Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

να ξαπλώνεις κι εσύ κάτω και να της φωνάζεις "έλα, έλα!". Να είσαι τόσο μακρυά, όσο να μη σε φτάνει, όχι πιο πολύ! καλά αν βγάλεις και κανά ζυβί έξω, να δεις για πότε θα γίνει πύραυλος :lol:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπονζούρ!!!!

Άντε, μας έρχεται μπουσουλόπιτα, καιρό είχαμε!!!

Γιουπιχιάγια, να το χαίρεσαι το ανηψάκι, τι τρελη σύμπτωση είναι αυτή;;;;

Τα Λεγκόπουλα είναι στο σπίτι, μαμά κουρασμένη, μωρό πεινασμένο, Θοδωρής σαλταρισμένος!

Ευτυχώς έχουν και τον μπαμπά τους μαζί για δυο μέρες!

(ομολογώ ότι η μέχρι τώρα εμπειρίες των συμφορουμιτισών με τα δεύτερα με έχουν τρομάξει...........μπρρρρρ................αλλά.......κοντός ψαλμός αλληλούια......)

Καλημέρα!

Είμαι λίγο καλύτερα σήμερα, έφαγα 2 παξιμάδια! ευκαιρία για δίαιτα. Θέλω να κοιμάμαι συνέχεια και νιώθω μια εξάντληση... Και δεν έχω και πολλές αντοχές και φώναξα και στον Αλέκο χθες... Τεσπα!

Καλώς ήρθε το λεγκουλάκι! Για αύριο μακάρι να είναι έτσι ο καιρός και να συναντηθούμε!

Τα λέμε μετά, δουλειά τώρα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Ελένη αν δεν ηξερα οτι θηλάζεις, ξερεις τι θα νόμιζα για τα συμπτώματά σου!

Κι εγώ χθες ενα βραδυ χαλια περασα, ξυπνουσε καθε διωρο, ευτυχως ομως ξανακοιμοταν εξ αποστασεως με ενα κοιμησου κοριτσάκι μου αντε και την αρχη απο κανα παραμυθι...

εγω βεβαια δεν μπορουσα να κοιμηθω γκρρρρ ευτυχως ηρθε στο κρεβατι στις 7 και κοιμηθηκαμε εως ττις 9.30 και χουζουρι εως τωρα...

Για να δούμε τι καιρό θα κάνει αυριο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιουπιγιαγια να χαίρεσαι το γιουπιγιακι και το ανηψάκι! Χρονια Πολλά και με Υγεία και Ευτυχία!!!

Η ¨Αννα ξύπνησε 500 φορές σήμερα το βράδυ στο τέλος την πήρα μαζί μου στο κρεβάτι μου (το δέχθηκε!) και κοιμήθηκε και λίγο... Ο μικρός πάλι ξύπνησε λιγότερο από την Άννα (τί παράξενο!)

Μαρλε καλά πλεξίματα!!!!!!!

Αύριο μάλλον θαχει κ@λόκαιρο γμτ γμτ...

Και στον ύπνο εγώ επιμένω ότι είναι στο παιδί, την Άννα μόλις την αφήναμε λίγο στο ρηλάξ, στην κούνια, οπουδήποτε γμτ ξεσήκωνε τον κόσμο...δεν υπήρχε περίπτωση να κοιμηθεί μόνη της... αντίθετα αυτός πολλές φορές εκεί που τον ακούω και λέω να πάω να τον πάρω, περνάνε 2 λεπτά και τον βρίσκω κοιμισμένο... καμία σχεση.. και επίσης αυτός αποφασίσαμε το βράδυ να τον κοιμίζει ο Μικ οπότε μόλις θηλάσω του τον δίνω και πάω στην Άννα (!) που δεν κοιμάται με τπτ μόνη της και αυτόν τον κρατάει ο Μικ λίγο αγκαλιά και κοιμάται... Πολλές φορές αφήνει το ΒΖ μόνος του και κοιμάται... γενικά είναι πιο εύκολος...για την ώρα! βέβαια κρατάω μια πισινή γιατί πλέον όλα τα περιμένω...

Οφ σας ζάλισα πρωί πρωί...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρα κορίτσια!

Είμαι η Σοφία και έχω 1 κορούλα 3 χρονών!

Να σας πω την αμαρτία μου δεν πολυθήλασα την μικρή μου, 40 μέρες με συμπλήρωμα...:?

Βέβαια εγώ και μόνο φταίω γιατί λόγω ηλικίας και ανωριμότητας δεν το έψαξα καθόλου καλά το θέμα, δν ενδιαφέρθηκα και δεν είχα σωστή ενημέρωση...

