Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γεια σου Σοφία, να χαίρεσαι το παιδάκι σου..Δεν υπάρχουν συνταγές, ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών πορεύεται... για μένα ευτυχώς που το θηλάζω αφενός δεν χάνω χρόνο με μπιμπερό αποστειρώσεις και αφετέρου είναι ο μόνος χρόνος που κάθομαι με τον μικρό γιατί η μεγάλη όταν γυράει από τον σταθμό με θέλει σε σποκλειστικότητα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πας την μεγάλη στον παιδικό? Από πότε την ξεκίνησες?

Αφήστε και μεις τον ξεκινήσαμε αλλά με μεγάλες δυσκολίες. Δεν τρώει τίποτα, θέλει μόνο γάλα να πίνει με το μπιμπερό, οι δασκάλες τις το απαγορεύουν με αποτέλεσμα να κλαίει και να την παίρνω νωρίς από τον παιδικό. Δεν προσαρμόζεται με τίποτα...

Ίσως γι'αυτό δεν βάζω μπρος για 2ο, μπας και μεγαλώσει λίγο και γίνει πιο "βολική".

Καλημέρα!

Περί ύπνου λοιπόν...

οταν λες γκρινιαζει πως το εννοεις? Γιατι εμενα χτυπιεται, στριφογυρναει,ουρλιαζει.... Δεν ακουει ουτε νανουρισμα,ουτε τη φωνη μου. Θηλάζει οσο θελει κ μετα το πεταει κ χτυπιεται μεχρι να κοιμηθει, ειτε αγκαλια κ βολτα, ειτε (πιο σπανια) αγκαλια στο κρεβατι να τον κουναω και ολα αυτα γκρινιαζοντας ή στη καλυτερη μουγκριζοντας.Ευτυχωςσπανια χρειαζεται πανω απο πεντε λεπτα. και εννοειται οτι ξυπναει πολλες φορες μεσα στη νυχτα,αλλα εκει τρωει κ ξανακοιμαται ευκολα, συνηθως στο στηθος.Για την ακριβεια,τρωει κοιμησμενος.

και η Σοφία κάπως έτσι κάνει. Πιο μικρή την ακινητοποιούσα -κι ας φώναζε- και σε 5' το πολύ 10' κοιμόταν. Και μάλιστα για αρκετή ώρα. Αντίθετα, αν την κοίμιζα αγκαλιά ή στο στήθος 5' αφού την ακουμπούσα ξύπναγε:rolleyes: Τώρα για να την ακινητοποιήσω πρέπει να ασκήσω βια, οπότε ψάχνω να βρω άλλο τρόπο γιατί...

στο ζβ δεν καθεται πολλες φορες κ εκει γινεται ο χαμος!

τελευταια δεν θελει κ κουνημα, θελει να καθεται , να σηκωνεται κ να παιζει!!!

κάνει αυτό ακριβώς...Αν δεν κοιμάται βαθιά την ώρα που την ακουμπάω, στο δευτερόλεπτο είναι όρθια:mad:

Στο ζβ κοιμάται ΜΟΝΟ το βράδυ μετά το μπανάκι της. Και τη νύχτα ευτυχώς.

Εχθές το βράδυ βέβαια, αφού θήλασε -στις 12 = πρώτο ξύπνημα- για 1 ολόκληρη ώρα σηκωνόταν και την ξαναξάπλωνα και νανούριζα...αλλά πείσμωσα. Στο τέλος κοιμήθηκε για 20' και ξαναξύπνησε για να θηλάσει στις 2...ΟΥΦ!Ευτυχώς μετά το πήγε μέχρι τις 5 και κοιμήθηκα 1 3ωράκι σωστό.

καλημέρα!

το Σοφάκι κάνει προσπάθειες να μπουσουλήσει χμ χμ

ΜΠΟΥ-ΣΟΥ-ΛΟΠΙΤΑ! ΜΠΟΥ-ΣΟΥ-ΛΟΠΙΤΑ!:D

θα τον βρουν τον ρυθμό τους, σιγά σιγά... σε λίγο ο θοδωράκης έχει γενέθλια έτσι δεν είναι???
Νομίζω στις 25;)

DPYUp2.png EYukp3.png

Μηπως δεν της αρέσει ο συγκεκριμένος σταθμός;;; Στο σπίτι τρώει γενικά;;; γιατί το να μην τρώει είναι σημάδι αντίδρασης... Πότε ξεκίνησε;;;

Προσαρμογή και εμείς τον Σπετέμβριο είχαμε κλάμματα όταν την άφηνα αλλά δεν κράτησε πολύ γενικά την βλέπω χαρούμενη, τρώει, παίζει τα γνωστά...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!

λοιπον νομιζω πως μπορω να ελπιζω πως καθιερωθηκε (μετα απο 3-4 μερες αυνεχομενες) το να ξυπναει μονο 3 φορες τη νυχτα, ευτυχως γιατι αυτο το ανα μισαωρο ηταν θανατος......

