Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

διαβάστε αυτό..http://www.romebuddy.com/warnsabout/yourkids.html

πόσο πεσσιμιστής μπορεί να είναι ο συγγραφέας άραγε? :lol:

σίγουρα πάντως δεν έχει παιδιά, αφού έχει την εντύπωση ότι το μόνο πράγμα που τα συγκινεί είναι οι δεινόσαυροι :lol:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ds τα εμβόλια έχουν και τις παρενέργειές τους δυστυχώς. Το τι θα κάνεις καλώς ή κακώς είναι δική σας απόφαση και μόνο. Ποιο εμβόλιο είχατε κάνει πριν εμφανιστούν;

η μπουσουλόπιτα μάλλον αργεί ακόμα. Είχαμε μεγάλη συζήτηση με την παιδίατρο, υπάρχει περίπτωση να αργήσει αρκετά και να μπουσουλήσει με περίεργο τρόπο, όχι με τον κλασσικό (όπως έκανα κι εγώ)

Palladin, αρκεί να μετακινείται μόνη της στο χώρο. Δεν έχει σημασία με ποιον τρόπο το πετυχαίνει. Μπουσουλώντας κανονικά, στραβά, σούρνωντας σαν λοκατζής, με τον πωπο...

DPYUp2.png EYukp3.png

Palladin, αρκεί να μετακινείται μόνη της στο χώρο. Δεν έχει σημασία με ποιον τρόπο το πετυχαίνει. Μπουσουλώντας κανονικά, στραβά, σούρνωντας σαν λοκατζής, με τον πωπο...

Οοοοοοοολα αυτά είναι μπουσούλημα!

Μπουσουλόπιτα!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γεια σας κοριτσια!

Εμεις ακομα νοσουμε, ο μικρος με διαρροια, ο μπαμπας με ζαλαδες, η Δαναη με γκρινιαση κ γψ με αυπνοια!

όχι δεν μιλάω για αυτό που περιγράφεις αλλα και ουτε σε τόσο μεγάλη ηλικία...εννοώ οτι οταν ηταν πιο μικρός και θήλαζε τον εβαζα να κοιμηθεί πρωτού κλείσει τα μάτια του και κοιμηθεί εντελώς πάνω του...αλλά ήταν ήδη μισοζαλισμένος και ετσι άντε να έκανε κανα δυο κιχ...

φυσικα υπηρχαν και πολλες φορες που τον κρατουσα μετα το θηλασμό και τον κοίμιζα πανω μου γιατι ειναι δυσκολο να αντισταθω αλλα οπως λεει και το νo cry και αυτες οι φορες ειναι οκ αρκει να μην γίνεται καθε μέρα.

to ειχα διαβασει κ γω αυτο, πριν γεννηθει ο μικρος κ τον αφηνα στην κουνια πριν κοιμηθει καλα... Οταν ομως καταφρερνε να γυρισει μονος του κ να ελεγχει πιο πολυ την δυναμή μου τελος. Τωρα κανει οπως περιγραφει πιο πριν η Ελιζα..

Τα Λεγκόπουλα είναι στο σπίτι, μαμά κουρασμένη, μωρό πεινασμένο, Θοδωρής σαλταρισμένος!

Ευτυχώς έχουν και τον μπαμπά τους μαζί για δυο μέρες!

(ομολογώ ότι η μέχρι τώρα εμπειρίες των συμφορουμιτισών με τα δεύτερα με έχουν τρομάξει...........μπρρρρρ................αλλά.......κοντός ψαλμός αλληλούια......)

ο πρωτος καιρος ειναι πακετο και λογω συνθηκων αλλα κ λογω ορμονων. Μονο κ μονο η δικη μας ενοχη οτι "παραμελουμε" το μεγαλυτερο παιδι δυσκολευει πολυ τα πραματα. Σιγα σιγα μπαινουμε σε ρυθμο. Αλλα εσυ κοπελια εχεις το μυστικο, να δω ποτε θα το πεις κ σε μας!

Καλημέρα!

Είμαι λίγο καλύτερα σήμερα, έφαγα 2 παξιμάδια! ευκαιρία για δίαιτα. Θέλω να κοιμάμαι συνέχεια και νιώθω μια εξάντληση... Και δεν έχω και πολλές αντοχές και φώναξα και στον Αλέκο χθες... Τεσπα!

βρε ελενη, μπας και????

Τάτη, νομίζω καλά κάνατε και δίνετε τον Αντρίκο στον Μικ. Αυτό είναι μια πολύ καλή συνήθεια μπορώ να πω!!!!

φυσικα και καλα κανεις, αλλα ομολογησε: ειχες κ αλλη επιλογη???? Εγω δεν ειχα παντως!

Από πλευράς παρέας όμως είναι καλά? Παίζουν μαζί?

Όχι τίποτα άλλο μωρέ, τη λυπάμαι μοναχούλα την μικρή, έχει κολληθεί πάνω μας και μεις λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούμε να παίζουμε μαζί της συνέχεια.

Καλως ηρθες σοφια! Χτες για πρωτη φορα τα παιδια μου για περιπου 5 λεπτα παιζαν μαζι. Βεβαια το καθενα γελαγε για τον δικο του λογο, αλλα παιζαν μαζι. Σε λιγο καιρο, ειμαι σιγουρη οτι θα περνανε πολυ χρονο τα δυο τους!

Παλλαντιν, φτιαξε εσυ μια μπουσουλοπιτα, χαμενη δε θα παει. ΕΓω βεβαια εκανα την παπια, αλλα τωρα νιωθω τυψεις που δεν σας εφτιαξα. ΕΝταξει, αμα συνελθουμε θα σας φτιαξω.

σματς!

