέσει κανένα λαχείο για να πάρουμε μεγαλύτερο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Ανήσυχη νύχτα και η χθεσινή κυρίως από μέρους μου... 2 φορές διάροια και τώρα μου ήρθε και περίοδος!

Σας έφτιαξα πρωί πρωί εεε?

Μαρινάκι άντε κοριτσάκι με το καλό! Όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς! Μπορεί τώρα που γράφω να κρατάς την κούκλα σου αγκαλιά! Αλήθεια έχει καμία το τηλέφωνό της? Αφροδιτάκι?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα σας.

Καλά Λέγκω δεν παίζεσαι, μα πίτσα και κόσμο βρε παιδί μου???? Μήπως έχεις καμία εσωτερική και μας το κρύβεις :cool: ???? Αν όχι να τα λες αυτά με τρόπο γιατί μας κάνεις να νοιώθουμε άχρηστες :tongue:

Και εμάς η αρρώστια καλά κρατεί :mad: Μα τί στο καλό, σε λίγο κλείνουμε τις 2 εβδομάδες :confused: Περαστικά στους υπόλοιπους άρρωστους.:confused:

Δεν τα διάβασα όλα τα νέα σας γιατί χθες είχα διακοπή ρεύματος. Όλοι καλά είσαστε? Ds τί εμφανήσατε από τα εμβόλια? Τώρα ήσαστε καλά? Youpi πήγατε στον γαστρεντερολόγο? Marlie υπομονή, τουλάχιστον εσύ έχεις τη δυνατότητα κάποια στιγμή να κάνεις και κάτι όμορφο και διαφορετικό για εσένα, εγώ και να θέλω εδώ που είμαι δεν μπορώ. Μπορεί να μην πήγες για πλέξιμο χθες, όμως θα πας και αυτό να σκέφτεσαι, θα πας και σύντομα. Α, σου έχω στήλει και πμ.

Φιλιά σε όλες.

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα... Μαρινάκι μου όλα θα πάνε υπέροχα... έχεις νομίζω το κινητό μου, να μας στείλεις ενημέρωση εντάξει;;; Η αγωγή τοκετού τι ακριβώς είναι; Άντε σύντομα θα κρατάς την όμορφη αγκαλια:D

Ένα σας λέω από χθες το βράδυ στις 11,30 που ξύπνησε ο Νικολάκης, τώρα μόλις ξανακοιμήθηκε!!!!!!!!!!!!!!!! Αααα και πριν λίγο μας έχεσε και το κρεββάτι γιατί σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια μπας και κοιμηθούμε λιγάκι είπα να τον αλλάξω στο κρεββάτι... έξυπνοοοοοο!:rolleyes: Τώρα έχω υπέροχα χεσμένα σεντόνια και δεν με χάλασε καθόλου... (Άφρο μ'αρέσει που σου είπα ότι θα πήγαινα να ξαπλώσω)

Η πίτσα βγήκε λύσσα... ωραιότατη αλλά λύσσα... ένα κομμάτι πίτσα, δύο ποτήρια νερό. Έφυγα να παίξω με τον θοδωράκη τώρα που κοιμήθηκε επιτέλους ο μικρός αν και κουτουλάωωωωωωωωω

Περαστικουλια στους αρρωστούληδες γονιούς και στα αρρωστούλικα παιδάκια είπα; Περαστικά και καλά ξεμπερδέματα!!!

Εμάς ο βήχας και οι μύξες του θοδωράκη καλά κρατούν... κλασσικά κάνει σάουνα με τον υγραντήρα τα βράδια για να μπορέσει να κοιμηθεί απ'το βήχα

Επεξεργάστηκαν by Λέγκω

καλημερα!!!!!!!!:D:D:D

elenikat περαστικα!!!!:(

απο τη marina εχουμε κανενα νεο????

