Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ΜΑριλένα το ξέρω ότι είναι άκαρδο αυτό που λέω αλλά λίγο χρόνο από τον εαυτό σου τον δικαιούσαι ... ο Ιασονάκος θα γκρίνιαζε λίγο αλλά μετά θα του περνούσε... Στο κάτω κάτω αν ήταν ανάγκη να πάς κάπου δεν θα πήγαινες;;;

Επίσης μήως συμπίπτει με την εποχή που τον έβαλες να κοιμάται μόνο του;;;

δίκιο έχεις Τατιάνα σ'αυτό που λες αλλά θα έπρεπε να έχω και την πλήρη υποστήριξη και από το έτερον, και ναι μεν ήταν διατεθειμένος να κάνει babysiting αλλά δεν αντέχει να τον βλέπει να "υποφέρει" ..... και λίγο-πολύ μου μετέφερε όλες τις τύψεις, του τύπου "αν θέλεις να κάνεις το δικό σου, φύγε"

Εντωμεταξύ, κοιμάται μόνος του έναν μήνα τώρα, ξέρω γω είναι κι αυτό, είναι και ο αποθηλασμός, που έχουμε όλο σκαμπανεβάσματα, βλέπει πως τελειώνει κι έχει τρελαθεί....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε μαρλε :-( κριμα τον Ιασονακο, αλλα ...νομιζω εχει δικιο η τατι... δεν γινεται να ειμαστε αυτοκολλητες με τα παιδια μας, θελουμε το χωρο μας κ αυτα τον δικο τους....τωρα αν η κατασταση ειναι τοσο δυσκολη, πρεπει να σε βοηθησει ο συντροφος....μονη σου δεν γινεται. μπορεις να ξεκινησεις με μια συζητηση μαζι του....κ να σου πω...μηπως σε διεκδικει επισης;:rolleyes:

πολυ ωραιο το αβαταρ θα συμφωνησω, ειναι δυο γλυκα ξαθα αγγελακια (στη φωτο παντα:tongue:)

αφρο κ μαρινα περαστικα σας!!

ντεπον δεν θα βγαλεις ακρη απο τα εμβολια, απλα θα περιμενεις , υποθετω, να περασει...δεν ξερω τι να σου πω αλλο, δεν εχει κανει κανενα το τερατουλι μεχρι τωρα....

κανενα βραδινο νεο απο λεγκωοικογενεια;

marinaki kai afro περαστικουλια σας:(

felinidoc με γεια το avatar super!!!!!!

υπομονη βρε marle τι να πω, δεν εχω σχετικη εμπειρια αλλα νομιζω, με υπομονη και συζητηση θα λυθει σιγα σιγα το θεμα σας!!!!

dafaki το ξερω πως με τα εμβολια σκ@τ@ αλλα στις αρχες βρεθηκαμε στο κλασικο δίλημμα(ναι ή οχι) και τελικα καταληξαμε στο "καποια", μας επιασε απο τη μια ο φοβος της οχι καλης προληψης και απο την αλλη ο φοβος και το ρισκο των εμβολιων.....αστα....καποιες στιγμες το μετανιωνω:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

παντως λες αν δεν ειναι τελειως καλα το δερματακι της να μην της κανω αλλο εε??

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ! ήδη είμαι κάπως καλύτερα, ο μικρός βέβαια όχι. Το έχει βρει σκοινί-κορδόνι αυτό με τον εμετό αν βλέπει πως με την γκρίνια και το κλάμα δεν βγαίνει τίποτα. Καλά λέει η Λέγκω πως υπάρχει σατανικό σχέδιο εξόντωσης.... Ο Μ δεν μπορεί να βοηθήσει, ο ίδιος θέλει βοήθεια, έχει πολύ βαρύ backround και έχει φοβερή αδυναμία στον μικρό. Η μόνη σκληρή στην υπόθεση είμαι εγώ, όσο μπορώ βέβαια....

κουβέντα του κάνω πολύ και αυτό με το πλέξιμο τον είχα προετοιμάσει εδώ και μέρες, τεσπα την άλλη Παρασκευή θα μπορέσω να πάω τελικά, δεν το έχασα (ελπίζω) θα ετοιμάσω καλύτερο σχέδιο...

αυτά, συγνώμη που σας φόρτωσα με τα θέματά μου....

ντεπονάκι κι εμείς έχουμε κάνει τα εμβόλια, αν έκανα δεύτερο παιδί, δεν θα του έκανα τα ίδια. Θα ξεκινούσα τα απαραίτητα στον δεύτερο χρόνο. Καλό είναι πάντως να υπάρχει ένα μεσοδιάστημα ενός με δύο μήνες από το τελευταίο εμβόλιο

Διαφημίσεις

ντεπονάκι κι εμείς έχουμε κάνει τα εμβόλια, αν έκανα δεύτερο παιδί, δεν θα του έκανα τα ίδια. Θα ξεκινούσα τα απαραίτητα στον δεύτερο χρόνο. Καλό είναι πάντως να υπάρχει ένα μεσοδιάστημα ενός με δύο μήνες από το τελευταίο εμβόλιο

κανουμε συνηθως ενα καθε μηνα, ΠΟΤΕ πιο πριν, εχει τυχει να τα καθυστερησουμε ξεχνιομαστε και καλα;);)

ποια θεωρεις εσυ απαραιτητα???γιατι και αυτο σχετικο ειναι για τους παιδιατρους....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Γεια σας μικρές μου τυρόπιτες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καταρχήν ευχαριστώ για τις ευχές, τα τηλέφωνα και τις επισκέψεις... είστε αξιολάτρευτες και κούκλες! Ελιζάκι μου γλυκό και όμορφο συγνώμη που κοιμόμουν σαν βόδι όταν ήρθες... εντομεταξύ ούτε που το θυμόμουν μετά... η Άφρο μου το θύμησε.

