Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κανουμε συνηθως ενα καθε μηνα, ΠΟΤΕ πιο πριν, εχει τυχει να τα καθυστερησουμε ξεχνιομαστε και καλα;);)

ποια θεωρεις εσυ απαραιτητα???γιατι και αυτο σχετικο ειναι για τους παιδιατρους....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Θεωρώ απαραίτητα της μηνιγγίτιδας, πολιομελίτιδας, τετάνου & ηπατίτιδας

Λέγκω μου καλώς επέστρεψες σπίτι σου και μπράβο βρε θηρίο!!! δέχεσαι και κόσμο! Χαράς το κουράγιο σου κορίτσι μου!

Λεγκούλι εσύ έρχεσαι εγώ φεύγω! Να σας ζήσει και πάλι ο παίδαρος!

Εγώ κοπελούδες πριν από καμιά ώρα ενημερώθηκα ότι μπαίνω αύριο για αγωγή τοκετού γιατί η εξέταση που έκανα σήμερα το πρωί για την ευαισθητοποίηση του ρέζους είναι έντονα θετικοποιημένη! Είμαι λίγο χεθμεντέν πάνω από όλα ανησυχώ για τη μπεμπούλα μου, μακάρι να μην έχει τίποτα! Αυτάααα δε νομίζω να έρθω αύριο στο πάρκο Πικιώνη :lol:, το έχει η μοίρα μου να χάνω όλες τις συναντήσεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρίνα με το καλό, είναι μεγάλο το άγχος όταν ξέρεις ότι θα γεννήσεις αύριο, αλλά είναι σίγουρο ότι σε προσέχει ο γιατρός σου και όλα θα πάνε μια χαρούλα...

Εύη, κάποια στιγμή που θα έχεις χρόνο θα ήθελα πολύ να μου μιλήσεις για την VBAC γιατί μου έχει καρφωθεί στο μυαλό χρόνια τώρα - θα ήθελα πάρα πολύ να τα καταφέρω κι εγώ όταν χρειαστεί.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

λεγκω μπραβο σας στο σπιτακι σας , ολα καλα θα πανε και με το θοδωρικο,μην ανησυχεις!:)

και για την πιτσα και εγω ετσι εμεινα :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

μπραβο κουραγιο και θετικη ενεργεια!!!!:):)

καλη συνεχεια και ασε τις πιτσες, ξεκουρασου οταν βρισκεις χρονο....;)

afro και παλι περαστικα σας, ελπιζω αυριο να εισαι καλυτερα!!!!!

Marle thx!:)

marinaki αντε με το καλο!!!!!ολα καλα θα πανε περιμενουμε νεα!!!!!!!:):):):):)

για το μακαρονακι δε μου απαντησε καμια...:(:(

μπορω να δωσω στη μικρη μακαρονακι ολικης αλεσεως????

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

για το μακαρονακι δε μου απαντησε καμια...:(:(

μπορω να δωσω στη μικρη μακαρονακι ολικης αλεσεως????

Ντεπονάκι μου δε γνωρίζω να σου πω... αλλά πάλι γιατί να μην κάνει; το πολύ-πολύ να χεθτεί μια φορά παραπάνω...

καταρχήν .... Μαρινάκι αγωγη το κετου, γεννάμε δηλαδής?????????????Αντε με το καλό γλυκούλα μου!!!!

και κατα δευτερον ΛΕΓΚΟΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΦΟΡ ΕΒΕΡ!

ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟΝ ΠΩς ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΓΙΑ ΠΙΚΙΩΝΗ, ΧΛΩΜΟ Ε?

για να δουμε παντως...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα!!! με το καλό μαρινάκι!!!!!!!!!! να πάνε όλα καλά σου εύχομαι!!! και να φτιάξεις κι εσύ πίτσα μόλις γυρίσεις σπίτι!!

(((Λεγκουλάκι)))) μπράβο σου που τα αντιμετωπίζεις όλα με χαμόγελο!!! είσαι αξιοθαύμαστη!!!!!!!

Έξω έβρεξε ή βρέχει, οπότε θεωρητικά η συνάντηση στο Πικιώνη αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας. Εμείς λέμε να πάμε καμιά βόλτα Indoors, είτε μαλλ είτε χρυσότρυπα...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...