PENE πρωτα απο ολα αμαν τοσο καιρο αρρωστοι.....περαστικα σας επιτελους....:(:(

οσο για το εμβολιο,πριν κανενα μηνα της εκανα την τριτη δοση tetravac και μετα απο δυο μερες μου εμφανισε κατι κοκκινιλες (εκζεματα) που σιγα σιγα χειροτερευαν και μεγαλωναν, δεν ειμαι σιγουρη πως φταιει το εμβολιο απλα κανουμε υποθεσεις, αφου δεν της ειχα κανει τιποτα αλλο καινουριο εκεινο τον καιρο:rolleyes::rolleyes:

ευτυχως μας βοηθησε παρα πολυ μια κρεμα που μου προτεινε η jen και ειμαστε καλυτερα αλλα αν δεν της βαλω καθολου κρεμα για 24 ωρες τοτε βλεπω παλι μια αχνη κοκκινιλα.....:(

αυτα.....:(και εχουμε και αλλο εμβολιο κανονικα αυριο-μεθαυριο αλλα δεν ξερω αν θα την παω...

λεγκω καλη συνεχεια!!!!;):D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Αχ Λεγκούλι μου μεσα σε ολα και βηχας μμμμμμμ....ωραία...

παντως σε καταλαβαινω κι εμενα δεν κοιμόταν ιδιαίτερα...το βραδυ να συσκοτιζεις και να κανετε ησυχια μπας και δεν θελει θορυβους το νικολινι? αλλα για μενα καλυτερα να μαθει και με φασαρια...

εμείς φέτος ρε παιδιά να μην τη ματιάσω, ουτε μια μυξα. τιποτα απολυτως. εως τωρα ουτε συναχι. βεβαια εμεις αρρωσταινουμε το καλοκαιριιιιιιι ακομα θυμαμαι τα σαρανταρια που χτυπησε περσυ....

τεσπα, να σας πω οτι νιωθω μια τεραστια συγκινηση...η Ειρηνη εφαγε..φακες!, ναι ,ναι ,ναι κυριες και κυριοι....(δεν της ετρωγε με τιποτα και γενικως οσπρια)

αν και παλι ηταν καπως αποτυχια ...μα τις εβραζα 4 ωρες, χυλωσαν αλλα παρεμειναν σκληρες τι διαολο... ε καποια στιγμη τις εκλεισα ηταν και βραδυ βαρεθηκα!

κι εγώ σημερα εχω κατι ψιλο ιλιγγους... ειναι απο την αυπνοια...κοιμηθηκα 3 απο δικη μου βλακεια χαζευα... ευτυχως η μικρη 3-8 κοιμηθηκε συνεχομενα πριν ξυπνουσε ανα διωρο...ομως νο χουζουρι σημερα σηκωθηκε φορτσατη...

σημερα εχουμε και κατι γενεθλια και θα ειναι παααααααρα πολλα παιδακια ολα απο εναν παιδικο σταθμο, να παμε λετε ή θα κολλησουμε τιποτα? ειμαι παρανοϊκη το ξερω....

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εύη, κάποια στιγμή που θα έχεις χρόνο θα ήθελα πολύ να μου μιλήσεις για την VBAC γιατί μου έχει καρφωθεί στο μυαλό χρόνια τώρα - θα ήθελα πάρα πολύ να τα καταφέρω κι εγώ όταν χρειαστεί.

Θα ξεκινήσω από το ότι θα το έκανα και θα το ξαναέκανα.

Δεν μετάνιωσα ούτε για μία στιγμή για την απόφασή μου.

Το είχα αποφασίσει την ίδια στιγμή που γέννησα το Γιώργο (με καισαρική).

Ψυχολογικά θα έλεγα ότι εκείνη την καισαρική ακόμη δεν την έχω ξεπεράσει!

Πολλοί με απέτρεψαν (για τη VBAC) άνθρωποι όμως που κατά κύριο λόγο θα έλεγα ότι είχαν άγνοια. Η μητέρα μου ήταν τρομοκρατημένη!

Τόσο ο γιατρός όσο και η μαία μου με στήριξαν σε αυτή μου την απόφαση,

ακόμη και τις μέρες που "λύγιζα".

Το πήρα εγώ απόφαση! Βρήκα γιατρό που δεχόταν να αναλάβει VBAC - για μένα ήταν σημαντικό να το έχει ξανακάνει!!!