μήπως εμβόλιο;

λοιπον αυτο το ειχα σκεφτει και εγω γιατι πρωτοεμφανιστηκαν 2 μερες μετα απο εμβολιο, ομως τωρα γιατι ξαναβγαινουν??:rolleyes::rolleyes:

και το κακο ειναι πως εχουμε και εμβολιο σε 2-3 μερες παλι.....

τι να κανω:?::?:

καλημέρα!

το Σοφάκι κάνει προσπάθειες να μπουσουλήσει χμ χμ

συγχαρητηρια!!!!!:D:D:D:D

μπουσουλοπιτα!!!!!!!:D:D

κακλως ηρθες mor@ki_K να χαιρεσαι τη μικρη σου!!!

μπραβο σου που ενημερωνεσαι και σκοπευεις να θηλασεις το επομενο μωρακι σου!!!;):)

οσο για τη δυσκολια με τα "δευτερα" και εγω το εχω αγχος αλλα νομιζω, απο οτι καταλαβαινω και απο της υπολοιπες κοπελες, πως ερχεται αρκετα φυσικα και ακομα και αν υπαρχει κουραση μεγαλυτερη, εισαι πιο εμπειρη και δεν εχεις το αγχος του "πρωταρη" οποτε γινονται ολα πιο γρηγορα και με μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση.....;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Μαριλένααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχχχχχχ τι ωραία τι ωραία!!!!!!!!!!! τι θα φτιάξεις για πε για πε για πε!!!

αχ μας βλέπω όταν μεγαλώνουν τα παιδάκια μας, να παίρνουμε τις βελόνες μας και να την αράζουμε στα παγκάκια!! :lol: εγώ άρχισα αυτό το σχέδιο http://www.popknits.com/index.php/patterns/page/vesterday/ για να δούμε αν θα τα καταφέρω!!! προς το παρόν, περιμένω τις βελόνες νούμερο 3.5 από αγγλία για να συνεχίσω! (να ξέρεις, εδώ στην Αθήνα, το μαλλί βγαίνει πανάκριβο...θα πάρεις δυο τρεις μπάλες από εδώ για να δεις πώς το νιώθεις στην αφή, και μετά θα σου πω από που θα παραγγέλνεις μαλλί! ή βαμβάκι (για καλοκαιρινά!). Και φυσικά youtube is your friend!!! στο knittingtipsbyjudy θα βρεις πολλά βιντεάκια, όπως και στο knittinghelp. Στο ravelry έχουν ένα κάρο projects, να γραφτείς κι εκεί!!)

τέλειο το σχέδιο!!! καλά εγώ είμαι τελείως άσχετη με πλέξιμο. Θυμάμαι μόνο τη θεία μου που με πρόσεχε όταν ήμουν μικρή και καθόταν στη σόμπα κι έπλεκε κι εγώ τη βοηθούσα να "μάσουμε" το μαλλί. Θέλω όμως πολύ να μάθω, νομίζω είναι πολύ καλή ασχολία και σε κάνει να ξεχνιέσαι, άσε που φτιάχνεις και προίκα;):lol::lol::lol:

Ωραία πάντως Μαράκι μου θα είσαι θησαυρός για μένα με τόσο ψαχτήρι που'χεις κάνει στα ιντερνέτια:wink::D:D:D

Κοίταξε να δεις, εγώ σας κόβω ο μικρός να είναι το ίδιο ήσυχος με την Λήδα, η Λήδα να άνεβάσει λίγο τα ντεσιμπέλ και τα τεμπερ για κανά δίμηνο και μετά πάλι θα κοιμάστε τα ΣΚ μέχρι τις 11 και εμείς οι υπόλοιποι να σκάμε από την ζήλια!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: (καλά πέθανα!!:lol::lol::lol::lol:)

Καλώς την Σοφία!

να σου ζήσει η κορούλα!

Για τον ύπνο κι εγώ πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα παιδιού. Ο Αλέκος π.χ. που κοιμόταν στο βζ και κάποιες περιόδους κοιμόταν μόνος του, μετά κάποιες άλλες ήμουν δίπλα του και περίμενα να κοιμηθεί. Τώρα κοιμάται μόνος του αλλά ξυπνάει τα βράδια...

Και η μπέμπα άλλωτε κοιμάται πιπιλώντας το δάχτυλό της άλλωτε αγκαλιά και περπατώντας κα πιο σπάνια στο βζ...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τατίνο, η Βίλα μποργκιζ αξίζει στη Ρώμη? βλέπω έχει πολύ πράσινο γύρω γύρω, σαν πάρκο είναι. Να πάμε???? Σε ποια 2-3 αξιοθέατα θα πήγαινες οπωσδήποτε την Άννα?

Μμμ πρέπει να σου πω ότι δεν την έχω σκεφτεί την Ρώμη με μωρό, όταν ήμουν εκεί ήμουν ελεύθερη και ωραία...

Λοιπόν ζωολογικό κήπο έχει... Επίσης στην περιοχή EUR (με μετρο θα πας...) έχει ένα πολύ ωραίο λούνα πάρκ (LUNEUR λεγεται), αν πας εκεί μια φίλη μου έχει ένα σταντ που πυροβολάς (καλά όχι για την Μαρίνα...) αλλά μπορεί να σας δείξει τα κατάλληλα παιχνίδια...