Ήθελα να σας ρωτήσω πως είναι να έχετε 2 παιδάκια, με το ένα να΄ναι μηνών και να το θηλάζετε πλήρως ενώ να έχετε να προσέξετε και ένα άλλο εξήσου μικρό (π.χ. 2χρονο?)

Εμένα είναι 3 και δεν το κόβω ακόμα για 2ο, μια τα οικονομικά, μια που δεν το παίρνω και απόφαση...

Αλλά μέσα μου το έχω σκυλομετανιώσει που δεν προσπάθησα καν να την θηλάσω αποκλειστηκά, και να φανταστείτε πως ακόμα αν προσπαθήσω, θα βγάλω γάλα από τη θηλή μου!:shock:

Είναι αλήθεια πως χάνεις τα κιλά της εγκυμοσύνης με τον θηλασμό?

Συγνώμη που σας ρωτάω χωρίς να΄μαι έγκυος αλλά όταν με το καλό μείνω έγκυος, δεν ξανακάνω το λάθος να μην θηλάσω το μωρό!

Ευτυχώς που βρήκα και το φόρουμ και ενημερώνομαι από σας!

Επεξεργάστηκαν by mor@ki_K

(ομολογώ ότι η μέχρι τώρα εμπειρίες των συμφορουμιτισών με τα δεύτερα με έχουν τρομάξει...........μπρρρρρ................αλλά.......κοντός ψαλμός αλληλούια......)

Κοίταξε να δεις, εγώ σας κόβω ο μικρός να είναι το ίδιο ήσυχος με την Λήδα, η Λήδα να άνεβάσει λίγο τα ντεσιμπέλ και τα τεμπερ για κανά δίμηνο και μετά πάλι θα κοιμάστε τα ΣΚ μέχρι τις 11 και εμείς οι υπόλοιποι να σκάμε από την ζήλια!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

γεια σου Σοφία, να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

μην ζητάς νόρμες και κανόνες και συνήθειες...κάθε μάνα το αντιμετωπίζει διαφορετικά, γιατί κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό.

Τάτη, νομίζω καλά κάνατε και δίνετε τον Αντρίκο στον Μικ. Αυτό είναι μια πολύ καλή συνήθεια μπορώ να πω!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Κοίταξε να δεις, εγώ σας κόβω ο μικρός να είναι το ίδιο ήσυχος με την Λήδα, η Λήδα να άνεβάσει λίγο τα ντεσιμπέλ και τα τεμπερ για κανά δίμηνο και μετά πάλι θα κοιμάστε τα ΣΚ μέχρι τις 11 και εμείς οι υπόλοιποι να σκάμε από την ζήλια!!!!

εγώ δεν ζηλεύω...χάνουν την ανατολή του ήλιου :P :P :P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Αν δεν βρέχει ισχύει το αυριανό για Πικιώνη στις 11 !! να τα ντύσουμε καλά τα ζουζούνια! λέτε να έχει λάσπες? για πείτε!

¨Εχει αρκετό χορτάρι για να μην έχει λάσπες αλλά και πάλι αν βρέξει σήμερα δεν στο εγγυώμαι!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Ελπίζω να την κρατήσουν και οι 2 αυτήν την συνήθεια ντου!

Όσο για την ανατολή του ηλίου είδα τόσες πολλές στην Πάρο με την Άννα νεογέννητο που i think i'll pass thank you! και στο κάτω κάτω αν καιγομαι τόσο πολύ βάζω ξυπνητήρι βρε αδερφέ!!! χαχ

ο μικρός είναι στο ρηλάξ, κοιμάται, ξυπνάει ξανακοιμάται, ξαναξυπνάει αλλά φωνή δεν βγάζει οπότε τον αφήνω...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια και σεις να τα χαίρεστε τα ζουζούνια σας και να΄ναι πάνω απ'όλα γερά!!!!!!

Απλά βρε κορίτσια πολύ δύσκολα δεν είναι με 2 μικρά στο σπίτι? Βασικά αν είναι ζωηρά είναι το ζόρι...Η δικιά μου είναι πολύ τσαούσα και νομίζω πως εδώ όλα πληρώνονται γιατί και η μάνα μου λέει πως έτσι είμουν και γω!!!!

(το μήλο κάτω από τη μηλια πέφτει βέβαια)...

Από πλευράς παρέας όμως είναι καλά? Παίζουν μαζί?

Όχι τίποτα άλλο μωρέ, τη λυπάμαι μοναχούλα την μικρή, έχει κολληθεί πάνω μας και μεις λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούμε να παίζουμε μαζί της συνέχεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...