Στο πρώτο μας ραντεβού, πήρε το "ιστορικό" του πρώτου τοκετού και μου είπε τα εξής:

- Επειδή στην πρώτη γέννα η διαστολή είχε φτάσει μέχρι 5

δεν ξέρουμε για πιο λόγο "σταμάτησε" εκεί ή πως θα λειτουργήσει ο οργανισμός από 'κει και πέρα

- Δεν πρόκειται να κάνεις επισκληρίδιο παρά μόνο κάτω από ορισμένες συνθήκες

γιατί πρέπει να νιώθεις και να είσαι θέση να περιγράψεις τον πόνο και να μπορείς να νιώσεις αν κάτι είναι διαφορετικό (πχ όταν κάποια στιγμή τους είπα ότι ένιωθα ένα κάψιμο ήθελαν να ξέορυν αν αυτό το ένιωθα στην τομή ή ήταν ένα πόνος "διάχυτος")

- Μου απέκλεισε την περίπτωση της πρόκλησης και την χρήση ωκυτοκίνης,

με το οποίο φυσικά δεν είχα κανένα πρόβλημα αφού άλλωστε δεν θα δεχόμουν να κάνω κανένα από τα δύο

- Μου είπε ότι δεν πρόκειται να ξεπεράσουμε την ΠΗΤ και ότι σε αυτή την περίπτωση θα με έβαζε για καισαρική

- Ήθελε να είμαι "συνδεδεμένη" με τον καρδιοτοκογράφο συνέχεια για να ελέγχει τους παλμούς του παιδίου (όταν πέσουν μπορεί να είναι ένδειξη ρήξης).

Επεξεργάστηκαν by evi_mik

899667.png226174.png

Μαρινακι με το καλο ευχομαι ολα να πανε καλα κ να εχεις ηδη γεννησει!

Λεγκοπολυ εισαι θεα! Απιστευτη κ μετα λες για μενα! Υπερπροκομενη μου εσυ!

Αντε κοιτα να κοιμηθεις λιγο κ ασε τις πιτσες κ τα μεγειρεματα!

Eυη θαυμαζω το θάρρος σου και την δύναμή σου!!

θέλω και εγώ να το κάνω αλλά φοβάμαι αν ο γιατρός με ενθαρρυνει και μου εμπνευσει εμπιστοσυνη θα το κάνω αλλιώς δεν νομίζω ειμαι πολυ φοβιτσιαρα ρε γμτ

Λεγκουλινιιιι μου καλως ηρθατε ,να ζήσει ο μικρός ζωηρός νικόλας!τελειωσε εσυ θα παρεις το βραβειο της πιο προκομένης !ακου πιτσα μολις βγηκε απο το μαιευτηριο εισαι απιστευτη!

τα ωραρια του νικολα μου θυμιζουν της στεφανιας οταν ηταν νεογγενητο ,ειχε κανει την μερα νυχτα,πηγαινε 5 το πρωι να κοιμηθει και ολη μερα ξυπνια με κολικους !

χθες εκανα τον υπερηχο και ακουσαμε καρδουλα !

αχ ο γιατρος με φοβισε με τον θηλασμο μου ειπε να τον κοψω γιατι ειναι επικινδυνο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

θέλω και εγώ να το κάνω αλλά φοβάμαι αν ο γιατρός με ενθαρρυνει και μου εμπνευσει εμπιστοσυνη θα το κάνω αλλιώς δεν νομίζω ειμαι πολυ φοβιτσιαρα ρε γμτ

Σε κάποιο από τα τελευταία ραντεβού (και αφού έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις και έχω ξεκαθαρίσει όλες τις επιθυμίες μου) του είπα,

"Γιατρέ, καλά όλα αυτά που λέμε αλλά πάνω απ'όλα έχει σημασία η δικιά μου υγεία και η υγεία του παιδιού μου, αν νομίζεις..."

με έκοψε και μου είπε

"Με νοιάζει η υγεία σου περισσότερο απ' ότι εσένα.

Πίστεψέ με δεν θέλω να σου συμβεί τίποτα και όλα θα πάνε καλά"

Πιστεύω λοιπόν ότι αν ο γιατρός είναι σίγουρος,

δεν έχεις κάτι να φοβηθείς!!!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...