Διαφημίσεις

ds ναι μπορεί να είναι απο το εμβόλιο και θέλει χρόνο λογικά να περάσει.

ds τα εμβόλια έχουν και τις παρενέργειές τους δυστυχώς. Το τι θα κάνεις καλώς ή κακώς είναι δική σας απόφαση και μόνο. Ποιο εμβόλιο είχατε κάνει πριν εμφανιστούν;

ειχαμε κανει το tetravac το οποιο ομως ειχαμε ξανακανει....:rolleyes::rolleyes:

και γενικα εχω μεγαλη διαμαχη με την παιδιατρο για τα εμβολια...αυτη θελει να της κανει ακομα πιο πολλα και δεν την αφηνοιυμε....

και εχουμε να κανουμε το prevenar σε 3-4 μερες.....:(:(:(:(:(

μπορω να δωσω στη μικρη μακαρονακι ολικης αλεσεως??

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Σε λιγο καιρο, ειμαι σιγουρη οτι θα περνανε πολυ χρονο τα δυο τους!

Γι αυτή τη μέρα θα ζω κι εγώ σε λίγο!

Κι εμείς πάαααλι άρρωστοι τα γνωστά πυρετό, πολύυυυ μύξα, βήχας, αφαγία και μόλις έφαγε τη φρουτόκρεμα την έβγαλε όλη και ακόμη περισσότερο! Τέλεια μιλάμε, τέλεια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας κοριτσια!

Εμεις ακομα νοσουμε, ο μικρος με διαρροια, ο μπαμπας με ζαλαδες, η Δαναη με γκρινιαση κ γψ με αυπνοια!

φυσικα και καλα κανεις, αλλα ομολογησε: ειχες κ αλλη επιλογη???? Εγω δεν ειχα παντως!

Περαστικά Αφροδιτάκο μου!!!

Φυσικά δεν έχουμε προς το παρόν άλλη επιλογή. Θέλω να ξέρω αν και αργότερα όταν αποφασίσει η Άννα να κοιμάται μόνη της αν θα συνεχίσει να κοιμίζει ο Μικ τον μικρό! Αν και αυτός νομίζω θα μάθει πιο γρήγορα το "ύπνος-μόνος μου"

Περαστικά Μαρίνα και στον Γώγο!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γεια σας κοριτσακια !!!

Και εμεις ειμαστε καμμενοι στο θεμα υπνου αλλα οταν το σκεφτομαι οτι τρωει την νυχτα που ξυπναει ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι με τα φαγητακια δεν τα παμε και τοσο καλα οποτε ας ξυπναει δεν με ενοχλει!!!!

Γιουπακι μου χρονια πολλα στην κορακλα σου (σας σκεφτομουνα) και να σας ζησει το ανηψακι , ωραια συμτωση!!!

Εμενα κοριτσια δεν μπυσουλαει με τον κλασικο τροπο αλλα σερνεται και τραβαει ολα τα καλωδια κατι ειναι και αυτο δεν με πειραζει ομως ολα θα τα κανει καποια στιγμη ετσι δεν ειναι????

Περαστικα κοριτσακια (αφρο και μαρινα)

Τατι ηθελα να σε ρωτησω , επειδη λειπω το πρωι και ο μπεμπακος πινει απο το μπιμπερο τα πρωινα οταν θα φτασουμε στους 11 μηνες θα μπορει να πινει 5 φορες την ευδομαδα κατσικισιο φρεσκο???

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Είμαι πολύ ΣΚΑτ@@#@#@#:(:(:(:(:(:(:(

δεν πήγα για πλέξιμο...... ο Ιάσονας έκλαιγε μέχρι εμμετού:(:(:(:(:(

δεν ξέρω τι έχει πάθει γμτ.... όλο μου λέει "μαμά φεύγεις όχι"

τι να κάνω; ξαφνικά έχει γίνει ένα παιδί που δεν ξεκολλάει με τίποτα.... τί του έλεγε ο Μ πάμε στο τρένο, πάμε για τοστάκι, πάμε βόλτα στις κούνιες, αυτός λες κι είχε διαίσθηση μόλις κατεβήκανε κάτω, γύρισε πίσω φωνάζοντας Μαμά!

τι να κάνω ρε κορίτσια, μ'έχει πιάσει μια απελπισία..... ήθελα τόσο πολύ λίγο να ξεφύγω, να κάνω κάτι για τον εαυτό μου.... νιώθω πολύ άσχημα......:cry::cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Τατι ηθελα να σε ρωτησω , επειδη λειπω το πρωι και ο μπεμπακος πινει απο το μπιμπερο τα πρωινα οταν θα φτασουμε στους 11 μηνες θα μπορει να πινει 5 φορες την ευδομαδα κατσικισιο φρεσκο???

Μμμ νομίζω ναι αρκεί ίσως να μην του το ξεκινήσεις όλο μαζί, να δώσεις μια φορά δοκιμαστικά και αν δεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα τότε να του το δώσεις... Ισως αν δίνεις μία μέρα μητρικό μία μέρα κατσικίσιο ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

ΜΑριλένα το ξέρω ότι είναι άκαρδο αυτό που λέω αλλά λίγο χρόνο από τον εαυτό σου τον δικαιούσαι ... ο Ιασονάκος θα γκρίνιαζε λίγο αλλά μετά θα του περνούσε... Στο κάτω κάτω αν ήταν ανάγκη να πάς κάπου δεν θα πήγαινες;;;

Επίσης μήως συμπίπτει με την εποχή που τον έβαλες να κοιμάται μόνο του;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Πελαγία όταν δεν προαλαβαίνεις να βγάλεις γάλα θα του δίνεις κατσικίσιο... κάπως έτσι για να είναι πιο βολικό και για σένα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...