Εχθες η μέρα ήταν τρομαχτική γιατί είμασταν ψόφιοι απ'την αυπνία μια κι ο μικρός έχει ακόμα τζετ λακ και ωράριο κίνας και τα βράδια με το ζόρι κοιμάμαι κανα δίωρο... ο θοδωρής είχε φρικάρει (ουρλιαζε, μας βάραγε, εκλαιγε συνέχεια) γιατί τον αφήσαμε τέσσερις μέρες με τους γονείς του γιώργου (ο γιώργος γύρναγε στις εφτά απ'τη δουλειά και μετά κατα τις 10 ερχόταν νοσοκομείο οπότε τον έβλεπε λίγο), άσε που τα παπούδια δεν του λέγανε σε τίποτα όχι. Τέσπα σήμερα ο θοδωρίκος επανήλθε στα κανονικά του και όλα κυλήσαν μια χαρά... δεν του έχει βγει ακόμα η ζήλια (σε κανα μήνα φαντάζομαι) και δείχνει ενθουσιασμό με τον νικολάκο. Συνεχίζουμε να είμαστε άυπνοι αλλά δεν πειράζει. Σήμερα ήταν ωραία... ήρθαν φίλοι, έφτιαξα και πίτσα αγλαίας τώρα θα πάμε να την φάμε!!!:tongue:

Έχω χάσει τα νέα σας αλλά θα ενημερωθώ και θα επανέλθω.

Αυτή τη στιγμή νοιώθω υπέροχα με την τετραμελή μου οικογένεια... και αισιόδοξη... βέβαια αύριο το πρωί που θα είμαι πάλι άυπνη θα είμαι μέσα στην μίρλα :D

Μπράβο Λέγκω! Γκρέηντερ indeed... Κράτα γερά!

[Εμένα πάλι, που έχω μόνο ένα κι αυτό "ξεπεταγμένο", νομίζω αν μου έλεγε κανείς να φτιάξω έστω και τοστ αυτή τη στιγμή θα τον κοπανούσα. Είμαι ράκος ρε γμτ, γιατί; Και η δουλειά στον κόκκορα και σήμερα...]

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθατε Λέγκω! Είσαι θηρίο!

Είναι πολλές οι στιγμές ευτυχίας τώρα!

Μαριλού, και ο Αλέκος περνάει μια περίεργη φάση τώρα! Είναι πολύ γκρινιάρης, αρχίζει αμέσως τη χαζογκρίνια και ξεσπάει! Και έχω και τύψεις ότι δεν του δίνω σημασία και με πιάνουν τα νεύρα μου. Πάντως νομίζω ότι πρέπει τελικά να πηγαίνεις όπου έχεις κανονίσει... Και να τον προετοιμάζεις από πριν ότι η μαμά θα φύγει. Και να πεις στον Μ. ότι πρέπει να μάθει κάπως και το παιδί.

Σοφούκα πώς είναι η Ευτυχία?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

pao για υπνο κοπελουδες,ευχαριστω για τα περαστικα αν κ ειμαι χειροτερα, ξαρναω συνεχως.... πακετο,αλλα ελπιζω αυριο στα καλυτερα.

Πιο πολυ μου τη δινει που δεν μπορω ναπαω να δω την λεγκω κ τον μικρουλη :-(

Μαρινακι περαστικα κοριτσακι, πολυ εχει ταλαιπωρηθει αυτο το παιδι...

σματς

βρε αθεοφοβη! μας εχεις αφησει ολες να κοιταμε με γουρλωμενα τα ματια....

μπηκες στο καφε και εκανες και πιτσα και δεχτηκες στο σπιτι και κοσμο????????

περαστικα στα αρρωστουλια μας...εμας παντως το μονο που μας σωζει μεχρι στιγμης ειναι η ρουτινα του αγιου (που λεει και η λεγκω μας...) φυσιολογικου ορου.... πρωι-βραδυ ειτε εχουμε ειτε δεν εχουμε μυξουλες βαζουμε φ.ο. και ρουφαμε με το ρουφηχτηρι... οταν αυξανονται οι μυξουλες αυξανονται και οι φ.ο. .....

αχ τι ωραια παλι μυξοσυζητηση ξεκινησα.... :)

φιλακια γλυκες μου!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Βρε θηρίο!!!! Έφτιαξες και πίτσα!!!!!! Έχω μείνει έτσι:shock:

Και πάλι να σας ζήσει! Δεν σε φοβάμαι εσένα, είσαι γκρέηντερ που λέει κι ο άντρας μου:lol::lol::lol:

και εγώ έχω μείνει πολλά έτσι :shock::shock::shock::shock:

και πάλι να σας ζήσει και σύντομα να αρχίσει 5ωρα!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...