Η Βιλλα Borghese είναι πολύ ωραίο πάρκο με λιμνούλα...θυμάμαι με τον Μικ πηγαίναμε εκεί με τα βιβλία μας να διαβάσουμε (και όχι μόνο :tongue:) όταν είχαμε εξεταστική...

Για φαγητό οπωσδήποτε στην taverna trilussa (ταχωπει στην Αγλαΐα ειναι στην piazza trilussa sto trastevere) επίσης στην carbonara στην piazza Campo de' Fiori (με τα ποδια από το τραστεβερε είναι ωραία βόλτα απλά να έχετε και καρότσι γιατί η Μαρίνα δεν θα κάνει τόσο ποδαρόδρομο με τπτ)

Θα θυμηθώ κι αλλα περίμενε...

Κοίτα για μουσεία δεν παίζει σε αυτήν την ηλικία, εκτός αν έχει κατι σε μουσείο για παιδιά το ποίο μπορούμε να το μάθουμε εύκολα...

Βρήκα κοίτα εδώ http://www.mdbr.it/inglese/index.asp είναι κοντά στην βιλλα μποργκέζε!

Ο ζωολογηκοε κηπος λεγεται bioparco (σικ!) http://www.bioparco.it/forma//attivita/attivita_ID1373.php

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Όπως το βλέπω, μπορούμε να πάμε στο Bioparco (zoo), και στο Explora (http://www.mdbr.it/inglese/), αν ο καιρός είναι βροχερός.

Στο πάρκο της βίλας Μποργκίζ έχει και κουκλοθέατρο. Επίσης θα πάμε Κολοσσαίο και μάλλον Βατικανό, που θέλει ο Νικ.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Όπως το βλέπω, μπορούμε να πάμε στο Bioparco (zoo), και στο Explora (http://www.mdbr.it/inglese/), αν ο καιρός είναι βροχερός.

Στο πάρκο της βίλας Μποργκίζ έχει και κουκλοθέατρο. Επίσης θα πάμε Κολοσσαίο και μάλλον Βατικανό, που θέλει ο Νικ.

Πόσες μέρες θα κάτσετε;

Για τα musei vaticani πρέπει να:

Μην πάτε Κυριακή, έχει free entrance και γίνεται της κακομοίρας καλύτερα ούτε Σάββατο!

Να πάτε νωρίς γιατί κλείνουν στις 13.00 απότι θυμάμαι...

Αλλά παρόλαυτά είναι πάαααααααααρα πολύ μεγάλα δλδ η Μαρίνα θα τα φτύσει... Στον Αγιο Πέτρο να πάτε γιατί έχει απέξω περιστέρια, να ταίζει η Μαρίνα...

Τις Κυριακές κλείνει το ιστορικό κέντρο στα αυτοκίνητα και η via dei fori imperiali που ενώνει το Κολοσσαίο με την Pza Venezia είναι πολύ ωραία να το περπατήσεις...

Γενικά ελπίζω να έχει καλό καιρό για να είστε έξω, όλο και κα΄τι θα βρίσκει η Μαρίνα να απασχοληθεί..

Επίσης να πάτε οπωσδήποτε στην Isola Tiberina, είναι πολύ ωραίες οι γέφυρες θα αρέσει και στην Μαρίνα... Το καλοκαίρι έχουν και πολλά εβεντ εκεί..

Πριν πάτε θα δούμε το πρόγραμμα τί εβεντς γίνονται εκείνη την εποχή...

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Ευάκι,αν το δεις,ρίξε τη 'συνταγή για κεραλοιφή μπας και τη φτιάξω αμοναχιά μου...'

Καλημέραααα!

Λοιπόν σε 150γρ. ελαιόλαδο προσθέτω καθαρό κερί περίπου 3x3x3 εκ. (ένα κυβάκι) και τα ζεσταίνω μαζί μέσα σε ένα μπρικάκι. Αφού προκύψει ένα ομοιόμορφο μίγμα το αδειάζω σε ένα βαζάκι και το αφήνω να κρυώσει.

Μετά το βάζω στο ψυγείο όπου μπορείς να το διατηρήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.

899667.png226174.png

(ομολογώ ότι η μέχρι τώρα εμπειρίες των συμφορουμιτισών με τα δεύτερα με έχουν τρομάξει...........μπρρρρρ................αλλά.......κοντός ψαλμός αλληλούια......)

Μην τρομάζεις!!! Θα τα καταφέρεις και θα τα καταφέρουμε όλες μια χαρα!!!

Θέλει λίγο καιρό για να βρούμε τους ρυθμούς μας!!!

Κάντε κουράγιο μάνες!

899667.png226174.png

ds ναι μπορεί να είναι απο το εμβόλιο και θέλει χρόνο λογικά να περάσει.

Τατι δεν τα γράφεις καπου που να μείνουν γιατι δεν συγκρατησα τιποτα και όχι τίποτα άλλο αλλά όταν είναι να πάμε εμείς θα σε ξαναρωτάω....:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...